Bali Ontdekkings Reis - 6 Dagen

Bali Ontdekkings Reis

De Bali Ontdekkings Reis is een prachtige individuele rondreis over het Godeneiland Bali.

Deze 6-daagse rondreis is een perfecte manier om enkele van de beroemdste attracties van het eiland te verkennen. Begin uw reis met een bezoek aan de Tanah Lot-tempel. Het is gelegen op een rotsachtige uitloper met uitzicht op de oceaan. Ga vervolgens naar de Taman Ayun, een prachtige watertempel, en het iconische Pura Ulun Danu, genesteld aan de oevers van het Bratan-meer. De volgende stop is Pemuteran, een rustig vissersdorp met geweldige snorkel- en duikplekken.

Van daaruit gaat u naar Banjar, bekend om zijn natuurlijke warmwaterbronnen. Het schilderachtige dorpje Amed staat vervolgens op de planning. Bekend om zijn rotsachtige stranden en geweldige duik- en snorkelplekken. Het traditionele dorp Tenganan is een bezoek waard voordat u naar de tempel van Goa Lawah gaat. De stad Candidasa is een goede uitvalsbasis om het Tirta Ganga Water Palace te verkennen, het grootste in Bali. De imposante Besakih-tempel volgt, gevolgd door Ubud, het culturele hart van Bali, waar u het beroemde Monkey Forest kunt bezoeken en de Balinese cultuur uit de eerste hand kunt ervaren.

Met deze Bali Ontdekkings Reis kunt u uw eigen reis samenstellen

U kunt deze Bali Ontdekkings Reis naar eigen wens verlengen met een strandvakantie en/of uitbreiden met één van onze andere Bali bouwsteenmodules. Uiteraard kunt u de hotels in dit programma wijzigen naar en/of verlengen met één van onze andere hotels in Bedugul, Pemuteran, Amed, Candidasa en of Ubud. Na afloop van dit programma kunt u uw reis verlengen in bijvoorbeeld Kuta, Legian, Seminyak, Sanur of Nusa Dua.

Kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw reis naar Bali te bespreken

Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Bali kunt u bij ons terecht. Wilt u uw vakantie naar Bali persoonlijk komen bespreken met één van onze Indonesië specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Bali Ontdekkings Reis – Dagelijks vertrek vanuit uw hotel op Bali

Mengwi - Taman AyunDeze tour start vanuit uw hotel in Nusa Dua, Sanur, Kuta, Jimbaran of Seminyak.

We beginnen met een bezoek aan Bali’s beroemdste zeetempel, de Tanah Lot. Aan de westkust, op korte afstand van Kediri, wacht u een adembenemend schouwspel: de tempel van Tanah Lot, eenzaam gelegen op een rots even uit de kust. Tanah betekent aarde en Lot betekent zee. Letterlijk vertaald hebben we het dus over de Tempel van de Aarde, gelegen in de Zee. Net als vele andere tempels op Bali is de Tanah Lot verbonden met de heilige Brahman priester Danghyang Nirarta. Deze priester besloot, tijdens één van zijn reizen in de 16de eeuw, op deze prachtige plaats te overnachten. Later besloten de inwoners op deze prachtige plaats een tempel te bouwen, de Tanah Lot. De tempel behoort tot één van de zes belangrijkste tempels van Bali. De tempel is opgedragen aan de God Van de Zee. In de ochtenduren kunt u hier genieten van het prachtige uitzicht op de tempel.

Hierna brengen we een bezoek aan de Taman Ayun tempel. Deze tempel is gelegen bij het plaatsje Mengwi en is gewijd aan de vorsten die tot 1892 heersten over dit gebied. De Pura Taman Ayun is gebouwd in 1634 en is omgeven door grachten met lotusbloemen. In het tempelcomplex staan vele torens, welke bergen voor moeten stellen. De hoogste toren heeft 11 verdiepingen en stelt de berg Gunung Batukau voor.

In de middag gaan we verder naar Jatiluwih, waar u een uitzonderlijk zicht heeft op de schitterende rijstterrassen.

Overnachting in het CLV Hotel – deluxe kamer.

Hotel

Bali - Pura Ulun Danu BratanNa het ontbijt bezoeken we de markt in het bergplaatsje Bedugul, gelegen op een hoogte van ongeveer 1200 meter.

Hierna bezoeken we de meest gefotografeerde tempel van Bali, de Pura Ulun Danu Bratan. Deze tempel is gewijd aan de godin Dewi Danu, de godin van het water, de meren en de rivieren. Het complex is gebouwd in 1633 en is verdeeld over verschillende eilandjes. De Meru pagode, met elf daken is gewijd aan Shiva en zijn gemalin Parvati. Het Bratan meer staat bekend als een heilig bergmeer. Het altaar in de Pura Ulun Danu Bratan stond jaren geleden in een lager gelegen tempel. Bij de uitbarsting van de vulkaan Batur in 1926 werden zowel het dorp als de tempel onder lava bedolven en bleef alleen het altaar van Dewi Danu gespaard. Daarom verhuisde de dorpelingen het altaar naar deze hoger gelegen tempel.

Vervolgens rijden we verder en passeren we de Buyan en de Tamblingan meren, die prachtig tussen de mooie rijstvelden zijn gelegen. Onze eindbestemming van vandaag is Pemuteran.

Pemuteran is een rustig klein vissersdorpje, gelegen in het noordwesten van Bali. Het strand bestaat voor een gedeelte uit vulkanisch zand en heeft daardoor een grijzige kleur. Het strand wordt aan twee kanten omgeven door indrukwekkende bergen. Pemuteran heeft het grootste gebied van ondiepe riffen in Bali. De riffen in Pemuteran zijn zeer kleurrijk met mooie harde en zachte koralen, tafelkoraal, sponsjes gemengd met veel rif vissen. De zee heeft matige stromingen waardoor het zeer geschikt is voor alle duikers en snorkelaars. Ook de nabijheid van het snorkel- en duikparadijs Menjangan Island en het West Bali National Park, samen met de extreem natuurlijke schoonheid van het gebied, heeft een enorme aantrekkingskracht op velen.

Overnachting in het Adi Assri Beach Resort – standard kamer.

Ontbijt
Hotel

Bali - Air PanasNa het ontbijt beginnen we met een bezoek aan de prachtige Boeddhistische tempel “Brahma Vihara-Arama” in Banjar. Deze tempel uit 1969 behoort tot één van de grootste tempels van Bali. Het tempelcomplex is gelegen op een heuvel en doet qua bouwstijl denken aan de Borobudur. Vanuit het complex heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving. Vanwege de rustige ligging is het tempelcomplex de perfecte locatie om te mediteren. Via allerlei trappen komt u steeds hoger in het tempelcomplex. De tempel bestaat uit 5 belangrijke complexen. De eerste is de Uposatha Gara, welke is gelegen in het westelijke deel. U ziet hier Boeddhabeelden en vele kunstwerken over de geboorte van Boeddha. De tweede is de Dharmasala, gelegen in het oostelijke deel. Deze ruimte wordt gebruikt als conferentiekamer, hier kunnen de monniken studeren. De derde is de Stoepa, gelegen in het noordwestelijk van het tempelcomplex. De vierde is de Bodi, gelegen in het zuidwestelijk deel. Deze plaats symboliseert de overwinning van Boeddha, wanneer hij de eeuwige perfectie (nirvana) bereikt. De vijfde is de Kuti. Ook deze ruimte wordt door de monniken gebruikt om te studeren en te mediteren. Op het hoogste niveau van het tempelcomplex bevindt zich een prachtige tuin en een reusachtige stupa die gebouwd is in de vorm van de Borobudur.

Vervolgens gaan we naar de heilige warmwaterbron “Air Panas“, gelegen in een mix van jungle en een prachtige tuin. U kunt hier even heerlijk baden, want de temperatuur van het water is 38°C. (vergeet uw zwemkleding dus niet).

In de middag rijden we via Singaraja naar Amed, gelegen aan de noordoost kust van Bali. Dit vissersdorp beschikt over prachtige duiklocaties.

Overnachting in het Arya Amed Beach Resort.

Ontbijt
Hotel

Padangbai - Goa LawahNa het ontbijt rijden we naar Candidasa. Onderweg brengen we een bezoek aan een authentiek Bali Aga dorp in Tenganan. Er wonen hier ongeveer 200 families. De Bali Aga hebben een sterke gemeenschapszin. Tot voor enige tijd werden er geen buitenstaanders toegelaten. Dit dorp is ook beroemd vanwege zijn ‘dubbele Ikat’ weeftechniek voor het maken van prachtige kledingstukken.

Hierna rijden we verder naar de heilige vleermuistempel de Goa Lawah, vlakbij de kust van Padangbai gelegen. Voor het betreden van de tempel is gepaste kleding vereist, u krijgt bij de ingang een sarong om. De Goa Lawah tempel is omstreeks de 11e eeuw gebouwd en direct bij de ingang van de grot hangen en vliegen honderden vleermuizen, een uniek verschijnsel. Voor de Balinezen zijn deze vleermuizen heilig en is het een plek om te bidden en te offeren. Tot nu toe is het enorme gangenstelsel van de grot nog ondoordrongen, maar men denkt dat de grot via de rivier door loopt naar de moedertempel Pura Besakih.

We vervolgen onze route naar Candidasa, gelegen aan de oostkust van Bali. Deze plaats is uitgegroeid van een klein vissersdorpje naar een leuke badplaats. Het Rama Shinta Hotel ligt vlak bij het strand en beschikt over een zwembad. U heerlijk gaan zwemmen, zonnen, snorkelen of wandelen in Candidasa.

Overnachting in het Rama Shinta Hotel – rama room.

Ontbijt
Hotel

Bali - Besakih tempelVandaag rijden we, na het ontbijt, door een schitterend mooi natuurgebied met rijstterrassen naar Tirta Gangga. Hier brengen we een bezoek aan het Taman Tirta Gangga (Waterpaleis). Het waterpaleis is gebouwd in 1946 door Anak Agung Angjurah, de laatste Radja van Karangasem. Hat paleis is gebouwd op de plek van een heilige bron en bestaat uit diverse vijvers, grachten en fonteinen. Tirta Gangga betekent letterlijk water uit de Ganges. In dit prachtige park, dat een oppervlakte heeft van bijna 1 hectare, kunt u heerlijk rondwandelen. U vindt hier vele prachtige beelden, die gelegen zijn in een weelderige tuin.

Hierna gaan we een bezoek brengen aan de Besakih, de moedertempel van Bali, welke gelegen is tegen een helling van de vulkaan Agung. Dat de tempel juist onder de rook van de heilige vulkaan ligt, is niet zonder gevolgen gebleven. In 1917 en 1963 werd hij door uitbarstingen verwoest en door de volhardende gelovigen weer opgebouwd. Het tempelcomplex is te bereiken via een lange trap. De Pura Besakih bestaat uit circa 200 bouwwerken verdeeld over diverse complexen.

Vervolgens gaan we verder naar de bergachtige omgeving in- en om Kintamani op een hoogte van 1450 meter. Hier heeft u een schitterend uitzicht over de berg en het Batur meer.

Op het eind van de dag brengen we nog een bezoek aan de houtsnijwerkplaats in Mas.

Hierna gaan we verder naar Ubud.

Overnachting in het Tebesaya Cottage Resort – deluxe room.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt heeft u vrij, tot de transfer naar het vliegveld of het hotel in Kuta, Legian, Sanur of Nusa Dua. Hier eindigt deze tour.

Wilt u langer in één van bovengenoemde plaatsen verblijven dan is dit uiteraard mogelijk. U kunt extra dagen invoegen in Bedugul, Pemuteran, Amed, Candidasa en/of Ubud.

Deze reis wordt uitgevoerd met een airconditioned privé auto/minibus met een Engelssprekende chauffeur en is exclusief de entreegelden. Deze moeten (indien van toepassing) ter plaatse worden betaald. Op aanvraag kunnen wij een Nederlandssprekende chauffeur en/of gids tijdens deze reis voor u regelen.

WILT U UW INDONESIE REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE INDONESIE SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Bali Ontdekkings Tour

Kaart Bali Ontdekkingstour

Bali Ontdekkings Tour - 6 Dagen - I-BAL-07

Deze reis is exclusief de entreegelden, deze moeten ter plaatse worden voldaan.


  • Entreegelden ongeveer: € 32 per persoon

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2024 t/m 31 maart 2025: € 169

Hoogseizoentoeslagen hotels:


Toeslag bij verblijf in het Adi Assri Beach Resort – Pemuteran van 01 juli 2024 t/m 30 september 2024: € 12 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Arya Amed – Amed van 01 januari 2024 t/m 06 januari 2024: € 8,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Arya Amed – Amed van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 8,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Arya Amed – Amed van 26 december 2024 t/m 06 januari 2025: € 8,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Rama Shinta Hotel – Candidasa van 01 januari 2024 t/m 05 januari 2024: € 3 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Rama Shinta Hotel – Candidasa van 01 juli 2024 t/m 15 september 2024: € 3 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Rama Shinta Hotel – Candidasa van 22 december 2024 t/m 05 januari 2025: € 3 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Tebesaya Cottage – Ubud van 01 januari 2024 t/m 07 januari 2024: € 6,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Tebesaya Cottage – Ubud van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 6,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Tebesaya Cottage – Ubud van 22 december 2024 t/m 07 januari 2025: € 6,50 per persoon / per nacht

jatiluwih rijstterrassen
Tanah Lot
Tanah Lot
Tanah Lot
Tanah Lot
Tanah Lot
Tanah Lot
Mengwi - Taman Ayun
Mengwi - Taman Ayun
Mengwi - Taman Ayun
Mengwi - Taman Ayun
Mengwi - Taman Ayun
jatiluwih rijstterrassen
jatiluwih rijstterrassen
Lokale markt Bedugul
Pura Ulun Danu Bratan
Pura Ulun Danu Bratan
Pura Ulun Danu Bratan
Pura Ulun Danu Bratan
Pura Ulun Danu Bratan
Kinaara Resort - Pemuteran
Kinaara Resort - Pemuteran
Kinaara Resort - Pemuteran
Brahma Vihara-Arama
Brahma Vihara-Arama
Brahma Vihara-Arama
Brahma Vihara-Arama
Brahma Vihara-Arama
Air Panas
Air Panas
Air Panas
Air Panas
Amed algemeen
Amed - Bayu Cottage Resort
Amed - Bayu Cottage Resort
Tenganan - Bali Aga
Tenganan - Bali Aga
Tenganan - Bali Aga
Tenganan - Bali Aga
Tenganan - Bali Aga
Goa Lawah
Goa Lawah
Goa Lawah
Goa Lawah
Goa Lawah
Goa Lawah
Goa Lawah
Candidasa - Rama Shinta hotel
Candidasa - Rama Shinta hotel
Taman Tirta Gangga
Taman Tirta Gangga
Taman Tirta Gangga
Taman Tirta Gangga
Taman Tirta Gangga
Taman Tirta Gangga
Taman Tirta Gangga
Taman Tirta Gangga
Taman Tirta Gangga
Taman Tirta Gangga
Besakih tempel
Besakih tempel
Besakih tempel
Besakih tempel
Besakih tempel
Besakih tempel
Besakih tempel
Besakih tempel
Besakih tempel
Besakih tempel
slider_bali_ontdekkings_tour_01

