Siam Tour - 12 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 521
va € 477
va € 458

Rondreis Thailand: Siam Tour

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

We starten deze Thailand vakantie in de westers aandoende wereldstad Bangkok, die haar culturele geheimen niet direct prijs zal geven. In Bangkok is zoveel te doen, u zult zich hier geen moment vervelen. We maken een prachtige tocht naar de wereldberoemde drijvende markt van Damnoen Saduak. Vervolgens gaan we genieten van een heerlijke strandvakantie aan Jomtien Beach. Tijdens deze rondreis kunt u zelf bepalen aan welke optionele dagexcursies u wilt deelnemen.

Dag 01 :
Bangkok

Bangkok - China TownAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Asia Hotel Bangkok. Dit hotel is centraal gelegen in Bangkok, naast het Skytrainstation Ratchatewi. De BTS Skytrain is de perfecte manier om Bangkok te ontdekken. Het is slechts 1 halte naar Siam Square en het winkelcentrum MBK. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen aan het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in één van de hoogste gebouwen in Bangkok. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Hotel
Dag 02 :
Bangkok

Bangkok - fietstourDeze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden.

Optioneel kunt u ’s ochtends deelnemen aan een prachtige Fietstocht Bangkok. Bangkok’s Chinatown staat bekend als de meest authentieke buiten China. Deze fietstocht voert je in drie uur door alle facetten van deze boeiende samenleving. We vertrekken vanaf de River City Pier. Hier staan de gemakkelijke fietsen met mandje al klaar. Voor de rit doet de gids ’n korte inleiding o.a. over hoe foto’s te maken. Binnen een paar minuten ervaart u, dat u relaxed in deze metropool kunt fietsen. Deze tocht begint in het hart van China Town, één van Bangkok’s meest bedrijvige buurten. We fietsen door smalle straatjes, afgewisseld door overdekte markten, loodsen, winkeltjes en ateliers. Het leven gebeurt op straat, lachende en spelende kinderen. De geluiden zijn afkomstig van werkplaatsen waarvoor honderden motorblokken metershoog liggen opgestapeld, de geur is afkomstig van mensen die op staart staan te koken. De lokale bevolking is voornamelijk boeddhistisch. Ze bezoeken tempels in de buurt, doen aan rituele verbrandingen van papier, geloven in geesten. Dit alles is onderdeel van een eeuwenoude cultuur. Halverwege de tocht verlaten we China Town en steken per boot de Chao Phraya rivier over. Met een magistraal uitzicht op de skyline van de stad achter ons fietsen we Thonburi in, dat ooit de hoofdstad van Thailand was. Je merkt meteen dat dit deel van de stad veel rustiger is. Wat krijgen we hier een prachtige groene omgeving te zien. En wat ruikt het hier toch heerlijk fris. Zo`n mooie omgeving en toch zo dicht bij het stadscentrum. U herkent onderweg vele plantsoorten van thuis, maar alleen veel groter. U rijdt langs vele kokosbomen en we passeren kleine beekjes. Hier stoppen we even voor een frisdrankje, wat een schitterende natuur. We fietsen door woonwijken, zo af en toe begroet door glimlachende bewoners. We ervaren nu het echte Thailand. Dan nog even de tanden op elkaar voor het laatste stuk. O wat jammer we zijn alweer terug. De 3 uren zijn omgevlogen! Opmerking: Fietsduur ongeveer 3 uur Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet meenemen!) en dichte schoenen te dragen. De prijs is exclusief de transfers van en naar het startpunt van de fietstocht. Indien u wilt deelnemen aan deze fietstocht dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Optioneel kunt u in de middag deelnemen aan de Klong Tour Bangkok. Dit is een spectaculaire excursie over de waterwegen van Bangkok. Tijdens deze tour zult u kennis maken met de manier van leven van de Thai die op en langs de klongs leven. Een aanrader voor zowel jong als oud. Indien u wilt deelnemen aan deze Klong Tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Ontbijt
Hotel

Damnoen Saduak - drijvende marktNa het ontbijt gaan we vandaag een bezoek brengen aan de wereldberoemde drijvende markt van Damnoen Saduak. Deze drijvende markt ligt ongeveer 80 kilometer ten westen van Bangkok in de provincie Ratchaburi. Allerlei bootjes vol met fruit en andere exotische producten varen in een kanaal heen en weer. Toeristen kunnen tevens in zo’n bootje rondvaren en zo langs de bootjes met koopwaar varen. Deze boottocht zit niet in de prijs inbegrepen en moet ter plaatse voldaan worden. Uiteraard heeft u ook van de zijkant een goed zicht op de drijvende markt. Het is een vrolijk schouwspel vol prachtige kleuren en producten. Later op de dag keren we weer terug naar het hotel in Bangkok.

