Thailand Lagoon Tour

15 Days

Thailand Lagoon Tour

De Thailand Lagoon Tour is een 15 daagse rondreis voor de liefhebbers van strandbestemmingen.

We beginnen in de fascinerende hoofdstad Bangkok. We maken een boottocht over de machtige Chao Phraya rivier die dwars door de Thaise hoofdstad stroomt. Hierna vliegen we verder naar het tropische eiland Phuket, gelegen in het zuiden van Thailand. Hier maken we een schitterende excursie naar de wereldberoemde Phang Nga Bay. De rest van de dagen kunt u genieten van een heerlijke strandvakantie. Na Phuket vliegen we verder naar een andere topbestemming in Thailand, Koh Samui. Op dit bounty eiland maken we een schitterende excursie. Tot slot vliegen we verder naar Pattaya. In deze internationale badplaats kunt u heerlijk winkelen, zonnen en dineren in één van de vele restaurants. Kortom een prachtige rondreis waarbij 3 heerlijke strandbestemmingen worden aangedaan. Uiteraard kunt u deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen.

Verder kunt u de hotels in dit programma wijzigen naar en/of verlengen met één van onze andere hotels in Bangkok, Phuket, Koh Samui of Pattaya. 

Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Thailand kunt u bij ons terecht. Wilt u uw reis naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

  • Bangkok
  • 2
  • BMT27
  • 15 Dag
  • Hotels op basis van logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Dag 01 :
Bangkok

Twin Towers HotelAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Twin Towers Hotel. Dit hotel is centraal gelegen in Bangkok, op loopafstand van het winkelcentrum MBK. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen aan het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in een van de  hoogste gebouwen in Bangkok. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Bangkok

Bangkok - Klongtour

Na het ontbijt maken we een korte rit naar de Chao Phraya rivier. Dit is het beginpunt om het ‘Venetië van het Oosten’ te gaan ontdekken. Ook tegenwoordig zijn uitgestrekte gebieden rond Bangkok alleen over het water te bereiken. De klongs (kanalen) zijn er de levensaders voor de Thai die er nog op traditionele manier leven. Hier zijn weelderige plantages, waar mango’s, papaja’s, durian en ander tropisch fruit wordt verbouwd. Tijdens deze excursie maken we een boottocht door dit gebied, waarbij u meteen uit de drukte van de stad bent. Dit is een unieke belevenis die u niet mag missen. We varen langs het Koninklijk Paleis en de Wat Arun. Nu ziet u deze schitterende gebouwen ook eens van een andere kant. Ook kunt u vanuit de boot in de verte één van de hoogste hotels in Bangkok zien, het Baiyoke Sky Hotel. Verder varen we langs lokale huizen, het ene is een prachtige bungalow terwijl zijn buurman in een oud houten huisje woont. Zie hoe de Thaise bevolking leeft op en rond het water. We zien kinderen zwemmen in het water, verderop zit iemand te vissen en weer verderop zien we mensen op het land werken. Ook krijgt u de gelegenheid om een drankje te kopen bij één van de vrouwen/mannen, die hun waren vanuit een bootje proberen te verkopen. Vervolgens varen we weer terug naar de pier. Let Op: de transfer terug naar uw hotel is NIET inbegrepen.

Hierna kunt u op eigen gelegenheid Bangkok verder gaan ontdekken.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel

Phuket - Patong BeachNa het ontbijt vertrekken we naar het vliegveld van Bangkok voor onze binnenlandse vlucht naar het tropische eiland Phuket. LET OP: Deze binnenlandse vlucht is NIET bij de tourprijs inbegrepen. Informeer bij BM Air Reizen naar de prijs van dit vliegticket.

Het tropische eiland Phuket, het grootste van Thailand, ligt aan de zuidkust van Thailand, op ongeveer 1 uur vliegen van Bangkok en is met het vasteland verbonden door een brug en dus toegankelijk over de weg. De afstand met Bangkok bedraagt ongeveer 867 km. Het eiland is gezegend met prachtige stranden en baaien. Hier vindt men de mooiste stranden van Azië in een prachtige omgeving (70% is bergachtig).

Na aankomst op de luchthaven van Phuket volgt de transfer naar het Sunset Beach Resort. Dit resort ligt tegenover het strand (Kalim Beach). Op 600m van het resort ligt Patong Beach. De rest van de dag kunt u heerlijk relaxen aan het strand. ’s Avonds kunt u rondwandelen langs de vele winkeltjes, restaurants en kraampjes van Patong.

Overnachting in het Sunset Beach Resort.

Ontbijt
Hotel

James Bond IslandVandaag gaan we, na het ontbijt, een prachtige excursie maken naar Phang Nga Bay, gelegen op circa 75 km ten noordoosten van Phuket.

We maken een schitterende boottocht door de Baai van Phang Nga. Onderweg kunnen we genieten van de prachtige rotsformaties die uitsteken uit de mooie helderblauwe zee.

We bezoeken Koh Ping Gun, ook wel het James Bond Eiland genoemd. Vanaf dit eiland kunt u prachtige foto’s maken van het decor van de James Bond film “The Man with the Golden Gun”. Op dit eiland kunt u ook nog enkele grotten bekijken.

Rond het middaguur gaan we naar het vissersdorp Koh Panyi, waar we onze belevenissen even laten bezinken tijdens een heerlijke lunch. Na de lunch kunt u rondwandelen op dit op palen gebouwde moslimdorp.

Overnachting in het Sunset Beach Resort.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 05 :
Phuket

Koh Phi Phi - strandDeze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden. U kunt de rest van de dag het eiland gaan ontdekken of heerlijk relaxen op het strand.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan de Phi Phi Eiland Tour (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Sunset Beach Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 06 :
Phuket

Koh Hae - snorkelenDeze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden. U kunt de rest van de dag het eiland gaan ontdekken of heerlijk relaxen op het strand.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan de Coral Eiland Tour (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Sunset Beach Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 07 :
Phuket

Koh RachaDeze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden. U kunt de rest van de dag het eiland gaan ontdekken of heerlijk relaxen op het strand.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan de Koh Racha Tour (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Sunset Beach Resort.

Ontbijt
Hotel

Koh Samui - ChawengNa het ontbijt wordt u vanuit de lobby opgehaald voor de transfer naar het vliegveld van Phuket. We nemen een binnenlandse vlucht van Phuket naar Koh Samui. LET OP: Deze binnenlandse vlucht is NIET bij de tourprijs inbegrepen. Informeer bij BM Air Reizen naar de prijs van dit vliegticket.

Hier staat de chauffeur u op te wachten voor de transfer naar het The Stay Chaweng Beach Resort. Dit resort ligt direct aan het strand.

Het tropische eiland Koh Samui, met een oppervlakte van circa 247 km², ligt op circa 600 km ten zuiden van Bangkok, aan de oostkust van Thailand. Schitterende koraal witte stranden omringen het met kokospalmbomen bedekte eiland. Dit eiland bezit alle ingrediënten voor een geslaagde ongedwongen tropische strandvakantie. Op Koh Samui is één hoofdweg die het hele eiland rondgaat, de afstand bedraagt ongeveer 50 km. De fascinerende natuurlijke schoonheid van de stranden heeft een enorme aantrekkingskracht op mensen vanuit alle hoeken in de wereld. Het enorme aanbod varieert van zeer rustige tot de meer populaire en drukker bezochte stranden. De stranden in het noorden en zuiden zijn bekend vanwege het rustige en prachtige karakter, terwijl de stranden in het oosten en zuidoosten meer kleurvol en toeristisch zijn.

Op loopafstand van het The Stay Chaweng Beach Resort bevinden zich vele winkeltjes, restaurants en marktkraampjes. Vooral in de avonduren is het hier gezellig. U kunt hier heerlijk rondwandelen en overal een terrasje pakken.

De rest van de dag is ter vrije besteding.

Overnachting in The Stay Chaweng Beach Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 09 :
Koh Samui

Koh PhanganDeze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden.

U kunt de rest van de dag het eiland gaan ontdekken of heerlijk relaxen op het strand.

Overnachting in The Stay Chaweng Beach Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 10 :
Koh Samui

Koh Samui - Wat Phra YaiNa het ontbijt gaan we vandaag Koh Samui verkennen.

We beginnen met een prachtige rit, door het tropische regenwoud, naar een kokosnootplantage. Voorheen was de kokosnotenbranche de belangrijkste bron van inkomsten op het eiland.

Vervolgens bezoeken we de Big Boeddha Tempel, de Wat Phra Yai, gelegen aan de noordkust van het eiland. Het tempelcomplex heeft een moderne uitstraling en de pracht en praal van een echte Thaise tempel. Het 12m hoge Boeddhabeeld zit bovenop een klein eilandje, dat via een verhoogde weg te bereiken is. Bij de ingang van het tempelcomplex vindt u diverse winkeltjes en eetstalletjes. Nadat u voorbij de ingang bent ziet u een binnenplaats met een trap met leuningen in de vorm van een lange slang. Aan beide kanten van de trap bevinden zich een klein paviljoen met kleinere Boeddhabeelden. Via de trap arriveert u bij de zittende Boeddha. Verder kunt u hier genieten van een prachtig uitzicht over de baaien van dit tropische eiland.

Onze volgende stop is bij de lokale markt van Nathon. Hier krijgt u de tijd om heerlijk over de markt te wandelen.

Hierna gaan we verder naar Lamai Beach, waar we de rotsen Hin Ta (Grootvader) en Hin Yai (Grootmoeder) bezoeken. Aan het eind van Lamai Beach bevinden zich de gekke rotsformaties de Hin Yai en de Hin Ta. Deze rotsformaties zijn gevormd door miljoenen jaren van wind en water. De vormen zijn opmerkelijk. Kijk zelf maar. Van de grote weg gaat een klein, smal pad naar de rotsformaties. Ondanks de opmerkelijke vormen is deze plaats gezegend met een prachtige natuur.

Tot slot brengen we een bezoek aan de Na Muang waterval en de Kunaram Tempel. De Na Muang waterval dankt haar naam aan de paarsachtige rotsformaties. De Na Muang Watervallen liggen in het zuiden van het eiland in de centrale hoogvlaktes.

Overnachting in The Stay Chaweng Beach Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 11 :
Koh Samui

Koh Tao - snorkelenDeze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden.

U kunt de rest van de dag het eiland gaan ontdekken of heerlijk relaxen aan het strand.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan de Koh Tao & Nang Yuan Tour (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in The Stay Chaweng Beach Resort.

Ontbijt
Hotel

Jomtien Palm Beach HotelNa het ontbijt wordt u vanuit de lobby opgehaald voor de transfer naar het vliegveld van Koh Samui. We nemen een binnenlandse vlucht van Koh Samui naar Pattaya Airport (Uthapao). LET OP: Deze binnenlandse vlucht is NIET bij de tourprijs inbegrepen. Informeer bij BM Air Reizen naar de prijs van dit vliegticket.

Pattaya is gelegen aan de Golf van Thailand op 147km ten zuidoosten van Bangkok. Het is in 25 jaar tijd uitgegroeid van een klein vissersdorpje tot een internationale badplaats. Pattaya Beach is 4 kilometer breed en gelegen aan de Baai van Pattaya. Ten noorden van Pattaya ligt het dorpje Naklua en ten zuiden ligt Jomtien Beach. Langs Pattaya Beach vindt u vele restaurants, markten, winkels en kraampjes. Hier zult u zich niet snel vervelen. Aan Jomtien Beach (6 kilometer breed) kunt u heerlijk zwemmen en zonnebaden. Daarom zullen velen langs dit strand een hotel willen hebben, zodat ze overdag kunnen genieten van het strandleven en zich ´s avonds kunnen storten in het uitgaansleven.

Na aankomst volgt de transfer naar het Jomtien Palm Beach Hotel. Dit hotel is gelegen aan Jomtien Beach, waar u lekker kunt relaxen op het strand of bij het prachtige zwembad van het hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 13 :
Jomtien

Jomtien BeachDeze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden.

U kunt heerlijk gaan relaxen op het strand.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 14 :
Jomtien

Pattaya - The Sanctuary of TruthDeze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan één van onze dagexcursies Pattaya (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Bangkok. Hier eindigt deze tour.

U bent NIET gebonden aan de hotels in deze rondreis, u kunt elk hotel veranderen naar één van onze andere hotels.

Ook kunt u deze reis verlengen. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Thailand Lagoon Tour

Kaart Thailand Lagoon Tour

Thailand Lagoon Tour - 15 dagen - BMT27

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2024 t/m 31 december 2024: € 525

Hoogseizoentoeslag hotel


Toeslag bij verblijf in het Sunset Beach Resort – Phuket van 10 januari 2024 t/m 29 februari 2024: € 26 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Sunset Beach Resort – Phuket van 01 november 2024 t/m 07 november 2024: € 14 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Sunset Beach Resort – Phuket van 23 december 2024 t/m 30 december 2024: € 36,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Sunset Beach Resort – Phuket op 31 december 2024: € 64 per persoon

Toeslag bij verblijf in het Sunset Beach Resort – Phuket van 01 januari 2025 t/m 09 januari 2025: € 40 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Sunset Beach Resort – Phuket van 10 januari 2025 t/m 28 februari 2025: € 26 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het The Stay Chaweng Beach Resort – Koh Samui van 06 januari 2024 t/m 30 april 2024: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het The Stay Chaweng Beach Resort – Koh Samui van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in The Stay Chaweng Beach Resort – Koh Samui van 01 december 2024 t/m 24 december 2024: € 11 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het The Stay Chaweng Beach Resort – Koh Samui van 25 december 2024 t/m 05 januari 2025: € 36,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het The Stay Chaweng Beach Resort – Koh Samui van 06 januari 2025 t/m 30 april 2025: € 15 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Jomtien Palm Beach Hotel – Pattaya van 25 december 2024 t/m 10 januari 2025: € 18 per persoon / per nacht

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Thailand Lagoon Tour