Het Uda Walawe National Park wordt beschouwd als een paradijs onder natuurliefhebbers die gefascineerd zijn door de unieke en diverse flora en fauna die er huizen. Het park omvat een uitgestrekt gebied vol met zeldzame soorten die gemakkelijk de verbeelding en nieuwsgierigheid van iedereen die het bezoekt, kunnen vastleggen. De zachtaardige reuzen van het park, zoals majestueuze olifanten, samen met behendige luipaarden, gracieuze herten, gespierde buffels en angstaanjagende krokodillen fascineren alle bezoekers, terwijl de melodieuze tonen van de ontelbare vogels in het park een symfonie van geluiden creëren die door de ongerepte landschappen van het park weergalmen.

De uitgestrekte graslanden van het park die lijken te strekken tot in het oneindige, glinsterende meren verborgen tussen de wildernis, en de weelderige groene bossen vol met exotische bomen en planten bieden avonturiers een betoverende ervaring. Bezoekers kunnen het park verkennen vanuit het comfort van hun jeeps, waar ze de wezens van het park in hun meest natuurlijke staat kunnen zien, terwijl ze leren over hun individuele verhalen die hen zo uniek maken.

Gelegen in het hart van de zuid-centrale regio van Sri Lanka, is Uda Walawe National Park goed verbonden en gemakkelijk bereikbaar, op slechts vier uur rijden van Colombo. Een bezoek aan het park is vooral heerlijk wanneer het weer droog is tussen december en maart, en de dieren van het park zich rond waterbronnen verzamelen, waardoor er spannende ontmoetingen ontstaan. Het is zonder twijfel een van de must-visit bezienswaardigheden van Sri Lanka, vol biodiversiteit en prachtige landschappen die alle bezoekers versteld doen staan.

Wilt u uw vakantie naar Sri Lanka persoonlijk komen bespreken met één van onze Sri Lanka specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Bouwsteen

Uda Walawe National Park
, 3 Dagen - 2 Nachten

2 deelnemers:   4 deelnemers:   6 deelnemers:     …

Rondreis

Rondreis

Sri Lanka Special Tour
Aanbevolen

Sri Lanka Special Tour De Sri Lanka Special Tour is …

Sri Lanka Safari Tour
Aanbevolen

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers: Sri Lanka Safari Tour

Rondreis Amazing Sri Lanka

Rondreis Amazing Sri Lanka De Rondreis Amazing Sri Lanka is …

Sri Lanka Active & Nature
Aanbevolen

Sri Lanka Actief & Natuur De Sri Lanka Actief & …

Mihintale
Aanbevolen

Noord en Oost Sri Lanka Noord en Oost Sri Lanka …

Rondreis Sri Lanka - Cultuur en Natuur
Aanbevolen

Rondreis Cultuur en Natuur De rondreis Cultuur en Natuur is …