Zoekt u een hotel in Phan Thiet? U kunt kiezen uit meer dan 60 verschillende hotels in Phan Thiet. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. U kunt ook onze hotels in Mui Ne bekijken, de afstand tussen beide bestemmingen is slechts 20 km.

Phan Thiet

Phan Thiet is een kuststad in Vietnam, bekend om haar prachtige stranden en schilderachtige attracties. Gelegen in de provincie Binh Thuan, is het een populaire toeristische bestemming voor zowel de lokale bevolking als buitenlanders. Een van de belangrijkste attracties van Phan Thiet is Mui Ne, een pittoresk vissersdorpje dat ook bekend staat om haar zandduinen, kitesurfen en windsurfen. Een andere populaire attractie in de stad is de Fairy Stream, die unieke rotsformaties heeft en een rustige, serene omgeving.

Phan Thiet is ook de thuisbasis van verschillende culturele en historische bezienswaardigheden, zoals de Po Sah Inu Cham Tower en de Van Thuy Tu-tempel. Bezoekers kunnen ook genieten van heerlijke zeevruchten in een van de vele restaurants in de stad of deelnemen aan watersportactiviteiten zoals jetskiën en paragliden. Al met al is Phan Thiet een charmante bestemming die een verscheidenheid aan buitenactiviteiten biedt en ook de mogelijkheid biedt om de Vietnamese cultuur te ervaren.

De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in Vietnam? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Combineer uw hotel met een vliegticket en/of één van onze Vietnam reizen naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Vietnam samenstellen. In Vietnam kunnen wij tevens alle binnenlandse vluchten, treintickets en transfers voor u verzorgen.

Wilt u uw reis naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.