River Kwai Deluxe

2 Days

River Kwai Deluxe

De River Kwai Deluxe is een 2 daagse reis vanuit Bangkok naar Kanchanaburi.

Tijdens de River Kwai Deluxe bezoekt u de provincie Kanchanaburi

De provincie Kanchanaburi ligt ten westen van Bangkok, hier werd tijdens WOII de bekende brug gebouwd door dwangarbeiders. Veel minder bekend is het feit dat het in één van de mooiste natuurgebieden van Thailand ligt. Een perfecte tocht voor degene die weinig tijd heeft en toch een duidelijk beeld van Thailand wil krijgen.

We beginnen met een bezoek aan de drijvende markt Damnoen Saduak. De drijvende markt van Damnoen Saduak in Thailand is een unieke toeristische attractie op ongeveer 100 km ten zuidwesten van Bangkok. Verkopers verkopen hun goederen terwijl ze op boten drijven, waarbij bezoekers de gelegenheid krijgen om het dagelijks leven in Thailand te zien en traditionele Thaise producten te kopen. De markt begon in de 19e eeuw toen koning Rama IV een kanaalsysteem creëerde dat verschillende rivieren en kanalen met elkaar verbond, en trekt nu duizenden bezoekers. 

Vervolgens maken we een boottocht naar de River Kwai Bridge. U kunt zelfs over deze beroemde brug wandelen. Ervaar de natuurlijke schoonheid en rijke geschiedenis van Thailand met een lange staartboottocht naar de River Kwai-brug. Geniet van de prachtige uitzichten op weelderige jungles en rustieke dorpjes onderweg naar de beroemde brug. Bewonder de indrukwekkende schoonheid van de brug en leer over de geschiedenis als onderdeel van de beruchte Dodenspoorweg. 

U maakt een treinreis over de Death Railway

Ook maken we nog een treinreis over de oude spoorlijn. De Death Railway in Kanchanaburi biedt een onvergetelijke reis door een prachtig landschap, gebouwd door krijgsgevangenen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Toeristen kunnen ontspannen aan boord van de trein en genieten van de weelderige jungle en het prachtige uitzicht.

Ook bezoekt u, tijdens de River Kwai Deluxe, het Erawan NP

Tot slot bezoekt u het Erawan National Park. Dit park is vernoemd naar een driekoppige olifant uit de hindoe-mythologie en heeft een prachtige waterval, de Erawan watervallen. Het heeft zeven niveaus en is omgeven door diverse flora en fauna, wandelpaden en nog vijf andere watervallen. Naast het bewonderen van de watervallen en de nabijgelegen bossen, kunnen bezoekers zwemmen, wandelen, vogels kijken of nabijgelegen grotten verkennen. 

Deze River Kwai Deluxe is te combineren met één van onze andere bouwsteenmodules. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Bangkok kunt u bij ons terecht. Bovendien kunt u deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Thailand te bespreken

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

River Kwai Deluxe – Dagelijks vertrek vanuit al onze Bangkok Hotels

  • Bangkok
  • 2
  • I-BKK-01
  • 2 Dag
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Kanchanaburi - treinreis oude spoorlijnVroeg in de ochtend vertrekken we naar de befaamde drijvende markt van Damnoen Saduak. De drijvende markt ligt ongeveer 100 kilometer ten westen van Bangkok in de provincie Ratchaburi. Het is een schilderachtig gezicht die honderden smalle bootjes met fruit, levensmiddelen, vlees en vis. Allerlei bootjes vol met fruit en andere exotische producten varen in een kanaal heen en weer. Toeristen kunnen tevens in zo’n bootje rondvaren en zo langs de bootjes met koopwaar varen. Deze boottocht zit niet in de prijs inbegrepen en moet ter plaatse voldaan worden. Uiteraard heeft u ook van de zijkant een goed zicht op de drijvende markt. Het is een vrolijk schouwspel vol prachtige kleuren en producten.

Hierna reizen we verder naar Kanchanaburi. Rond het middaguur volgt de lunch.

Na de lunch maken we een onvergetelijke tocht met een longtailboot over de rivier naar de beroemde ‘Bridge over the River Kwai‘. Deze brug werd wereldberoemd door de gelijknamige film. Tijdens de boottocht zal de bootsman zo af en toe even “het gas erop gooien”, een spectaculaire ervaring die u niet mag missen. Vervolgens varen we onder de River Kwai Bridge door en meren we aan bij de oever. U kunt hier nog wat mooie foto’s maken en over de brug heen wandelen.

Tot slot gaan we naar het treinstation van Ban Nam Tok. Met de boemeltrein, over de oude spoorlijn, wordt de reis voortgezet naar het plaatsje Ta Ke Len, een schitterende tocht. Houd uw camera klaar als het boemeltje langzaam voortbeweegt over de beroemde houten viaducten langs de River Kwai.

Hierna inchecken in het Royal River Kwai Resort. Dit resort is rustig gelegen in een fantastische omgeving. Een aanrader is om in de avond een bezoek te brengen aan de verlichte brug en lekker te gaan eten in één van de drijvende restaurants op de rivier.

Overnachting in het Royal River Kwai Resort.

Lunch
Hotel

Erawan National ParkNa het ontbijt vertrekken we naar het Erawan National Park, waar een bezoek gebracht wordt aan de Erawan waterval. Deze waterval bestaat uit 7 levels, het water valt in totaal 1500 meter naar beneden via een soort trappensysteem. De omgeving bestaat uit een prachtige natuur vol bomen en orchideeën. Indien u wilt dan kunt u helemaal naar de 7de waterval lopen via een pad dwars door het bos. De meeste mensen beperken zich tot de 3de level. Hier kunt u heerlijk zwemmen. Wees niet bang, de vissen zwemmen hier gewoon rond. De kleinere visjes komen nieuwsgierig dichterbij en sabbelen aan uw lichaam. Tijdens de oorlog maakten dit soort visjes de wonden van de krijgsgevangen schoon. Dit is werkelijk een schitterende ervaring.

Uiteraard kunt u hier ook heerlijk wandelen en genieten van de overweldigende natuur. Ongeveer 78% van het park is bedekt met dichte bossen. In het park leven verschillende zoogdieren, reptielen en vogels. Indien u geluk heeft dan kunt u een glimp opvangen van een olifant, een aap, een vliegende eekhoorn, een adelaar of een varaan. Lunch inbegrepen.

In de middag transfer (inclusief) naar het treinstation in Bangkok, een hotel in Bangkok, een hotel in Cha-Am of Hua Hin (keuze). Hier eindigt dit programma.

Uiteraard kunt u dit programma verlengen, met bijvoorbeeld Hua Hin of Cha’Am.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt, Lunch

Kaart River Kwai Deluxe

River Kwai Deluxe - 2 Dagen - I-BKK-01

Toeslagen

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2024 t/m 31 oktober 2024: € 36,50
  • 01 november 2024 t/m 31 maart 2025: € 38

Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi  van 12 april 2024 t/m 16 april 2024: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi  van 29 december 2024 t/m 02 januari 2025: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi  van 12 april 2025 t/m 16 april 2025: € 15 per persoon / per nacht

Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Kanchanaburi - boottocht River Kwai Bridge
Kanchanaburi - boottocht River Kwai Bridge
Kanchanaburi - boottocht River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - treinreis oude spoorlijn
Kanchanaburi - treinreis oude spoorlijn
Kanchanaburi - treinreis oude spoorlijn
Erawan National Park
Erawan National Park
Erawan National Park
Erawan National Park
Erawan National Park
Erawan National Park
Strandvakantie
slider_river_kwai_deluxe_01

Een leuk programma naar de provincie Kanchanaburi

slider_river_kwai_deluxe_02

Dag 01: We bezoeken de drijvende markt van Damnoen Saduak

slider_river_kwai_deluxe_03

Dag 01: Op deze markt varen bootjes rond vol fruit en groentes

slider_river_kwai_deluxe_04

Dag 01: Het is een vrolijk schouwspel van kleuren en geuren

slider_river_kwai_deluxe_05

Dag 01: Vanaf de kant heeft u een goed zicht op de drijvende markt

slider_river_kwai_deluxe_06

Dag 01: Optioneel (niet inclusief) kunt u een bootje huren en over de markt varen

slider_river_kwai_deluxe_07

Dag 01: De drijvende markt van Damnoen Saduak

slider_river_kwai_deluxe_08

Dag 01: Hierna maken we een boottocht over de rivier

slider_river_kwai_deluxe_09

Dag 01: We varen per longtailboot naar de brug toe

slider_river_kwai_deluxe_10

Dag 01: We meren aan vlakbij de River Kwai Bridge

slider_river_kwai_deluxe_11

Dag 01: We lopen verder naar deze wereldberoemde brug

slider_river_kwai_deluxe_12

Dag 01: Vanaf de kant heeft u een schitterend uitzicht op de brug

slider_river_kwai_deluxe_13

Dag 01: U mag over de brug lopen

slider_river_kwai_deluxe_14

Dag 01: Een leuke ervaring om op deze beroemde brug te lopen

slider_river_kwai_deluxe_15

Dag 01: Vanaf speciale punten op de brug kunt u het uitzicht bewonderen

slider_river_kwai_deluxe_16

Dag 01: Tot slot maken we nog een schitterende tocht per trein

slider_river_kwai_deluxe_17

Dag 01: Onderweg kunt u genieten van het mooie landschap

slider_river_kwai_deluxe_18

Dag 01: De trein rijdt over de houten viaducten van de oude spoorlijn

slider_river_kwai_deluxe_19

Dag 02: Na het ontbijt vertrekken we naar het Erawan National Park

slider_river_kwai_deluxe_20

Dag 02: U kunt hier perfect rondwandelen in deze mooie omgeving

slider_river_kwai_deluxe_21

Dag 02: Er zijn hier diverse watervallen te ontdekken

slider_river_kwai_deluxe_22

Dag 02: Vergeet uw zwemkleding niet, want u kunt hier lekker zwemmen

slider_river_kwai_deluxe_23

Dag 02: Heerlijk zwemmen en genieten bij de Erawan Watervallen

slider_river_kwai_deluxe_24

Dag 02: U kunt hier ook een douche nemen in een echte waterval

slider_river_kwai_deluxe_25

Inclusief transfer naar keuze, kies uit deze 4 bestemmingen

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_river_kwai_deluxe_01
slider_river_kwai_deluxe_02
slider_river_kwai_deluxe_03
slider_river_kwai_deluxe_04
slider_river_kwai_deluxe_05
slider_river_kwai_deluxe_06
slider_river_kwai_deluxe_07
slider_river_kwai_deluxe_08
slider_river_kwai_deluxe_09
slider_river_kwai_deluxe_10
slider_river_kwai_deluxe_11
slider_river_kwai_deluxe_12
slider_river_kwai_deluxe_13
slider_river_kwai_deluxe_14
slider_river_kwai_deluxe_15
slider_river_kwai_deluxe_16
slider_river_kwai_deluxe_17
slider_river_kwai_deluxe_18
slider_river_kwai_deluxe_19
slider_river_kwai_deluxe_20
slider_river_kwai_deluxe_21
slider_river_kwai_deluxe_22
slider_river_kwai_deluxe_23
slider_river_kwai_deluxe_24
slider_river_kwai_deluxe_25
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

River Kwai Deluxe