Hotels Kanchanaburi

Hotels Kanchanaburi

Zoekt u een hotel in Kanchanaburi of Sai Yok? U kunt kiezen uit meer dan 2500 hotels in Thailand. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. Tevens kunt u bij ons ook de transfers naar uw hotel in Thailand reserveren.

Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit hotels in Kanchanaburi of Sai Yok

Kanchanaburi is een pittoresk stadje in het westen van Thailand. Als populaire toeristenbestemming biedt Kanchanaburi een scala aan hotels geschikt voor alle soorten reizigers. Van budgetvriendelijke pensions tot luxe resorts, Kanchanaburi heeft voor ieder wat wils.

Enkele van de meest populaire hotels in Kanchanaburi zijn het Felix River Kwai Resort, dat luxe villa’s en een schilderachtig uitzicht op de rivier biedt. Een ander zeer goed beoordeeld hotel is het Dheva Mantra Resort & Spa, dat indrukwekkende Thaise architectuur en een rustige sfeer heeft.

Onze hotels in Kanchanaburi en Sai Yok zijn per nacht te reserveren

Voor degenen die op een budget reizen, zijn er volop pensions en hostels in Kanchanaburi, zoals Jolly Frog Backpackers en Sam’s House, die betaalbare accommodatie bieden met basisvoorzieningen. Over het algemeen bieden de hotels in Kanchanaburi een comfortabel en ontspannen verblijf voor bezoekers die deze charmante stad en haar omgeving willen verkennen.

Combineer de hotels in Kanchanaburi met een “bouwsteenmodule”

Combineer dit met een vliegticket en/of “bouwsteenmodules” naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen vakantie naar Thailand samenstellen!

De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit alle kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in Thailand? Voor ons geen probleem. Wij kunnen vrijwel alle hotels direct voor u reserveren.

Kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw Thailand reis te bespreken

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Overzicht Hotels Kanchanaburi

Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Kanchanaburi, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u reserveren, tegen scherpe prijzen.


Royal Nine Resort Kanchanaburi

Royal Nine Resort Kanchanaburi Royal Nine Resort KanchanaburiLAAGSTE PRIJS!va € …

Felix River Kwai Resort

Felix River Kwai Resort – Kanchanaburi Felix River Kwai Resort …

U Inchantree Kanchanaburi
Aanbevolen

U Inchantree Kanchanaburi U Inchantree Kanchanaburi LAAGSTE PRIJS! va € …

Good Times Resort - Kanchanaburi

Good Times Resort – Kanchanaburi Good Times Resort LAAGSTE PRIJS! …

Boutique Raft Resort

Boutique Raft Resort – Sai Yok Boutique Raft Resort LAAGSTE …

River Kwai Resotel

River Kwai Resotel – Sai Yok River Kwai Resotel LAAGSTE …

Inchantreedoopool - Kanchanaburi

Inchantreedoopool – Kanchanaburi Inchantreedoopool LAAGSTE PRIJS! va € 58 per kamer …

Royal River Kwai Resort & Spa - Kanchanaburi

Royal River Kwai Resort & Spa – Kanchanaburi Royal River …

Dheva Mantra Resort
Aanbevolen

Dheva Mantra Resort – Kanchanaburi Dheva Mantra Resort LAAGSTE PRIJS! …

The Glory River Kwai Hotel

The Glory River Kwai Hotel – Kanchanaburi The Glory River …

Binlha Raft Resort

Binlha Raft Resort – Sai Yok Binlha Raft Resort LAAGSTE …

River Kwai Jungle Rafts Floating House

River Kwai Jungle Rafts Floating Hotel – Sai Yok LAAGSTE …

The Floathouse River Kwai

The Floathouse River Kwai – Sai Yok The Floathouse River …


Kanchanaburi

De provincie Kanchanaburi is de op 3 na grootste van Thailand en grenst aan Myanmar. De stad Kanchanaburi ligt op circa 129 km ten westen van Bangkok. Kanchanaburi is gesticht door Rama I en diende als eerste verdedigingslinie tegen het Birmese leger, die aan zouden kunnen vallen via de Drie Pagoden Pass. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd deze pass door de Japanners gebruikt om hun troepen in Birma te bevoorraden. 100.000 krijgsgevangen werden ingezet om een spoorlijn aan te leggen door dit gebied. In Kanchanaburi zijn twee militaire begraafplaatsen. Tegenwoordig is de provincie beroemd vanwege de River Kwai Bridge, maar er is veel meer te ontdekken. Wat dacht u van schitterende oerwouden, kleine dorpjes, prachtige rivieren, bergen, nationale parken, watervallen en grotten. 

River Kwai Bridge

Deze brug werd beroemd vanwege de vele films en boeken. De zwarte ijzeren brug werd eerst door het Japanse Leger vanuit Java naar Thailand gebracht. Vervolgens werd de brug in Thailand weer in elkaar gezet door de krijgsgevangenen. De brug maakt deel uit van de beruchte doden spoorlijn tussen Thailand en Birma. In 1945 werd de brug veelvuldig gebombardeerd door het geallieerde leger. Na de oorlog is de brug herbouwd.

Vanuit uw hotel in Kanchanaburi kunt u eenvoudig een bezoek brengen aan deze brug.

Het Thailand-Burma Railway Centre

In dit museum komt u van alles te weten over de geschiedenis van de aanleg van de spoorlijn. In 1942 besloten de Japanners een spoorlijn aan te leggen tussen Thailand en Birma. Deze spoorlijn moest de bevoorrading van de troepen in Birma mogelijk maken. Het traject van 415 km staat ook wel bekend als de dodenspoorlijn, vanwege de vele doden die gevallen zijn tijdens de bouw van deze spoorlijn.

Boek nu je hotel in Kanchanaburi