Land van de Glimlach - 15 Dagen

Land van de Glimlach

Het Land van de Glimlach is een 15 daagse rondreis door Thailand.

Tijdens deze prachtige rondreis Land van de Glimlach bezoeken we de hoogtepunten van Thailand.

U start deze rondreis Land van de Glimlach in de hoofdstad Bangkok

We beginnen in de bruisende hoofdstad Bangkok. Hier bezoeken we de belangrijkste tempels en maken een prachtige boottocht door de klongs.

De Wat Po, de oudste en grootste tempel in Bangkok, is beroemd om zijn indrukwekkende liggende Boeddhabeeld. De serene sfeer en mooie architectuur maken het een vredig toevluchtsoord van de drukte van de stadstraten. Evenzo is Wat Traimit de thuisbasis van het grootste massief gouden Boeddhabeeld ter wereld en is een populaire bedevaartplaats voor boeddhisten van over de hele wereld. Ten slotte is Wat Benchama-Bopit, gebouwd in de 19e eeuw, een architectonisch meesterwerk dat populair is onder toeristen vanwege de versierde beeldhouwwerken en rustige tuinen.

Ervaar de traditionele manier van leven in Bangkok en verken de waterwegen van de stad tijdens de Klong-tour. Reis met een boot door de kanalen en zie hoe de lokale bevolking leeft, werkt en reist over het water. Ervaar kleurrijke winkelhuizen, oude tempels en gemeenschappen die nog steeds afhankelijk zijn van water. Het is een uniek perspectief op Bangkok buiten de drukke stad.

In Damnoen Saduak bezoeken we de beroemde drijvende markt.

De volgende bestemming tijdens deze rondreis is Chiang Mai, gelegen in het noorden

Vervolgens reizen we verder naar Chiang Mai, gelegen in het noorden van Thailand. Hier bezoeken we de bergstammen en de Gouden Driehoek.

Tot slot gaan we genieten van een welverdiende strandvakantie in Jomtien.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Thailand te bespreken

Uiteraard kunt u de hotels in deze rondreis Land van de Glimlach wijzigen naar en/of verlengen met één van onze andere hotels in Bangkok, Chiang Mai of Pattaya. Ook is het mogelijk om deze rondreis, vanuit Chiang Mai, te verlengen met een andere bestemming in Thailand, zoals bijvoorbeeld Koh Samui of Phuket. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Thailand kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Land van de Glimlach – Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

Dag 01 :
Bangkok

Twin Towers Hotel - BangkokAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Twin Towers Hotel. Dit hotel is centraal gelegen in Bangkok, op loopafstand van het winkelcentrum MBK. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen aan het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in één van de hoogste gebouwen in Bangkok. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Bangkok

Bangkok - Wat Benchama-bopitNa het ontbijt bezoeken we enkele belangrijke tempels in Bangkok.

Tijdens deze tour krijgt u een uitstekende indruk van de historie van Thailand. We bezoeken in Bangkok, “de stad der Engelen”, de Wat Pho, met zijn 46 meter lange liggende Boeddha en de Wat Traimit de tempel met de gouden Boeddha die maar liefst het gewicht heeft van 5000 kilo puur goud. Tot slot bezoeken we de Wat Benchama-bopit, oftewel de Marmeren Tempel.

We bezoeken eerst de Wat Phra Chetuphon (Wat Pho). Het complex dateert uit de 16de eeuw en is daarmee de oudste tempel van de stad. De Wat Pho was de eerste open universiteit van Thailand. Tegenwoordig is het meer bekend vanwege de enorme liggende Boeddha. Dit beeld is ongeveer 46 meter lang en 15 meter hoog. De Wat Pho is gelegen aan de Sanam Chai Road en de Maharaj Road, naast het Koninklijk Paleis. Het is dagelijks geopend, echter u moet er rekening mee houden dat u gepast gekleed bent. Korte broeken en slippers zijn niet toegestaan. De Wat Pho is een koninklijk klooster, welke tot de meest belangrijkste behoorde tijdens het bewind van Koning Rama I gedurende de Chakri Dynastie. Het as van Koning Rama I wordt nog steeds bewaard in de belangrijkste kapel. De oppervlakte van het klooster bedraagt 20 hectare.

De volgende tempel is de Wat Traimit. De belangrijkste bezienswaardigheid van deze tempel is een 3 meter hoog massief gouden Boeddhabeeld. Het is één van de grootste gouden beelden ter wereld. Dit werd in 1955 bij toeval ontdekt, omdat er bij een verhuizing van het beeld stukken sierpleister van het beeld afvielen. Toen werd pas duidelijk dat het beeld van goud is gemaakt.

Tot slot bezoeken we de Wat Benchama-bopit. Dit schitterende tempelcomplex is gebouwd in 1899, tijdens het bewind van Koning Rama V. In de tempel vinden we veel Europese invloeden, zoals de marmeren muren. Het belangrijkste Boeddhabeeld in de tempel is de Phra Buddhajinaraja, uit de Sukhothai periode. Deze tempel staat sinds 2005 op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Bangkok

Bangkok - Klongtour

Na het ontbijt maken we een korte rit naar de Chao Phraya rivier. Dit is het beginpunt om het ‘Venetië van het Oosten’ te gaan ontdekken. Ook tegenwoordig zijn uitgestrekte gebieden rond Bangkok alleen over het water te bereiken. De klongs (kanalen) zijn er de levensaders voor de Thai die er nog op traditionele manier leven. Hier zijn weelderige plantages, waar mango’s, papaja’s, durian en ander tropisch fruit wordt verbouwd. Tijdens deze excursie maken we een boottocht door dit gebied, waarbij u meteen uit de drukte van de stad bent. Dit is een unieke belevenis die u niet mag missen. We varen langs het Koninklijk Paleis en de Wat Arun. Nu ziet u deze schitterende gebouwen ook eens van een andere kant. Ook kunt u vanuit de boot in de verte één van de hoogste hotels in Bangkok zien, het Baiyoke Sky Hotel. Verder varen we langs lokale huizen, het ene is een prachtige bungalow terwijl zijn buurman in een oud houten huisje woont. Zie hoe de Thaise bevolking leeft op en rond het water. We zien kinderen zwemmen in het water, verderop zit iemand te vissen en weer verderop zien we mensen op het land werken. Ook krijgt u de gelegenheid om een drankje te kopen bij één van de vrouwen/mannen, die hun waren vanuit een bootje proberen te verkopen. Vervolgens varen we weer terug naar de pier. Let Op: de transfer terug naar uw hotel is NIET inbegrepen.

Hierna kunt u op eigen gelegenheid Bangkok verder gaan ontdekken.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel

Damnoen Saduak - drijvende marktNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de drijvende markt van Damnoen Saduak. Deze markt is gelegen in de provincie Ratchaburi, op circa 80 km ten westen van Bangkok.

Inmiddels is Bangkok geheel voorzien van wegen. Rondom de stad echter is het vervoer over klongs (kanalen) vaak de enige weg, waarbij ook de handel op het water plaatsvindt.

Alhoewel de drijvende markt de laatste jaren erg commercieel is geworden is het toch een leuke dagexcursie. Allerlei bootjes vol met fruit en andere exotische producten varen in een kanaal heen en weer. Toeristen kunnen tevens in zo’n bootje rondvaren en zo langs de bootjes met koopwaar varen. Deze boottocht zit niet in de prijs inbegrepen en moet ter plaatse voldaan worden. Uiteraard heeft u ook van de zijkant een goed zicht op de drijvende markt. Het is een vrolijk schouwspel vol prachtige kleuren en producten.

Later op de dag keren we weer terug naar het hotel in Bangkok.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel

Bangkok - fietstourNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. U kunt heerlijk aan het zwembad vertoeven of uiteraard gaan winkelen in bijvoorbeeld het WTC, Siam Square, Paragon of MBK Center.

Optioneel kunt u op deze ochtend de Fietstocht Bangkok bijboeken (niet in de prijs inbegrepen).  Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

In de namiddag transfer naar het treinstation van Bangkok. Per nachttrein met slaapplaatsen, in de 2e klasse,  reizen we vervolgens naar Chiang Mai.

U zult merken dat u relaxed kunt reizen in deze treinen. Uiteraard is het contact met andere reizigers een leuke bijkomstigheid. Allerlei nationaliteiten maken gebruik van deze treinen. In de avond en ’s morgens komen ze langs met een menukaart. U kunt hier dan een diner en/of een ontbijt bestellen (niet inclusief). Verder is de trein voorzien van een restauratiewagon. TIP: neem wat warme kleding mee, want in de trein staat de airco vaak behoorlijk koud.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein
Dag 06 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Night BazaarVroeg in de ochtend komt u aan op het treinstation van Chiang Mai, waar de chauffeur u staat op te wachten voor de transfer naar het White Boutique Hotel.

Het White Boutique Hotel & Spa beschikt over 50 kamers, welke van alle gemakken zijn voorzien. Het hotel beschikt over een zwembad, een spa en een restaurant. De Chiang Mai Night Bazaar en de Anusarn Market liggen op loopafstand van dit hotel.

De rest van de dag is ter vrije besteding. ’s Avonds kunt u een bezoek brengen aan de wereldberoemde Night Bazaar. Deze avondmarkt is gelegen aan de Chanklan Road en is de grootste markt van Chiang Mai. Op de markt kunt u allerlei artikelen aanschouwen. Het is een wirwar van kraampjes, eetstalletjes en winkels. Op de markt moet u uiteraard onderhandelen en afdingen. Vele handelaren verkopen dezelfde producten, dus u kunt eenvoudig naar de volgende gaan. Blijf lachen en vriendelijk, de beste deals sluit u indien beide partijen tevreden zijn. Veel plezier.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan het Khantoke Dinner, een traditioneel Noord-Thais diner (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Hotel
Dag 07 :
Chiang Mai

Chiang Mai - bergstamVandaag gaan we, na het ontbijt, een bezoek brengen aan Baan Tong Luang. Hier bevindt zich een dorp dat in 2005 is opgericht voor het behoud van de Hill Tribes (bergstammen). Tijdens deze excursie, die een halve dag duurt, kunt u kennismaken met de verschillende bergstammen die in de omgeving van Chiang Mai wonen.

Zo zien we o.a. de Hmong, de Lahu, de Karen, de Parong en de wereldberoemde Long Necks. In het dorp kunt u de huizen van de bergstammen bekijken en zien we hun manier van leven. Iedere stam heeft een eigen cultuur, kleurvolle kleding en een eigen taal. U kunt heerlijk rondwandelen door het dorp en alles bekijken. De gids vertelt van u van alles over de bergstammen.

Let Op: Tijdens de coronaperiode zijn veel inwoners van de bergstammendorpjes teruggekeerd naar hun dorpjes langs de grens. Daarom zijn veel van bovengenoemde bergstammen niet meer te bezoeken. Tot nader order bezoeken we deze dag slechts enkele bergstammen en het tempelcomplex Doi Suthep.

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Ontbijt
Hotel
Dag 08 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Mae Ping River cruiseNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

U kunt natuurlijk lekker aan het zwembad relaxen en bijkomen van de voorafgaande indrukwekkende dagen.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan de Mae Ping River Cruise, een prachtige boottocht over de Mae Ping Rivier (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Ontbijt
Hotel

Chiang Rai - Wat Rong KhunNa het ontbijt vertrekken we naar de bekende Gouden Driehoek, het drielandenpunt van Thailand-Birma-Laos, waarvan de naam vroeger onmiddellijk werd verbonden met de papaverteelt en de handel in heroïne. Zodra we Chiang Mai achter ons hebben gelaten rijden we de bergen tegemoet. We rijden door een prachtige natuur en zien onderweg overal kleine dorpjes.

Onderweg stoppen we bij een heetwaterbron. Bij deze Hot Spring kunt u rustig rondwandelen. U kunt hier ook op een krukje plaatsnemen en met uw voeten in het warme water gaan. Ook is het mogelijk om een ei te koken in het hete water. Dit is een leuke ervaring om eens meegemaakt te hebben. De eieren zijn ter plaatse te koop.

Hierna rijden we verder naar Chiang Rai. We gaan hier een bezoek brengen aan de Witte Tempel, de Wat Rong Khun. Deze boeddhistische tempel dateert uit 1997 en is gebouwd in een witte kleur om de reinheid van Boeddha weer te geven. Met witte mozaïek wordt de wijsheid van Boeddha weerspiegeld.

Onze volgende bestemming is Chiang Saen, een oude maar levendige stad, mooi gelegen aan de Mekong Rivier die de grens vormt tussen Thailand en Laos. Vanuit Chiang Saen vertrekken we per boot voor een spectaculaire tocht over de Mekong Rivier. We maken een prachtige boottocht over de rivier naar het drielandenpunt.

Na de lunch door naar Mae Sai, gelegen aan de gelijknamige rivier die op dat punt de grens met Myanmar (Birma) vormt. Er ligt een brug over de rivier waar een levendige handel plaatsvindt tussen de Thais en Birmanen. De plaats Mae Sai is de noordelijkste stad van Thailand.

Onderweg bezoeken we nog een dorpje van de Akha- en Yao bergstammen. We maken hier een wandeling door het dorp en kunnen kennismaken met de lokale bewoners.

Terug naar Chiang Mai. Onderweg ziet u vele boerendorpen en de vele rijstvelden die Noord-Thailand rijk zijn. Moe maar voldaan keren we weer terug in ons hotel in Chiang Mai.

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 10 :
Chiang Mai

Bor Sang - Umbrella VillageNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan Bor Sang en San Kamphaeng. Deze plaatsjes zijn even buiten Chiang Mai gelegen en staan bekend om hun ambachten. Er zijn hier ondermeer zijdeweverijen, zilversmeden, houtsnijwerkplaatsen en lakwerk- en celadonfabriekjes.

We bezoeken een werkplaats waar de beroemde zijde (Thai Silk) wordt gemaakt. We zien hier het hele proces van de zijderups tot aan het eindproduct.

In de Silver Factory worden allerlei zilveren producten gemaakt, van sieraden tot beelden. In deze werkplaats krijgt u een goede uitleg over het proces van zilverbewerking.

Ook stoppen we bij een houtsnijwerkplaats. Prachtige houten beelden worden hier met de hand gemaakt. Uit enorme stukken hout worden prachtige voorwerpen uitgebeiteld en gesneden.

In Umbrella Village worden van generatie op generatie de beroemde parasols gemaakt. Ze worden gemaakt van rijstpapier en vervolgens beschilderd. We zien hier het gehele proces. Er zijn parasols en waaiers in allerlei soorten en maten. Uiteraard kunt u hier een prachtige gekleurde parasol aanschaffen. De parasols worden met de hand beschilderd. Er zijn soms echte kunstenaars aan het werk.

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Ontbijt
Hotel

Chiang Mai - Pattaya VIP busNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

U kunt nog uw laatste inkopen doen in Chiang Mai of relaxen bij het zwembad van het hotel.

Aan het eind van de middag wordt u naar het busstation gebracht, hier vertrekt u per VIP-bus naar Pattaya. Deze VIP-bus beschikt over verstelbare stoelen, zodat u lekker kunt slapen. Tegen een meerprijs kunt u ook per nachttrein of vliegtuig naar Pattaya reizen.

Overnachting in de VIP-bus.

Ontbijt
VIP-bus

Jomtien Palm Beach HotelVroeg in de ochtend aankomst op het busstation van Pattaya.

Van hieruit wordt u naar Jomtien Beach gebracht. Hier kan uw strandvakantie beginnen. Geniet ervan!

Het Jomtien Palm Beach Hotel beschikt over 723 kamers. Het strand ligt voor de deur van dit hotel. Verder kunt u gebruik maken van het prachtige zwembad. In de omgeving van het hotel bevinden zich winkels en restaurants.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Hotel

Pattaya BeachNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden. Ga lekker luieren op het strand of bij het zwembad. U kunt natuurlijk ook Pattaya gaan ontdekken.

Optioneel kunt u deelnemen aan één van onze dagexcursies Pattaya (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze tours dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Ontbijt
Hotel

Jomtien BeachNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga lekker luieren op het strand of bij het zwembad.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Bangkok. Hier eindigt deze tour.

U bent NIET gebonden aan de hotels in deze rondreis, u kunt elk hotel desgewenst veranderen naar één van onze andere hotels. Via onze hotelpagina’s kunt u de hotels vergelijken.

Ook kunt u deze reis verlengen. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart land van de glimlach

Land van de Glimlach - 15 dagen - I-THA-01

Vertrek Periode 2 deelnemers 4 deelnemers 6 deelnemers Tourcode Reisomschrijving
20-02-24 t/m 31-10-24 812 745 660 I-THA-01 Land van de Glimlach
01-11-24 t/m 31-03-25 816 749 664 I-THA-01 Land van de Glimlach
va € 812 va € 745 va € 660

1-persoonskamer toeslag:


  • 20 februari 2024 t/m 31 oktober 2024: € 349
  • 01 november 2024 t/m 31 maart 2025: € 355

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Toeslag bij verblijf in het White Boutique Hotel & Spa – Chiang Mai van 01 november 2024 t/m 27 december 2024: € 7,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het White Boutique Hotel & Spa – Chiang Mai van 28 december 2024 t/m 02 januari 2025: € 13 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het White Boutique Hotel & Spa – Chiang Mai van 03 januari 2025 t/m 28 februari 2025: € 7,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Jomtien Palm Beach Hotel – Pattaya van 25 december 2024 t/m 10 januari 2025: € 18 per persoon / per nacht

Chiang Mai - bergstam
Twin Towers Hotel - Bangkok
Twin Towers Hotel - Bangkok
Bangkok Centre Hotel
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Traimit
Bangkok - Wat Traimit
Bangkok - Wat Traimit
Bangkok - Wat Traimit
Bangkok - Wat Traimit
Bangkok - Wat Traimit
Bangkok - Wat Traimit
Bangkok - Wat Traimit
Bangkok - Wat Benchama-Bopit
Bangkok - Wat Benchama-Bopit
Bangkok - Wat Benchama-Bopit
Bangkok - Wat Benchama-Bopit
Bangkok - Wat Benchama-Bopit
Bangkok - Wat Benchama-Bopit
Bangkok - Wat Benchama-Bopit
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Bangkok - fietstour
Royal Peninsula Hotel - Chiang Mai
Royal Peninsula Hotel - Chiang Mai
Chiang Mai - Night Bazaar
Chiang Mai - Night Bazaar
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - Hot Spring
Chiang Mai - Hot Spring
Chiang Mai - Hot Spring
Chiang Rai - Wat Rong Khun
Chiang Rai - Wat Rong Khun
Chiang Rai - Wat Rong Khun
Mekong Rivier - boottocht
Mekong Rivier - boottocht
Don Sao - Laos
Don Sao - Laos
Don Sao - Laos
Don Sao - Laos
Don Sao - Laos
Mae Sai
Mae Sai
Mae Sai
San Kamphaeng
San Kamphaeng
San Kamphaeng
Bor Sang
Bor Sang
Jomtien Palm Beach Hotel
Grand Jomtien Palace Hotel
Jomtien Beach
Jomtien Beach
slider_land_van_de_glimlach_01

Thailand, het Land van de Glimlach

slider_land_van_de_glimlach_02

Dag 01: We gaan inchecken in het Twin Towers Hotel

slider_land_van_de_glimlach_03

Dag 01: U kunt heerlijk gaan relaxen bij het zwembad

slider_land_van_de_glimlach_04

Dag 01: In Bangkok vindt u overal eetgelegenheden

slider_land_van_de_glimlach_05

Dag 02: We beginnen met een bezoek aan de Wat Pho

slider_land_van_de_glimlach_06

Dag 02: Dit tempelcomplex dateert uit de 16e eeuw

slider_land_van_de_glimlach_07

Dag 02: De tempelwachters in de Wat Pho

slider_land_van_de_glimlach_08

Dag 02: De Wat Pho was de eerste open universiteit van Thailand

slider_land_van_de_glimlach_09

Dag 02: U kunt heerlijk rondwandelen door het tempelcomplex

slider_land_van_de_glimlach_10

Dag 02: Het enorme Boeddhabeeld in de Wat Pho

slider_land_van_de_glimlach_11

Dag 02: Dit beeld is 46 meter lang en 15 meter hoog

slider_land_van_de_glimlach_12

Dag 02: Geniet van alle prachtige beelden en planten

slider_land_van_de_glimlach_13

Dag 02: Bewonder allerlei prachtige details

slider_land_van_de_glimlach_14

Dag 02: Er valt genoeg te ontdekken in de Wat Pho

slider_land_van_de_glimlach_15

Dag 02: Vervolgens bezoeken we de Wat Traimit

slider_land_van_de_glimlach_16

Dag 02: Deze tempel wordt vereerd door de lokale bevolking

slider_land_van_de_glimlach_17

Dag 02: Ook in deze tempel zien we de Thaise glimlach

slider_land_van_de_glimlach_18

Dag 02: We zien mensen bidden en offers brengen

slider_land_van_de_glimlach_19

Dag 02: Deze man wordt gezegend door de monnik

slider_land_van_de_glimlach_20

Dag 02: We kunnen de tempel betreden

slider_land_van_de_glimlach_21

Dag 02: Het massief gouden Boeddhabeeld van 3 meter hoog

slider_land_van_de_glimlach_22

Dag 02: Het tempelcomplex de Wat Traimit

slider_land_van_de_glimlach_23

Dag 02: Tot slot bezoeken we de Wat Benchama-Bopit

slider_land_van_de_glimlach_24

Dag 02: Deze tempel dateert uit 1899

slider_land_van_de_glimlach_25

Dag 02: Ook in dit tempelcomplex zijn mooie details te bewonderen

slider_land_van_de_glimlach_26

Dag 02: De vele Boeddhabeelden in de tempel

slider_land_van_de_glimlach_27

Dag 02: De Phra Buddhajinaraja uit de Sukhothai periode

slider_land_van_de_glimlach_28

Dag 02: Deze tempel staat sinds 2005 op de UNESCO Werelderfgoedlijst

slider_land_van_de_glimlach_29

Dag 02: De Wat Benchama-Bopit in Bangkok

slider_land_van_de_glimlach_30

Dag 03: In de middag gaan we naar de pier bij de Chao Phraya rivier

slider_land_van_de_glimlach_31

Dag 03: We gaan vandaag een prachtige boottocht maken door de klongs

slider_land_van_de_glimlach_32

Dag 03: We varen langs de Wat Arun, de Tempel van de Dageraad

slider_land_van_de_glimlach_33

Dag 03: Ook zien we het Koninklijk Paleis vanaf het water

slider_land_van_de_glimlach_34

Dag 03: We verlaten de rivier en varen de klongs in

slider_land_van_de_glimlach_35

Dag 03: We varen nu langs de typische Thaise huisjes

slider_land_van_de_glimlach_36

Dag 03: Zie hoe de lokale bevolking leeft op en rond het water

slider_land_van_de_glimlach_37

Dag 03: Onderweg worden we begroet door de lokale bewoners

slider_land_van_de_glimlach_38

Dag 03: Een lachende koopvrouw nadert ons met haar bootje

slider_land_van_de_glimlach_39

Dag 03: De boot stopt even en u heeft de kans om een koel drankje te kopen

slider_land_van_de_glimlach_45

Dag 04: Vandaag bezoeken we de drijvende markt van Damnoen Saduak

slider_land_van_de_glimlach_46

Dag 04: Deze drijvende markt ligt 80km ten westen van Bangkok

slider_land_van_de_glimlach_47

Dag 04: Allerlei bootjes vol fruit en andere producten varen hier rond

slider_land_van_de_glimlach_48

Dag 04: Het is een kleurrijk gezicht al die bootjes met koopwaar

slider_land_van_de_glimlach_49

Dag 04: Optioneel kunt u een bootje huren en op de markt rondvaren

slider_land_van_de_glimlach_50

Dag 05: Optioneel kunt u deelnemen aan de fietstour door Bangkok

slider_land_van_de_glimlach_51

Dag 06: Aankomst bij het Royal Peninsula Hotel

slider_land_van_de_glimlach_52

Dag 06: Het Royal Peninsula Hotel beschikt over een zwembad

slider_land_van_de_glimlach_53

Dag 06: De Chiang Mai Night Bazaar is eenvoudig te bereiken

slider_land_van_de_glimlach_54

Dag 06: Hier vindt u volop winkels, marktkraampjes en restaurants

slider_land_van_de_glimlach_55

Dag 07: Vandaag gaan we kennismaken met verschillende bergstammen

slider_land_van_de_glimlach_56

Dag 07: Een Lahu demonsteert het schieten met een kruisboog

slider_land_van_de_glimlach_57

Dag 07: Lahu kinderen

slider_land_van_de_glimlach_58

Dag 07: De gids geeft uitleg over de verschillende bergstammen

slider_land_van_de_glimlach_59

Dag 07: Een vrouw van de Kayaw bergstam

slider_land_van_de_glimlach_60

Dag 07: De bergstammen zijn beroemd vanwege hun ambachten

slider_land_van_de_glimlach_61

Dag 07: Ook zien we de wereldberoemde Langnekken

slider_land_van_de_glimlach_62

Dag 07: De vrouwen van deze stam dragen bronzen ringen om hun nek

slider_land_van_de_glimlach_63

Dag 09: Onderweg bezoeken we een heetwaterbron

slider_land_van_de_glimlach_64

Dag 09: U kunt uw voeten lekker verwennen in het warme water

slider_land_van_de_glimlach_65

Dag 09: Sommige bronnen zijn zo heet, zodat u zelfs een ei in kunt koken

slider_land_van_de_glimlach_66

Dag 09: Hierna bezoeken we de Wat Rong Khun, de Witte Tempel

slider_land_van_de_glimlach_67

Dag 09: Deze boeddhistische tempel is geheel wit

slider_land_van_de_glimlach_68

Dag 09: U kunt door het prachtige tempelcomplex wandelen

slider_land_van_de_glimlach_69

Dag 09: Bij het drielandenpunt maken we een boottocht

slider_land_van_de_glimlach_70

Dag 09: We varen over de Mekong rivier

slider_land_van_de_glimlach_71

Dag 09: We gaan ook een bezoek brengen aan Laos

slider_land_van_de_glimlach_72

Dag 09: U moet uw paspoort meenemen, want we gaan Laos in

slider_land_van_de_glimlach_73

Dag 09: U kunt rondwandelen over een leuke markt

slider_land_van_de_glimlach_74

Dag 09: Ook deze producten worden hier verkocht?

slider_land_van_de_glimlach_75

Dag 09: Leuk voor de thuisblijvers, stuur een kaartje vanuit Laos

slider_land_van_de_glimlach_76

Dag 09: Terug in Thailand bezoeken we Mae Sai

slider_land_van_de_glimlach_77

Dag 09: Dit is de noordelijkste stad, gelegen aan de grens met Myanmar

slider_land_van_de_glimlach_78

Dag 09: Allerlei producten uit Myanmar worden langs de grens verhandeld

slider_land_van_de_glimlach_79

Dag 10: We bezoeken een werkplaats waar zijde wordt gemaakt

slider_land_van_de_glimlach_80

Dag 10: We zien hier het hele proces voorbij komen

slider_land_van_de_glimlach_81

Dag 10: In de Silver Factory worden allerlei zilveren producten gemaakt

slider_land_van_de_glimlach_82

Dag 10: Ook Umbrella Village staat op het programma

slider_land_van_de_glimlach_83

Dag 10: Hier worden de beroemde parasols gemaakt

slider_land_van_de_glimlach_84

Dag 12: Inchecken in het Jomtien Palm Beach Hotel

slider_land_van_de_glimlach_85

Dag 12: Indien u de weg oversteekt bent u op het strand

slider_land_van_de_glimlach_86

Dag 12 t/m 14: Jomtien Beach, het strand voor het hotel

slider_land_van_de_glimlach_87

Dag 12 t/m 14: U kunt deze dagen heerlijk genieten van uw strandvakantie

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_land_van_de_glimlach_01
slider_land_van_de_glimlach_02
slider_land_van_de_glimlach_03
slider_land_van_de_glimlach_04
slider_land_van_de_glimlach_05
slider_land_van_de_glimlach_06
slider_land_van_de_glimlach_07
slider_land_van_de_glimlach_08
slider_land_van_de_glimlach_09
slider_land_van_de_glimlach_10
slider_land_van_de_glimlach_11
slider_land_van_de_glimlach_12
slider_land_van_de_glimlach_13
slider_land_van_de_glimlach_14
slider_land_van_de_glimlach_15
slider_land_van_de_glimlach_16
slider_land_van_de_glimlach_17
slider_land_van_de_glimlach_18
slider_land_van_de_glimlach_19
slider_land_van_de_glimlach_20
slider_land_van_de_glimlach_21
slider_land_van_de_glimlach_22
slider_land_van_de_glimlach_23
slider_land_van_de_glimlach_24
slider_land_van_de_glimlach_25
slider_land_van_de_glimlach_26
slider_land_van_de_glimlach_27
slider_land_van_de_glimlach_28
slider_land_van_de_glimlach_29
slider_land_van_de_glimlach_30
slider_land_van_de_glimlach_31
slider_land_van_de_glimlach_32
slider_land_van_de_glimlach_33
slider_land_van_de_glimlach_34
slider_land_van_de_glimlach_35
slider_land_van_de_glimlach_36
slider_land_van_de_glimlach_37
slider_land_van_de_glimlach_38
slider_land_van_de_glimlach_39
slider_land_van_de_glimlach_45
slider_land_van_de_glimlach_46
slider_land_van_de_glimlach_47
slider_land_van_de_glimlach_48
slider_land_van_de_glimlach_49
slider_land_van_de_glimlach_50
slider_land_van_de_glimlach_51
slider_land_van_de_glimlach_52
slider_land_van_de_glimlach_53
slider_land_van_de_glimlach_54
slider_land_van_de_glimlach_55
slider_land_van_de_glimlach_56
slider_land_van_de_glimlach_57
slider_land_van_de_glimlach_58
slider_land_van_de_glimlach_59
slider_land_van_de_glimlach_60
slider_land_van_de_glimlach_61
slider_land_van_de_glimlach_62
slider_land_van_de_glimlach_63
slider_land_van_de_glimlach_64
slider_land_van_de_glimlach_65
slider_land_van_de_glimlach_66
slider_land_van_de_glimlach_67
slider_land_van_de_glimlach_68
slider_land_van_de_glimlach_69
slider_land_van_de_glimlach_70
slider_land_van_de_glimlach_71
slider_land_van_de_glimlach_72
slider_land_van_de_glimlach_73
slider_land_van_de_glimlach_74
slider_land_van_de_glimlach_75
slider_land_van_de_glimlach_76
slider_land_van_de_glimlach_77
slider_land_van_de_glimlach_78
slider_land_van_de_glimlach_79
slider_land_van_de_glimlach_80
slider_land_van_de_glimlach_81
slider_land_van_de_glimlach_82
slider_land_van_de_glimlach_83
slider_land_van_de_glimlach_84
slider_land_van_de_glimlach_85
slider_land_van_de_glimlach_86
slider_land_van_de_glimlach_87
previous arrow
next arrow
Shadow

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Land van de Glimlach

Reis details:

  • Bangkok
  • 2
  • I-THA-01
  • 15 dagen
  • Hotels op basis van logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen