Buleleng is een bestemming in het noorden van Bali, Indonesië, die pittoreske landschappen, een rijk cultureel erfgoed en vriendelijke lokale bewoners biedt die bezoekers hartelijk verwelkomen. Er zijn talloze fantastische attracties om te verkennen in Buleleng, waardoor een onvergetelijke vakantie-ervaring ontstaat voor alle soorten reizigers.

Een van de meest iconische bezienswaardigheden in het gebied is de Munduk Waterval, een must-see voor natuurliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar avontuur. Ondertussen kunnen bezoekers voor een authentieke culturele ervaring de Brahmavihara Arama Boeddhistische Tempel verkennen of een traditionele Balinese dansvoorstelling bijwonen.

Als je van het strand houdt, dan zit je goed! Buleleng herbergt meerdere prachtige stranden, waaronder het Lovina Beach en Pemuteran Beach, waar je kunt genieten van een onbeperkt aantal wateractiviteiten zoals zwemmen, snorkelen en duiken. Reizigers kunnen erop vertrouwen dat er hoe dan ook veel herinneringen te koesteren zijn, of ze nu alleen reizen of met familie en vrienden.

Transfer