Hotels Long Hai – Vietnam

Zoekt u een hotel in Long Hai? U kunt kiezen uit meer dan 10 verschillende hotels in Long Hai. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Keuze uit meer dan 10 verschillende hotels

Long Hai is een kuststad in Vietnam die bezoekers trekt die op zoek zijn naar een ontspannen strandvakantie. Er zijn verschillende hotels die tegemoet komen aan de behoeften van toeristen.

Deze hotels zijn per nacht te boeken

Over het algemeen bieden hotels in Long Hai bezoekers een mix van comfort, gemak en natuurlijke schoonheid, waardoor ze een ideale uitvalsbasis zijn om de regio te verkennen.

Van budgetvriendelijke tot luxe accommodaties

De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in Vietnam? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

De hotels in Long Hai kun je combineren met een van onze Vietnam reizen

Combineer uw hotel met een vliegticket en/of één van onze Vietnam reizen naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Vietnam samenstellen. In Vietnam kunnen wij tevens alle binnenlandse vluchten, treintickets en transfers voor u verzorgen.

BM Air Reizen heeft een reisburo in Maarssen waar je je vakantie naar Vietnam kunt bespreken

Wilt u uw reis naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.