Mai Chau & Tam Coc - 3 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 302
va € 204
va € 183

Bouwsteenmodule Hanoi: Mai Chau & Tam Coc

Dagelijks vertrek vanuit Hanoi

Een prachtig programma naar de bergstammen van Mai Chau en het karstgebergte bij Tam Coc. Mai Chau ligt misschien wel in één van de mooiste valleien van Vietnam. In Mai Chau vindt u prachtige groene rijstvelden, bergvolkeren en een uitgestrekte natuur. Ook de prachtige natuur bij Ninh Binh is een echte aanrader. Het gebied bij Tam Coc is te vergelijken met Halong Bay, maar dan op het land. Indien u meer wilt zien van Noord-Vietnam dan kunt u dit programma perfect combineren met één van onze Vietnam rondreizen.

Mai Chau - fietstochtVroeg in de ochtend vertrekken we naar Mai Chau. Onderweg kunt u genieten van het prachtige landschap. Mai Chau ligt op ongeveer 140 km ten westen van Hanoi en dit gebied staat bekend vanwege haar prachtige natuur en bergstammen.

In de omgeving van Hoa Binh bezoeken we een dorp van de Witte Thai. In dit dorp zullen we gastvrij onthaald worden en maken kennis met de lokale bewoners. De Witte Thai hebben een eigen taal en schrift.

Hierna rijden we over de Cun Pass, door een spectaculair landschap met kalkstenen bergen, naar Mai Chau. Het is gelegen in een vallei vol groene rijstvelden en bestaat uit kleine dorpjes met paalwoningen. Op deze manier leven de lokale bergstammen.

Na het inchecken in het hotel gaan we een fietstocht maken om de omgeving te verkennen. We ontdekken hier de leefwijze van de lokale bergstammen. We maken een leuke tocht naar enkele lokale dorpjes.

’s Avonds gaan we genieten van een traditionele muziekvoorstelling, uitgevoerd door enkele lokale bergstammen.

Overnachting in het Mai Chau Sunset Boutique Hotel.

Hotel

Tam Coc - boottochtNa het ontbijt maken we een wandeltocht vanuit het resort naar de Mo Luong Cave. Deze grot strekt zich wel 500 meter uit onder Mt. Pu Kha en is rijk aan mythen en legenden. We gaan de vier holtes in deze grot ontdekken.

Hierna rijden we verder naar Ninh Binh. Deze plattelandsstad is een prima uitvalsbasis om de gelijknamige provincie te verkennen.

Na het inchecken in het hotel gaan we naar Tam Coc. We gaan hier een heerlijke tocht maken per boot door deze regio vol kalkstenen bergen. Dit gebied is te vergelijken met Halong Bay, maar dan op het land. Het gigantische karstgebergte wordt hier omringt door de prachtige groene natuur. We maken een mooie tocht met een roeiboot over de Ngo Dong rivier. U hoeft zelf niet te roeien maar kunt lekker genieten van deze indrukwekkende omgeving. Ook varen we door enkele prachtige grotten.

Hierna maken we een fietstocht door dit prachtige landschap. Tijdens deze fietstocht bezoeken we de Bich Dong pagode. Dit complex, gebouwd in 1428, is gelegen tegen het hellingen van de Ngu Nhac. We wandelen via een pad omhoog en passeren drie pagodes. We eindigen op de top, waar we kunnen genieten van een spectaculair uitzicht.

Overnachting in het Momali Hotel- deluxe kamer.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de oude hoofdstad Hoa Lu uit de 10e eeuw. We gaan hier de oude ruïnes bezichtigen die gebouwd zijn tijdens het bewind van koning Dinh Tien Hoang en koning Le Dai Hanh.

In de middag rijden we terug naar Hanoi. Hier eindigt deze tour.

U kunt deze reis verlengen in Hanoi en/of uitbreiden met één van onze rondreizen. Wilt u ergens langer verblijven of dit programma iets wijzigen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW VIETNAM REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE VIETNAM SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Mai Chau & Tam Coc

Kaart Mai Chau & Tam Coc

Mai Chau - Tam Coc & Halong Bay - 3 Dagen - I-HAN-12

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 november 2022 t/m 31 december 2022: € 70
  • 01 januari 2023 t/m 31 december 2023: € 39

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Er kunnen toeslagen gelden op Vietnam Public Holidays & van 24 december 2022 t/m 31 december 2022

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op dat moment verblijft

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Mai Chau & Tam Coc

Reis details:

  • Hanoi
  • 2
  • I-HAN-12
  • 3 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen