Vakantie naar Trincomalee

Als je op zoek bent naar een ideale bestemming voor een zon, zee en strandvakantie, dan moet Trincomalee bovenaan je lijstje staan. Trincomalee is gelegen aan de oostkust van Sri Lanka en is een soort paradijs met enkele van de mooiste stranden in het hele land. Nilaveli en Uppuveli zijn twee populaire stranden die je niet mag missen! Beide stranden staan ​​bekend om hun ongerepte witte zand en kristalheldere blauwe wateren, en bieden een reeks spannende wateractiviteiten zoals duiken, snorkelen en surfen.

Er is genoeg te beleven in Trincomalee

Naast de stranden is er genoeg te beleven in Trincomalee. De Koneswaram-tempel is bijvoorbeeld een attractie die je zeker niet wilt missen. Deze Hindoetempel ligt op een klif met uitzicht op de oceaan en is beroemd om zijn prachtige architectuur en betekenis in de geschiedenis en cultuur. Als je de natuurlijke wonderen van de omgeving wilt verkennen, kun je naar de hete bronnen in Kinniya gaan of het Pigeon Island National Park bezoeken, een fantastisch marien park waar een scala aan vissen en onderwatersoorten te vinden zijn.

Kortom, Trincomalee is inderdaad een must-visit bestemming waar je kunt ontspannen en genieten van de natuurlijke schoonheid en cultureel erfgoed van Sri Lanka.

Kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw reis naar Sri Lanka te bespreken

Wilt u uw vakantie naar Sri Lanka persoonlijk komen bespreken met één van onze Sri Lanka specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Bouwsteen

De Oostkust & Heritage Tour
, , , , 4 Dagen - 3 Nachten

De Oostkust & Heritage Tour De Oostkust & Heritage Tour …

Trincomalee Tour - Nilaveli Strand
, , 3 Dagen - 2 Nachten

2 deelnemers:   4 deelnemers:   6 deelnemers:     …

Rondreis

Rondreis

Sri Lanka Oostkust Tour

Sri Lanka Oostkust Tour De Sri Lanka Oostkust Tour is …

Mihintale
Aanbevolen

Noord en Oost Sri Lanka Noord en Oost Sri Lanka …

Rondreis Exotic Sri Lanka

Rondreis Exotic Sri Lanka Tijdens deze 21-daagse rondreis bezoeken we …

Anuradhapura

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers: