Hotels Jakarta

Hotels Jakarta

Zoekt u een hotel (kaart) in Jakarta? U kunt kiezen uit meer dan 950 verschillende hotels in Jakarta. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Jakarta, de bruisende hoofdstad van Indonesië, is een stad vol met hotelopties die elke reiziger zeker zal bekoren. Of je nu op zoek bent naar een luxueuze, exclusieve ervaring of een betaalbare optie, de stad biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden die aan elke behoefte en budget voldoen. De hotelsector in Jakarta is zeer concurrerend en elk hotel streeft ernaar om eersteklas voorzieningen en services zoals zwembaden, fitnesscentra en eetgelegenheden van wereldklasse te bieden.

De stad herbergt enkele van de meest beroemde en weelderige hotels ter wereld, zoals het Mandarin Oriental, The Ritz Carlton en het Four Seasons, bekend om hun weelderige inrichting, adembenemend uitzicht op de stad en uitstekende service. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar meer betaalbare opties, heeft Jakarta verschillende budgethotels van goede kwaliteit, zoals het Ibis Jakarta Senen en het Favehotel Wahid Hasyim, gelegen midden in het hart van de stad. Met zo’n diversiteit aan hotels zijn reizigers verwend met keuzemogelijkheden in Jakarta, en kunnen ze gemakkelijk de perfecte plek vinden om te rusten te midden van de bruisende stad.

Combineer uw hotel met een vliegticket en/of “bouwsteenmodules” naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Indonesië samenstellen! U kunt onze hotels ook gebruiken indien u een stopover maakt in Jakarta, bv als de eindbestemming Bali, Medan of Ambon is.

U kunt kiezen uit meer dan 10000 verschillende accommodaties in Indonesië. De accommodaties variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in Indonesië? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Wilt u uw wensen persoonlijk komen bespreken met één van onze Indonesië specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Jakarta, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen alle hotels voor u online reserveren. 

Hotel MarcoPolo Jakarta

Hotel MarcoPolo Jakarta Hotel MarcoPolo JakartaLAAGSTE PRIJS!va € 25 per …

Ibis Jakarta Senen

Ibis Jakarta Senen – Jakarta Ibis Jakarta Senen LAAGSTE PRIJS! …

Ibis Jakarta Tamarin

Ibis Jakarta Tamarin – Jakarta Ibis Jakarta Tamarin LAAGSTE PRIJS! …

Yello Hotel Manggarai

Yello Hotel Manggarai – Jakarta Yello Hotel Manggarai LAAGSTE PRIJS! …

Yuan Garden Pasar Baru - Jakarta

Yuan Garden Pasar Baru – Jakarta Yuan Garden Pasar Baru …

Ibis Jakarta Arcadia

Ibis Jakarta Arcadia Ibis Jakarta Arcadia LAAGSTE PRIJS! va € …

Crowne Plaza Hotel Jakarta

Crowne Plaza Hotel Jakarta Crowne Plaza Hotel Jakarta LAAGSTE PRIJS! …

Mercure Jakarta Kota

Mercure Jakarta Kota – Jakarta Mercure Jakarta Kota LAAGSTE PRIJS! …

Hotel Santika Premiere Slipi Jakarta

Hotel Santika Premiere Slipi – Jakarta Hotel Santika Premiere Slipi …

Merlynn Park Hotel

Merlynn Park Hotel – Jakarta Merlynn Park Hotel LAAGSTE PRIJS! …

Mercure Jakarta Batavia

Mercure Jakarta Batavia – Jakarta Mercure Jakarta Batavia LAAGSTE PRIJS! …

Ashley Sabang Jakarta

Ashley Sabang Jakarta Ashley Sabang Jakarta LAAGSTE PRIJS! va € …

Century Park Hotel

Century Park Hotel – Jakarta Century Park Hotel LAAGSTE PRIJS! …

Aloft Jakarta Wahid Hasyim

Aloft Jakarta Wahid Hasyim – Jakarta Aloft Jakarta Wahid Hasyim …

Grand Mercure Jakarta Harmoni

Grand Mercure Jakarta Harmoni – Jakarta Grand Mercure Jakarta Harmoni …

Anara Airport Hotel

Anara Airport Hotel – Jakarta Anara Airport Hotel LAAGSTE PRIJS! …

Hotel Borobudur Jakarta

Hotel Borobudur Jakarta Hotel Borobudur Jakarta LAAGSTE PRIJS! va € …

Pullman Jakarta Central Park

Pullman Jakarta Central Park – Jakarta Pullman Jakarta Central Park …

Swissotel Jakarta PIK Avenue

Swissotel Jakarta PIK Avenue – Jakarta Swissotel Jakarta PIK Avenue …


Kaart Hotels Jakarta


Filter op
TitelOmschrijvingKoppelingLandLocatieLigging

Jakarta


Jakarta is de hoofdstad van de Indonesië. De stad is gelegen aan de noordkust van West-Java en heeft een oppervlakte van 661 km². De bevolking telt hier meer dan 10 miljoen mensen. 

In de afgelopen decennia heeft Jakarta zich met trots ontwikkeld tot een van de meest prominente metropolen in Azië. Tegenwoordig is de skyline van Jakarta bedekt met moderne hoogbouw en vele hotels. De vele state-of-the-art winkelcentra, recreatiecomplexen en tolwegen zijn kenmerken van de stad geworden. De kwaliteit van het leven en het algemene welzijn van de bewoners zijn aanzienlijk verbeterd met het snelle tempo van de stad. Jakarta’s culturele rijkdom en dynamische groei dragen in belangrijke mate bij tot het groeiende belang ervan als een van ’s werelds toonaangevende hoofdsteden.

In Jakarta vindt u hotels voor ieders budget. Wilt u meer zien van Jakarta en omgeving, combineer dan uw hotel in Jakarta met één van onze bouwstenen.

Klik hier voor het weerbericht in Jakarta.