Vliegticket Padang – Indonesië

Vliegticket Padang. Garuda Indonesia vliegt 2 x per week via Jakarta naar Padang. U kunt een stopover maken in Jakarta.

Padang Airport is een internationale luchthaven in de stad Padang, in West-Sumatra, Indonesië. De luchthaven dient als toegangspoort tot verschillende populaire toeristische bestemmingen, waaronder Bukittinggi, Lake Maninjau en de Mentawai-eilanden, waardoor het een belangrijk transportknooppunt voor de regio is. De faciliteiten van de luchthaven omvatten een moderne terminal met restaurants, cafés en winkels, evenals voldoende parkeergelegenheid en een taxistandplaats voor handig vervoer over de grond. De luchthaven biedt ook een scala aan vluchtdiensten van binnenlandse carriers zoals Garuda Indonesia, Lion Air en Batik Air, met internationale vluchten naar Singapore en Maleisië. Over het algemeen biedt de luchthaven een comfortabele, efficiënte en handige reiservaring voor bezoekers aan West-Sumatra.


Waarom uw vliegticket bij BM Air Reizen boeken ?

  • Keuze uit de beste airlines en de laagste prijzen
  • U kunt bij ons stoelen aan boord reserveren
  • BM Air Reizen is al 35 jaar de verre reizen specialist!
  • Wij zijn aangesloten bij het ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds, dus boekt u veilig, vertrouwd, snel en zonder zorgen!
  • Wij printen de vliegtickets zelf direct voor u uit, u kunt de tickets dus gelijk meenemen (ma t/m vr) of thuis per e-mail ontvangen!

Garuda Indonesia - Padang

Vliegticket Garuda Indonesia Padang Bent u op zoek naar een …