Koh Racha Tour - 1 Dag

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 51
va € 50
va € 48

Dagelijks vertrek vanuit al onze Phuket hotels

Dit tropische paradijs biedt alles wat de rustzoeker en de ware strandliefhebber zich maar kan wensen: een azuurblauwe zee en witte stranden met poederfijn zand tegen een achtergrond van kokospalmen. Verder landinwaarts is er jungle te verkennen en zijn er enkele sprookjesachtig mooie panorama’s. In het kristalheldere water kan eindeloos gesnorkeld worden te midden van kleurrijke koralen en talloze vrolijke tropische vissen.

Koh Racha is gelegen op circa 20 km ten zuiden van Phuket. Er bevinden zich hier twee eilandjes, Racha Yai en Racha Noi. Koh Racha Yai is het grootste van de twee eilandjes.

U wordt ’s morgens opgehaald bij uw hotel op Phuket voor de transfer naar de Chalong pier. Vanaf deze pier varen we naar Koh Racha. Na aankomst op Koh Racha kunt u heerlijk gaan relaxen op het prachtige witte zandstrand bij Patok Bay.

Vervolgens gaan we naar Kon Kae Bay. Hier kunt u eindeloos snorkelen en genieten van de prachtige koraalriffen en de kleurrijke vissen. Snorkelmaterialen zijn aanwezig en inclusief. Tevens kunt u relaxen op het prachtige strand van Siam Bay. U kunt gebruik maken van de strandstoelen.

Rond het middaguur is het tijd geworden om te lunchen. Deze lunch is inbegrepen in de tourprijs.

Na de lunch kunt u wederom gaan genieten op dit prachtige eiland. Ga zwemmen, snorkelen, zonnen of luieren. U kunt ook een wandeling gaan maken door de jungle op het eiland.

’s Middags varen we weer terug naar Phuket. Vanaf de Chalong pier volgt de transfer terug naar uw hotel op Phuket.

Lunch

Koh Racha Tour - E-PHU-15

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Koh Racha Tour

Reis details:

  • Phuket
  • 2
  • E-PHU-15
  • ongeveer: 07.30 - 16.30 uur

✈ Vliegtickets Phuket :

Sidebar - Vliegtickets

🏯 Bouwstenen Phuket :

Sidebar - Bouwstenen - Phuket

🛕 Dagtours Phuket :

Sidebar - Dagtours - Phuket

🛌 Hotels Phuket :

Sidebar - Hotels - Phuket