Land van de Glimlach - 15 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 550
va € 516
va € 499

Rondreis Thailand: Land van de Glimlach

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

Tijdens deze prachtige rondreis bezoeken we de hoogtepunten van Thailand. We beginnen in de bruisende hoofdstad Bangkok. Hier bezoeken we de belangrijkste tempels en maken een prachtige boottocht door de klongs. In Damnoen Saduak bezoeken we de beroemde drijvende markt. Vervolgens reizen we verder naar Chiang Mai, gelegen in het noorden van Thailand. Hier bezoeken we de bergstammen en de Gouden Driehoek. We gaan zelfs even Laos in. Tot slot gaan we genieten van een welverdiende strandvakantie in Jomtien.

Dag 01 :
Bangkok

Bangkok Centre HotelAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Bangkok Centre Hotel. Dit hotel is perfect gelegen aan de rand van China Town. Vanuit dit hotel loopt u zo de drukke straatjes vol winkels en restaurants in. Ook bevinden zich hier enkele leuke markten. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen aan het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in één van de hoogste gebouwen in Bangkok. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Bangkok Centre Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Bangkok

Bangkok - Wat Benchama-bopitNa het ontbijt bezoeken we enkele belangrijke tempels in Bangkok.

Tijdens deze tour krijgt u een uitstekende indruk van de historie van Thailand. We bezoeken in Bangkok, “de stad der Engelen”, de Wat Pho, met zijn 46 meter lange liggende Boeddha en de Wat Traimit de tempel met de gouden Boeddha die maar liefst het gewicht heeft van 5000 kilo puur goud. Tot slot bezoeken we de Wat Benchama-bopit, oftewel de Marmeren Tempel.

We bezoeken eerst de Wat Phra Chetuphon (Wat Pho). Het complex dateert uit de 16de eeuw en is daarmee de oudste tempel van de stad. De Wat Pho was de eerste open universiteit van Thailand. Tegenwoordig is het meer bekend vanwege de enorme liggende Boeddha. Dit beeld is ongeveer 46 meter lang en 15 meter hoog. De Wat Pho is gelegen aan de Sanam Chai Road en de Maharaj Road, naast het Koninklijk Paleis. Het is dagelijks geopend, echter u moet er rekening mee houden dat u gepast gekleed bent. Korte broeken en slippers zijn niet toegestaan. De Wat Pho is een koninklijk klooster, welke tot de meest belangrijkste behoorde tijdens het bewind van Koning Rama I gedurende de Chakri Dynastie. Het as van Koning Rama I wordt nog steeds bewaard in de belangrijkste kapel. De oppervlakte van het klooster bedraagt 20 hectare.

De volgende tempel is de Wat Traimit. De belangrijkste bezienswaardigheid van deze tempel is een 3 meter hoog massief gouden Boeddhabeeld. Het is één van de grootste gouden beelden ter wereld. Dit werd in 1955 bij toeval ontdekt, omdat er bij een verhuizing van het beeld stukken sierpleister van het beeld afvielen. Toen werd pas duidelijk dat het beeld van goud is gemaakt.

Tot slot bezoeken we de Wat Benchama-bopit. Dit schitterende tempelcomplex is gebouwd in 1899, tijdens het bewind van Koning Rama V. In de tempel vinden we veel Europese invloeden, zoals de marmeren muren. Het belangrijkste Boeddhabeeld in de tempel is de Phra Buddhajinaraja, uit de Sukhothai periode. Deze tempel staat sinds 2005 op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Overnachting in het Bangkok Centre Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Bangkok

Bangkok - KlongtourNa het ontbijt kunt u de ochtend vrij besteden.

Optioneel kunt u op deze ochtend de Grand Palace Tour bijboeken (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

In de middag maken we een korte rit naar de Chao Phraya rivier. Dit is het beginpunt om het ‘Venetië van het Oosten’ te gaan ontdekken. Ook tegenwoordig zijn uitgestrekte gebieden rond Bangkok alleen over het water te bereiken. De klongs (kanalen) zijn er de levensaders voor de Thai die er nog op traditionele manier leven. Hier zijn weelderige plantages, waar mango’s, papaja’s, durian en ander tropisch fruit wordt verbouwd. Tijdens deze excursie maken we een tocht met verschillende soorten boten door dit gebied, waarbij u meteen uit de drukte van de stad bent. Dit is een unieke belevenis die u niet mag missen. We varen langs het Koninklijk Paleis en de Wat Arun. Nu ziet u deze schitterende gebouwen ook eens van een andere kant. Ook kunt u vanuit de boot in de verte het hoogste hotel ter wereld zien, het Baiyoke Sky Hotel. Verder varen we langs lokale huizen, het ene is een prachtige bungalow terwijl zijn buurman in een oud houten huisje woont. Zie hoe de Thaise bevolking leeft op en rond het water. We zien kinderen zwemmen in het water, verderop zit iemand te vissen en weer verderop zien we mensen op het land werken. Ook krijgt u de gelegenheid om een drankje te kopen bij één van de vrouwen/mannen, die hun waren vanuit een bootje proberen te verkopen.

Hierna stappen we over op de Fruitboot, dit is een traditionele teakhouten boot (Rice Barge) waarmee we terug zullen varen. Op deze boot kunt u allerlei soorten fruit eten en uiteraard genieten van het prachtige uitzicht op de meest beroemde bezienswaardigheden van Bangkok, zoals het Koninklijk Paleis en de Tempel van de Dageraad (Wat Arun). Tijdens deze boottocht zijn de lokale drankjes inclusief. De Fruitboot beschikt over een bar, stoelen en toiletten.

Overnachting in het Bangkok Centre Hotel.

Ontbijt
Hotel

Damnoen Saduak - drijvende marktNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de drijvende markt van Damnoen Saduak. Deze markt is gelegen in de provincie Ratchaburi, op circa 80 km ten westen van Bangkok.

Inmiddels is Bangkok geheel voorzien van wegen. Rondom de stad echter is het vervoer over klongs (kanalen) vaak de enige weg, waarbij ook de handel op het water plaatsvindt.

Alhoewel de drijvende markt de laatste jaren erg commercieel is geworden is het toch een leuke dagexcursie. Allerlei bootjes vol met fruit en andere exotische producten varen in een kanaal heen en weer. Toeristen kunnen tevens in zo’n bootje rondvaren en zo langs de bootjes met koopwaar varen. Deze boottocht zit niet in de prijs inbegrepen en moet ter plaatse voldaan worden. Uiteraard heeft u ook van de zijkant een goed zicht op de drijvende markt. Het is een vrolijk schouwspel vol prachtige kleuren en producten.

Later op de dag keren we weer terug naar het hotel in Bangkok.

Overnachting in het Bangkok Centre Hotel.

Ontbijt
Hotel

Bangkok - fietstourNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. U kunt heerlijk aan het zwembad vertoeven of uiteraard gaan winkelen in bijvoorbeeld het WTC, Siam Square, Paragon of MBK Center.

Optioneel kunt u op deze ochtend de Fietstocht Bangkok bijboeken (niet in de prijs inbegrepen).  Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

In de namiddag transfer naar het treinstation van Bangkok. Per nachttrein met slaapplaatsen, in de 2e klasse,  reizen we vervolgens naar Chiang Mai.

U zult merken dat u relaxed kunt reizen in deze treinen. Uiteraard is het contact met andere reizigers een leuke bijkomstigheid. Allerlei nationaliteiten maken gebruik van deze treinen. In de avond en ’s morgens komen ze langs met een menukaart. U kunt hier dan een diner en/of een ontbijt bestellen (niet inclusief). Verder is de trein voorzien van een restauratiewagon. TIP: neem wat warme kleding mee, want in de trein staat de airco vaak behoorlijk koud.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein
Dag 06 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Night BazaarVroeg in de ochtend komt u aan op het treinstation van Chiang Mai, waar de chauffeur u staat op te wachten voor de transfer naar het Lanna Palace Hotel.

Het Lanna Palace Hotel is een middenklasse hotel met 205 kamers, gelegen in het centrum van Chiang Mai. Het hotel is voorzien van een zwembad met poolbar en ligstoelen, een lobby bar, een café-restaurant met Thaise, en internationale keuken, een beroemd Chinees restaurant op de 14e verdieping en een disco. De kamers zijn voorzien van airconditioning, tv, koelkast, minibar en een badkamer met douche en toilet. Het Lanna Palace Hotel is gelegen aan de Chanklan Road, op circa 10 minuten lopen van de bekende Night Bazaar.

De rest van de dag is ter vrije besteding. ’s Avonds kunt u een bezoek brengen aan de wereldberoemde Night Bazaar. Deze avondmarkt is gelegen aan de Chanklan Road en is de grootste markt van Chiang Mai. Op de markt kunt u allerlei artikelen aanschouwen. Het is een wirwar van kraampjes, eetstalletjes en winkels. Op de markt moet u uiteraard onderhandelen en afdingen. Vele handelaren verkopen dezelfde producten, dus u kunt eenvoudig naar de volgende gaan. Blijf lachen en vriendelijk, de beste deals sluit u indien beide partijen tevreden zijn. Veel plezier.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan het Khantoke Dinner, een traditioneel Noord-Thais diner (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Lanna Palace Hotel.

Hotel
Dag 07 :
Chiang Mai

Chiang Mai - bergstamVandaag gaan we, na het ontbijt, een bezoek brengen aan Baan Tong Luang. Hier bevindt zich een dorp dat in 2005 is opgericht voor het behoud van de Hill Tribes (bergstammen). Tijdens deze excursie, die een halve dag duurt, kunt u kennismaken met de verschillende bergstammen die in de omgeving van Chiang Mai wonen.

Zo zien we o.a. de Hmong, de Lahu, de Karen, de Parong en de wereldberoemde Long Necks. In het dorp kunt u de huizen van de bergstammen bekijken en zien we hun manier van leven. Iedere stam heeft een eigen cultuur, kleurvolle kleding en een eigen taal. U kunt heerlijk rondwandelen door het dorp en alles bekijken. De gids vertelt van u van alles over de bergstammen.

Overnachting in het Lanna Palace Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 08 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Mae Ping River cruiseNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

U kunt natuurlijk lekker aan het zwembad relaxen en bijkomen van de voorafgaande indrukwekkende dagen.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan de Mae Ping River Cruise, een prachtige boottocht over de Mae Ping Rivier (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Lanna Palace Hotel.

Ontbijt
Hotel

Chiang Rai - Wat Rong KhunNa het ontbijt vertrekken we naar de bekende Gouden Driehoek, het drielandenpunt van Thailand-Birma-Laos, waarvan de naam vroeger onmiddellijk werd verbonden met de papaverteelt en de handel in heroïne. Zodra we Chiang Mai achter ons hebben gelaten rijden we de bergen tegemoet. We rijden door een prachtige natuur en zien onderweg overal kleine dorpjes.

Onderweg stoppen we bij een heetwaterbron. Bij deze Hot Spring kunt u rustig rondwandelen. U kunt hier ook op een krukje plaatsnemen en met uw voeten in het warme water gaan. Ook is het mogelijk om een ei te koken in het hete water. Dit is een leuke ervaring om eens meegemaakt te hebben. De eieren zijn ter plaatse te koop.

Hierna rijden we verder naar Chiang Rai. We gaan hier een bezoek brengen aan de Witte Tempel, de Wat Rong Khun. Deze boeddhistische tempel dateert uit 1997 en is gebouwd in een witte kleur om de reinheid van Boeddha weer te geven. Met witte mozaïek wordt de wijsheid van Boeddha weerspiegeld.

Onze volgende bestemming is Chiang Saen, een oude maar levendige stad, mooi gelegen aan de Mekong Rivier die de grens vormt tussen Thailand en Laos. Vanuit Chiang Saen vertrekken we per boot voor een spectaculaire tocht over de Mekong Rivier. We maken een prachtige boottocht over de rivier naar het drielandenpunt en brengen zelfs een bezoek aan Laos. (U dient uw paspoort mee te nemen tijdens deze excursie) In Laos bezoeken we een gezellige lokale markt, waar van alles te koop is. U kunt hier met Thai’s geld betalen. Hierna varen we weer terug naar Thailand.

Na de lunch door naar Mae Sai, gelegen aan de gelijknamige rivier die op dat punt de grens met Myanmar (Birma) vormt. Er ligt een brug over de rivier waar een levendige handel plaatsvindt tussen de Thais en Birmanen. De plaats Mae Sai is de noordelijkste stad van Thailand.

Onderweg bezoeken we nog een dorpje van de Akha- en Yao bergstammen. We maken hier een wandeling door het dorp en kunnen kennismaken met de lokale bewoners.

Terug naar Chiang Mai. Onderweg ziet u vele boerendorpen en de vele rijstvelden die Noord-Thailand rijk zijn. Moe maar voldaan keren we weer terug in ons hotel in Chiang Mai.

Overnachting in het Lanna Palace Hotel.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 10 :
Chiang Mai

Bor Sang - Umbrella VillageNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan Bor Sang en San Kamphaeng. Deze plaatsjes zijn even buiten Chiang Mai gelegen en staan bekend om hun ambachten. Er zijn hier ondermeer zijdeweverijen, zilversmeden, houtsnijwerkplaatsen en lakwerk- en celadonfabriekjes.

We bezoeken een werkplaats waar de beroemde zijde (Thai Silk) wordt gemaakt. We zien hier het hele proces van de zijderups tot aan het eindproduct.

In de Silver Factory worden allerlei zilveren producten gemaakt, van sieraden tot beelden. In deze werkplaats krijgt u een goede uitleg over het proces van zilverbewerking.

Ook stoppen we bij een houtsnijwerkplaats. Prachtige houten beelden worden hier met de hand gemaakt. Uit enorme stukken hout worden prachtige voorwerpen uitgebeiteld en gesneden.

In Umbrella Village worden van generatie op generatie de beroemde parasols gemaakt. Ze worden gemaakt van rijstpapier en vervolgens beschilderd. We zien hier het gehele proces. Er zijn parasols en waaiers in allerlei soorten en maten. Uiteraard kunt u hier een prachtige gekleurde parasol aanschaffen. De parasols worden met de hand beschilderd. Er zijn soms echte kunstenaars aan het werk.

Overnachting in het Lanna Palace Hotel.

Ontbijt
Hotel

Chiang Mai - Pattaya VIP busNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

U kunt nog uw laatste inkopen doen in Chiang Mai of relaxen bij het zwembad van het Lanna Palace Hotel.

Aan het eind van de middag wordt u naar het busstation gebracht, hier vertrekt u per VIP-bus naar Pattaya. Deze VIP-bus beschikt over verstelbare stoelen, zodat u lekker kunt slapen. Tegen een meerprijs kunt u ook per nachttrein of vliegtuig naar Pattaya reizen.

Overnachting in de VIP-bus.

Ontbijt
VIP-bus

Pattaya - Grand Jomtien Palace HotelVroeg in de ochtend aankomst op het busstation van Pattaya.

Van hieruit wordt u naar Jomtien Beach gebracht. Hier kan uw strandvakantie beginnen. Geniet ervan!

Het Grand Jomtien Palace Hotel is een middenklasse hotel dat beschikt over 329 kamers. Het strand ligt voor de deur van dit hotel. Verder kunt u gebruik maken van 3 zwembaden. In de omgeving van het hotel bevinden zich vele winkels en restaurants.

Overnachting in het Grand Jomtien Palace Hotel.

Hotel

Pattaya BeachNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden. Ga lekker luieren op het strand of bij het zwembad. U kunt natuurlijk ook Pattaya gaan ontdekken.

Optioneel kunt u deelnemen aan één van onze dagexcursies Pattaya (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze tours dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Grand Jomtien Palace Hotel.

Ontbijt
Hotel

Jomtien BeachNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga lekker luieren op het strand of bij het zwembad.

Overnachting in het Grand Jomtien Palace Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Bangkok. Hier eindigt deze tour.

U bent NIET gebonden aan de hotels in deze rondreis, u kunt elk hotel desgewenst veranderen naar één van onze andere hotels. Via deze hotelpagina’s kunt u de hotels vergelijken: Bangkok, Chiang Mai, Pattaya.

Ook kunt u deze reis verlengen. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Kaart Thailand Land van de Glimlach

Kaart Rondreis Thailand - Land van de Glimlach

Land van de Glimlach - 15 dagen - I-THA-01

Vertrek Periode 2 deelnemers 4 deelnemers 6 deelnemers Tourcode Reisomschrijving
21-06-22 t/m 31-08-22 592 552 530 I-THA-01 Land van de Glimlach
01-09-22 t/m 30-09-22 550 516 499 I-THA-01 Land van de Glimlach
01-10-22 t/m 31-10-22 592 552 530 I-THA-01 Land van de Glimlach
va € 550 va € 516 va € 499

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 mei 2022 t/m 31 oktober 2022: € 255
  • 01 november 2022 t/m 30 april 2023: € 269

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Toeslag bij verblijf in het Lanna Palace Hotel – Chiang Mai van 30 december 2022 t/m 02 januari 2023: € 9,50 per persoon / per nacht

Verplicht diner in het Lanna Palace Hotel – Chiang Mai op 31 december 2022: € 39 volwassenen / € 30 kinderen t/m 11 jaar

Toeslag bij verblijf in het Lanna Palace Hotel – Chiang Mai van 12 april 2023 t/m 16 april 2023: € 9,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Grand Jomtien Palace Hotel – Pattaya van 01 november 2022 t/m 13 november 2022: € 5 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Grand Jomtien Palace Hotel – Pattaya van 25 december 2022 t/m 10 januari 2023: € 9 per persoon / per nacht

Verplicht diner in het Grand Jomtien Palace Hotel – Pattaya op 31 december 2022: € 102 volwassenen / € 58 kinderen t/m 11 jaar

Toeslag bij verblijf in het Grand Jomtien Palace Hotel – Pattaya van 12 februari 2023 t/m 15 februari 2023: € 5,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Grand Jomtien Palace Hotel – Pattaya van 13 april 2023 t/m 15 april 2023: € 4 per persoon / per nacht

Chiang Mai - bergstam
Bangkok Centre Hotel
Bangkok Centre Hotel
Bangkok Centre Hotel
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Pho
Bangkok - Wat Traimit
Bangkok - Wat Traimit
Bangkok - Wat Traimit
Bangkok - Wat Traimit
Bangkok - Wat Traimit
Bangkok - Wat Traimit
Bangkok - Wat Traimit
Bangkok - Wat Traimit
Bangkok - Wat Benchama-Bopit
Bangkok - Wat Benchama-Bopit
Bangkok - Wat Benchama-Bopit
Bangkok - Wat Benchama-Bopit
Bangkok - Wat Benchama-Bopit
Bangkok - Wat Benchama-Bopit
Bangkok - Wat Benchama-Bopit
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Bangkok - fietstour
Chiang Mai - Lanna Palace Hotel
Chiang Mai - Lanna Palace Hotel
Chiang Mai - Night Bazaar
Chiang Mai - Night Bazaar
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - Hot Spring
Chiang Mai - Hot Spring
Chiang Mai - Hot Spring
Chiang Rai - Wat Rong Khun
Chiang Rai - Wat Rong Khun
Chiang Rai - Wat Rong Khun
Mekong Rivier - boottocht
Mekong Rivier - boottocht
Don Sao - Laos
Don Sao - Laos
Don Sao - Laos
Don Sao - Laos
Don Sao - Laos
Mae Sai
Mae Sai
Mae Sai
San Kamphaeng
San Kamphaeng
San Kamphaeng
Bor Sang
Bor Sang
Grand Jomtien Palace Hotel
Grand Jomtien Palace Hotel
Jomtien Beach
Jomtien Beach
slider_land_van_de_glimlach_01

Thailand, het Land van de Glimlach

slider_land_van_de_glimlach_02

Dag 01: We gaan inchecken in het Bangkok Centre Hotel

slider_land_van_de_glimlach_03

Dag 01: U kunt heerlijk gaan relaxen bij het zwembad

slider_land_van_de_glimlach_04

Dag 01: In de omgeving van het hotel vindt u leuke restaurants

slider_land_van_de_glimlach_05

Dag 02: We beginnen met een bezoek aan de Wat Pho

slider_land_van_de_glimlach_06

Dag 02: Dit tempelcomplex dateert uit de 16e eeuw

slider_land_van_de_glimlach_07

Dag 02: De tempelwachters in de Wat Pho

slider_land_van_de_glimlach_08

Dag 02: De Wat Pho was de eerste open universiteit van Thailand

slider_land_van_de_glimlach_09

Dag 02: U kunt heerlijk rondwandelen door het tempelcomplex

slider_land_van_de_glimlach_10

Dag 02: Het enorme Boeddhabeeld in de Wat Pho

slider_land_van_de_glimlach_11

Dag 02: Dit beeld is 46 meter lang en 15 meter hoog

slider_land_van_de_glimlach_12

Dag 02: Geniet van alle prachtige beelden en planten

slider_land_van_de_glimlach_13

Dag 02: Bewonder allerlei prachtige details

slider_land_van_de_glimlach_14

Dag 02: Er valt genoeg te ontdekken in de Wat Pho

slider_land_van_de_glimlach_15

Dag 02: Vervolgens bezoeken we de Wat Traimit

slider_land_van_de_glimlach_16

Dag 02: Deze tempel wordt vereerd door de lokale bevolking

slider_land_van_de_glimlach_17

Dag 02: Ook in deze tempel zien we de Thaise glimlach

slider_land_van_de_glimlach_18

Dag 02: We zien mensen bidden en offers brengen

slider_land_van_de_glimlach_19

Dag 02: Deze man wordt gezegend door de monnik

slider_land_van_de_glimlach_20

Dag 02: We kunnen de tempel betreden

slider_land_van_de_glimlach_21

Dag 02: Het massief gouden Boeddhabeeld van 3 meter hoog

slider_land_van_de_glimlach_22

Dag 02: Het tempelcomplex de Wat Traimit

slider_land_van_de_glimlach_23

Dag 02: Tot slot bezoeken we de Wat Benchama-Bopit

slider_land_van_de_glimlach_24

Dag 02: Deze tempel dateert uit 1899

slider_land_van_de_glimlach_25

Dag 02: Ook in dit tempelcomplex zijn mooie details te bewonderen

slider_land_van_de_glimlach_26

Dag 02: De vele Boeddhabeelden in de tempel

slider_land_van_de_glimlach_27

Dag 02: De Phra Buddhajinaraja uit de Sukhothai periode

slider_land_van_de_glimlach_28

Dag 02: Deze tempel staat sinds 2005 op de UNESCO Werelderfgoedlijst

slider_land_van_de_glimlach_29

Dag 02: De Wat Benchama-Bopit in Bangkok

slider_land_van_de_glimlach_30

Dag 03: In de middag gaan we naar de pier bij de Chao Phraya rivier

slider_land_van_de_glimlach_31

Dag 03: We gaan vandaag een prachtige boottocht maken door de klongs

slider_land_van_de_glimlach_32

Dag 03: We varen langs de Wat Arun, de Tempel van de Dageraad

slider_land_van_de_glimlach_33

Dag 03: Ook zien we het Koninklijk Paleis vanaf het water

slider_land_van_de_glimlach_34

Dag 03: We verlaten de rivier en varen de klongs in

slider_land_van_de_glimlach_35

Dag 03: We varen nu langs de typische Thaise huisjes

slider_land_van_de_glimlach_36

Dag 03: Zie hoe de lokale bevolking leeft op en rond het water

slider_land_van_de_glimlach_37

Dag 03: Onderweg worden we begroet door de lokale bewoners

slider_land_van_de_glimlach_38

Dag 03: Een lachende koopvrouw nadert ons met haar bootje

slider_land_van_de_glimlach_39

Dag 03: De boot stopt even en u heeft de kans om een koel drankje te kopen

slider_land_van_de_glimlach_40

Dag 03: Vervolgens stappen we over op een andere boot

slider_land_van_de_glimlach_41

Dag 03: Met deze voormalige Rice Barge zullen we terug varen

slider_land_van_de_glimlach_42

Dag 03: U krijgt een welkomstdrankje aangeboden

slider_land_van_de_glimlach_43

Dag 03: Tevens kunt u op deze boot allerlei soorten fruit proeven

slider_land_van_de_glimlach_44

Dag 03: U kunt daarbij genieten van het uitzicht

slider_land_van_de_glimlach_45

Dag 04: Vandaag bezoeken we de drijvende markt van Damnoen Saduak

slider_land_van_de_glimlach_46

Dag 04: Deze drijvende markt ligt 80km ten westen van Bangkok

slider_land_van_de_glimlach_47

Dag 04: Allerlei bootjes vol fruit en andere producten varen hier rond

slider_land_van_de_glimlach_48

Dag 04: Het is een kleurrijk gezicht al die bootjes met koopwaar

slider_land_van_de_glimlach_49

Dag 04: Optioneel kunt u een bootje huren en op de markt rondvaren

slider_land_van_de_glimlach_50

Dag 05: Optioneel kunt u deelnemen aan de fietstour door Bangkok

slider_land_van_de_glimlach_51

Dag 06: Aankomst bij het Lanna Palace Hotel

slider_land_van_de_glimlach_52

Dag 06: Het Lanna Palace Hotel beschikt over een zwembad

slider_land_van_de_glimlach_53

Dag 06: Op loopafstand van het hotel ligt de gezellige avondmarkt

slider_land_van_de_glimlach_54

Dag 06: Hier vindt u volop winkels, marktkraampjes en restaurants

slider_land_van_de_glimlach_55

Dag 07: Vandaag gaan we kennismaken met verschillende bergstammen

slider_land_van_de_glimlach_56

Dag 07: Een Lahu demonsteert het schieten met een kruisboog

slider_land_van_de_glimlach_57

Dag 07: