Andaman & Golf van Thailand - 9 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 351
va € 305
va € 288

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Phuket of het busstation in Phuket

Een prachtige rondreis waarbij de mooiste bestemmingen in Zuid-Thailand worden bezocht. We beginnen deze reis op het tropische eiland Phuket. Vervolgens gaan we naar het Khao Sok National Park, waar we overnachten in een Tree House in de jungle. Hier kunt u het tropische regenwoud gaan verkennen of een boottocht maken langs indrukwekkende limestone rotsformaties. Hierna reizen we verder naar Koh Tao, gezegend met prachtige witte zandstranden. We eindigen op Koh Samui, een fantastische bestemming. Uiteraard kunt u deze reis naar eigen wens verlengen en/of uitbreiden.

Dag 01 :
Phuket

Phuket - Patong BeachNa aankomst op het vliegveld/busstation in Phuket volgt de transfer naar het Patong Palace Hotel. Het Patong Palace Hotel is een leuk hotel met veel groen. Het hotel is 2 verdiepingen hoog en het beschikt over 40 kamers. Het Patong Palace Hotel is 500 meter van het strand gelegen en 300 meter van het centrum van Patong Beach. Het zwembad is omgeven door een tropische tuin en een zonneterras.

Het tropische eiland Phuket, het grootste van Thailand, ligt aan de zuidkust van Thailand, op ongeveer 1 uur vliegen van Bangkok en is met het vasteland verbonden door een brug en dus toegankelijk over de weg. De afstand met Bangkok bedraagt ongeveer 867 km. Phuket is verdeeld in drie districten; Thalang in het noorden, Kathu in het westen en Muang in het zuiden. Het eiland is gezegend met prachtige stranden en baaien. Hier vindt men de mooiste stranden van Azië, een prachtige omgeving (70% is bergachtig) en een ongeëvenaarde keuze aan hotels.

De rest van de dag kunt u heerlijk doorbrengen aan het strand. U kunt ook het centrum gaan verkennen en rustig rondslenteren door de vele winkelstraatjes.

Overnachting in het Patong Palace Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Phuket

Phang Nga Bay - kanoënDeze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden. U kunt heerlijk relaxen aan één van de stranden van Phuket of dit prachtige eiland op eigen gelegenheid gaan verkennen.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan één van onze dagexcursies Phuket (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Patong Palace Hotel.

Ontbijt
Hotel

Khao Sok Paradise ResortNa het ontbijt vertrekken we naar het Khao Sok National Park. Dit park bestaat uit maagdelijk regenwoud, welke behoort tot de oudste ter wereld. De rijke flora en fauna, het adembenemende landschap en de serene rust maken het tot een bestemming die u gezien moet hebben.

Vervolgens gaan we inchecken in het Khao Sok Paradise Resort. We verblijven hier in een Standard Tree House. Deze Tree Houses beschikken over airconditioning, Wi-Fi, een kluisje, een flat screen TV, een minibar, een muskietennet en een badkamer met douche en toilet. De Tree Houses zijn gelegen midden in de jungle en beschikken over een balkon, met zitje, zodat u volop kunt genieten van de flora en fauna. ’s Morgens wordt u hier gewekt door de vogels.

Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden. In de omgeving kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken.

In het Jungle Restaurant van het resort kunt u terecht voor internationale maaltijden.

Overnachting in het Khao Sok Paradise Resort.

Ontbijt
Tree House

Khao Sok National Park - boottochtDeze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan één van onze dagexcursies (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Tubing: Met een rubberband gaan we de rivier afzakken. Dit is vooral leuk in het regenseizoen als er een stroming is op de rivier.

Kanotocht: De kanotocht op de Khao Sok rivier gaat door de mooie natuur. Tijdens deze kanotocht hebben we een grote kans om mooi gekleurde vogels, apen, kikkers en slangen te spotten. De bootsman peddelt, zodat u optimaal kunt genieten van het prachtige landschap. We varen door dichte jungle met op de achtergrond indrukwekkende kalkstenen bergen.

Jungle Trek: Tijdens deze trekking gaan we een prachtige wandeling maken door het nationaal Park. De lokale gids geeft u uitleg over de flora en fauna van dit gebied.

Lake Tour: We gaan vandaag een prachtige boottocht maken over het Cheow Lan Lake. Tijdens de boottocht kunt u genieten van dit paradijs op aarde. Gigantische rotsformaties rijzen omhoog uit dit het enorme meer. Houdt uw camera bij de hand om hier mooie plaatjes te schieten. U zult onder de indruk raken van de schoonheid en rust van dit indrukwekkende landschap. We stoppen op een prachtige locatie waar we gaan lunchen (inclusief). Vervolgens kunt u hier gaan kajakken, zwemmen of gaan relaxen.

Overnachting in het Khao Sok Paradise Resort.

Ontbijt
Tree House

Koh Tao - Koh Tao ResortNa het ontbijt verlaten we Khao Sok en reizen verder naar Surat Thani. Vervolgens gaan we per boot naar het tropische eiland Koh Tao.

Koh Tao, het schildpaddeneiland, is slechts 21 vierkante kilometer groot. Het eiland ligt op ongeveer 70km ten oosten van Chumphon. Vroeger was Koh Tao onbewoond, slecht enkele lokale vissers verbleven af en toe op het eiland om te schuilen voor het slechte weer of om uit te rusten. In 1899 bezocht de toenmalige Koning Chulalongkorn (Rama V) Koh Tao. Vanaf 1933 werd het eiland gebruikt als politieke gevangenis. In 1947 kregen alle bewoners een generaal pardon. Vanaf deze tijd claimden gelukzoekers stukken grond op Koh Tao en vestigden zich hier. In die tijd leefden ze van de visserij en van het oogsten van kokosnoten. Ondanks het feit dat het eiland moeilijk te bereiken was groeide het aantal bewoners gestaag. In de jaren tachtig werd het eiland bezocht door de eerste backpackers toeristen. Vanaf die tijd werd het eiland eenvoudiger bereikbaar en groeide het aantal hotels en pensions. In de laatste 25 jaar groeide het eiland uit tot een van de belangrijkste duiklokaties in Thailand. Vandaag de dag herbergt het eiland prachtige stranden en duiklokaties, geschikt voor zowel de beginner als de ervaren duiker.

Na aankomst op de pier volgt de transfer naar het Koh Tao Resort. De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt prachtige wandelingen maken of heerlijk gaan zonnen.

Overnachting in het Koh Tao Resort – standard kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 06 :
Koh Tao

Nang YuanDeze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden. U kunt heerlijk relaxen aan één van de stranden van Koh Tao of dit prachtige eiland op eigen gelegenheid gaan verkennen.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan de dagexcursie Snorkelen & Nang Yuan (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Koh Tao Resort.

Ontbijt
Hotel

Koh Samui - ChawengNa het ontbijt verlaten we Koh Tao en maken we een schitterende boottocht naar Koh Samui.

Het tropische eiland Koh Samui, met een oppervlakte van circa 247 km², ligt op circa 600 km ten zuiden van Bangkok, aan de oostkust van Thailand. Schitterende koraal witte stranden omringen het met kokospalmen bedekte eiland. Dit eiland bezit alle ingrediënten voor een geslaagde ongedwongen tropische strandvakantie.

Na aankomst volgt de transfer naar het Samui First House, dit hotel is perfect gelegen aan Chaweng Beach. De rest van de dag is ter vrije besteding. Het Samui First House ligt op loopafstand van het strand van Chaweng. Op 1 km van het hotel ligt het winkelgebied en het uitgaansgebied van Chaweng.

Overnachting in het Samui First House.

Ontbijt
Hotel
Dag 08 :
Koh Samui

Koh Samui - Wat Phra YaiNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden.

Op Koh Samui kunt u heerlijk snorkelen, zwemmen of zonnen.

Het tropische eiland Koh Samui heeft naast deze activiteiten veel meer te bieden. Optioneel kunt u deze dag één van onze dagexcursies Koh Samui bijboeken (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Uw hotel is gelegen langs Chaweng Beach, ook hier zult u zich niet snel vervelen. U kunt heerlijk slenteren langs de vele kraampjes met koopwaar of dineren in één van de vele restaurants.

Overnachting in het Samui First House.

Ontbijt
Hotel
Dag 09 :
Koh Samui

Na het ontbijt eindigt deze tour. Wilt u langer op Koh Samui verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen op Koh Samui.

Ook kunt u verder reizen naar Krabi, Pattaya, Bangkok of terugvliegen naar Phuket. Aan U de keus.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Andaman & Golf van Thailand

Kaart Andaman en Golf van Thailand

Andaman & Golf van Thailand - 9 dagen - I-PHU-21

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 april 2021 t/m 31 oktober 2021: € 199
  • 01 november 2021 t/m 31 maart 2022: € 229
  • 01 april 2022 t/m 30 april 2022: € 199

Hoogseizoentoeslag hotel


Toeslag bij verblijf in het Patong Palace Hotel – Phuket van 01 april 2021 t/m 15 april 2021: € 8,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Patong Palace Hotel – Phuket op 01 november 2021 t/m 05 november 2021: € 14 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Patong Palace Hotel – Phuket van 20 december 2021 t/m 28 februari 2022: € 9,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Patong Palace Hotel – Phuket van 01 april 2022 t/m 15 april 2022: € 8,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Koh Tao Resort – Koh Tao van 01 april 2021 t/m 30 april 2021: € 1,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Koh Tao Resort – Koh Tao van 01 juli 2021 t/m 31 augustus 2021: € 1,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Koh Tao Resort – Koh Tao van 20 december 2021 t/m 05 januari 2022: € 5,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Koh Tao Resort – Koh Tao van 06 januari 2022 t/m 30 april 2022: € 1,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Samui First House – Koh Samui van 01 april 2021 t/m 15 april 2021: € 2,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Samui First House – Koh Samui van 21 juli 2021 t/m 31 augustus 2021: € 2,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Samui First House – Koh Samui van 20 december 2021 t/m 10 januari 2022: € 10 per persoon / per nacht

Extra Toeslag bij verblijf in het Samui First House – Koh Samui op 31 december 2021: € 65 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Samui First House – Koh Samui van 11 januari 2022 t/m 28 februari 2022: € 6 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Samui First House – Koh Samui van 01 maart 2022 t/m 15 april 2022: € 2,50 per persoon / per nacht

Optioneel – U kunt zelf bepalen of u wilt deelnemen aan één van deze optionele excursies. Indien u wilt deelnemen aan één van deze excursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.


Dag 04: Tubing: € 23 per persoon

Dag 04: Kanotocht: € 33 per persoon

Dag 04: Jungle Trekking: € 39 per persoon

Dag 04: Lake Tour: € 74 per persoon

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Andaman & Golf van Thailand
Prijs vanaf
288 Per Persoon
Reizigers Toevoegen
Volwassene
288 Per Volwassene
Hulp nodig bij het boeken? Stuur ons een bericht

Reis details:

  • Phuket
  • 2
  • I-PHU-21
  • 9 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of uitbreiden

✈ Vliegtickets Phuket :

Sidebar - Vliegtickets

🏯 Bouwstenen Phuket :

Sidebar - Bouwstenen - Phuket

🛕 Dagtours Phuket :

Sidebar - Dagtours - Phuket

🛌 Hotels Phuket :

Sidebar - Hotels - Phuket