Stel uw eigen reis samen met deze Bali Ontdekkings Tour

slider_bali_ontdekkings_tour_02

Dag 01: We gaan vandaag een bezoek brengen aan de Tanah Lot zeetempel

slider_bali_ontdekkings_tour_03

Dag 01: De Tanah Lot behoort tot één van de zes belangrijkste tempels op Bali

slider_bali_ontdekkings_tour_04

Dag 01: De heilige tempel zelf mogen we helaas niet betreden

slider_bali_ontdekkings_tour_05

Dag 01: Vanaf de kant kunnen we leuke foto's maken

slider_bali_ontdekkings_tour_06

Dag 01: De Pura Batu Bolong, gelegen aan de andere kant van de Tanah Lot

slider_bali_ontdekkings_tour_07

Dag 01: Met een beetje geluk vindt er een ceremonie plaats bij de Tanah Lot

slider_bali_ontdekkings_tour_08

Dag 01: Vervolgens gaan we een bezoek brengen aan de Taman Ayun

slider_bali_ontdekkings_tour_09

Dag 01: Deze tempel is gewijd aan de vorsten die tot 1892 heersten over Mengwi

slider_bali_ontdekkings_tour_10

Dag 01: De Pura Taman Ayun is gebouwd in 1634

slider_bali_ontdekkings_tour_11

Dag 01: Het tempelcomplex is gelegen in een prachtige groene omgeving

slider_bali_ontdekkings_tour_12

Dag 01: U kunt rustig rondwandelen door het tempelcomplex

slider_bali_ontdekkings_tour_13

Dag 01: Bij Jatiluwih gaan we genieten van een ...

slider_bali_ontdekkings_tour_14

Dag 01: ... fantastisch uitzicht over de rijstterrassen

slider_bali_ontdekkings_tour_15

Dag 02: We beginnen met een stop bij de locale markt in Bedugul

slider_bali_ontdekkings_tour_16

Dag 02: Hierna gaan we een bezoek brengen aan de Pura Ulun Danu

slider_bali_ontdekkings_tour_17

Dag 02: Deze tempel is gewijd aan Dewi Danu ...

slider_bali_ontdekkings_tour_18

Dag 02: ... de Godin van het water, de meren en de rivieren

slider_bali_ontdekkings_tour_19

Dag 02: Dit tempelcomplex is gebouwd in 1633

slider_bali_ontdekkings_tour_20

Dag 02: De Pura Ulun Danu is prachtig gelegen aan het Bratan meer

slider_bali_ontdekkings_tour_21

Dag 02: Later op de dag inchecken in het Kinaara Resort - Pemuteran

slider_bali_ontdekkings_tour_22

Dag 02: Het Kinaara Resort beschikt over een prachtig zwembad

slider_bali_ontdekkings_tour_23

Dag 02: Het water in het zwembad komt uit een natuurlijke hotspring

slider_bali_ontdekkings_tour_24

Dag 03: Na het ontbijt bezoeken we de Brahma Vihara-Arama

slider_bali_ontdekkings_tour_25

Dag 03: Deze Boeddhistische tempel dateert uit 1969

slider_bali_ontdekkings_tour_26

Dag 03: Deze stupa is gebouwd in de vorm van de Borobudur

slider_bali_ontdekkings_tour_27

Dag 03: Verder kunt u genieten van prachtige Boeddhabeelden

slider_bali_ontdekkings_tour_28

Dag 03: De stupa, gelegen in het noordwestelijke deel van het tempelcomplex

slider_bali_ontdekkings_tour_29

Dag 03: Vervolgens bezoeken we de heilige warmwaterbron "Air Panas"

