Bali Natuur Reis - 6 Dagen

Bali Natuur Reis

De Bali Natuur Reis is een 6 daagse bouwsteen/rondreis op Bali.

Tijdens deze reis gaan we volop genieten van de prachtige natuur op Bali

Vanuit Ubud gaan we een prachtige wandeltocht maken door de rijstvelden. Ubud is een populaire bestemming in Bali vanwege zijn adembenemende landschappen en cultuur. Wandelen door de rijstvelden van Ubud biedt een rustgevende en schilderachtige ervaring. De frisse lucht, de rustgevende geluiden van de natuur en het rustige tempo van het leven zijn opmerkelijk. Het wandelen door de rijstvelden biedt de kans om oog in oog te staan ​​met de lokale bevolking, die vaak op traditionele wijze werkt en onderhoud pleegt aan de rijstvelden. Bovendien is het de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de lokale cultuur en de traditionele architectuur.

Hierna reizen we verder naar Petang, mooi gelegen in het binnenland van Bali

Petang, een dorp in het westen van Bali, staat bekend om zijn koele temperaturen, schilderachtige schoonheid en vruchtbare grond. Het is bedekt met rijstvelden en de thuisbasis van traditionele Balinese weef- en handwerk-industrieën. Petang is een voorkeursplek voor toeristen die op zoek zijn naar een ontspannen, landelijke ervaring op Bali. In Petang kunnen bezoekers pittoreske wandelingen maken, landbouwpraktijken observeren en zelfs deelnemen aan traditionele festiviteiten. Het is een uitstekende plek om het dagelijks leven van Balinese mensen te zien en de natuurlijke schoonheid van het eiland te observeren.

Ook onze volgende bestemming Munduk is prachtig gelegen

Onderweg genieten we bij Jatiluwih van de rijstterrassen, bezoeken de Pura Ulun Danu en de Git Git waterval.

Tot slot kunt u in Sidemen heerlijk tot rust komen en prachtige wandeltochten maken.

BM Air Reizen heeft een reisburo in Maarssen waar u uw vakantie naar Indonesië kunt bespreken

U kunt deze Bali Natuur reis combineren met één van onze andere bouwsteenmodules. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Bali kunt u bij ons terecht. Verder is deze reis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen.

Wilt u uw vakantie naar Bali persoonlijk komen bespreken met één van onze Indonesië specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

De Bali Natuur Tour start dagelijks vanaf het vliegveld van Denpasar of een hotel in Zuid-Bali

Ubud - Tebesaya Cottage ResortDeze tour start vanuit uw hotel in Nusa Dua, Sanur, Kuta, Jimbaran, Seminyak of vanaf het vliegveld van Denpasar.

Aankomst op het internationale vliegveld van Bali. Hier staat de chauffeur u op te wachten. Het is ook mogelijk dat u wordt opgehaald bij een hotel in Kuta, Sanur of Nusa Dua.

Vervolgens vertrekken we naar Ubud. Deze rit zal ongeveer anderhalf uur duren. Na aankomst in Ubud gaan we inchecken in het Tebesaya Cottage Resort.

Het Tebesaya Cottage Resort ligt op loopafstand van het centrum van Ubud. In de directe omgeving bevinden zich enkele prachtige rijstterrassen. Ook beschikt dit hotel over een prachtig zwembad, waar u heerlijk kunt relaxen. WIFI is beschikbaar in het resort.

Overnachting in het Tebesaya Cottage Resort.

Hotel

Ubud - rijstveldenNa het ontbijt gaan we een prachtige wandeltocht maken door de rijstvelden in de omgeving van Ubud.

U wordt opgehaald door onze lokale gids die u begeleidt tijdens deze wandeltocht. We wandelen over smalle paadjes tussen de rijstvelden. Afhankelijk van het seizoen zijn deze prachtig gekleurd. In het regenseizoen staan de rijstvelden deels onder water, wat ook een fantastisch gezicht is. De gids zal u van alles vertellen over de rijstboeren, het eeuwenoude irrigatiesysteem en het traditionele Balinese leven. Tijdens de wandeltocht passeren we enkele lokale dorpjes. Hier kunt u kennismaken met de bewoners en hun manier van leven.

Na de wandeltocht reizen we verder naar Petang. Dit dorp is prachtig gelegen in het binnenland van Bali.

Na aankomst in Petang gaan we inchecken in het Bagus Agro Pelaga Resort, de eerste Agro-Toerisme locatie op Bali. Het resort is gelegen in een weelderig bos van de bergketen Pucak Mangu op een hoogte van 950 meter boven het zeeniveau. Vanuit het resort heeft u een prachtig uitzicht op de Gunung Agung. Verder beschikt dit resort over een agro terrein waar u kunt rondwandelen. Allerlei soorten groenten worden hier verbouwd.

Overnachting in het Bagus Agro Pelaga – Farm House.

Ontbijt
Hotel

Bali - Pura Ulun Dana BratanNa het ontbijt reizen we verder naar Munduk.

Onderweg stoppen we in Jatiluwih, hier kunt u genieten van het schitterende uitzicht over de rijstterrassen.

Vervolgens gaan we een bezoek brengen aan de Pura Ulun Danu Bratan. Deze tempel is gewijd aan de godin Dewi Danu, de godin van het water, de meren en de rivieren. Het complex is gebouwd in 1633 en is verdeeld over verschillende eilandjes. De Meru pagode, met elf daken is gewijd aan Shiva en zijn gemalin Parvati. Het Bratan meer staat bekend als een heilig bergmeer. Het altaar in de Pura Ulun Danu Bratan stond jaren geleden in een lager gelegen tempel. Bij de uitbarsting van de vulkaan Batur in 1926 werden zowel het dorp als de tempel onder lava bedolven en bleef alleen het altaar van Dewi Danu gespaard. Daarom verhuisde de dorpelingen het altaar naar deze hoger gelegen tempel.

Hierna gaan we verder naar Munduk. Dit dorp is prachtig gelegen in een bergachtig landschap, vlak bij het Tamblingan meer. In de omgeving vindt u wonderschone rijstvelden en koffie- en kruidnagelplantages.

Overnachting in het Munduk Sari Garden Villa.

Ontbijt
Hotel

Bali - Git Git watervalNa het ontbijt verlaten we Munduk en reizen verder naar Sidemen, gelegen in het oosten van Bali.

Onderweg gaan we een bezoek brengen aan de Git Git waterval. Deze waterval is prachtig gelegen in het regenwoud. U kunt hier heerlijk rondwandelen en genieten van het zicht op de waterval. De Git Git waterval is één van de hoogste watervallen op Bali (35m).

Hierna kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de Batur vulkaan en het kratermeer. De Gunung Batur heeft een hoogte van 1717 meter.

Na aankomst in Sidemen gaan we inchecken in het Abian Ayu Villa. Deze accommodatie ligt tussen de groene sawa’s met op de achtergrond de indrukwekkende Gunung Agung vulkaan.

Overnachting in het Abian Ayu Villa – deluxe garden view.

Ontbijt
Hotel
Dag 05 :
Sidemen

Sidemen - Abian Ayu VillaNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden.

Sidemen is uitermate geschikt voor wandelliefhebbers. Tussen de rijstvelden liggen kleine dorpjes die u kunt bezoeken.

Verder kunt u heerlijk tot rust komen en genieten bij het zwembad. Vanaf uw ligbed bij het zwembad kijkt u uit over de indrukwekkende rijstterrassen.

Overnachting in het Abian Ayu Villa.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt heeft u vrij, tot de transfer naar het vliegveld of het hotel in Kuta, Legian, Sanur of Nusa Dua. Hier eindigt deze tour.

Wilt u langer in één van bovengenoemde plaatsen verblijven dan is dit uiteraard mogelijk. U kunt extra dagen invoegen in Ubud, Petang, Munduk en/of Sidemen.

Deze reis wordt uitgevoerd met een airconditioned privé auto/minibus met een Engelssprekende chauffeur en is exclusief de entreegelden. Deze moeten (indien van toepassing) ter plaatse worden betaald. Op aanvraag kunnen wij een Nederlandssprekende chauffeur en/of gids tijdens deze reis voor u regelen.

WILT U UW INDONESIE REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE INDONESIE SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Bali Nature Tour

Kaart Bali Nature Tour

Bali Nature Tour - 6 Dagen - I-BAL-17

Deze reis is exclusief de entreegelden, deze moeten ter plaatse worden voldaan.


  • Entreegelden ongeveer: € 13 per persoon

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 april 2024 t/m 31 maart 2025: € 169

Hoogseizoentoeslagen hotels:


Toeslag bij verblijf in het Tebesaya Cottage Resort – Ubud van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 6,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Tebesaya Cottage Resort – Ubud van 20 december 2024 t/m 07 januari 2025: € 6,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Bagus Argo Pelaga – Petang van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 6,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Bagus Argo Pelaga – Petang van 20 december 2024 t/m 05 januari 2025: € 6,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Munduk Sari Garden Villa – Munduk van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 6,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Abian Ayu Villa – Sidemen van 01 mei 2024 t/m 30 juni 2024: € 1 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Abian Ayu Villa – Sidemen van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 3 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Abian Ayu Villa – Sidemen van 01 september 2024 t/m 30 september 2024: € 1 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Abian Ayu Villa – Sidemen van 16 december 2024 t/m 14 januari 2025: € 1 per persoon / per nacht

Ubud rijstterrassen
Ubud - Tebesaya Cottage resort
Ubud - Tebesaya Cottage resort
Ubud - Tebesaya Cottage resort
Ubud rijstterrassen
Ubud rijstterrassen
Ubud algemeen
Ubud algemeen
Ubud algemeen
Ubud algemeen
Ubud algemeen
Ubud rijstterrassen
Ubud rijstterrassen
Ubud algemeen
Ubud algemeen
Bali - Petang
Bagus Agro Pelaga farm house
Bagus Agro Pelaga farm house
jatiluwih rijstterrassen
jatiluwih rijstterrassen
Pura Ulun Danu Bratan
Pura Ulun Danu Bratan
Pura Ulun Danu Bratan
Pura Ulun Danu Bratan
Pura Ulun Danu Bratan
Pura Ulun Danu Bratan
Pura Ulun Danu Bratan
Pura Ulun Danu Bratan
Git Git waterval
Git Git waterval
Git Git waterval
Git Git waterval
Git Git waterval
Git Git waterval
slider_bali_nature_tour_01

Tijdens deze rondreis kunt u volop genieten van de prachtige natuur op Bali

slider_bali_nature_tour_02

Dag 01: Vertrek naar Ubud en inchecken in het Tebesaya Cottage

slider_bali_nature_tour_03

Dag 01: Dit resort is centraal gelegen en beschikt over 2 zwembaden

slider_bali_nature_tour_04

Dag 01: Alle kamers beschikken over een terras of een balkon

slider_bali_nature_tour_05

Dag 02: We gaan een prachtige wandeltocht maken ...

slider_bali_nature_tour_06

Dag 02: ... door de rijstvelden en kleine dorpjes in de omgeving van Ubud

slider_bali_nature_tour_07

Dag 02: We wandelen door slaperige dorpjes

slider_bali_nature_tour_08

Dag 02: In de dorpjes zien we hoe de rijst gedroogd wordt

slider_bali_nature_tour_09

Dag 02: Ook zien we hier de lokale offerplaatsen bij de huizen

slider_bali_nature_tour_10

Dag 02: Maak gerust een praatje met de lokale bewoners

slider_bali_nature_tour_11

Dag 02: Tijdens de wandeltocht vertelt de gids u van alles over dit gebied

slider_bali_nature_tour_12

Dag 02: Ineens wandelen we weer over smalle paadjes ...

slider_bali_nature_tour_13

Dag 02: ... dwars door de rijstvelden

slider_bali_nature_tour_14

Dag 02: Ook zien we de irrigatiesystemen voor het verbouwen van de rijst

slider_bali_nature_tour_15

Dag 02: Wandelen door de rijstvelden, een fantastische ervaring

slider_bali_nature_tour_16

Dag 02: Vervolgens rijden we verder naar Petang

slider_bali_nature_tour_17

Dag 02: We gaan inchecken in het Bagus Agro Pelaga - Farm House

slider_bali_nature_tour_18

Dag 02: Dit resort is prachtig gelegen in de natuur

slider_bali_nature_tour_19

Dag 03: Bij Jatiluwih stoppen we om te genieten ...

slider_bali_nature_tour_20

Dag 03: ... van het fantastsische uitzicht over de rijstterrassen

slider_bali_nature_tour_21

Dag 03: Vervolgens bezoeken we de Pura Ulun Danu Bratan tempel

slider_bali_nature_tour_22

Dag 03: De tempel is prachtig gelegen aan het Bratan meer

slider_bali_nature_tour_23

Dag 03: Deze hindoeïstische tempel is gewijd aan de Godin van het water

slider_bali_nature_tour_24

Dag 03: Een heilige Banyan boom bij de ingang van de tempel

slider_bali_nature_tour_25

Dag 03: Het tempelcomplex is gebouwd in 1633

slider_bali_nature_tour_26

Dag 03: De Meru pagode is gewijd aan Shiva en zijn gemalin Parvati

slider_bali_nature_tour_27

Dag 03: Het Bratan meer staat bekend als heilig bergmeer

slider_bali_nature_tour_28

Dag 03: Verder kunt u rustig rondwandelen door de prachtige tuinen

slider_bali_nature_tour_29

Dag 04: Vandaag bezoeken we de Git Git waterval

slider_bali_nature_tour_30

Dag 04: We moeten een stuk door het regenwoud wandelen

slider_bali_nature_tour_31

Dag 04: U kunt hier volop genieten van de natuur

slider_bali_nature_tour_32

Dag 04: We passeren allerlei trappen en bruggetjes

slider_bali_nature_tour_33

Dag 04: Vanaf deze bruggetjes kunt u genieten van de flora en fauna

slider_bali_nature_tour_34

Dag 04: De Git Git waterval is één van de hoogste watervallen op Bali

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_bali_nature_tour_01
slider_bali_nature_tour_02
slider_bali_nature_tour_03
slider_bali_nature_tour_04
slider_bali_nature_tour_05
slider_bali_nature_tour_06
slider_bali_nature_tour_07
slider_bali_nature_tour_08
slider_bali_nature_tour_09
slider_bali_nature_tour_10
slider_bali_nature_tour_11
slider_bali_nature_tour_12
slider_bali_nature_tour_13
slider_bali_nature_tour_14
slider_bali_nature_tour_15
slider_bali_nature_tour_16
slider_bali_nature_tour_17
slider_bali_nature_tour_18
slider_bali_nature_tour_19
slider_bali_nature_tour_20
slider_bali_nature_tour_21
slider_bali_nature_tour_22
slider_bali_nature_tour_23
slider_bali_nature_tour_24
slider_bali_nature_tour_25
slider_bali_nature_tour_26
slider_bali_nature_tour_27
slider_bali_nature_tour_28
slider_bali_nature_tour_29
slider_bali_nature_tour_30
slider_bali_nature_tour_31
slider_bali_nature_tour_32
slider_bali_nature_tour_33
slider_bali_nature_tour_34
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Bali Natuur Reis

Reis details:

  • Vliegveld Denpasar
  • 2
  • I-BAL-17
  • 6 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen