Sri Lanka Safari Tour

13 Days
2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va €
va €
va €

Sri Lanka Safari Tour

Reis details:

 • Vliegveld Colombo
 • 2
 • SR-RT-09
 • 13 Dag
 • Privé auto of minibus met Engelssprekende chauffeur
 • Halfpension
 • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Dagelijks vertrek vanaf het Bandaranayake vliegveld (Colombo)

De wildparken van Sri Lanka beslaan een oppervlakte van 2930 km² en tevens beschikt dit prachtige eiland over 1000km² Nationale Parken. Tijdens deze rondreis bezoeken we enkele van deze nationale parken, het Minneriya/Kaudulla National Park, het Uda Walawe National Park, het Yala National Park en het Bundala Vogelcentrum. Naast alle parken bezoeken we ook de oude stad Polonnaruwa en Kandy. Uiteraard kunt u deze rondreis verlengen met een heerlijke strandvakantie. Tijdens deze rondreis bezoeken we de dieren in hun natuurlijke omgeving.

De hoogtepunten van deze reis :

 • Stadstour - Negombo
 • Olifantenweeshuis - Pinnawela
 • Historische stad - Polonnaruwa
 • Jeepsafari Kaudulla / Minneriya NP
 • Kruidentuin - Matale
 • Stadstour - Kandy
 • Bezoek theeplantage en theefabriek
 • Jeepsafari - Uda Walawe National Park
 • Jeepsafari - Yala National Park
 • Bundala National Wildlife Park
 • Stadstour - Galle
 • Strandvakantie - Koggala
 • Boottocht - Madu Ganga Wetlands
 • Stadstour - Colombo

Programma

Negombo - Paradise Holiday Village HotelAankomst op het Bandaranayake International Airport. Na de laatste douanecontrole staat de chauffeur u op te wachten en heet u welkom in Sri Lanka, de parel in de Indische Oceaan.

Hierna volgt de transfer naar Negombo. We gaan inchecken in het Paradise Holiday Village Hotel. Dit hotel ligt op loopafstand van het strand. Uiteraard heeft dit hotel ook een zwembad. In de omgeving van dit hotel vindt u diverse restaurants.

De rest van de dag kun u heerlijk relaxen aan het strand of Negombo op eigen gelegenheid gaan ontdekken. Negombo is een charmant vissersdorp, gelegen ten noorden van de hoofdstad Colombo. Te midden van weelderige olijfgaarden en kokospalmen, ademt het de geest uit van de zee. Het is een gastronomisch paradijs, waar u heerlijk kunt genieten van seafood maaltijden. Negombo is gelegen aan de oevers van een lagune en was ooit een handelspost van de Portugezen en de Hollanders.

Diner + Overnachting in het Paradise Holiday Village Hotel – Negombo.

Diner
Hotel
Dag 02 :
Negombo

Negombo - vismarktNa het ontbijt maken we een stadstour in Negombo.

We beginnen met een bezoek aan de kleurrijke vismarkt, gelegen bij het strand, waar we de vissers bezig zien met het binnenhalen van de verse vis. De vismarkt van Negombo behoort tot de grootste van Sri Lanka. Op de markt wordt dagelijks allerlei soorten vis verhandeld en op het strand worden de vissen gedroogd voor de handel naar het binnenland.

Hierna bezichtigen we de overblijfselen van het Nederlandse Fort. De Portugezen bouwden hier een fort, welke in 1644 door de Nederlanders werd verwoest en daarna weer werd herbouwd. Er zijn nog slechts enkele ruïnes en een deel van een muur met een toegangspoort intact.

Vervolgens bezoeken we de St. Mary Church. Deze Katholieke kerk werd gebouwd in 1874.

Hierna gaan we naar de Angurukaramulla tempel, deze boeddhistische tempel en is één van de belangrijkste historische tempels van Sri Lanka. De tempel is beroemd vanwege haar 6m lange liggende Boeddha, oude muurschilderingen en vele schilderijen.

De middag is ter vrije besteding.

Optioneel: (niet inclusief) kunt u deelnemen aan een boottocht door het Hollandse Kanaal & de lagunes.

Diner + Overnachting in het Paradise Holiday Village Hotel.

Ontbijt, Diner
Hotel

Pinnawela - olifanten in de rivierVandaag gaan we na het ontbijt op weg naar Polonnaruwa.

Onderweg bezoeken we het olifantenweeshuis in Pinnawela. In deze crèche worden jonge olifanten opgevangen, die uit hun natuurlijke omgeving geraakt zijn. Een aantal van hen zal belanden in een buitenlandse dierentuin, omdat ze vaak niet meer kunnen wennen aan een leven in het wild. Het is leuk om te kijken naar de speelse jonge olifantjes. In de ochtend en in de middag worden de jonge olifantjes met de fles gevoed. Daarna moeten ze in bad. De olifanten verlaten het kamp en gaan met de hele kudde naar de Ma Oya rivier. In deze rivier genieten de olifanten van het verkoelende water. Vanaf diverse punten heeft u een prachtig uitzicht op de olifanten. U kunt hier schitterende foto’s maken en dicht bij de olifanten komen. De volwassen olifanten doen in het weeshuis allerlei klusjes, zoals het verzamelen van voedsel. De olifanten kunnen vrij rondlopen op een stuk land van ongeveer 10 hectare. Ook in het kamp kunt u prachtige foto’s maken. Ook bestaat de mogelijkheid om de olifanten te voeren.

Hierna reizen we verder naar Polonnaruwa. Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Diner + Overnachting in het Mahanuge Hotel – Polonnaruwa.

Ontbijt, Diner
Hotel
Dag 04 :
Polonnaruwa

PolonnaruwaNa het ontbijt bezoeken we de oude stad Polonnaruwa. Deze stad was slechts voor een korte tijd, van de 11de tot de 13de eeuw, de hoofdstad van het Singalese rijk. In deze ruïnestad staan vele oude regeringsgebouwen en tempels. Het overgrote deel van de nog resterende monumenten dateert uit deze periode. Aan de oevers van het meer, een kunstmatig aangelegd regenwaterreservoir, ligt het Polonnaruwa Bezoekers Informatie Centrum. Dit museum is gebouwd met hulp van de Nederlandse overheid en bezit een prachtige collectie van archeologische vondsten uit dit gebied. In het midden van dit complex bevinden zich de ruïnes van het Koninklijk Paleis, gebouwd door koning Parakramabahu (1164-1196). Ten oosten van dit paleis ligt de audiëntiezaal, die gebruikt werd om buitenlandse gezanten en lokale edelen te ontmoeten. Dicht bij de oevers van het kunstmeer liggen de ruïnes van het paleis van koning Nissankamalla. Ten noorden van het Koninklijk Paleis ligt het hindoeïstische tempelcomplex Siva Devala.

Optioneel: (Niet inclusief) Laat in de middag kunt u deelnemen aan een avondsafari door de jungles van Habarana.

Diner + Overnachting in het Mahanuge Hotel.

Ontbijt, Diner
Hotel

Matale - kruidentuinZeer vroeg in de ochtend bezoeken we het Kaudulla of het Minneriya National Park. We maken een jeepsafari en proberen wilde olifanten te spotten.

’s Middags reizen we verder naar Kandy. Onderweg bezoeken we de kruidentuin van Matale.

Het centraal gelegen Matale beschikt over uitgestrekte landbouwgebieden waar thee, rubber, groenten en specerijen worden verbouwd. U zult van harte welkom worden geheten in de kruidentuin. Vele kruiden hebben hier een therapeutische waarde. U kunt een verfrissende kop kruidenthee proberen. Ook krijgt u een uitleg over het gebruik van de specerijen in de Sri Lankaanse keuken.

Diner + Overnachting in het Royal Kandyan Hotel – Kandy.

Ontbijt, Diner
Hotel
Dag 06 :
Kandy

Kandy - Tempel van de TandNa het ontbijt maken we een stadstour door Kandy.

We bezoeken o.a. de Tempel van de Tand. Hier wordt de voornaamste Boeddhistische relikwie in Sri Lanka bewaard, Boeddha’s linker boventand. Deze tand werd door de dochter van een Boeddhistische koning uit India gesmokkeld. De Tand van Boeddha geldt sinds die tijd als symbool voor de zelfstandigheid van het Singalese volk en zijn geloofsovertuiging. De relikwie wordt bewaard onder een gouden dak in de tempel.

’s Avonds bezoeken we ook nog een spectaculaire Culturele Dansshow. Onder begeleiding van de Kandy drummers vinden enkele speciale dansvoorstellingen plaats, zoals de cobra dans, de gemaskerde dans en een spectaculaire vuurshow.

Diner + Overnachting in het Royal Kandyan Hotel.

Ontbijt, Diner
Hotel

Nuwara Eliya - theeplantageVandaag maken we na het ontbijt een mooie tocht naar Nuwara Eliya.

Onderweg stoppen we bij een theeplantage, waar de wereldberoemde Ceylon Thee vandaan komt. We zien hier de theeplukkers aan het werk die in de enorme plantages de blaadjes met de hand plukken en vervolgens in enorme manden stoppen. Vervolgens zien we bij de fabriek hoe de blaadjes verder verwerkt worden tot het eindproduct. Uiteraard gaan we hier genieten van een verse kop thee.

Hierna rijden we verder naar Uda Walawe. Hier bezoeken we het babyolifanten opvangcentrum. De olifanten die hier leven zijn allemaal onder de 4 jaar oud. We kunnen hier zien hoe de olifanten gevoerd worden.

Diner + Overnachting in het Centauria Lake Resort – Embilipitiya.

Ontbijt, Diner
Hotel

Yala National ParkVroeg in de ochtend, na het ontbijt, bezoeken het Uda Walawe National Park. Dit park is ongeveer 30,821 hectare groot. Het park is gesitueerd tussen het Ratnapura en het Monaragala district en er leven grote kuddes wilde olifanten, herten, zwijnen, waterbuffels en jakhalzen. We maken een prachtige jeepsafari door het park, waarbij het niet onwaarschijnlijk is dat we hele kuddes wilde olifanten te zien zullen krijgen.

Hierna vervolgen we onze route naar Tissamaharama.

’s Middags bezoeken we het Yala National Park, één van de grootste nationale parken van Sri Lanka. We maken hier een prachtige jeepsafari door het park. In dit park leven o.a. olifanten, buffels, beren, luipaarden, herten en vele vogelsoorten. Tijdens deze jeepsafari proberen we zo veel mogelijk wilde dieren te spotten.

Diner + Overnachting in het Magampura Eco Resort – Tissamaharama.

Ontbijt, Diner
Hotel

Galle - Dutch FortVandaag bezoeken we vroeg in de ochtend, na het ontbijt, het Bundala National Wildlife Park. Het park heeft een oppervlakte van 6216 hectare. Het Bundala National Park is een uniek gebied. De stekelige struikgewasjungle is de thuisbasis van gevlekte herten, de zeldzame pangolin (schubdier) en de speelse grijze langooraap. De biodiversiteit van het park is enorm. Er zijn in dit park ongeveer 383 plantensoorten geregistreerd, waaronder 6 soorten die als nationaal bedreigd worden beschouwd. Het park huisvest vele lagunes, die een enorme aantrekkingskracht uitoefenen op vele vogelsoorten. Er leven wel meer dan 150 soorten vogels, waaronder enkele zeer zeldzame. Vele soorten trekvogels trekken vanuit Siberië naar dit gebied. Ook leven in dit park een kleine populatie wilde olifanten, die vanwege het open landschap eenvoudig te spotten zijn. Dit kustgebied trekt ook enkele soorten zeeschildpadden aan, die hier aan land komen om hun eieren te leggen.

Onderweg naar Koggala bezoeken we het Dutch Fort in Galle. Het fort telt een rijke historie en werd oorspronkelijk gebouwd door de Portugezen. In 1640 versloegen de Nederlanders de Portugezen en verbouwde het Fort tot een complex van 38 hectare, met prachtige huizen, straten en een kerk. In 1796 moest Nederland capituleren en werd het Fort overgenomen door de Britten. Het huidige Galle Fort, dat sinds 1988 onder de UNESCO valt, is in goede staat en telt maar liefst 473 huizen. Bezienswaardig zijn o.a. de VOC-pakhuizen en kantoren, de zware bolwerken, bastions genaamd, het Punt Utrecht, waarop sinds 1940 de vuurtoren van Galle staat, het Galle Museum en de Nederlands Hervormde kerk met het oude Hollandse klokkentorentje uit 1701.

Diner + Overnachting in het Koggala Beach Hotel – Koggala.

Ontbijt, Diner
Hotel

Koggala - Koggala Beach HotelNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

U kunt heerlijk relaxen op het strand.

Diner + Overnachting in het Koggala Beach Hotel.

Ontbijt, Diner
Hotel

Koggala - Koggala Beach HotelNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

U kunt heerlijk relaxen op het strand en bij het zwembad.

Diner + Overnachting in het Koggala Beach Hotel.

Ontbijt, Diner
Hotel

Madu River - boottochtNa het ontbijt maken we een prachtige boottocht over de Madu rivier. We varen door het mangrovegebied. De Madu Ganga Wetlands hebben een oppervlakte van 915 hectare. Twee kanalen leiden tot het Randombe meer. Hier bevinden zich wel 64 mangrove eilandjes. De Internationale Unie voor het Behoud van de Natuur heeft vastgesteld dat de biodiversiteit bestaat uit meer dan 300 plantensoorten en 250 diersoorten. We varen naar een eilandje en onderweg kunt u genieten van dit indrukwekkende natuurgebied vol schitterende vogels en andere wilde dieren.

Hierna gaan we verder naar Colombo, waar we een stadstour zullen maken.

Diner + Overnachting in het Grand Oriental Hotel.

Ontbijt, Diner
Hotel

Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven van Colombo. Hier eindigt deze rondreis.

U kunt deze rondreis per nacht verlengen aan het strand in bijvoorbeeld Negombo, Mount Lavinia, Kalutara, Beruwala, Bentota, Induruwa, Ambalangoda, Hikkaduwa of Koggala.

Ook bent u NIET gebonden aan de hotels in dit programma, u kunt ieder hotel upgraden of veranderen. ALLES KAN EN NIETS MOET

Uiteraard kunt u deze reis ook verlengen met een heerlijke strandvakantie op de Malediven.

WILT U DEZE PRACHTIGE RONDREIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE SRI LANKA SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Wat is wel en niet inbegrepen in deze reis

Inclusief

 • Vervoer luchthaven Colombo - hotel v.v.
 • Vervoer per airconditioned auto of minibus, afhankelijk van het aantal deelnemers
 • Engelssprekende chauffeur / gids, bij minder dan 8 deelnemers fungeert de chauffeur tevens als gids
 • Alle overnachtingen in comfortabele hotels op basis van halfpension = ontbijt + diner
 • Stadstour Negombo: vismarkt, Nederlands Fort, St. Mary Church, Angurukaramulla tempel
 • Bezoek aan het olifantenweeshuis in Pinnawela
 • Bezoek aan de oude stad Polonnaruwa met de indrukwekkende 14m lange liggende Boeddha
 • Jeepsafari in het Kaudulla NP of het Minneriya NP
 • Bezoek aan de kruidentuin van Matale
 • Bezoek aan de tempel van de tand in Kandy
 • Spectaculaire culturele dansshow in Kandy
 • Bezoek aan een theeplantage en een theefabriek
 • Bezoek aan het babyolifanten opvangcentrum in Uda Walawe
 • Jeepsafari Uda Walawe NP en Yala NP
 • Bezoek aan het Bundala National Wildlife Park
 • Stadstour Galle: o.a. Dutch Fort en Punt Utrecht
 • boottocht mangrovegebied Madu Ganga Wetlands

Exclusief

 • Entreegelden: deze dient u ter plaatse te voldoen: ongeveer USD 351 pp
 • Vliegticket naar Colombo. Deze kunt u uiteraard bij ons bijboeken of eventueel zelf reserveren

Kaart Sri Lanka Safari Tour

Rondreis Sri Lanka - Safari Tour - 13 Dagen - SR-RT-09

 
Bijkomende kosten:
 
Reserveringskosten: € 10 per persoon
 
Calamiteitenfonds: € 5 per persoon
Tevens adviseren wij u om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten!

Entreegelden

Overzicht Entreegelden in USD, deze dienen ter plaatse te worden voldaan indien u deze locatie wilt bezoeken


 • Pinnawela: USD 10 per persoon
 • Polonnaruwa: USD 25 per persoon
 • Huur Fiets Polonnaruwa: USD 5 per persoon
 • Mineriya NP / Kaudulla NP: USD 50 per persoon
 • Kandy Temple: USD 7 per persoon
 • Cultural Show Kandy: USD 5 per persoon
 • Bezoek Theeplantage: USD 3 per persoon
 • Elephant Transit Home: USD 6 per persoon
 • Uda Walawe NP: USD 70 per persoon
 • Yala NP: USD 80 per persoon
 • Bundalla NP: USD 80 per persoon
 • Madu River Boottocht: USD 10 per persoon

Let Op: de entreegelden kunnen altijd iets afwijken. U kunt zelf bepalen aan welke excursies u wilt deelnemen.

Indien u NIET wilt deelnemen aan bepaalde excursies dan dient u dit bij de boeking op te geven. Deze entreegelden behoeft u dan ook niet te voldoen.

Toeslagen

1-persoonskamer toeslag:


 • 01 november 2022 t/m 31 oktober 2023: € 349

Toeslag bij verblijf in Kandy (Kandy Perahera) = van 13 augustus 2022 t/m 22 augustus 2022: € 66 per persoon

De exacte data voor de Perahera in 2023 zijn nog niet bekend. Ze kunnen iets van bovengenoemde data afwijken.


Er geldt een Verplichte toeslag op 24 december 2022 (Kerst) en op 31 december 2022 (Nieuwjaar).

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op genoemde data verblijft.

Yala National Park
Negombo - Paradise Holiday Village Hotel
Negombo - Paradise Holiday Village Hotel
Negombo - Paradise Holiday Village Hotel
Negombo - strand
Negombo
Negombo - vismarkt
Negombo - vismarkt
Negombo - Dutch Fort
Negombo - strand
Pinnawela - Olifanten
Pinnawela - Olifanten
Pinnawela - olifanten in de rivier
Pinnawela - olifanten in de rivier
Pinnawela - Olifanten
Polonnaruwa
Polonnaruwa
Polonnaruwa
Polonnaruwa - Kumara Pokuna
Polonnaruwa - Galpota
Polonnaruwa - Rankoth Vehara
Polonnaruwa - Vatadage
Polonnaruwa - Gal Vihara
Polonnaruwa - Gal Vihara
Polonnaruwa
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - culturele dansshow
Kandy - culturele dansshow
Kandy - culturele dansshow
Kandy - culturele dansshow
Nuwara Eliya - theeplantage
Nuwara Eliya - theeplantage
Nuwara Eliya - theeplantage
Nuwara Eliya - theeplantage
Nuwara Eliya - theeplantage
Nuwara Eliya - theeplantage
Nuwara Eliya - theeplantage
Nuwara Eliya - theefabriek
Nuwara Eliya - theefabriek
Nuwara Eliya - theefabriek
Yala National Park
Yala National Park
Yala National Park
Yala National Park
Yala National Park
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Madu River
Madu River
Madu River
Madu River
Madu River
slider_sri_lanka_safari_tour_01

Schitterende 13-daagse rondreis door Sri Lanka

slider_sri_lanka_safari_tour_02

Dag 01: Vanaf het vliegveld volgt de transfer naar het Paradise Holiday Village

slider_sri_lanka_safari_tour_03

Dag 01: Het Paradise Holiday Village Hotel beschikt over een prachtig zwembad

slider_sri_lanka_safari_tour_04

Dag 01: De rest van de dag kunt u heerlijk relaxen bij het zwembad

slider_sri_lanka_safari_tour_05

Dag 01: U kunt ook naar het strand gaan, dit ligt op loopafstand van het hotel

slider_sri_lanka_safari_tour_06

Dag 02: Vandaag gaan we Negombo ontdekken

slider_sri_lanka_safari_tour_07

Dag 02: De vismarkt van Negombo behoort tot de grootste in Sri Lanka

slider_sri_lanka_safari_tour_08

Dag 02: Op het strand bij de vismarkt wordt de vis met de hand gesorteerd

slider_sri_lanka_safari_tour_09

Dag 02: Ook bezoeken we de overblijfselen van het VOC fort

slider_sri_lanka_safari_tour_10

Dag 02: 's Middags kunt u gaan relaxen op het strand

slider_sri_lanka_safari_tour_11

Dag 03: We bezoeken het olifantenweeshuis in Pinnawela

slider_sri_lanka_safari_tour_12

Dag 03: Speelse baby-olifantjes in Pinnawela

slider_sri_lanka_safari_tour_13

Dag 03: De olifanten genieten van hun dagelijkse bad

slider_sri_lanka_safari_tour_14

Dag 03: Vanaf de kant hebben we een prima zicht op de olifanten

slider_sri_lanka_safari_tour_15

Dag 03: Na het baden gaat de hele kudde terug naar het weeshuis

slider_sri_lanka_safari_tour_16

Dag 04: We bezoeken vandaag de oude historische hoofdstad Polonnaruwa

slider_sri_lanka_safari_tour_17

Dag 04: Dit complex bestaat uit (deels gerestaureerde) paleizen ...

slider_sri_lanka_safari_tour_18

Dag 04: ... tempels, Koninklijke baden en lusttuinen

slider_sri_lanka_safari_tour_19

Dag 04: De Koninklijke baden (Kumara Pokuna) uit de 12e eeuw

slider_sri_lanka_safari_tour_20

Dag 04: Het enorme "Stenen Boek" de Galpota van Koning Nissankamalla

slider_sri_lanka_safari_tour_21

Dag 04: Bewonder de indrukwekkende Rankoth Vehara

slider_sri_lanka_safari_tour_22

Dag 04: Eén van de oudste monumenten in Polonnaruwa is de Vatadage

slider_sri_lanka_safari_tour_23

Dag 04: De staande- en liggende Boeddha (Gal Vihara)

slider_sri_lanka_safari_tour_24

Dag 04: Gal Vihara - 4 uit de rotsen gehouwen Boeddhabeelden - Polonnaruwa

slider_sri_lanka_safari_tour_25

Dag 04: Polonnaruwa staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO

slider_sri_lanka_safari_tour_26

Dag 06: We bezoeken de Tempel van de Tand (Sri Dalada Maligawa)

slider_sri_lanka_safari_tour_27

Dag 06: De kleurrijke ingang van de tempel

slider_sri_lanka_safari_tour_28

Dag 06: Gelovigen bidden en offeren bloemen in de tempel

slider_sri_lanka_safari_tour_29

Dag 06: De dagelijkse heilige ceremonie in de Tempel van de Tand

slider_sri_lanka_safari_tour_30

Dag 06: Een Kandydrummer begeleidt de ceremonie

slider_sri_lanka_safari_tour_31

Dag 06: De Tempel van de Tand is één van de belangrijkste tempels in Sri Lanka

slider_sri_lanka_safari_tour_32

Dag 06: In de tempel wordt de belangrijkste boeddhistische relikwie ...

slider_sri_lanka_safari_tour_33

Dag 06: ... in Sri Lanka bewaard, nl Boeddha's linker boventand

slider_sri_lanka_safari_tour_34

Dag 06: U kunt rustig rondwandelen door het tempelcomplex

slider_sri_lanka_safari_tour_35

Dag 06: Bloemenkraampjes bij de Tempel van de Tand

slider_sri_lanka_safari_tour_36

Dag 06: Vroeg in de avond bezoeken we een spectaculaire culturele dansshow

slider_sri_lanka_safari_tour_37

Dag 06: De beroemde Kandy-dansers bewegen op het ritme van de trommels

slider_sri_lanka_safari_tour_38

Dag 06: Er worden verschillende dansen opgevoerd

slider_sri_lanka_safari_tour_39

Dag 06: De show wordt buiten afgesloten met een adembenemende vuuract

slider_sri_lanka_safari_tour_40

Dag 07: In de omgeving van Nuwara Eliya bezoeken we een theeplantage

slider_sri_lanka_safari_tour_41

Dag 07: De theepluksters zijn druk bezig in de plantage

slider_sri_lanka_safari_tour_42

Dag 07: De theeblaadjes worden met de hand geplukt

slider_sri_lanka_safari_tour_43

Dag 07: De blaadjes gaan in een zak, welke aan het hoofd vastzit

slider_sri_lanka_safari_tour_44

Dag 07: Een prachtig gezicht, al die plukkers aan het werk

slider_sri_lanka_safari_tour_45

Dag 07: De volle zakken gaan gelijk door naar de fabriek

slider_sri_lanka_safari_tour_46

Dag 07: Knoop gerust een praatje aan met de plukkers

slider_sri_lanka_safari_tour_47

Dag 07: Vervolgens zien we in de fabriek hoe de blaadjes ...

slider_sri_lanka_safari_tour_48

Dag 07: ... worden verwerkt tot het eindproduct

slider_sri_lanka_safari_tour_49

Dag 07: De wereldberoemde Ceylon Tea

slider_sri_lanka_safari_tour_50

Dag 08: 's Middags bezoeken we het Yala National Park

slider_sri_lanka_safari_tour_51

Dag 08: U kunt hier genieten van de prachtige natuur

slider_sri_lanka_safari_tour_52

Dag 08: In dit nationaal park leven diverse kuddes buffels

slider_sri_lanka_safari_tour_53

Dag 08: In het Yala NP leven ook vele vogelsoorten, zoals de adelaar

slider_sri_lanka_safari_tour_54

Dag 08: Vogelspotters kunnen hier hun hart ophalen

slider_sri_lanka_safari_tour_55

Dag 09: Later op de dag bezoeken we het Dutch Fort in Galle

slider_sri_lanka_safari_tour_56

Dag 09: In Galle vinden we nog steeds een aantal Nederlandse straatnamen

slider_sri_lanka_safari_tour_57

Dag 09: Het Dutch Fort wordt beschreven als een levend monument

slider_sri_lanka_safari_tour_58

Dag 09: Op de oude poort bevindt zich nog het wapen van de VOC

slider_sri_lanka_safari_tour_59

Dag 09: Galle staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO

slider_sri_lanka_safari_tour_60

Dag 09: In Galle staat de Nederlands Hervormde Kerk uit 1640

slider_sri_lanka_safari_tour_61

Dag 09: Naast het originele orgel zijn er ook veel stenen met Nederlandse texten

slider_sri_lanka_safari_tour_62

Dag 09: Ook de oude begraafplaats bij de kerk is nog aanwezig

slider_sri_lanka_safari_tour_63

Dag 09: De vuurtoren is later gebouwd op het Utrecht bastion

slider_sri_lanka_safari_tour_64

Dag 09: Vanaf Punt Utrecht heeft u een prachtig uitzicht over de zee

slider_sri_lanka_safari_tour_65

Dag 12: We gaan een leuke boottocht maken over de Madu rivier

slider_sri_lanka_safari_tour_66

Dag 12: De Madu Ganga Wetlands hebben een oppervlakte van 915 hectare

slider_sri_lanka_safari_tour_67

Dag 12: We varen enkele stukjes dwars door de mangroves

slider_sri_lanka_safari_tour_68

Dag 12: We passeren locals die op het water aan het vissen zijn

slider_sri_lanka_safari_tour_69

Dag 12: Tijdens de boottocht kunt u genieten van het leven op en langs de rivier

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_sri_lanka_safari_tour_01
slider_sri_lanka_safari_tour_02
slider_sri_lanka_safari_tour_03
slider_sri_lanka_safari_tour_04
slider_sri_lanka_safari_tour_05
slider_sri_lanka_safari_tour_06
slider_sri_lanka_safari_tour_07
slider_sri_lanka_safari_tour_08
slider_sri_lanka_safari_tour_09
slider_sri_lanka_safari_tour_10
slider_sri_lanka_safari_tour_11
slider_sri_lanka_safari_tour_12
slider_sri_lanka_safari_tour_13
slider_sri_lanka_safari_tour_14
slider_sri_lanka_safari_tour_15
slider_sri_lanka_safari_tour_16
slider_sri_lanka_safari_tour_17
slider_sri_lanka_safari_tour_18
slider_sri_lanka_safari_tour_19
slider_sri_lanka_safari_tour_20
slider_sri_lanka_safari_tour_21
slider_sri_lanka_safari_tour_22
slider_sri_lanka_safari_tour_23
slider_sri_lanka_safari_tour_24
slider_sri_lanka_safari_tour_25
slider_sri_lanka_safari_tour_26
slider_sri_lanka_safari_tour_27
slider_sri_lanka_safari_tour_28
slider_sri_lanka_safari_tour_29
slider_sri_lanka_safari_tour_30
slider_sri_lanka_safari_tour_31
slider_sri_lanka_safari_tour_32
slider_sri_lanka_safari_tour_33
slider_sri_lanka_safari_tour_34
slider_sri_lanka_safari_tour_35
slider_sri_lanka_safari_tour_36
slider_sri_lanka_safari_tour_37
slider_sri_lanka_safari_tour_38
slider_sri_lanka_safari_tour_39
slider_sri_lanka_safari_tour_40
slider_sri_lanka_safari_tour_41
slider_sri_lanka_safari_tour_42
slider_sri_lanka_safari_tour_43
slider_sri_lanka_safari_tour_44
slider_sri_lanka_safari_tour_45
slider_sri_lanka_safari_tour_46
slider_sri_lanka_safari_tour_47
slider_sri_lanka_safari_tour_48
slider_sri_lanka_safari_tour_49
slider_sri_lanka_safari_tour_50
slider_sri_lanka_safari_tour_51
slider_sri_lanka_safari_tour_52
slider_sri_lanka_safari_tour_53
slider_sri_lanka_safari_tour_54
slider_sri_lanka_safari_tour_55
slider_sri_lanka_safari_tour_56
slider_sri_lanka_safari_tour_57
slider_sri_lanka_safari_tour_58
slider_sri_lanka_safari_tour_59
slider_sri_lanka_safari_tour_60
slider_sri_lanka_safari_tour_61
slider_sri_lanka_safari_tour_62
slider_sri_lanka_safari_tour_63
slider_sri_lanka_safari_tour_64
slider_sri_lanka_safari_tour_65
slider_sri_lanka_safari_tour_66
slider_sri_lanka_safari_tour_67
slider_sri_lanka_safari_tour_68
slider_sri_lanka_safari_tour_69
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Sri Lanka Safari Tour