slider_bali_ontdekkings_tour_30

Dag 03: U kunt heerlijk baden in deze warmwaterbron

slider_bali_ontdekkings_tour_31

Dag 03: De Air Panas is prachtig gelegen in de jungle

slider_bali_ontdekkings_tour_32

Dag 03: Het water is altijd heerlijk warm, rond de 38 graden

slider_bali_ontdekkings_tour_33

Dag 03: Hierna reizen we verder naar Amed

slider_bali_ontdekkings_tour_34

Dag 03: We gaan hier inchecken in het Bayu Cottage Resort

slider_bali_ontdekkings_tour_35

Dag 03: Het resort beschikt over een klein zwembad

slider_bali_ontdekkings_tour_36

Dag 04: Vandaag bezoeken we het dorpje Tenganan

slider_bali_ontdekkings_tour_37

Dag 04: De bewoners van Tenganan zijn Bali Aga

slider_bali_ontdekkings_tour_38

Dag 04: Ze leven nog volgens de oude regels van het animisme

slider_bali_ontdekkings_tour_39

Dag 04: In het dorpje kunt u kennismaken met de locale bewoners

slider_bali_ontdekkings_tour_40

Dag 04: Het dorp is tevens beroemd vanwege de speciale Ikat weeftechnieken

slider_bali_ontdekkings_tour_41

Dag 04: Later op de dag bezoeken we de Goa Lawah

slider_bali_ontdekkings_tour_42

Dag 04: De Goa Lawah is gebouwd in de 11e eeuw

slider_bali_ontdekkings_tour_43

Dag 04: In deze heilige tempel vinden vaak ceremonies plaats

slider_bali_ontdekkings_tour_44

Dag 04: De ingang naar de grot bij de Goa Lawah

slider_bali_ontdekkings_tour_45

Dag 04: In de grot leven duizenden vleermuizen

slider_bali_ontdekkings_tour_46

Dag 04: U kunt rustig rondwandelen door het tempelcomplex

slider_bali_ontdekkings_tour_47

Dag 04: Er zijn prachtige details te ontdekken in het tempelcomplex

slider_bali_ontdekkings_tour_48

Dag 04: Vervolgens inchecken in het Rama Shinta Hotel

slider_bali_ontdekkings_tour_49

Dag 04: Het zwembad van het Rama Shinta Hotel

slider_bali_ontdekkings_tour_50

Dag 05: Na het ontbijt bezoeken we de Taman Tirta Gangga

slider_bali_ontdekkings_tour_51

Dag 05: Dit waterpaleis is gebouwd in 1946 ...

slider_bali_ontdekkings_tour_52

Dag 05: ... door de laatste Radja van Karangasem

slider_bali_ontdekkings_tour_53

Dag 05: Het paleis is gebouwd op de plek van een heilige bron ...

slider_bali_ontdekkings_tour_54

Dag 05: ... en bestaat uit diverse vijvers, grachten en fonteinen

slider_bali_ontdekkings_tour_55

Dag 05: Dit prachtige park heeft een oppervlakte van bijna 1 hectare

slider_bali_ontdekkings_tour_56

Dag 05: U kunt hier heerlijk rondwandelen

slider_bali_ontdekkings_tour_57

Dag 05: De liefhebbers kunnen dit pad volgen

slider_bali_ontdekkings_tour_58

Dag 05: Het park staat vol prachtige beelden

slider_bali_ontdekkings_tour_59

Dag 05: Het waterpaleis Taman Tirta Gangga

slider_bali_ontdekkings_tour_60

Dag 05: Hierna bezoeken we de Besakih, de moedertempel

slider_bali_ontdekkings_tour_61

Dag 05: Deze hindoeïstische tempel ligt tegen de ...

slider_bali_ontdekkings_tour_62

Dag 05: ... hellingen van de vulkaan Gunung Agung

slider_bali_ontdekkings_tour_63

Dag 05: Het is gebouwd tussen de 14e en 18e eeuw

slider_bali_ontdekkings_tour_64

Dag 05: Het tempelcomplex bestaat uit circa 200 bouwwerken

slider_bali_ontdekkings_tour_65

Dag 05: Het is verdeeld in verschillende terrassen en paviljoens

slider_bali_ontdekkings_tour_66

Dag 05: Er valt veel te ontdekken en te bezichtigen in het tempelcomplex

slider_bali_ontdekkings_tour_67

Dag 05: Indien u hoger in het complex komt kunt u genieten van het uitzicht

slider_bali_ontdekkings_tour_68

Dag 05: Gelovigen bidden en brengen offers in de Besakih tempel

slider_bali_ontdekkings_tour_69

Dag 05: De Besakih, één van de mooiste tempels op Bali

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_bali_ontdekkings_tour_01
slider_bali_ontdekkings_tour_02
slider_bali_ontdekkings_tour_03
slider_bali_ontdekkings_tour_04
slider_bali_ontdekkings_tour_05
slider_bali_ontdekkings_tour_06
slider_bali_ontdekkings_tour_07
slider_bali_ontdekkings_tour_08
slider_bali_ontdekkings_tour_09
slider_bali_ontdekkings_tour_10
slider_bali_ontdekkings_tour_11
slider_bali_ontdekkings_tour_12
slider_bali_ontdekkings_tour_13
slider_bali_ontdekkings_tour_14
slider_bali_ontdekkings_tour_15
slider_bali_ontdekkings_tour_16
slider_bali_ontdekkings_tour_17
slider_bali_ontdekkings_tour_18
slider_bali_ontdekkings_tour_19
slider_bali_ontdekkings_tour_20
slider_bali_ontdekkings_tour_21
slider_bali_ontdekkings_tour_22
slider_bali_ontdekkings_tour_23
slider_bali_ontdekkings_tour_24
slider_bali_ontdekkings_tour_25
slider_bali_ontdekkings_tour_26
slider_bali_ontdekkings_tour_27
slider_bali_ontdekkings_tour_28
slider_bali_ontdekkings_tour_29
slider_bali_ontdekkings_tour_30
slider_bali_ontdekkings_tour_31
slider_bali_ontdekkings_tour_32
slider_bali_ontdekkings_tour_33
slider_bali_ontdekkings_tour_34
slider_bali_ontdekkings_tour_35
slider_bali_ontdekkings_tour_36
slider_bali_ontdekkings_tour_37
slider_bali_ontdekkings_tour_38
slider_bali_ontdekkings_tour_39
slider_bali_ontdekkings_tour_40
slider_bali_ontdekkings_tour_41
slider_bali_ontdekkings_tour_42
slider_bali_ontdekkings_tour_43
slider_bali_ontdekkings_tour_44
slider_bali_ontdekkings_tour_45
slider_bali_ontdekkings_tour_46
slider_bali_ontdekkings_tour_47
slider_bali_ontdekkings_tour_48
slider_bali_ontdekkings_tour_49
slider_bali_ontdekkings_tour_50
slider_bali_ontdekkings_tour_51
slider_bali_ontdekkings_tour_52
slider_bali_ontdekkings_tour_53
slider_bali_ontdekkings_tour_54
slider_bali_ontdekkings_tour_55
slider_bali_ontdekkings_tour_56
slider_bali_ontdekkings_tour_57
slider_bali_ontdekkings_tour_58
slider_bali_ontdekkings_tour_59
slider_bali_ontdekkings_tour_60
slider_bali_ontdekkings_tour_61
slider_bali_ontdekkings_tour_62
slider_bali_ontdekkings_tour_63
slider_bali_ontdekkings_tour_64
slider_bali_ontdekkings_tour_65
slider_bali_ontdekkings_tour_66
slider_bali_ontdekkings_tour_67
slider_bali_ontdekkings_tour_68
slider_bali_ontdekkings_tour_69
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Bali Ontdekkings Reis

Reis details:

  • Bali
  • 2
  • I-BAL-07
  • 6 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen