Bali Startpakket - 4 Dagen

Bali Startpakket

Het Bali Startpakket is een “bouwsteenmodule” waarmee u uw eigen reis naar Bali kunt bouwen.

Met dit 4 daagse Bali Startpakket kunt u uw Bali reis beginnen

De Taman Ayun is een prachtige tempel gelegen in het dorp Mengwi op Bali. Het complex herbergt verschillende heiligdommen en vijvers. Tanah Lot is een kust rotsformatie dat ook een tempel herbergt die bekend staat om zijn schilderachtige schoonheid en verbluffende zonsondergangen. Batubulan is het culturele hart van Bali, beroemd om zijn traditionele dansvoorstellingen en handwerk.

Tijdens dit startpakket op Bali bezoekt u ook Ubud

Ubud is een stad die bekend staat om zijn artistieke en spirituele erfgoed. De stad beschikt over een paleis, vele tempels en verschillende kunstgalerijen, waardoor het een paradijs is voor kunstliefhebbers. De stad is ook omgeven door rijstvelden en weelderige groene bossen, waardoor het de perfecte bestemming is voor natuurliefhebbers.

U kunt dit programma combineren met een andere reis of verlengen

Uiteraard kunt u het hotel in dit Bali Startpakket wijzigen naar of verlengen met één van onze andere hotels in Zuid-Bali. Denk bijvoorbeeld aan Kuta, Legian, Seminyak, Sanur of Nusa Dua.

U kunt deze reis combineren met één van onze andere “bouwsteenmodules”, zoals bijvoorbeeld de Ubud naar Candidasa Tour. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Bali kunt u bij ons terecht. Verder is deze reis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Bali te bespreken

Wilt u uw vakantie naar Bali persoonlijk komen bespreken met één van onze Indonesië specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Bali Startpakket – Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Denpasar

Bali - Kuta BeachAankomst op het internationale vliegveld in Denpasar. Hier staat de chauffeur u op te wachten voor de transfer naar het Adi Dharma Hotel.

Het Adi Dharma Hotel is perfect gelegen aan de Legian Street, vlakbij winkels en eetgelegenheden. Het beschikt over een zwembad. Het strand ligt op loopafstand van het hotel.

U kunt de rest van de dag vrij besteden.

Optioneel kunt u laat in de middag deelnemen aan de Jimbaran Dinner Tour, u kunt dit bij ons kantoor op Bali of in Nederland reserveren (niet in de prijs inbegrepen).

Overnachting in het Adi Dharma Hotel.

Hotel

Bali - Tanah LotNa het ontbijt kunt u de ochtend vrij besteden.

In de middag bezoeken we de Taman Ayun tempel. Deze tempel is gelegen bij het plaatsje Mengwi en is gewijd aan de vorsten die tot 1892 heersten over dit gebied. De Pura Taman Ayun is gebouwd in 1634 en is omgeven door grachten met lotusbloemen. In het tempelcomplex staan vele torens, welke bergen voor moeten stellen. De hoogste toren heeft 11 verdiepingen en stelt de berg Gunung Batukau voor.

Hierna brengen we een bezoek aan Bali’s beroemdste zeetempel, de Tanah Lot. Aan de westkust, op korte afstand van Kediri, wacht u een adembenemend schouwspel: de tempel van Tanah Lot, eenzaam gelegen op een rots even uit de kust. Tanah betekent aarde en Lot betekent zee. Letterlijk vertaald hebben we het dus over de Tempel van de Aarde, gelegen in de Zee. Net als vele andere tempels op Bali is de Tanah Lot verbonden met de heilige Brahman priester Danghyang Nirarta. Deze priester besloot, tijdens één van zijn reizen in de 16de eeuw, op deze prachtige plaats te overnachten. Later besloten de inwoners op deze prachtige plaats een tempel te bouwen, de Tanah Lot. De tempel behoort tot één van de zes belangrijkste tempels van Bali. De tempel is opgedragen aan de God Van de Zee. U kunt hier genieten van het prachtige uitzicht op de tempel.

Overnachting in het Adi Dharma Hotel.

Ontbijt
Hotel

Bali - Barong dansNa het ontbijt maken we een stop in het dorp Batubulan. De naam van dit dorp betekent ‘maansteen’ en het dorp is beroemd vanwege de prachtige muurbeeldhouwwerken. Hier gaan we een bezoek brengen aan een dansvoorstelling van de wereldberoemde Barong. Deze dans is waarschijnlijk de bekendste van alle Balinese dansen. Het vertelt het verhaal van het gevecht tussen het Goede (Barong) en het Kwaad (Rangda). De dans wordt uitgevoerd door de leeuw (Barong) en de heks (Rangda). De dans wordt begeleid door gamelanmuziek.

Vervolgens gaan we verder naar Ubud, het culturele hart van Bali.

In Ubud brengen we eerst een bezoek aan de lokale traditionele markt. Hierna bezoeken we het Puri Saren Ubud. Dit paleis van het koninkrijk Ubud dateert uit 1800. In dit paleis bevindt zich de oude vergaderzaal.

Overnachting in het Saren Indah Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt wordt u teruggebracht naar een hotel in Sanur, Kuta, Legian of Nusa Dua. In de middag zullen we hier arriveren. Hier eindigt deze tour.

Of u kunt deelnemen aan een andere bouwsteen vanuit Ubud, zoals bijvoorbeeld de Ubud naar Candidasa Tour. Uiteraard kunt u deze reis ook verlengen in Ubud.

U bent NIET gebonden aan de hotels in dit programma, u kunt deze hotels upgraden naar andere hotels.

Deze reis wordt uitgevoerd met een airconditioned privé auto/minibus met een Engelssprekende chauffeur en is exclusief de entreegelden. Deze moeten (indien van toepassing) ter plaatse worden betaald. Op aanvraag kunnen wij een Nederlandssprekende chauffeur en/of gids tijdens deze reis voor u regelen.

WILT U UW INDONESIE REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE INDONESIE SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Bali Startpakket

Kaart Bali Startpakket

Bali Startpakket - 4 Dagen - I-BAL-01

Deze reis is exclusief de entreegelden, deze moeten ter plaatse worden voldaan.


  • Entreegelden ongeveer: € 11 per persoon

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 april 2024 t/m 31 maart 2025: € 44

Hoogseizoentoeslagen hotels:


Toeslag bij verblijf in het Adi Dharma Hotel – Legian van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 4 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Adi Dharma Hotel – Legian van 20 december 2024 t/m 05 januari 2025: € 4 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Saren Indah Hotel – Ubud van 01 augustus 2024 t/m 31 augustus 2024: € 3,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Saren Indah Hotel – Ubud van 22 december 2024 t/m 15 januari 2025: € 3,50 per persoon / per nacht

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Bali Startpakket

Reis details:

  • Vliegveld Denpasar
  • 2
  • I-BAL-01
  • 4 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen