Java-Bali Best Deal 2024

10 Days

Java-Bali Best Deal 2024

De Java-Bali Best Deal 2024 is een scherp geprijsde 10 daagse rondreis van Java naar Bali.

De Java-Bali Best Deal 2024 start in Jakarta

U maakt een stadstour door Jakarta. Een stadstour door Jakarta met een bezoek aan het Nationaal Museum en Sunda Kelapa is een geweldige manier om de cultuur en geschiedenis van de stad te ontdekken. Het Nationaal Museum bevat een schat aan archeologische en historische artefacten, waaronder oude beelden, textiel en schilderijen. Het biedt ook een fascinerende kijk op de verschillende culturen van Indonesië. Sunda Kelapa is een historische haven die dateert uit de tijd van de Javaanse koninkrijken. Hier kunt u nog steeds traditionele Phinisi-schepen zien, die worden gebruikt om goederen te vervoeren tussen de eilanden van Indonesië. Naast deze culturele bezienswaardigheden biedt de stadstour ook de kans om de bruisende en hectische sfeer van Jakarta te ervaren. U zult versteld staan van de verscheidenheid aan mensen, geuren en smaken die deze stad te bieden heeft.

Vervolgens bezoekt u Bogor en Bandung

In Bogor bezoekt u, tijdens de Java-Bali Best Deal 2024, de prachtige botanische tuin. Over de Puncak Pass rijden we naar Bandung. Hier bezoekt u het Asia-Africa Museum.

Kebun Raya, ook wel de Bogor Botanische Tuinen genoemd, is een van de oudste en grootste botanische tuinen van Azië en heeft meer dan 15.000 plantensoorten. Het is gelegen aan de voet van de bergen van West-Java en is een prachtige plek om te bezoeken voor iedereen die geïnteresseerd is in botanie en tuinieren.

Puncak Pass is een bergpas in de buurt van Kebun Raya en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en valleien. Het is een populaire bestemming voor toeristen en lokale bewoners, vooral tijdens het weekend.

Het Asia-Africa Museum is gelegen in Bandung. Het museum is gewijd aan het tonen van de geschiedenis van de samenwerking tussen Azië en Afrika en de belangrijke gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden tussen de twee continenten. Het museum herbergt een uitgebreide collectie van kunst, historische objecten en archieven die belangrijk zijn voor de geschiedenis van de regio.

Vanuit Wonosobo bezoekt u het prachtige Diëng plateau

Het Dieng Plateau is een hoogvlakte gelegen in de provincie Midden-Java in Indonesië. Het plateau ligt op 2.000 meter boven zeeniveau en wordt omringd door bergtoppen en vulkanen, waaronder de oudere maar zeer actieve Merapi en de Sumbing-vulkaan. Het gebied staat bekend om zijn vele tempels, die dateren uit de 7e en 8e eeuw, en om zijn hete bronnen en zwavelhoudende meren.

De volgende bestemming tijdens de Java-Bali Best Deal 2024 is Yogyakarta

In Yogyakarta bezoekt u prachtige tempels en de Kraton.

Borobudur is een boeddhistisch heiligdom in Centraal-Java, Indonesië. Het werd gebouwd in de 8e en 9e eeuw en is het grootste boeddhistische monument ter wereld. Het complex bestaat uit negen niveaus en heeft meer dan 2600 reliëfs die de leer van het boeddhisme weergeven.

Prambanan, een hindoeïstisch tempelcomplex eveneens in Centraal-Java, bestaat uit meer dan 200 tempels die zijn gebouwd tussen de 8e en 10e eeuw. Het meest opvallend is de grote centrale tempel van Shiva, die 47 meter hoog is. De tempels zijn versierd met prachtige beelden, waardoor ze een belangrijke rol spelen in de geschiedenis van de Javaanse kunst.

Kraton is de naam van het paleiscomplex van de sultan van Jogjakarta. Het paleis is een belangrijke toeristische attractie in Jogjakarta en geeft een inkijkje in de Javaanse geschiedenis en cultuur. In het paleiscomplex bevinden zich verschillende musea, waaronder het museum Sonobudoyo, dat zich richt op de geschiedenis van Java, en het Batik-museum.

Via Solo en Malang reizen we verder naar Bali. Hier eindigt deze reis.

De Java-Bali Best Deal 2024 kunt u verlengen op Bali

Uiteraard kunt u de hotels in deze Java-Bali Best Deal 2024 wijzigen naar één van onze andere hotels in Jakarta, Bandung, Wonosobo, Yogyakarta, Kediri, Malang en of Kalibaru. Na aankomst op Bali kunt u deze reis verlengen in bijvoorbeeld Kuta, Legian, Seminyak, Sanur of Nusa Dua.

U kunt deze Java-Bali Best Deal 2024 combineren met één van onze “bouwsteenmodules” en/of rondreizen. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Jakarta kunt u bij ons terecht. Verder is deze reis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen.

Kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Indonesië te bespreken

Wilt u uw vakantie naar Indonesië persoonlijk komen bespreken met één van onze Indonesië specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Let Op: Tot nader order is het vanwege werkzaamheden niet mogelijk om de Borobudur en de Prambanan tempel te beklimmen. Het is dus alleen mogelijk om de tempels te bewonderen vanaf de grond.

Java-Bali Best Deal 2024 – Dagelijks vertrek vanuit Jakarta

  • Jakarta
  • 2
  • I-JAV-14
  • 10 Dag
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Dag 01 :
Jakarta

Jakarta - Sunda KelapaAankomst op het internationale vliegveld Soekarno Hatta in Jakarta. Hier staat de chauffeur u op te wachten voor de transfer naar het Hotel Santika Premiere Slipi Jakarta.

Het Hotel Santika Premiere Slipi Jakarta beschikt over 274 kamers welke standaard zijn uitgerust met airconditioning, een flatscreen TV, WIFI, een kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche en toilet. Verder beschikt dit hotel over een restaurant en een zwembad.

Na het inchecken gaan we een stadstour door Jakarta maken. We bezoeken o.a. het Nationaal Museum en de kleurrijke haven Sunda Kelapa.

Het Nationaal Museum spant zich in om het Indonesische erfgoed te bewaren. In de volksmond staat het bekend als Gedang Gajah, het olifant gebouw. In de tuin staat een standbeeld van een bronzen olifant, een geschenk van Koning Chulalongkorn (Siam) in 1871 aan Batavia. In het museum kunt u een grote collectie voorwerpen, beelden en kunst uit het verleden aanschouwen. Let Op: op maandag is dit museum gesloten!

Onderweg maken we nog een fotostop bij de Monas.

Ook bezoeken we de oude haven “Sunda Kelapa“ uit de 16e eeuw, waar u nog steeds de kleurrijke en traditionele boten ziet die tot op heden nog gebruikt worden. In 1619 veroverde de Nederlander Jan Pieterszoon Coen de stad en werd het door de bestuurders van de VOC Batavia genoemd. Na de onafhankelijkheid van Indonesië kreeg het weer zijn oude naam Sunda Kelapa terug.

Overnachting in het Hotel Santika Premiere Slipi Jakarta.

Hotel

Bogor - Kebun Raya BogorNa het ontbijt vertrekken we naar Bogor, gelegen aan de voet van de Gunung Salak op een hogere en koelere ligging.

We gaan hier een bezoek brengen aan de beroemde botanische tuin van Bogor, gelegen naast het presidentiele paleis. Het Istana Bogor (paleis van Bogor) was de officiële residentie van de Gouverneur Generaal van het voormalig Nederlands Indië van 1870-1942.

De Kebun Raya Bogor is de oudste en nog steeds vooraanstaande botanische tuin van Indonesië, met een oppervlakte van 87 hectare. In 1817 werd door dr. Casper Georg Carl Reinwaerdt de opdracht gegeven alle flora en fauna te verzamelen waarna deze tuin ontstond. In vijf jaar tijd waren er al meer dan 900 verschillende soorten planten bijeen gebracht.

De botanische tuin is aangesloten bij Botanic Gardens Conversation International, een wereldwijd samenwerkend netwerk om te komen tot het behoud van de biodiversiteit van planten. U kunt heerlijk rondwandelen in deze rustgevende groene omgeving met vijvers en prachtige paden. Geniet van de honderden soorten planten, bomen en bloemen.

Na het bezoek aan de plantentuin vertrekt u naar Bandung. We rijden door een prachtige omgeving, met vele theeplantages, over de Puncak Pass.

Let Op: De weg van Bogor naar Bandung over de Puncak Pass is in het weekend en op publieke feestdagen zeer druk en soms afgesloten!

Overnachting in het Sukajadi Hotel – Bandung.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Bandung

Bandung - Saung Angklung UdjoNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan het Asia-Africa Museum. Dit museum is gewijd aan de in 1955 gehouden Asia-Africa conferentie. In die tijd kwamen 29 landen in Bandung bijeen om een belangrijkere rol te spelen in de wereld.

De middag kunt u vrij besteden. U kunt in Bandung gaan genieten van de vele koloniale gebouwen of een bezoek brengen aan de Tangkuban Perahu vulkaan. Ook een aanrader is de Angklung muziekschool Pak Udjo.

Overnachting in het Sukajadi Hotel.

Ontbijt
Hotel

Wonosobo - Kresna HotelNa het ontbijt vertrekken we naar het treinstation van Bandung.

Vervolgens reizen we met de trein (Argo Wilis), in de executive class, naar Kutoarjo. Tijdens deze treinreis kunt u genieten van het prachtige landschap van Java. Groene rijstvelden, dichte jungle en kleine stadjes wisselen elkaar af.

Op het station van Kutoarjo staat de chauffeur u op te wachten voor de transfer naar Wonosobo. Deze kleine stad is prachtig gelegen in de bergen en is de toegangspoort tot het Diëng plateau.

Overnachting in het Kresna Hotel – Wonosobo.

Ontbijt
Hotel

Magelang - Borobudur tempelNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan het Diëng plateau. Het Diëng plateau is gelegen op een hoogte van 2300 meter tussen de vulkanen. In dit schitterende landschap bevinden zich een aantal oude hindoeïstische tempels. We gaan enkele van deze eeuwenoude tempels bewonderen. Verder kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de krater.

Na het bezoek aan het Diëng plateau gaan we verder naar Yogyakarta.

We gaan hier in de middag een bezoek brengen aan de wereldberoemde Borobudur. De Borobudur tempel is één van de 7-wereldwonderen en is het grootste boeddhistische heiligdom ter wereld voorzien van meer dan 500 Boeddhabeelden. Het tempelcomplex ligt op een heuvel midden in de groene velden. De Borobudur werd in de 9e eeuw gebouwd door de Sailendra-dynastie en is opgebouwd als één grote stupa met een basis van 123 m2. De stupa bestaat uit negen etages, welke de boeddhistische kosmos vertegenwoordigen. Hiervan zijn de onderste zes etages vierkant en de bovenste drie rond. Op de bovenste etages bevinden zich 72 kleine stoepa’s, die gebouwd zijn rondom één grote centrale stupa. Bovenop de tempel heeft u een schitterend uitzicht.

Overnachting in het Duta Garden Hotel – Yogyakarta.

Ontbijt
Hotel
Dag 06 :
Yogyakarta

Yogyakarta - PrambananNa het ontbijt bezoeken we de beroemde hindoetempel, Prambanan, gebouwd in de 9e eeuw door een Shivaitische koning uit de tweede Mataram-dynastie. Het Prambanan complex bestaat uit drie hoofdtempels, de Trisakti (de drie heilige plaatsen). De grootste tempel, gewijd aan de God Shiva, is 47 meter hoog. De tempel ten noorden hiervan is gewijd aan Vishnoe en de tempel ten zuiden aan Brahma. Tegenover deze drie hoofdtempels liggen nog enkele kleinere tempels die gewijd zijn aan diverse dieren, zoals de stier, de gans en de adelaar. Prambanan betekent ‘veel priesters’ en in de reliëfs worden ze met een lange baard afgebeeld. In het complex kunt u rustig rondwandelen en de tempels betreden, zodat u alle prachtige details kunt ontdekken. Het complex staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Hierna brengen we een bezoek aan het Paleis van de Sultan (Kraton), een stad in een stad, omgeven door 4 muren en daterend uit de 18de eeuw. Het Kraton werd gebouwd in opdracht van vorst Mangkoeboemi (Sultan Hamengkoeboewono I) en wordt nog steeds bewoond door de huidige Sultan van Yogjakarta. De kraton is nu nog steeds het middelpunt van uitgebreide rituelen, dans- en gamelanvoorstellingen.

Vervolgens gaan we naar het zilverdorpje Kota Gede. Hier ziet u hoe mooie zilverwerken met de hand worden gemaakt. Kota Gede, dat vaak Sargede wordt genoemd, ligt ongeveer vijf kilometer ten zuidoosten van Yogyakarta, Kota Gede is een leuk stadje, dat ooit de zetel was van het machtige Mataram-rijk. Sinds de jaren dertig is Kota Gede beroemd geworden als het centrum van de Yogya-zilverwerkindustrie. Er zijn een aantal workshops waar bezoekers welkom zijn om te zien hoe zilver wordt getransformeerd in prachtige kunstwerken die bekend staan als “Yogya Silver”.

Overnachting in het Duta Garden Hotel.

Ontbijt
Hotel

Solo - MangkunegaranNa het ontbijt vertrekken we naar Kediri. We rijden vandaag van Centraal-Java naar Oost-Java.

Onderweg bezoeken we in Solo het Mangkunegaran Paleis, waar nog de tradities te zien zijn uit het Javaanse Majapahit koninkrijk. Geflankeerd door bergvulkanen Merapi en Merbabu in het noorden, en Mount Lawu in de zuidoostelijke grens, is het beroemd als een bolwerk en centrum van de Javaanse cultuur en traditie. Solo, is de bakermat van de Javaanse cultuur, met twee koninklijke huizen in een enkele stad: de Kraton van Solo en de Mangkunegaran, een vorstendom. Nakomelingen van deze twee koninklijke huizen worden nog steeds beschouwd als leiders van de Javaanse cultuur en tradities. Majestueuze ceremonieën en koninklijke feesten worden tegenwoordig nog steeds met veel affectie gehouden. Surakarta of Solo dankt zijn naam aan de langste rivier van Java, die in deze stad passeert. Het was de hoofdstad van het koninkrijk Mataram van 1745 tot 1755.

Vervolgens rijden we verder naar Kediri. Het stadje Kediri is gelegen in een mooi tropisch berglandschap. Het ligt aan de rivier de Brantas in een vallei aan de voet van de 2552 meter hoge vulkaanberg Wilis. In de omgeving wordt suiker, koffie, tabak en rijst verbouwd.

Overnachting in het Grand Surya Hotel – Kediri.

Ontbijt
Hotel

Java - rijstveldenNa het ontbijt reizen we verder naar het bergplaatsje Malang. Onderweg kunt u genieten van het landschap.

Malang is een relatief koele stad, omdat het hoog gelegen is. De stad ligt ingesloten tussen twee bergmassieven: in het westen het Kawi-Butakmassief en in het oosten het Tenggergebergte met de actieve Bromo en de Semeru, de hoogste berg van Java. Malang heeft een oude geschiedenis als plaats in de oude koninkrijken Kanjuruhan en Singhasari. In 1879 werd de spoorlijn naar Malang geopend en werd het goed bereikbaar als recreatieoord. Voor de oorlog was Malang een geliefd woonoord voor de (gepensioneerde) Nederlanders. In Malang vindt u nog steeds de brede lanen met bomen en parken uit de jaren 1920-1940.

Overnachting in het Balava Hotel – Malang.

Ontbijt
Hotel

Optioneel (niet inclusief) kunt u vroeg in de ochtend deelnemen aan de Bromo Tour. Per jeep vertrekken we naar de vulkaan Bromo, om (indien het helder weer is) te gaan genieten van een prachtige zonsopkomst. Vanaf de Bromo heeft men spectaculaire vergezichten over een fascinerend maanlandschap. Ook ziet u de actieve vulkaan Semeru, de hoogste berg van Java. De temperatuur op de berg kan dalen tot 5 graden boven nul, dus wij raden u aan een trui of sweater aan te doen. Na deze spectaculaire ervaring gaat u weer terug naar het hotel voor het ontbijt.

Vervolgens rijden we, na het ontbijt, verder naar Kalibaru. Dit is een klein plaatsje, gelegen in een mooi landschap. Hier heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Overnachting in het Margo Utomo Hotel – Kalibaru.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt vertrekken we naar Ketapang. We nemen de veerboot naar Bali, het Hindoe eiland.

Na circa 45 minuten varen komen we aan in Gilimanuk, de haven van Bali. Hierna rijden we verder naar een hotel (u kunt zelf een hotel uitkiezen) in Kuta, Legian, Sanur of Nusa Dua. Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit duizenden hotels op Bali, van budgetvriendelijk tot luxe accommodaties. Hier eindigt deze tour.

Vervolgens kunt u deze reis verlengen op Bali met een strandvakantie of bouwsteenmodule. Er zijn ongelofelijk veel mogelijkheden. Komt u er niet uit, kom dan langs op ons kantoor in Maarssen. Onze Indonesië-specialisten kunnen dan alles met u doornemen.

Deze reis wordt uitgevoerd met een Engelssprekende chauffeur en is exclusief de entreegelden. Deze moeten (indien van toepassing) ter plaatse worden betaald. Op aanvraag kunnen wij een Nederlandssprekende gids tijdens deze reis voor u regelen.

WILT U UW INDONESIE REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE INDONESIE SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt
Kaart Java Bali Best Deal

Java - Bali Best Deal - 10 Dagen - I-JAV-14

Deze reis is exclusief de entreegelden, deze moeten ter plaatse worden voldaan.


  • Entreegelden ongeveer: € 125 per persoon

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 april 2024 t/m 31 maart 2025: € 285

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners:


Toeslag bij verblijf van 03 april 2024 t/m 20 april 2024: Idul Fitri periode (Suikerfeest)

Toeslag bij verblijf van 21 december 2024 t/m 05 januari 2025: Kerst & Nieuwjaar

Toeslagen hangen af van de exacte data dat u in een bepaald hotel verblijft, bij boeking zullen deze toeslagen met u worden besproken.

Java - Prambanan
Jakarta - National museum
Jakarta - National museum
Jakarta - Monas
Jakarta - Monas
Jakarta - Sunda Kelapa
Jakarta - Sunda Kelapa
Bogor - kebun raya bogor
Bogor - kebun raya bogor
Bogor - kebun raya bogor
Bogor - kebun raya bogor
Bogor - kebun raya bogor
Bogor - kebun raya bogor
Java - Puncak pass
Java - Puncak pass
Bandung - algemeen
Bandung - algemeen
Java - Tangkuban Perahu vulkaan
Bandung - Angklung muziekschool Pak Udjo
Bandung treinstation
Yogyakarta - Dieng Plateau
Yogyakarta - Dieng plateau
Yogyakarta - Dieng plateau
Yogyakarta - Dieng plateau
Java - Borobudur
Java - Borobudur
Java - Borobudur
Java - Borobudur
Java - Borobudur
Java - Borobudur
Yogyakarta - Prambanan
Yogyakarta - Prambanan
Yogyakarta - Prambanan
Yogyakarta - Prambanan
Yogyakarta - Prambanan
slider_java_bali_best_deal_01

De Java Bali Best Deal, een prachtige rondreis van Java naar Bali

slider_java_bali_best_deal_02

Dag 01: We beginnen met een bezoek aan het Nationaal Museum

slider_java_bali_best_deal_03

Dag 01: Het museum spant zich in om het Indonesische erfgoed te bewaren

slider_java_bali_best_deal_04

Dag 01: Vervolgens maken we een fotostop bij de Monas

slider_java_bali_best_deal_05

Dag 01: Het Monumen Nasional is 137 meter hoog

slider_java_bali_best_deal_06

Dag 01: Tot slot bezoeken we de oude haven Sunda Kelapa

slider_java_bali_best_deal_07

Dag 01: In deze haven, uit de 16e eeuw, liggen nog oude traditionele boten

slider_java_bali_best_deal_08

Dag 02: In Bogor bezoeken we de beroemde botanische tuin

slider_java_bali_best_deal_09

Dag 02: U kunt hier heerlijk rondwandelen ...

slider_java_bali_best_deal_10

Dag 02: ... en genieten van de prachtige flora en fauna

slider_java_bali_best_deal_11

Dag 02: De Kebun Raya Bogor is opgericht in 1817

slider_java_bali_best_deal_12

Dag 02: De prachtige vijver in de Kebun Raya Bogor

slider_java_bali_best_deal_13

Dag 02: Het paleis van Bogor, de Istana Bogor

slider_java_bali_best_deal_14

Dag 02: Vervolgens gaan we over de Puncak Pass naar Bandung

slider_java_bali_best_deal_15

Dag 02: Langs de Puncak Pass liggen uitgestrekte theeplantages

slider_java_bali_best_deal_16

Dag 03: Na het bezoek aan ket KAA museum ...

slider_java_bali_best_deal_17

Dag 03: ... kunt de rest van de dag vrij besteden

slider_java_bali_best_deal_18

Dag 03: U kunt bv een bezoek brengen aan de Tangkuban Perahu vulkaan

slider_java_bali_best_deal_19

Dag 03: Ook een aanrader is de Angklung muziekschool Pak Udjo

slider_java_bali_best_deal_20

Dag 04: Vanuit Bandung reizen we per trein naar Kutoarjo

slider_java_bali_best_deal_21

Dag 05: Na het ontbijt bezoeken we het Dieng plateau

slider_java_bali_best_deal_22

Dag 05: We bezoeken hier de Dieng krater

slider_java_bali_best_deal_23

Dag 05: U kunt tot vlak bij de krater komen

slider_java_bali_best_deal_24

Dag 05: Ook bevinden zich hier een aantal oude hindoeistische tempels

slider_java_bali_best_deal_25

Dag 05: 's Middags bezoeken we de wereldberoemde Borobudur

slider_java_bali_best_deal_26

Dag 05: De Borobudur tempel is één van de zeven wereldwonderen

slider_java_bali_best_deal_27

Dag 05: Het is het grootste boeddhistische heiligdom ter wereld

slider_java_bali_best_deal_28

Dag 05: De Borobudur is gebouwd in de 9e eeuw ...

slider_java_bali_best_deal_29

Dag 05: ... tijdens het bewind van de Sailendra-dynastie

slider_java_bali_best_deal_30

Dag 05: U kunt rustig rondwandelen en genieten van alle details

slider_java_bali_best_deal_31

Dag 06: Vandaag bezoeken we de Prambanan

slider_java_bali_best_deal_32

Dag 06: Deze beroemde hindoetempel dateert uit de 9e eeuw

slider_java_bali_best_deal_33

Dag 06: Het is gebouwd tijdens het bewind van een Shivaitische koning

slider_java_bali_best_deal_34

Dag 06: Sinds 1918 is men bezig met het renoveren van het complex

slider_java_bali_best_deal_35

Dag 06: Het tempelcomplex bestaat uit ongeveer 235 tempels

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_java_bali_best_deal_01
slider_java_bali_best_deal_02
slider_java_bali_best_deal_03
slider_java_bali_best_deal_04
slider_java_bali_best_deal_05
slider_java_bali_best_deal_06
slider_java_bali_best_deal_07
slider_java_bali_best_deal_08
slider_java_bali_best_deal_09
slider_java_bali_best_deal_10
slider_java_bali_best_deal_11
slider_java_bali_best_deal_12
slider_java_bali_best_deal_13
slider_java_bali_best_deal_14
slider_java_bali_best_deal_15
slider_java_bali_best_deal_16
slider_java_bali_best_deal_17
slider_java_bali_best_deal_18
slider_java_bali_best_deal_19
slider_java_bali_best_deal_20
slider_java_bali_best_deal_21
slider_java_bali_best_deal_22
slider_java_bali_best_deal_23
slider_java_bali_best_deal_24
slider_java_bali_best_deal_25
slider_java_bali_best_deal_26
slider_java_bali_best_deal_27
slider_java_bali_best_deal_28
slider_java_bali_best_deal_29
slider_java_bali_best_deal_30
slider_java_bali_best_deal_31
slider_java_bali_best_deal_32
slider_java_bali_best_deal_33
slider_java_bali_best_deal_34
slider_java_bali_best_deal_35
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Java-Bali Best Deal 2024