Vliegticket Krabi – Thailand

Vliegticket Krabi. Hieronder vindt u een overzicht van onze vliegtickets naar Krabi. Indien u kiest voor Eva Air dan kunt u ook een stopover maken in Bangkok. Ook hebben wij losse binnenlandse vluchten met Bangkok Airways.

Krabi International Airport is de belangrijkste luchthaven die de provincie Krabi bedient, gelegen aan de zuidelijke kust van Thailand. De luchthaven exploiteert zowel binnenlandse als internationale vluchten en verwerkt toeristen van over de hele wereld. De luchthaven beschikt over een moderne en efficiënte terminal met diverse faciliteiten, waaronder restaurants, cafés, belastingvrije winkels, souvenirwinkels en geldautomaten. De luchthaven ligt op ongeveer 15 km van Krabi-stad en 25 km van Ao Nang. Shuttlebussen, taxi’s en privétransfers zijn beschikbaar voor reizen van en naar de luchthaven. Bovendien biedt de luchthaven gemakkelijke toegang tot de prachtige kustregio van Krabi, inclusief het iconische Railay Beach en populaire bestemmingen zoals Koh Phi Phi en Koh Lanta. Over het algemeen is Krabi Airport een handige en goed beheerde toegangspoort tot het verkennen van de prachtige attracties van Krabi, een van de populairste toeristische bestemmingen van Thailand.

Wilt u uw vliegticket naar Krabi persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Waarom uw vliegticket bij BM Air Reizen boeken ?

  • Keuze uit de beste airlines en de laagste prijzen
  • U kunt bij ons stoelen aan boord reserveren
  • BM Air Reizen is al meer dan 35 jaar de verre reizen specialist!
  • Wij zijn aangesloten bij het ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds, dus boekt u veilig, vertrouwd, snel en zonder zorgen!
  • Wij printen de vliegtickets zelf direct voor u uit, u kunt de tickets dus gelijk meenemen (ma t/m vr) of thuis per e-mail ontvangen!

Eva Air Krabi
Aanbevolen

Economy:   Premium:   Business:     Vliegticket Eva Air …

Bangkok Airways - Krabi

Enkel:       Retour:       Vliegticket Bangkok …

Thai Smile Airways - Krabi

Enkel:       Retour:       Vliegticket Thai …