Optioneel kunt u laat in de middag deelnemen aan de excursie naar Siam Niramit. Dit is een wervelende, culturele show van absoluut wereldniveau met maar liefst 150 artiesten in meer dan 500 verschillende kostuums. Het theater, met 2000 zitplaatsen, is voorzien van de meest moderne technieken op het gebied van licht, geluid en decorwisselingen. De afmetingen van het podium zijn (l x b x h) van 65 x 40 x 12 meter en is daarmee het op een na grootste ter wereld! De show laat u op kleurrijke en uiterst spectaculaire manier kennis maken met het verleden van Thailand met al zijn tradities en gewoontes. Het zal u blijven boeien van het begin tot het eind. Normaal telt een show van wereldformaat vaak niet meer dan 12 grote decorwisselingen. Siam Niramit laat u er maar liefst 120 zien. Dit maakt alles bijzonder boeiend en kleurrijk. Dit ultieme spektakel duurt bijna 1½ uur en bestaat uit drie delen: Act 1. Een reis door het culturele verleden van Siam. Act 2. Een reis van het leven, goed & slecht en het hiernamaals. Act 3. Een reis naar vreugde en festivals. Indien u wilt deelnemen aan deze excursie Siam Niramit dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Ontbijt
Hotel
Dag 04 :
Bangkok

Kanchanaburi - River Kwai BridgeNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden.

Optioneel kunt u deelnemen aan de River Kwai Tour. De beruchte Birma spoorlijn, aangelegd door o.a. geallieerde krijgsgevangenen tijdens de Tweede Wereldoorlog onder dwang van de Japanners, is te bezoeken in Kanchanaburi. De afstand vanuit Bangkok bedraagt ongeveer 130km. Tijdens deze dagtocht door de overweldigende natuurrijke provincie Kanchanaburi bezoekt u de Bridge over the River Kwai, die onderdeel uitmaakt van de Birma spoorlijn, het bijbehorende museum wat gebouwd is in de vorm van een jappenkamp en één van de oorlogsbegraafplaatsen. Met de boemeltrein wordt de reis voortgezet naar het plaatsje Ban Nam Tok. Houdt uw videocamera klaar wanneer het boemeltje langzaam voortbeweegt over de beroemde houten viaducten langs de rivier de Kwai. Lunch inbegrepen. U kunt (niet inclusief) een mooie tocht maken met een longtailboot over de rivier. Indien u wilt deelnemen aan de River Kwai Tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Ontbijt
Hotel

Jomtien Palm Beach HotelNa het ontbijt vertrekken we naar Jomtien Beach. In deze bruisende badplaats kunt u heerlijk zonnen, zwemmen, snorkelen en shoppen.

We verblijven in het Jomtien Palm Beach Hotel. Dit hotel beschikt over 723 kamers. Het strand ligt voor het hotel. Verder kunt u gebruik maken van het prachtige zwembad. In de omgeving bevinden zich vele winkeltjes en restaurants. Het centrum van Pattaya ligt op enkele minuten rijden.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Ontbijt
Hotel

Jomtien BeachNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga lekker luieren op het strand of bij het zwembad. U kunt natuurlijk ook Pattaya gaan ontdekken.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Ontbijt
Hotel

Koh LarnDeze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden.

Optioneel kunt u deelnemen aan de Coral Island Tour. Per boot varen we naar Koh Larn (Coral Island). Dit mooie paradijsje is gelegen op ongeveer 30 minuten varen vanaf Pattaya. Hier kunnen we heerlijk genieten van strand en zee, relaxen en zwemmen. Verder kunt u op het eiland snorkelen, jetskiën of een rit maken op een bananenboot ( al deze activiteiten zijn niet inclusief ). Rond het middaguur krijgen we een lunch aangeboden in een lokaal restaurant. Later op de middag keren we weer terug naar Pattaya. Indien u wilt deelnemen aan de Coral Island Tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Ontbijt
Hotel

Pattaya BeachNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga lekker luieren op het strand of bij het zwembad.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Ontbijt
Hotel

Pattaya - Nong Nooch VillageNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden.

Optioneel kunt u een bezoek brengen aan Nong Nooch Village, één van de grootste botanische tuinen van Zuid Oost Azië. Het Nong Nooch Village is een Thais cultureel centrum, dat gelegen is in een schitterend aangelegd park waar verschillende shows gehouden worden. Buiten de klassieke dansen, zwaardvechten, shows bezoekt u een orchideeënkwekerij en een antiek Thais huis waar ambacht werktuigen staan opgesteld. U kunt ook een waterfiets huren en op uw gemak over het meer rondvaren. Indien u wilt deelnemen aan deze excursie naar Nong Nooch Village dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Ontbijt
Hotel

Jomtien Palm Beach HotelNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga lekker luieren op het strand of bij het zwembad.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Ontbijt
Hotel

Pattaya - Sanctuary of TruthNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden.

Optioneel kunt u een bezoek brengen aan de Sanctuary of Truth. Aan de kust – op een steenworp afstand van Pattaya – wordt een kasteel gebouwd uit hout. Honderd meter hoog, honderd meter lang. De bouw werd begin jaren tachtig gestart in opdracht van een steenrijke Japanner. Deze man had groot geld verdiend met een hotelketen langs de Thaise kusten. De Japanner nam een paar honderd houtsnijders in dienst om een kasteel te bouwen naar zijn ontwerp. Al meer dan twintig jaar zijn deze houtsnijders bezig om een immens monument gestalte te geven, een kasteel met vier hoofdingangen. Wanneer over een jaar of tien het kasteel afgerond zal zijn, zullen zij kunnen beginnen met de herstelwerkzaamheden van de eerste bouwstukken. Het kasteel gaat de geschiedenis in met de naam “Sanctuary of Truth”: heilige plaats van waarheid. Via verschillende kunstvormen wordt de onlosmakelijke verbinding uitgedrukt tussen mens en wereld. In dit geval worden de Indische, Cambodjaanse, Chinese en Thaise culturen als eenheid van het oosterse denken in beeld gebracht. De universele rijkdom van moraliteit en spiritualiteit van het Oosten – ongeacht nationaliteit of religie – tegenover het harde materialisme en de verheerlijking van geavanceerde technologie door het Westen. Indien u wilt deelnemen aan deze excursie naar de Sanctuary of Truth dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Bangkok. Hier eindigt deze tour.

U bent NIET gebonden aan de hotels in deze rondreis, u kunt de hotels veranderen naar één van onze andere hotels. Via de volgende hotelpagina’s kunt u de hotels vergelijken >>> hotels Bangkokhotels Pattaya.

Ook kunt u deze reis verlengen. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Rondreis Thailand - Siam Tour

Kaart Rondreis Thailand - Siam Tour

Siam Tour - 12 dagen - BMT07

Vertrek Periode 2 deelnemers 4 deelnemers 6 deelnemers Tourcode Reisomschrijving
01-11-22 t/m 31-10-23 521 477 458 BMT07 Siam Tour
va € 521 va € 477 va € 458

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 november 2022 t/m 31 oktober 2023: € 359

Hoogseizoentoeslag hotel + verplichte diners


Toeslag bij verblijf in het Jomtien Palm Beach Hotel – Pattaya van 25 december 2022 t/m 10 januari 2023: € 15 per persoon / per nacht

Bangkok - fietstour
Bangkok Centre Hotel
Bangkok Centre Hotel
Bangkok Centre Hotel
Bangkok Centre Hotel
Bangkok - fietstour
Bangkok - Klongtour
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Pattaya
Pattaya - Grand Jomtien Palace Hotel
Pattaya - Grand Jomtien Palace Hotel
Pattaya - Grand Jomtien Palace Hotel
Pattaya - Grand Jomtien Palace Hotel
Pattaya - Grand Jomtien Palace Hotel
Jomtien Beach
Pattaya
Pattaya Beach Road
Pattaya Beach Road
Pattaya - Grand Jomtien Palace Hotel
Jomtien Beach
Pattaya - Grand Jomtien Palace Hotel
Pattaya - Big Buddha tempel
Pattaya
slider_siam_tour_01

Een 12-daagse individuele rondreis door Thailand

slider_siam_tour_02

Dag 01: Inchecken in het Bangkok Centre Hotel

slider_siam_tour_03

Dag 01: U kunt heerlijk gaan relaxen bij het zwembad

slider_siam_tour_04

Dag 01: Op loopafstand van het hotel ligt het gezellige China Town

slider_siam_tour_05

Dag 01: Hier vindt u volop restaurants, winkels en marktkraampjes

slider_siam_tour_06

Dag 02: Optioneel kunt u 's morgens deelnemen aan de Bangkok fietstour

slider_siam_tour_07

Dag 02: 's Middags kunt u optioneel een boottocht maken door de klongs

slider_siam_tour_08

Dag 03: Na het ontbijt bezoeken we de drijvende markt van Damnoen Saduak

slider_siam_tour_09

Dag 03: Op deze markt varen bootjes rond vol fruit

slider_siam_tour_10

Dag 03: Het is een vrolijk schouwspel van kleuren en geuren

slider_siam_tour_11

Dag 03: Er zijn bootjes waar complete maaltijden worden bereidt

slider_siam_tour_12

Dag 03: Vanaf de kant hebben we een goed zicht op de markt

slider_siam_tour_13

Dag 03: Optioneel kunt u ter plaatse een bootje huren ...

slider_siam_tour_14

Dag 03: ... en u over de markt laten varen, een unieke ervaring

slider_siam_tour_15

Dag 03: Op deze manier vaart u vlak langs de bootjes met koopwaar

slider_siam_tour_16

Dag 04: Vrije dag of optioneel dagexcursie naar de River Kwai

slider_siam_tour_17

Dag 05: We vertrekken naar de internationale badplaats Pattaya

slider_siam_tour_18

Dag 05: We gaan inchecken in het Grand Jomtien Palace Hotel

slider_siam_tour_19

Dag 05: Het hotel beschikt over 3 prachtige zwembaden

slider_siam_tour_20

Dag 05: Langs de zwembaden staan ligbedden en parasols

slider_siam_tour_21

Dag 05: De poolbar in het zwembad

slider_siam_tour_22

Dag 05: Indien u deze weg oversteekt dan bent u op het strand

slider_siam_tour_23

Dag 05: Het strand (Jomtien Beach) voor het Grand Jomtien Palace Hotel

slider_siam_tour_24

Dag 05: Vanuit het hotel kunt u het centrum van Pattaya eenvoudig bereiken

slider_siam_tour_25

Dag 05: De Beach Road in het centrum van Pattaya

slider_siam_tour_26

Dag 05: Langs de Beach Road vindt u veel restaurants en winkels

slider_siam_tour_27

Dag 06-11: De komende dagen kunt u na het ontbijt vrij besteden

slider_siam_tour_28

Dag 06-11: Ga heerlijk relaxen op het strand

slider_siam_tour_29

Dag 06-11: Ga lekker zwemmen in het prachtige zwembad

slider_siam_tour_30

Dag 06-11: Breng een bezoek aan de Big Buddha Tempel en geniet van het uitzicht

slider_siam_tour_31

Dag 05-11: 's Avonds kunt u gezellig rondwandelen door het centrum

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_siam_tour_01
slider_siam_tour_02
slider_siam_tour_03
slider_siam_tour_04
slider_siam_tour_05
slider_siam_tour_06
slider_siam_tour_07
slider_siam_tour_08
slider_siam_tour_09
slider_siam_tour_10
slider_siam_tour_11
slider_siam_tour_12
slider_siam_tour_13
slider_siam_tour_14
slider_siam_tour_15
slider_siam_tour_16
slider_siam_tour_17
slider_siam_tour_18
slider_siam_tour_19
slider_siam_tour_20
slider_siam_tour_21
slider_siam_tour_22
slider_siam_tour_23
slider_siam_tour_24
slider_siam_tour_25
slider_siam_tour_26
slider_siam_tour_27
slider_siam_tour_28
slider_siam_tour_29
slider_siam_tour_30
slider_siam_tour_31
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Siam Tour

Reis details:

  • Bangkok
  • 2
  • BMT07
  • 12 dagen
  • Hotels op basis van logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

🌴 Vakantie Thailand