Hotels Kanchanaburi

Hotels Kanchanaburi

Zoekt u een hotel in Kanchanaburi of Sai Yok? U kunt kiezen uit meer dan 2500 hotels in Thailand. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. Tevens kunt u bij ons ook de transfers naar uw hotel in Thailand reserveren.

Combineer dit met een vliegticket en bouwstenen naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen vakantie naar Thailand samenstellen!

De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit alle kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in Thailand? Voor ons geen probleem. Wij kunnen vrijwel alle hotels direct voor u reserveren.

Wilt u uw vakantiereis naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Overzicht Hotels


Felix River Kwai Resort

Felix River Kwai Resort – Kanchanaburi

U Inchantree Kanchanaburi
Aanbevolen

U Inchantree Kanchanaburi

Good Times Resort - Kanchanaburi

Good Times Resort – Kanchanaburi

Boutique Raft Resort

Boutique Raft Resort – Sai Yok

River Kwai Resotel

River Kwai Resotel – Sai Yok

Inchantreedoopool - Kanchanaburi

Inchantreedoopool – Kanchanaburi

Royal River Kwai Resort & Spa - Kanchanaburi

Royal River Kwai Resort & Spa – Kanchanaburi

Dheva Mantra Resort
Aanbevolen

Dheva Mantra Resort – Kanchanaburi

The Glory River Kwai Hotel

The Glory River Kwai Hotel – Kanchanaburi

Binlha Raft Resort

Binlha Raft Resort – Sai Yok

River Kwai Jungle Rafts Floating House

River Kwai Jungle Rafts Floating Hotel – Sai Yok

The Floathouse River Kwai

The Floathouse River Kwai – Sai Yok


Kaart Hotels Kanchanaburi


Filter op
TitelOmschrijvingKoppelingLandLocatieLigging

Kanchanaburi

De provincie Kanchanaburi is de op 3 na grootste van Thailand en grenst aan Myanmar. De stad Kanchanaburi ligt op circa 129 km ten westen van Bangkok. Kanchanaburi is gesticht door Rama I en diende als eerste verdedigingslinie tegen het Birmese leger, die aan zouden kunnen vallen via de Drie Pagoden Pass. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd deze pass door de Japanners gebruikt om hun troepen in Birma te bevoorraden. 100.000 krijgsgevangen werden ingezet om een spoorlijn aan te leggen door dit gebied. In Kanchanaburi zijn twee militaire begraafplaatsen. Tegenwoordig is de provincie beroemd vanwege de River Kwai Bridge, maar er is veel meer te ontdekken. Wat dacht u van schitterende oerwouden, kleine dorpjes, prachtige rivieren, bergen, nationale parken, watervallen en grotten. 

River Kwai Bridge

Deze brug werd beroemd vanwege de vele films en boeken. De zwarte ijzeren brug werd eerst door het Japanse Leger vanuit Java naar Thailand gebracht. Vervolgens werd de brug in Thailand weer in elkaar gezet door de krijgsgevangenen. De brug maakt deel uit van de beruchte doden spoorlijn tussen Thailand en Birma. In 1945 werd de brug veelvuldig gebombardeerd door het geallieerde leger. Na de oorlog is de brug herbouwd.

Vanuit uw hotel in Kanchanaburi kunt u eenvoudig een bezoek brengen aan deze brug.

Het Thailand-Burma Railway Centre

In dit museum komt u van alles te weten over de geschiedenis van de aanleg van de spoorlijn. In 1942 besloten de Japanners een spoorlijn aan te leggen tussen Thailand en Birma. Deze spoorlijn moest de bevoorrading van de troepen in Birma mogelijk maken. Het traject van 415 km staat ook wel bekend als de dodenspoorlijn, vanwege de vele doden die gevallen zijn tijdens de bouw van deze spoorlijn.

Klik hier voor het weerbericht in Kanchanaburi.