Vliegticket Ambon – Indonesië

Vliegticket Ambon. Hieronder vindt u een overzicht van onze vliegtickets naar Ambon. Onze aanbevolen airline is Garuda Indonesia, deze maatschappij vliegt vanaf Amsterdam via Jakarta naar Ambon.

Ambon’s Pattimura International Airport is de belangrijkste luchthaven die de stad Ambon bedient in de provincie Maluku in Indonesië. De luchthaven is vernoemd naar de nationale held Pattimura, die een opstand leidde tegen de Nederlandse koloniale overheersing in de regio. De luchthaven verzorgt zowel binnenlandse als internationale vluchten, waaronder bestemmingen zoals Jakarta en Makassar. Het is onlangs gerenoveerd met nieuwe faciliteiten, inclusief een uitgebreid terminalgebouw en verbeterde landingsbaanverlichting. De luchthaven biedt ook een aantal voorzieningen voor reizigers, zoals restaurants, winkels en een VIP-lounge. Ondanks de recente upgrades is de luchthaven nog steeds relatief klein en kan het druk worden tijdens piekuren. Reizigers kunnen echter een vriendelijke lokale sfeer en behulpzaam personeel verwachten om hen tijdens hun reis te assisteren.


Waarom uw vliegticket bij BM Air Reizen boeken ?

  • Keuze uit de beste airlines en de laagste prijzen
  • U kunt bij ons stoelen aan boord reserveren
  • BM Air Reizen is al 35 jaar de verre reizen specialist!
  • Wij zijn aangesloten bij het ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds, dus boekt u veilig, vertrouwd, snel en zonder zorgen!
  • Wij printen de vliegtickets zelf direct voor u uit, u kunt de tickets dus gelijk meenemen (ma t/m vr) of thuis per e-mail ontvangen!

Garuda Indonesia - Ambon

Vliegticket Garuda Indonesia Ambon Bent u op zoek naar een …