Hotels Palawan – Filipijnen

Zoekt u een hotel op Palawan? U kunt kiezen uit meer dan 740 verschillende hotels op Palawan. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Palawan is een populaire toeristische bestemming in de Filipijnen, bekend om zijn prachtige stranden, kristalhelder water en diverse zeeleven. Dit eilandparadijs beschikt over een breed scala aan hotels die verschillende budgetten en voorkeuren bedienen, van luxe resorts tot budgetvriendelijke hostels.

Luxe hotels in Palawan bieden eersteklas voorzieningen en diensten zoals oneindige zwembaden, privéstranden en spa-faciliteiten. Enkele van de meest populaire high-end hotels zijn El Nido Resorts, Amanpulo en Club Paradise Palawan.

Voor opties in het middensegment biedt Palawan een scala aan boetiekhotels en lodges. Deze hotels bieden nog steeds faciliteiten van hoge kwaliteit en diensten zoals Coron Soleil Garden Resort, Aziza Paradise Hotel en Floral Villarosa de Coron.

Voor budgetbewuste reizigers zijn er veel betaalbare hotels en hostels in Palawan, die basisaccommodatie bieden maar nog steeds uitstekende service en comfort bieden, zoals Puerto Pension Inn, La Natura Resort en Big Creek Mansion.

De diversiteit in accommodatie-opties van Palawan zorgt ervoor dat elke reiziger een geschikt hotel kan vinden op basis van hun voorkeuren en budget.

De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in de Filippijnen? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Combineer uw hotel met een vliegticket en/of “bouwsteenmodules” naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar de Filippijnen samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten naar Palawan kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Palawan persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Aziza Paradise Hotel - Puerto Princesa

Aziza Paradise Hotel – Puerto Princesa Aziza Paradise Hotel LAAGSTE …

Astoria Palawan

Astoria Palawan – Puerto Princesa Astoria Palawan LAAGSTE PRIJS! va …

Lio Villas Resort - El Nido

Lio Villas Resort – El Nido Lio Villas Resort LAAGSTE …

Cuna Hotel - El Nido

Cuna Hotel – El Nido Cuna Hotel LAAGSTE PRIJS! va …

El Nido Coco Resort

El Nido Coco Resort – El Nido El Nido Coco …

Lagun Hotel - El Nido

Lagun Hotel – El Nido Lagun Hotel LAAGSTE PRIJS! va …

KokosNuss Garden Resort - Coron

KokosNuss Garden Resort – Coron KokosNuss Garden Resort LAAGSTE PRIJS! …

Coron Soleil Garden Resort

Coron Soleil Garden Resort – Coron Coron Soleil Garden Resort …