Coral Island Tour

1 Days

Coral Island Tour

De Coral Island Tour is een dagtrip vanuit Phuket.

De intentie van deze tour is zwemmen, snorkelen, zonnen en luieren op het bountyeiland Koh Hae.

Koh Hae, ook wel bekend als Coral Island, is een klein eiland in de buurt van Phuket, Thailand. Het eiland staat bekend om zijn prachtige witte zandstranden en kristalheldere wateren, ideaal om te zwemmen, snorkelen of duiken. Er zijn verschillende activiteiten beschikbaar, zoals bananenboot rijden, kajakken en parasailen. Het eiland is ook beroemd om zijn uitstekende visrestaurants waar je kunt genieten van verse zeevruchten en traditionele Thaise gerechten.

Daarnaast is Koh Hae een populaire bestemming voor dagtochten vanuit Phuket. Er zijn verschillende boten beschikbaar om bezoekers naar het eiland te brengen. Het is een prachtige bestemming voor iedereen die op zoek is naar rust, ontspanning en avontuur in een adembenemende omgeving.

Kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Thailand te bespreken

U kunt deze dagexcursie in ieder Phuket programma inlassen. De excursie start en eindigt bij één van onze hotels op Phuket.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Coral Island Tour – Dagelijks vertrek vanuit onze Phuket hotels

  • Phuket
  • 2
  • E-PHU-08
  • ongeveer: 08.30 - 16.30 uur

Programma

Coral Island, lokaal bekend als Koh Hae, is een pachtig eiland gelegen op slechts 3 km ten zuidoosten van Phuket. Dit tropische bountyeiland beschikt over 2 prachtige stranden, genaamd Long Beach en Banana Beach.

Het eiland wordt niet voor niets Coral Island genoemd. Voor beide stranden bevinden zich prachtige koraalriffen. Hier kunt u genieten van een intrigerende onderwaterwereld. Snorkelmaterialen zijn vandaag inclusief.

U wordt ’s morgens opgehaald bij uw hotel op Phuket voor de transfer naar de Chalong pier. Vanaf deze pier varen we naar Coral Island (Koh Hey). Na aankomst op Coral Island kunt u de rest van de dag vrij besteden. Ga genieten op het prachtige witte zandstrand. U kunt gebruik maken van de strandstoelen.

Om omstreeks half twaalf is het tijd geworden om te lunchen in het Hey Restaurant. Deze lunch zit inbegrepen in de tourprijs.

Na de lunch kunt u wederom gaan genieten op dit prachtige eiland. Ga zwemmen, snorkelen, zonnen of luieren.

’s Middags varen we weer terug naar Phuket. Vanaf de Chalong pier volgt de transfer terug naar uw hotel op Phuket.

Lunch

Coral Island Tour - E-PHU-08

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Coral Island Tour