Rondreis Japan

Een rondreis door Japan biedt een fascinerende mix van traditionele cultuur en hypermoderne steden. Beginnend in de bruisende metropool Tokyo, kan men zich vergapen aan de futuristische architectuur en de levendige wijken. Van daaruit is het mogelijk om met de beroemde Shinkansen-treinen het land te doorkruisen, waarbij men onderweg stopt bij historische steden zoals Kyoto en Osaka. De reis kan verrijkt worden met een bezoek aan de serene Japanse Alpen, de spirituele tempels van Kyoto, of de indrukwekkende Mount Fuji.

Voor een optimale ervaring is het aan te raden om gebruik te maken van de Shinkansen hogesnelheidstrein, waarmee comfortabel en snel gereisd kan worden op vele treinroutes door het hele land. Met een goed geplande route kan men in twee tot vier weken een uitgebreide indruk krijgen van dit veelzijdige land. U kunt deze treintickets bij ons reserveren.

Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit prachtige rondreizen naar Japan. De rondreizen zijn exclusief het vliegticket. U kunt het vliegticket naar Japan voordelig bij ons bijboeken. Kies zelf met welke airline u naar Japan wilt vliegen. Ook kunt u uw reis verlengen en/of veranderen.

Wilt u toch net iets anders in een rondreis? U kunt samen met onze reisspecialisten uw reis op maat samenstellen. U bent van harte welkom op ons reisburo in Maarssen . Alles kan en niets moet!

Ontdek Japan
2.569

, , , 10 Dagen - 9 Nachten

Ontdek Japan Ontdek Japan is een 10 daagse rondreis van …