Sri Lanka Discovery Tour - 8 Dagen

Sri Lanka Discovery Tour

De Sri Lanka Discovery Tour is een 8 daagse rondreis door Sri Lanka.

2 deelnemers:
 
4 deelnemers:
 
6 deelnemers:
va € 436
 
va € 390
 
va € 337

We beginnen in Negombo, waar we de belangrijkste bezienswaardigheden gaan bezichtigen. Hierna bezoeken we de rotstempel van Dambulla. Ook de oude historische stad Sigiriya staat op het programma. Vervolgens reizen we verder naar Kandy. In deze prachtige stad bezoeken we de wereldberoemde Tempel van de Tand. Tot slot bezoeken we tijdens deze Sri Lanka rondreis nog het olifantenweeshuis in Pinnawela. We eindigen weer in Negombo.

Uiteraard kunt u de hotels in dit programma wijzigen naar en/of verlengen met één van onze andere hotels in Negombo, Dambulla en Kandy. Vanuit Negombo kunt u deze reis verlengen met een strandvakantie in bijvoorbeeld Kalutara, Beruwala, Bentota, Induruwa, Hikkaduwa, Galle of Koggala. Ook is het mogelijk om deze rondreis te combineren met de Malediven.

Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Sri Lanka kunt u bij ons terecht. Verder is deze rondreis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen. Wilt u uw vakantie naar Sri Lanka persoonlijk komen bespreken met één van onze Sri Lanka specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld in Colombo

Negombo - strandAankomst op het Bandaranayake International Airport. Na de laatste douanecontrole staat de chauffeur u op te wachten en heet u welkom in Sri Lanka, de parel in de Indische Oceaan.

Hierna volgt de transfer naar Negombo. We gaan inchecken in het Paradise Holiday Village Hotel. Dit hotel ligt op loopafstand van het strand. Uiteraard heeft dit hotel ook een zwembad. In de omgeving van dit hotel vindt u diverse restaurants.

Vervolgens bezoeken we de kleurrijke vismarkt, gelegen bij het strand, waar we de vissers bezig zien met het binnenhalen van de verse vis. De vismarkt van Negombo behoort tot de grootste van Sri Lanka. Op de markt wordt dagelijks allerlei soorten vis verhandeld en op het strand worden de vissen gedroogd voor de handel naar het binnenland.

Hierna bezichtigen we de overblijfselen van het Nederlandse Fort. De Portugezen bouwden hier een fort, welke in 1644 door de Nederlanders werd verwoest en daarna weer werd herbouwd. Er zijn nog slechts enkele ruïnes en een deel van een muur met een toegangspoort intact.

Tot slot bezoeken we de St. Mary Church. Deze Katholieke kerk werd gebouwd in 1874.

De rest van de dag kun u heerlijk relaxen aan het strand of Negombo op eigen gelegenheid gaan ontdekken. Negombo is een charmant vissersdorp, gelegen ten noorden van de hoofdstad Colombo. Te midden van weelderige olijfgaarden en kokospalmen, ademt het de geest uit van de zee. Het is een gastronomisch paradijs, waar u heerlijk kunt genieten van seafood maaltijden. Negombo is gelegen aan de oevers van een lagune en was ooit een handelspost van de Portugezen en de Hollanders.

Diner + Overnachting in het Paradise Holiday Village Hotel – Negombo.

Diner
Hotel

Dambulla - RotstempelNa het ontbijt verlaten we Negombo en reizen verder naar Dambulla.

Vervolgens gaan we een bezoek brengen aan de oude rotstempel van Dambulla. Deze rotstempel dateert uit de 2e eeuw voor Christus. De wand- en plafondschilderingen geven de voornaamste episoden uit de levens van Boeddha weer. De bekendste tempels zijn hier de gouden tempel van Dambulla (Rangiri Dambulla Uyanwatta Rajamaha Viharaya), welke ook op de Werelderfgoedlijst staat en de rotstempel Rangiri Dambulla Rajamaha Viharaya. Enkele beelden van Boeddha hebben in liggende positie enorme afmetingen, zoals we die ook aantreffen in o.a. Polonnaruwa. Vanuit het tempelcomplex kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de bergen, de dichte bossen en de regenwaterreservoirs.

Op circa 100 meter hoogte ligt de Gouden Tempel van Dambulla, die bestaat uit 5 grotten. In deze grotten zijn de plafonds beschilderd met prachtige boeddhistische afbeeldingen. Monniken mediteerden en leefden in de grotten. Tevens staan er meer dan 150 Boeddhabeelden in deze rotstempel. De Gouden Tempel van Dambulla is de beroemdste en het meest geliefde boeddhistische heiligdom van Sri Lanka. De eerste grot is genaamd Devaraja Viharaya. Deze grot herbergt een 14m lang Boeddhabeeld. De tweede en tevens grootste grot is de Maharaja Vihara, wat in het Singalees De tempels van de grote koningen betekent. In deze grot staan vele prachtige Boeddhabeelden. Tevens vinden we in deze grot een van de mooiste muurschilderingen van Sri Lanka. In de derde grot Maha Vihara, vinden we muur- en plafondschilderingen uit de Kandyse periode. Deze beschilderingen zijn gemaakt in opdracht van koning Kirti Sr Rajasingha, een beroemde boeddhistische prediker. In deze grot staat ook een standbeeld van de koning en meer dan 50 Boeddhabeelden. U kunt heerlijk rondwandelen door de grotten en genieten van alle pracht en praal.

Diner + Overnachting in het Rangiri Dambulla Resort – Dambulla.

Ontbijt, Diner
Hotel

Sigiriya Rock FortressVandaag bezoeken we, na het ontbijt, de oude historische stad Sigiriya.

Deze plaats staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Het complex bestaat uit watertuinen, rotstuinen en de indrukwekkende leeuwenrots van Sigiriya, 200 m hoog en reeds van veraf zichtbaar. Het bestijgen van deze rots via een stelsel van trappen vergt enige inspanning, maar het uitzicht over de jungle is werkelijk adembenemend. Halverwege de steile wand zult u genieten van de prachtige muurschilderingen op de spiegelwand. De fresco’s (muurschilderingen) beelden de wolkenmaagden uit. Bovenop de rots bevindt zich de citadel, de overblijfselen van het paleis uit de 5de eeuw. U kunt hier rondwandelen over de diverse plateau’s.

Diner + Overnachting in het Rangiri Dambulla Resort.

Ontbijt, Diner
Hotel

Kandy - Tempel van de TandNa het ontbijt gaan we verder naar Kandy. Onderweg stoppen we bij de kruidentuin van Matale. Hier maken we kennis met verschillende soorten kruiden en specerijen. Ook krijgt u een uitleg over het gebruik van deze specerijen in de Sri Lankaanse keuken.

Kandy is de mooiste stad van Sri Lanka en schitterend gelegen aan het pittoreske stuwmeer, dat het stadsbeeld beheerst. Kandy is bij uitstek het symbool van de Singalese nationale trots en heeft zich als koninkrijk altijd met meer of minder succes verweerd tegen de Portugese, de Nederlandse en de Engelse overheersing. Kandy is tevens het culturele centrum van Sri Lanka en hoofdzetel van de Boeddhistische monniken. Met zijn 150.000 inwoners is het de 3e stad van het land, achter Colombo en Jaffna. De stad is gelegen op 500 meter boven de zeespiegel. De hogere ligging en de omringende bergen zorgen voor een aangenaam klimaat.

In de middag bezoeken we de Tempel van de Tand. Hier wordt de voornaamste Boeddhistische relikwie in Sri Lanka bewaard, Boeddha’s linker boventand. Deze tand werd door de dochter van een Boeddhistische koning uit India gesmokkeld. De Tand van Boeddha geldt sinds die tijd als symbool voor de zelfstandigheid van het Singalese volk en zijn geloofsovertuiging. De relikwie wordt bewaard onder een gouden dak in de tempel.

’s Avonds bezoeken we ook nog een spectaculaire Culturele Dansshow. Onder begeleiding van de Kandy drummers vinden enkele speciale dansvoorstellingen plaats, zoals de cobra dans, de gemaskerde dans en een spectaculaire vuurshow.

Diner + Overnachting in het Royal Kandyan Hotel – Kandy.

Ontbijt, Diner
Hotel

Peradeniya - botanische tuinNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de Koninklijke Botanische tuinen in Peradeniya. De tuinen zijn gelegen op circa 5,5 km van Kandy en hebben een oppervlakte van 147 hectare. De Botanische Tuin in Peradeniya werd formeel opgericht in 1843. Een van de bekendste attracties in het park is het orchideeënhuis, dat meer dan 300 verschillende orchideeën huisvest. Verder beschikt het park over o.a. een specerijen tuin, kokospalmen, een bloementuin, een cactushuis en een bamboebos.

Diner + Overnachting in het Royal Kandyan Hotel.

Ontbijt, Diner
Hotel
Dag 06 :
Kandy

KandyDeze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden.

Kandy is een leuke stad waar u heerlijk kunt rondwandelen.

Diner + Overnachting in het Royal Kandyan Hotel.

Ontbijt, Diner
Hotel

Pinnawela - olifanten in de rivierNa het ontbijt vertrekken we naar Negombo.

Onderweg bezoeken we het olifantenweeshuis in Pinnawela. In deze crèche worden jonge olifanten opgevangen, die uit hun natuurlijke omgeving geraakt zijn. Een aantal van hen zal belanden in een buitenlandse dierentuin, omdat ze vaak niet meer kunnen wennen aan een leven in het wild. Het is leuk om te kijken naar de speelse jonge olifantjes. In de ochtend en in de middag worden de jonge olifantjes met de fles gevoed. Daarna moeten ze in bad. De olifanten verlaten het kamp en gaan met de hele kudde naar de Ma Oya rivier. In deze rivier genieten de olifanten van het verkoelende water. Vanaf diverse punten heeft u een prachtig uitzicht op de olifanten. U kunt hier schitterende foto’s maken en dicht bij de olifanten komen. De volwassen olifanten doen in het weeshuis allerlei klusjes, zoals het verzamelen van voedsel. De olifanten kunnen vrij rondlopen op een stuk land van ongeveer 10 hectare. Ook in het kamp kunt u prachtige foto’s maken. Ook bestaat de mogelijkheid om de olifanten te voeren.

Vervolgens gaan we verder naar Negombo. Na het inchecken, in het Paradise Holiday Village Hotel, kunt u de rest van de middag heerlijk gaan relaxen aan het strand van Negombo.

Diner + Overnachting in het Paradise Holiday Village Hotel.

Ontbijt, Diner
Hotel
Dag 08 :
Negombo

Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven van Colombo. Hier eindigt deze rondreis.

U kunt deze rondreis per nacht verlengen aan het strand in bijvoorbeeld Negombo, Mount Lavinia, Kalutara, Beruwala, Bentota, Induruwa, Ambalangoda, Hikkaduwa, Galle of Koggala.

Ook bent u NIET gebonden aan de hotels in dit programma, u kunt ieder hotel upgraden of veranderen. ALLES KAN EN NIETS MOET

Uiteraard kunt u deze reis ook verlengen met een heerlijke strandvakantie op de Malediven.

WILT U DEZE PRACHTIGE RONDREIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE SRI LANKA SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Wat is wel en niet inbegrepen in deze reis

Inclusief

 • Vervoer luchthaven Colombo - hotel v.v.
 • Vervoer per airconditioned auto of minibus, afhankelijk van het aantal deelnemers
 • Engelssprekende chauffeur / gids, bij minder dan 8 deelnemers fungeert de chauffeur tevens als gids
 • Alle overnachtingen in comfortabele hotels op basis van halfpension = ontbijt + diner
 • Dagtour Negombo: vismarkt, Nederlands Fort, St. Mary Church
 • Bezoek aan de rotstempel van Dambulla met 5 grotten vol Boeddhabeelden en de Gouden tempel
 • Bezoek aan de oude historische stad Sigiriya met de 200 meter hoge leeuwenrots
 • Bezoek aan de kruidentuin van Matale
 • Bezoek aan de tempel van de tand in Kandy
 • Spectaculaire culturele dansshow in Kandy
 • Bezoek aan de botanische tuinen in Peradeniya
 • Bezoek aan het olifantenweeshuis in Pinnawela

Exclusief

 • Entreegelden: deze dient u ter plaatse te voldoen: ongeveer USD 68 pp
 • Vliegticket naar Colombo. Deze kunt u uiteraard bij ons bijboeken of eventueel zelf reserveren

Kaart Sri Lanka Discovery Tour

Rondreis Sri Lanka - Discovery Tour - 8 Dagen - SR-RT-01

 
Bijkomende kosten:
 
Reserveringskosten: € 10 per persoon
 
Calamiteitenfonds: € 5 per persoon
Tevens adviseren wij u om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten!

Entreegelden

Overzicht Entreegelden in USD, deze dienen ter plaatse te worden voldaan indien u deze locatie wilt bezoeken


 • Dambulla: USD 7 per persoon
 • Sigiriya: USD 30 per persoon
 • Kandy Temple: USD 7 per persoon
 • Cultural Show Kandy: USD 5 per persoon
 • Peradeniya: USD 9 per persoon
 • Pinnawela: USD 10 per persoon

Let Op: de entreegelden kunnen altijd iets afwijken. U kunt zelf bepalen aan welke excursies u wilt deelnemen.

Toeslagen

1-persoonskamer toeslag:

01 juni 2023 t/m 31 december 2023: € 144


Toeslag bij verblijf in Kandy (Kandy Perahera) = van 21 augustus 2023 t/m 30 augustus 2023: € 99 per persoon

De exacte data voor de Perahera in 2024 zijn nog niet bekend.


Er geldt een Verplichte toeslag op 24 december 2023 (Kerst) en op 31 december 2023 (Nieuwjaar).

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op genoemde data verblijft.

Beleef de hoogtepunten van deze reis

Dambulla - Rotstempel
Negombo - Paradise Holiday Village Hotel
Negombo - Paradise Holiday Village Hotel
Negombo - strand
Dambulla - Rotstempel
Dambulla - Rotstempel
Dambulla - Rotstempel
Dambulla - Rotstempel
Dambulla - Rotstempel
Dambulla - Rotstempel
Sigiriya Rock Fortress
Sigiriya Rock Fortress
Sigiriya Rock Fortress
Sigiriya Rock Fortress
Sigiriya Rock Fortress
Sigiriya Rock Fortress
Sigiriya Rock Fortress
Sigiriya Rock Fortress
Sigiriya Rock Fortress
Sigiriya Rock Fortress
Sigiriya Rock Fortress
Matale - kruidentuin
Matale - kruidentuin
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Culturele Dansshow
Kandy - Culturele Dansshow
Kandy - Culturele Dansshow
Kandy - Culturele Dansshow
Peradeniya - botanische tuin
Peradeniya - botanische tuin
Peradeniya - botanische tuin
Peradeniya - botanische tuin
Peradeniya - botanische tuin
Kandy
Kandy - Upper Lake
Kandy
Pinnawela - Olifanten
Pinnawela - Olifanten
Pinnawela - olifanten in de rivier
Pinnawela - olifanten in de rivier
Pinnawela - olifanten in de rivier
Pinnawela - Olifanten
Pinnawela - Olifanten
Pinnawela - Olifanten
Negombo - strand
Negombo - Paradise Holiday Village Hotel
Negombo - Paradise Holiday Village Hotel
slider_sri_lanka_discovery_tour_01

Prachtige 8-daagse rondreis door Sri Lanka, verlenging mogelijk

slider_sri_lanka_discovery_tour_02

Dag 01: Vanaf het vliegveld volgt de transfer naar het Paradise Holiday Village

slider_sri_lanka_discovery_tour_03

Dag 01: Het Paradise Holiday Village Hotel beschikt over een prachtig zwembad

slider_sri_lanka_discovery_tour_04

Dag 01: Ga heerlijk relaxen aan het mooie strand van Negombo

slider_sri_lanka_discovery_tour_05

Dag 02: Vandaag brengen we een bezoek aan de rotstempel van Dambulla

slider_sri_lanka_discovery_tour_06

Dag 02: De ingang van de rotstempel bevindt zich boven op de heuvel

slider_sri_lanka_discovery_tour_07

Dag 02: De kans is groot dat we deze bewoners zullen tegenkomen

slider_sri_lanka_discovery_tour_08

Dag 02: In de rotstempel bevinden zich vele prachtige Boeddhabeelden

slider_sri_lanka_discovery_tour_09

Dag 02: U kunt de diverse grotten rustig gaan bekijken

slider_sri_lanka_discovery_tour_10

Dag 02: Geniet van alle indrukwekkende beelden en muurschilderingen

slider_sri_lanka_discovery_tour_11

Dag 03: Vandaag bezoeken we de beroemde Sigiriya Rots

slider_sri_lanka_discovery_tour_12

Dag 03: Sigiriya staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO

slider_sri_lanka_discovery_tour_13

Dag 03: Via allerlei stenen trappen komen we steeds hoger

slider_sri_lanka_discovery_tour_14

Dag 03: We lopen door de Boulder Garden en langs de Audience Hall

slider_sri_lanka_discovery_tour_15

Dag 03: Het is een flinke klim, maar zeker de moeite waard

slider_sri_lanka_discovery_tour_16

Dag 03: Tijdens de beklimming kunt genieten van het prachtige uitzicht

slider_sri_lanka_discovery_tour_17

Dag 03: Vervolgens komen we langs de beroemde Fresco's ...

slider_sri_lanka_discovery_tour_18

Dag 03: ... van de "Wolkenmeisjes" op de spiegelmuur

slider_sri_lanka_discovery_tour_19

Dag 03: Na de Fresco's bereiken we de leeuwenpoort

slider_sri_lanka_discovery_tour_20

Dag 03: Boven op de rots bevinden zich de overblijfselen van de citadel

slider_sri_lanka_discovery_tour_21

Dag 03: Vanaf dit punt heeft u een adembenemend uitzicht

slider_sri_lanka_discovery_tour_22

Dag 04: Onderweg naar Kandy stoppen we bij de kruidentuin van Matale

slider_sri_lanka_discovery_tour_23

Dag 04: We maken kennis met verschillende soorten kruiden en specerijen

slider_sri_lanka_discovery_tour_24

Dag 04: Later op de dag bezoeken we de Tempel van de Tand

slider_sri_lanka_discovery_tour_25

Dag 04: In deze heilige tempel kunt u diverse vertrekken bezichtigen

slider_sri_lanka_discovery_tour_26

Dag 04: Het Boeddhabeeld in de Tempel van de Tand

slider_sri_lanka_discovery_tour_27

Dag 04: In de Tempel van de Tand vinden dagelijks ceremonies plaats

slider_sri_lanka_discovery_tour_28

Dag 04: 's Avonds bezoeken we een spectaculaire culturele dansshow

slider_sri_lanka_discovery_tour_29

Dag 04: De dansers bewegen op het ritme van de trommels

slider_sri_lanka_discovery_tour_30

Dag 04: Tijdens de show krijgen we diverse dansen te zien

slider_sri_lanka_discovery_tour_31

Dag 04: Na afloop gaat de show buiten verder met vuurfakkels

slider_sri_lanka_discovery_tour_32

Dag 05: Vandaag bezoeken we de prachtige botanische tuin in Peradeniya

slider_sri_lanka_discovery_tour_33

Dag 05: Dit park heeft een oppervlakte van 147 hectare

slider_sri_lanka_discovery_tour_34

Dag 05: Wandel rustig door het park en geniet van de flora en fauna

slider_sri_lanka_discovery_tour_35

Dag 05: Een bezoek aan het orchideeënhuis mag zeker niet gemist worden

slider_sri_lanka_discovery_tour_36

Dag 05: Hier staan orchideeën met de mooiste kleuren

slider_sri_lanka_discovery_tour_37

Dag 06: Deze dag kunt u in Kandy vrij besteden

slider_sri_lanka_discovery_tour_38

Dag 06: Kandy is prachtig gelegen aan een meer

slider_sri_lanka_discovery_tour_39

Dag 06: In Kandy vindt u vele winkeltjes en stalletjes

slider_sri_lanka_discovery_tour_40

Dag 07: Vandaag brengen we een bezoek aan het olifantenweeshuis in Pinnawela

slider_sri_lanka_discovery_tour_41

Dag 07: De hele kudde is op weg naar de Ma Oya rivier om te baden

slider_sri_lanka_discovery_tour_42

Dag 07: Het is een prachtig gezicht om de olifanten te zien in het water

slider_sri_lanka_discovery_tour_43

Dag 07: Vanaf de kant hebben we een goed zicht op de olifanten

slider_sri_lanka_discovery_tour_44

Dag 07: Zie hoe de olifanten genieten in het verkoelende water

slider_sri_lanka_discovery_tour_45

Dag 07: Na het baden gaan we olifanten terug naar het park

slider_sri_lanka_discovery_tour_46

Dag 07: In het park kunnen we de olifanten wat voedsel aanbieden

slider_sri_lanka_discovery_tour_47

Dag 07: Als dank kunt u met een olifant op de foto

slider_sri_lanka_discovery_tour_48

Dag 07: De rest van de middag kunt u nog genieten aan het strand ...

slider_sri_lanka_discovery_tour_49

Dag 07: ... of bij het zwembad van het Paradise Holiday Village Hotel

slider_sri_lanka_discovery_tour_50

Dag 08: U kunt deze reis verlengen in Sri Lanka of op de Malediven

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_sri_lanka_discovery_tour_01
slider_sri_lanka_discovery_tour_02
slider_sri_lanka_discovery_tour_03
slider_sri_lanka_discovery_tour_04
slider_sri_lanka_discovery_tour_05
slider_sri_lanka_discovery_tour_06
slider_sri_lanka_discovery_tour_07
slider_sri_lanka_discovery_tour_08
slider_sri_lanka_discovery_tour_09
slider_sri_lanka_discovery_tour_10
slider_sri_lanka_discovery_tour_11
slider_sri_lanka_discovery_tour_12
slider_sri_lanka_discovery_tour_13
slider_sri_lanka_discovery_tour_14
slider_sri_lanka_discovery_tour_15
slider_sri_lanka_discovery_tour_16
slider_sri_lanka_discovery_tour_17
slider_sri_lanka_discovery_tour_18
slider_sri_lanka_discovery_tour_19
slider_sri_lanka_discovery_tour_20
slider_sri_lanka_discovery_tour_21
slider_sri_lanka_discovery_tour_22
slider_sri_lanka_discovery_tour_23
slider_sri_lanka_discovery_tour_24
slider_sri_lanka_discovery_tour_25
slider_sri_lanka_discovery_tour_26
slider_sri_lanka_discovery_tour_27
slider_sri_lanka_discovery_tour_28
slider_sri_lanka_discovery_tour_29
slider_sri_lanka_discovery_tour_30
slider_sri_lanka_discovery_tour_31
slider_sri_lanka_discovery_tour_32
slider_sri_lanka_discovery_tour_33
slider_sri_lanka_discovery_tour_34
slider_sri_lanka_discovery_tour_35
slider_sri_lanka_discovery_tour_36
slider_sri_lanka_discovery_tour_37
slider_sri_lanka_discovery_tour_38
slider_sri_lanka_discovery_tour_39
slider_sri_lanka_discovery_tour_40
slider_sri_lanka_discovery_tour_41
slider_sri_lanka_discovery_tour_42
slider_sri_lanka_discovery_tour_43
slider_sri_lanka_discovery_tour_44
slider_sri_lanka_discovery_tour_45
slider_sri_lanka_discovery_tour_46
slider_sri_lanka_discovery_tour_47
slider_sri_lanka_discovery_tour_48
slider_sri_lanka_discovery_tour_49
slider_sri_lanka_discovery_tour_50
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Sri Lanka Discovery Tour

Reis details:

 • Vliegveld Colombo
 • 2
 • SR-RT-01
 • 8 dagen
 • Privé auto of minibus met Engelssprekende chauffeur
 • Halfpension
 • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen