Rondreis Thailand Deluxe

15 Days

Rondreis Thailand Deluxe

De Rondreis Thailand Deluxe is een 15 daagse individuele rondreis.

We beginnen in de hoofdstad Bangkok. Verken de unieke klongs van Bangkok, ooit belangrijke transportroutes, voor een kijkje in het traditionele leven. Maak een klong-tour en bewonder de traditionele houten huizen en markten vol verse producten. Ontdek wellicht watermonitoren en ijsvogels. Ervaar een charmante wereld ver weg van de moderne stad. Vervolgens bezoeken we het Grand Palace om de Thaise kunst en architectuur te bewonderen, inclusief de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha om meer te leren over de grandeur en glorie van de Thaise geschiedenis. De klong-tour en het bezoek aan het Grand Palace zijn uitstekende manieren om de rijke cultuur van Bangkok te ontdekken.

Via de drijvende markt van Damnoen Saduak gaan we verder naar Kanchanaburi. Onderweg bezoek Damnoen Saduak voor een drijvende marktervaring in Thailand. Het JEATH Museum toont de harde realiteit van de Death Railway die tijdens de Tweede Wereldoorlog werd gebouwd. De River Kwai-brug biedt een schilderachtig uitzicht en historische betekenis. Mis de treinreis over de oude spoorlijn niet voor een indrukwekkend avontuur. Leer over de geschiedenis en cultuur van Thailand op deze attracties.

Sangklaburi, bekend vanwege de houten Mon-brug

Sangklaburi is bekend vanwege het drielandenpunt, de markering van de grens van Myanmar. Evenals de Wat Wangvivegaram-tempel en de Mon-brug over de Songaria-rivier. Bezoekers kunnen meer leren over de geschiedenis van de pas, de witte pagode en het museum in de Wat Wangvivegaram-tempel verkennen en genieten van schilderachtige uitzichten op de zonsondergang vanaf de Mon-brug. Boottochten langs de rivier bieden weelderig groen en een prachtig landschap. Sangklaburi biedt een rustige en ontspannen omgeving voor bezoekers om van te genieten.

Het Erawan Nationaal Park is een prachtig natuurreservaat in het westen van Thailand. Het staat bekend om zijn prachtige watervallen, kalkstenen heuvels en rijke fauna, zoals olifanten, gibbons en makaken. Een van de populairste attracties in het park is de Erawan Falls, een reeks van zeven watervallen die uitmonden in turquoise zwembaden die perfect zijn om in te zwemmen of te ontspannen. De Hellfire Pass is een historische site ter nagedachtenis aan de levens die verloren zijn gegaan bij de bouw van de Thais-Birma spoorweg. De pas dankt zijn naam aan de zware werkomstandigheden die intense hitte en zware werklast teweegbrachten. 

Chiang Mai, het noorden van Thailand

Chiang Mai is een stad in het noorden van Thailand die bekend staat om haar oude tempels, prachtige natuur en cultuur. Een van de must-visit plekken in Chiang Mai is het dorpje Bor Sang. Hier worden hoogwaardige handgemaakte paraplu’s geproduceerd. Op slechts korte afstand van Bor Sang ligt San Kamphaeng, waar traditionele Thaise handwerken zoals pottenbakken, zijde weven en houtsnijwerk worden gemaakt.

Voor avontuurlijke enthousiastelingen die op zoek zijn naar een adrenalinekick, is een trektocht in de weelderige heuvels van Mae Tang de perfecte ontsnapping. De trektocht biedt adembenemende uitzichten op het landschap, inclusief watervallen, rijstvelden en dorpjes van bergstammen.

Geen reis naar Chiang Mai is compleet zonder een bezoek aan de heilige Doi Suthep-tempel. De tempel staat op een berg en biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de stad. Het is een perfecte plek om de spirituele kant van Thailand te ervaren en tegelijkertijd te genieten van adembenemende uitzichten.

Kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw rondreis naar Thailand te bespreken

Uiteraard kunt u deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen. Verder kunt u de hotels in de rondreis Thailand Deluxe wijzigen naar en/of verlengen met één van onze andere hotels in Bangkok, Kanchanaburi of Chiang Mai. Tevens kunt u deze schitterende rondreis verlengen met een strandvakantie naar keuze. Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit honderden hotels in Thailand, van budgetvriendelijk tot luxe accommodaties.

Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Thailand kunt u bij ons terecht. Kies uit gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen tegen de beste prijs.

Wilt u uw rondreis naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Rondreis Thailand Deluxe – Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

  • Bangkok
  • 2
  • BMT20
  • 15 Dag
  • Hotels op basis van logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Dag 01 :
Bangkok

Bangkok - Khao San RoadAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Twin Towers Hotel. Dit hotel is centraal gelegen in Bangkok, op loopafstand van het winkelcentrum MBK. De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt ook heerlijk gaan relaxen bij het prachtige zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in één van de hoogste gebouwen van in Bangkok (niet in de prijs inbegrepen). Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad.  Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Bangkok

Bangkok - Klongtour

Na het ontbijt maken we een korte rit naar de Chao Phraya rivier. Dit is het beginpunt om het ‘Venetië van het Oosten’ te gaan ontdekken. Ook tegenwoordig zijn uitgestrekte gebieden rond Bangkok alleen over het water te bereiken. De klongs (kanalen) zijn er de levensaders voor de Thai die er nog op traditionele manier leven. Hier zijn weelderige plantages, waar mango’s, papaja’s, durian en ander tropisch fruit wordt verbouwd. Tijdens deze excursie maken we een boottocht door dit gebied, waarbij u meteen uit de drukte van de stad bent. Dit is een unieke belevenis die u niet mag missen. We varen langs het Koninklijk Paleis en de Wat Arun. Nu ziet u deze schitterende gebouwen ook eens van een andere kant. Ook kunt u vanuit de boot in de verte één van de hoogste hotels in Bangkok zien, het Baiyoke Sky Hotel. Verder varen we langs lokale huizen, het ene is een prachtige bungalow terwijl zijn buurman in een oud houten huisje woont. Zie hoe de Thaise bevolking leeft op en rond het water. We zien kinderen zwemmen in het water, verderop zit iemand te vissen en weer verderop zien we mensen op het land werken. Ook krijgt u de gelegenheid om een drankje te kopen bij één van de vrouwen/mannen, die hun waren vanuit een bootje proberen te verkopen. Vervolgens varen we weer terug naar de pier. Let Op: de transfer terug naar uw hotel is NIET inbegrepen.

Hierna kunt u op eigen gelegenheid Bangkok verder gaan ontdekken.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Bangkok

Bangkok - Grand PalaceNa het ontbijt brengen we een bezoek aan de Grand Palace, een groot complex van gebouwen, waarvan de Wat Phra Kaeo of de tempel van de Emerald Boeddha ook deel uitmaakt. Het Grand Palace is de voormalige residentie van de Chakri-Koningen. U bezoekt verschillende gebouwen van het Koninklijk Paleis o.a. de Coronation Throne, de Royal Reception Hall, de Royal Funeral Hall, het Royal Penthon en het tempelgedeelte vol met chedi’s, prangs, mythologische olifanten, garuda’s en tempelwachters.

Het Koninklijk Paleis is een groot complex van ongeveer 218.400 m² en is omgeven door muren en gebouwd in 1782. De totale lengte van de muren bedraagt 1900 meter. Binnen de muren vindt u regeringsgebouwen, de Koninklijke Kapel van de Emerald Boeddha en Koninklijke residenties. Toen Siam het recht en orde herstelde, na de val van Ayutthaya, leefde de monarchie in Thonburi, op de westoever van de Chao Phraya rivier. Rama I verhuisde het centrum van de administratie ook naar deze kant van de rivier. Er werden op deze plaats kloosters en andere publieke gebouwen geplaatst. Ook werd er een paleis gebouwd, die niet alleen diende als zijn residentie maar ook plaats maakte voor regeringsgebouwen. Het paleis kreeg in die tijd haar naam, Grand Palace oftewel het Koninklijk Paleis. U komt ogen tekort! Het complex ziet er schitterend uit met haar prachtige goudkleurige tempels. Ook de tuinen, voorzien van prachtige bonsaibomen zijn erg indrukwekkend. De meeste bezienswaardigheden mogen gefilmd en gefotografeerd worden, echter niet allemaal. Let goed op de voorschriften en neem bij de ingang een informatieboekje mee. Deze zijn in verschillende talen verkrijgbaar. De gids geeft u graag uitleg over de verschillende gebouwen. Let op: gepaste kleding tijdens deze excursie is vereist. Korte broeken, mouwloze shirts en teenslippers zijn niet toegestaan.

De rest van de middag is ter vrije besteding.

Optioneel kunt u in de middag deelnemen aan de Fietstour Bangkok (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel

Kanchanaburi - River Kwai BridgeNa het ontbijt een vroeg vertrek naar de befaamde drijvende markt van Damnoen Saduak. De drijvende markt ligt ongeveer 80 kilometer ten westen van Bangkok in de provincie Ratchaburi. Het is een schilderachtig gezicht die honderden smalle bootjes met fruit, levensmiddelen, vlees en vis. Alhoewel de drijvende markt de laatste jaren erg commercieel is geworden is het toch een leuke excursie. Allerlei bootjes vol met fruit en andere exotische producten varen in een kanaal heen en weer. Toeristen kunnen tevens in zo’n bootje rondvaren en zo langs de bootjes met koopwaar varen. Deze boottocht zit niet in de prijs inbegrepen en moet ter plaatse voldaan worden. Uiteraard heeft u ook van de zijkant een goed zicht op de drijvende markt. Het is een vrolijk schouwspel vol prachtige kleuren en producten.

Hierna reizen we verder naar Kanchanaburi, bekend vanwege de ‘Bridge over the River Kwai’ en de beruchte ‘dodenspoorlijn’. Deze brug werd wereldberoemd door de gelijknamige film. Rond het middaguur volgt de lunch. Hierna bezoeken eerst het JEATH-museum.

Het JEATH-museum is een openluchtmuseum, gelegen bij de Wat Chaichumphon. De naam zelf is een afkorting. Deze is samengesteld uit de eerste letters van de namen van de landen die bij de Tweede Wereldoorlog in dit gebied betrokken waren: Japan, Engeland, Australië, Thailand en Holland. Krijgsgevangenen uit Engeland, Australië en Holland bouwden mee aan de Death Railway, de dodenspoorlijn. Japan oefende de controle uit over deze krijgsgevangenen. Het eerste, wat na aankomst is te zien, is een precies nagebouwde woonbarak uit bamboe. Deze barak was bestemd voor de krijgsgevangenen. Hierin zijn foto’s en schilderijen geëxposeerd. Deze zijn afkomstig van gevangenen van destijds of gemaakt door de Thais. Aanvankelijk hadden de Japanners tegen het maken van foto’s geen bezwaar. Later verboden ze hun gevangenen ook maar iets te vereeuwigen; ze waren er bang voor dat hun slechte behandeling van het (krijgs) gevangenen tijdens de bouw van de dodenspoorbaan bekend zou raken. Ook vindt u krantenartikelen over en interviews met vroegere krijgsgevangenen en hun familie en vrienden. Daarin staan de wrede omstandigheden beschreven waar aan de gevangenen blootstonden. Tenslotte zijn er verschillende dingen te zien, zoals pistolen, messen, helmen, veldflessen en dergelijke meer. Ook ligt er nog een grote bom die destijds bestemd was om de brug over de River Kwai te vernietigen en op die manier de aanvoerroute van het Japanse leger tussen Thailand en Burma een halt toe te roepen.

Hierna brengen we een bezoek aan één van de twee oorlogsbegraafplaatsen. Het is eigenlijk niet gebruikelijk om een begraafplaats te bezoeken tijdens uw vakantie, echter de vreselijke gebeurtenissen tijdens de 2e Wereldoorlog mogen nooit vergeten worden. Op de begraafplaatsen liggen vele Nederlandse slachtoffers. Toch even een moment om hier even bij stil te staan.

Vervolgens gaan we verder naar de River Kwai Bridge. Deze brug is het symbool van de Birma-spoorlijn. In 1942 besloten de Japanners een spoorlijn aan te leggen tussen Thailand en Birma. Deze spoorlijn moest de bevoorrading van de troepen in Birma mogelijk maken. Het traject van 415 km staat ook wel bekend als de dodenspoorlijn, vanwege de vele doden die gevallen zijn tijdens de bouw van deze spoorlijn. Het is mogelijk om over de brug heen te lopen. U kunt hier schitterende foto’s maken.

Tot slot gaan we naar het treinstation van Ban Nam Tok. Met de boemeltrein, over de oude spoorlijn, wordt de reis voortgezet naar het plaatsje Ta Ke Len, een schitterende tocht. Houdt uw camera klaar als het boemeltje langzaam voortbeweegt over de beroemde houten viaducten langs de River Kwai.

Vervolgens gaan we inchecken in het Royal River Kwai Resort. Dit resort is rustig gelegen in een fantastische omgeving. Een aanrader is om in de avond een bezoek te brengen aan de verlichte brug en lekker te gaan eten in één van de drijvende restaurants op de rivier.

Overnachting in het Royal River Kwai Resort.

Ontbijt
Hotel

Sangklaburi - Wat WangvivegaramOntbijt en vertrek voor een 3 1/2 uur durende rit dieper de jungle in naar de Three Pagodes Pass. De pass is gelegen op de grens tussen Thailand en Myanmar in de Tenasserim heuvels. Het verbindt de stad Sangklaburi (Thailand) met de stad Payathonsu (Myanmar). De Three Pagodes Pass speelde een grote rol in de Thaise geschiedenis. Het was een belangrijke handelsroute tussen Thailand en Myanmar. Tevens is het de plaats waar het Boeddhisme vanuit India voor het eerst in Thailand binnenkwam in de 3de eeuw. In 1548 (tijdens de Ayutthaya periode) werd de pass gebruikt door het Birmese leger om aanvallen uit te voeren op Thailand. Ook de beruchte Death Railway loopt door deze pass. Bij de Three Pagodes Pass staan drie mini pagodes, een symbool voor vrede. We maken een wandeling door dit prachtige gebied. Ook kunt u een kijkje nemen bij de grens en enkele leuke foto’s maken van Myanmar.

Na de lunch gaan we verder richting Sangklaburi. Deze plaats ligt op de grens tussen Thailand en Myanmar, diep in de jungle van Thailand. We bezoeken eerst de tempel de Wat Wangvivegaram. Deze Mon tempel ligt op een heuvel met een schitterend uitzicht over de vallei. Vervolgens bezoeken we het Mon dorp en de lange houten brug naar het Mon dorp. De Mon is een bergstam die oorspronkelijk uit Myanmar komt maar nu in Thailand verblijft. We maken kennis met de lokale bewoners en hun gebruiken. U kunt een wandeling maken over de langste houten brug van Thailand. Deze brug verbindt de stad Sangklaburi met het Mon dorp.

Later op de dag maken we een prachtige boottocht naar de ruïnes van de oude tempel. Deze oude tempel is door het water verwoest en ligt tijdens de regenperiode in het water.

We overnachten in een lokaal hotel in Sangklaburi. Vanuit deze accommodatie heeft u een schitterend uitzicht over de vallei en de omgeving.

Overnachting in het P. Guest House – Sangklaburi.

Ontbijt, Lunch
Guesthouse

Kanchanaburi - Erawan National ParkNa het ontbijt verlaten we Sangklaburi en gaan terug naar Kanchanaburi.

Na de lunch gaan we verder naar het Erawan National Park, waar een bezoek gebracht wordt aan de Erawan waterval. Deze waterval bestaat uit 7 levels, het water valt in totaal 1500 meter naar beneden via een soort trappensysteem. De omgeving bestaat uit een prachtige natuur vol bomen en orchideeën. Indien u wilt dan kunt u helemaal naar de 7de waterval lopen via een pad dwars door het bos. De meeste mensen beperken zich tot de 3de level. Hier kunt u heerlijk zwemmen. Wees niet bang, de vissen zwemmen hier gewoon rond. De kleinere visjes komen nieuwsgierig dichterbij en sabbelen aan uw lichaam. Tijdens de oorlog maakten dit soort visjes de wonden van de krijgsgevangen schoon. Dit is werkelijk een schitterende ervaring.

Overnachting in het Royal River Kwai Resort.

Ontbijt, Lunch
Hotel

Kanchanaburi - Hellfire Pass Memorial MuseumNa het ontbijt gaan we naar de stroomopwaarts gelegen Hellfire Pass. Het bijbehorende museum bestaat uit een verzameling van foto’s, tekeningen, zelfgemaakte voorwerpen en filmvoorstellingen die herinneren aan de vreselijke gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog toen Japan, na bezetting van Thailand en Birma, een spoorlijn tussen beide landen liet aanleggen dwars door het bergland en de jungle heen.

Onder leiding van een ervaren gids gaat u hier een door mensen uitgehouwen bergpas verkennen. Lunch inbegrepen. De Hell Fire Pass is gelegen in de Tenasserim Hills. Dit berglandschap was het moeilijkste stuk van de Birma spoorlijn. De Japanners lieten de dwangarbeiders en krijgsgevangenen met de hand de rotsen weghakken om de spoorlijn door heen te laten gaan. Vanuit het museum wandelen door de jungle naar beneden om bij deze locatie te komen.

In de middag transfer naar het treinstation van Bangkok. Per nachttrein met slaapplaatsen reizen we vervolgens naar Chiang Mai.

U zult merken dat u relaxed kunt reizen in deze treinen. Uiteraard is het contact met andere reizigers een leuke bijkomstigheid. Allerlei nationaliteiten maken gebruik van deze treinen. In de avond en ’s morgens komen ze langs met een menukaart. U kunt hier dan een diner en/of een ontbijt bestellen (niet inclusief). Verder is de trein voorzien van een restauratiewagon. TIP: neem wat warme kleding mee, want in de trein staat de airco vaak behoorlijk koud.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein
Dag 08 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Night BazaarVroeg in de ochtend komt u aan op het treinstation van Chiang Mai, waar de chauffeur u staat op te wachten voor de transfer naar het Movenpick Suriwongse Hotel.

Het Movenpick Suriwongse Hotel is centraal gelegen in Chiang Mai. De Chiang Mai Night Bazaar ligt op 100m. Het hotel beschikt over 262 kamers, gratis wifi, een zwembad, 5 restaurants, een poolside bar en een bar/lounge.

De rest van de dag is ter vrije besteding. ’s Avonds kunt u een bezoek brengen aan de wereldberoemde Night Bazaar. Deze avondmarkt is gelegen aan de Chanklan Road en is de grootste markt van Chiang Mai. Op de markt kunt u allerlei artikelen aanschouwen. Het is een wirwar van kraampjes, eetstalletjes en winkels. Op de markt moet u uiteraard onderhandelen en afdingen. Vele handelaren verkopen dezelfde producten, dus u kunt eenvoudig naar de volgende gaan. Blijf lachen en vriendelijk, de beste deals sluit u indien beide partijen tevreden zijn. Veel plezier.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan het Khantoke Dinner, een traditioneel diner gecombineerd met een leuke dansshow (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Movenpick Suriwongse Hotel.

Hotel

San Kamphaeng - Silver FactoryNa het ontbijt brengen we een bezoek aan het dorp van de bergstam de Hmong, bekend vanwege het feit dat de vrouwen het werk verrichten en de mannen weinig tot niets doen! Deze bevolkingsgroep is oorspronkelijk afkomstig uit China. De Hmong hebben een eigen cultuur en taal. U kunt in dit dorp kennismaken met de lokale bewoners.

Hierna gaan we een bezoek brengen aan Bor Sang en San Kamphaeng. Deze plaatsjes zijn even buiten Chiang Mai gelegen en staan bekend om hun ambachten. Er zijn hier ondermeer zijdeweverijen, zilversmeden, houtsnijwerkplaatsen en lakwerk- en celadonfabriekjes.

We bezoeken een werkplaats waar de beroemde zijde (Thai Silk) wordt gemaakt. We zien hier het hele proces van de zijderups tot aan het eindproduct.

In de Silver Factory worden allerlei zilveren producten gemaakt, van sieraden tot beelden. In deze werkplaats krijgt u een goede uitleg over het proces van zilverbewerking.

Ook stoppen we bij een houtsnijwerkplaats. Prachtige houten beelden worden hier met de hand gemaakt. Uit enorme stukken hout worden prachtige voorwerpen uitgebeiteld en gesneden.

In Umbrella Village worden van generatie op generatie de beroemde parasols gemaakt. Ze worden gemaakt van rijstpapier en vervolgens beschilderd. We zien hier het gehele proces. Er zijn parasols en waaiers in allerlei soorten en maten. Uiteraard kunt u hier een prachtige gekleurde parasol aanschaffen. De parasols worden met de hand beschilderd. Er zijn soms echte kunstenaars aan het werk.

Overnachting in het Movenpick Suriwongse Hotel.

Ontbijt
Hotel

Mae Tang - Elephant CareNa het ontbijt vertrekken we naar een Elephant Sanctuary. Onderweg kunt u genieten van het prachtige landschap vol heuvels, bossen en boerderijen.

In het Elephant Sanctuary vinden geen ritjes op een olifant plaats en zien we de olifanten geen kunstjes vertonen. We gaan met ze baden en geven ze te eten. Kortom, een onvergetelijke belevenis. Het dagprogramma is nooit helemaal hetzelfde, dit is afhankelijk van de behoeftes van de olifanten.

Na aankomst in het park gaan we kennismaken met de olifanten en geven we deze prachtige dieren te eten. Tijdens deze interactie met de olifanten kunt u prachtige foto’s maken.

Rond het middaguur is het tijd geworden om zelf wat te eten. We gaan genieten van een heerlijke buffetlunch.

Na de lunch gaan de olifanten genieten van hun modderbad. Hierna volgt het hoogtepunt van deze dag. We gaan met de olifanten baden in de rivier. U kunt ze lekker schoonschrobben en met ze spelen in het verkoelende water.

Helaas is het al weer tijd geworden om afscheid te nemen van de olifanten en zullen we weer terugreizen naar Chiang Mai.

Let Op: Wij adviseren u om het volgende mee te nemen: zonnebrandcrème, een pet, muggenmelk en schone kleding. U wordt gevraagd om tijdens het baden met de olifanten een shirt en een korte broek te dragen. Tip: neem wat gele bananen mee, u zult nieuwe vrienden maken.

Overnachting in het Movenpick Suriwongse Hotel.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 11 :
Chiang Mai

Chiang Mai - bergstamNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

U kunt natuurlijk lekker bij het zwembad relaxen en bijkomen van de voorafgaande indrukwekkende dagen.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan één van onze dagexcursies Chiang Mai (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Movenpick Suriwongse Hotel.

Ontbijt
Hotel

Chiang Rai - Wat Rong KhunVroeg in de ochtend vertrekken we, na het ontbijt, naar de bekende Gouden Driehoek, het drielandenpunt van Thailand-Birma-Laos, waarvan de naam vroeger onmiddellijk werd verbonden met de papaverteelt en de handel in heroïne. Zodra we Chiang Mai achter ons hebben gelaten rijden we de bergen tegemoet. We rijden door een prachtige natuur en zien onderweg overal kleine dorpjes.

Onderweg stoppen we bij een heetwaterbron. Bij deze Hot Spring kunt u rustig rondwandelen. U kunt hier ook op een krukje plaatsnemen en met uw voeten in het warme water gaan. Ook is het mogelijk om een ei te koken in het hete water. Dit is een leuke ervaring om eens meegemaakt te hebben. De eieren zijn ter plaatse te koop.

Hierna rijden we verder naar Chiang Rai. We gaan hier een bezoek brengen aan de Witte Tempel, de Wat Rong Khun. Deze boeddhistische tempel dateert uit 1997 en is gebouwd in een witte kleur om de reinheid van Boeddha weer te geven. Met witte mozaïek wordt de wijsheid van Boeddha weerspiegeld.

Onze volgende bestemming is Chiang Saen, een oude maar levendige stad, mooi gelegen aan de Mekong Rivier die de grens vormt tussen Thailand en Laos. Vanuit Chiang Saen vertrekken we per boot voor een spectaculaire tocht over de Mekong rivier. We maken een prachtige boottocht over de rivier naar het drielandenpunt en brengen zelfs een bezoek aan Laos. (U dient uw paspoort mee te nemen tijdens deze excursie) In Laos bezoeken we een gezellige lokale markt, waar van alles te koop is. U kunt hier met Thai’s geld betalen. Hierna varen we weer terug naar Thailand. NOTICE: De markt in Laos is tot op heden nog gesloten, we zullen hier dan tot nader order geen bezoek aan brengen.

Na de lunch door naar Mae Sai, gelegen aan de gelijknamige rivier die op dat punt de grens met Myanmar (Birma) vormt. Er ligt een brug over de rivier waar een levendige handel plaatsvindt tussen de Thais en Birmanen. De plaats Mae Sai is de noordelijkste stad van Thailand.

Onderweg bezoeken we nog een dorpje van de Akha- en Yao bergstammen. We maken hier een wandeling door het dorp en kunnen kennismaken met de lokale bewoners.

Terug naar Chiang Mai. Onderweg ziet u vele boerendorpen en de vele rijstvelden die Noord-Thailand rijk zijn. Moe maar voldaan keren we weer terug in ons hotel in Chiang Mai.

Overnachting in het Movenpick Suriwongse Hotel.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 13 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Wat Phra That Doi SuthepNa het ontbijt wordt u vanuit de lobby van uw hotel opgehaald voor het vertrek naar de tempel Wat Phra That, gelegen op de berg Doi Suthep. Deze fraaie tempel ligt 16 kilometer buiten de stad op een hoogte van 1.300 meter en is te bereiken over een steile, bochtige weg.

De tempel de Wat Phra That Doi Suthep is één van de meest belangrijke tempels in Chiang Mai en zeker de meest vereerde onder de bevolking. Tijdens de boeddhistische feestdagen is het een belangrijke pelgrimsplaats. Het belang en de ligging van de tempel danken haar faam aan een interessante legende. Deze legende vertelt over een boeddhistische relikwie die volgens sommigen opgloeide en zichzelf magisch vermenigvuldigde voordat het zich toonde in de grote chedi van de Wat Suan Dok. De kopie relikwie werd op de rug van een wilde witte olifant gebonden. Het was vrij om te gaan waarheen het maar wilde. De olifant ging naar de top van de berg Suthep, hier trompette hij drie keer, maakte drie rondjes, knielde neer en stierf ter plekke. Dit werd gezien als signaal dat de relikwie op deze plaats wilde verblijven. Aan het eind van de 14de eeuw liet Koning Ku Na op deze plaats een tempel bouwen, de Doi Suthep. In de zes opvolgende eeuwen groeide het tempelcomplex en onderging de tempel enkele veranderingen. In het begin van de jaren 90 is het tempelcomplex gerestaureerd. Vanuit het tempelcomplex heeft u een schitterend uitzicht over de stad Chiang Mai. In het complex vindt u tevens een klein museum, waar allerlei oude opgravingen en giften aan de tempel tentoongesteld worden. In de tempel moet u gepast gekleed gaan, zonder schoenen. Om de tempel te bereiken moet u een trap betreden met 309 treden. Aan weerskanten ziet u een afscheiding met de afbeelding van een slang. Er gaat ook een kabelbaan naar boven.

Overnachting in het Movenpick Suriwongse Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt bent u de rest van de dag vrij. Houdt u er wel rekening mee dat u omstreeks 12.00 uur moet uitchecken.

Tegen de avond wordt u opgehaald voor de transfer naar het treinstation. Van hier vertrekt de nachttrein naar Bangkok. U reist wederom per 2e klasse met een eigen slaapplaats.

U kunt er ook voor kiezen om vanuit Chiang Mai terug te vliegen naar Bangkok of door te vliegen naar Koh Samui of Phuket.

Informeer naar de vele mogelijkheden! Bij deze wijzigingen zijn de binnenlandse vluchten, extra nachten en/of transfers niet inbegrepen

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein
Dag 15 :
Bangkok

Na aankomst op het treinstation van Bangkok volgt de transfer naar het vliegveld van Bangkok. Hier eindigt deze tour.

U bent NIET gebonden aan de hotels in deze rondreis, u kunt de hotels veranderen naar één van onze andere aanbevolen hotels. In dit geval betaalt u het prijsverschil tussen de hotels.

Ook kunt u deze reis verlengen. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Kaart Rondreis Thailand Deluxe

Kaart Rondreis Thailand Deluxe

Rondreis Thailand Deluxe - 15 dagen - BMT20

Vertrek Periode 2 deelnemers 4 deelnemers 6 deelnemers Tourcode Reisomschrijving
01-04-24 t/m 31-10-24 1133 989 918 BMT20 Rondreis Thailand Deluxe
01-11-24 t/m 31-12-24 1172 1028 957 BMT20 Rondreis Thailand Deluxe
va € 1133 va € 989 va € 918

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2024 t/m 31 maart 2024: € 419
  • 01 april 2024 t/m 31 oktober 2024: € 389
  • 01 november 2024 t/m 31 december 2024: € 419

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi van 12 april 2024 t/m 16 april 2024: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi van 29 december 2024 t/m 02 januari 2025: € 15 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Movenpick Suriwongse Hotel – Chiang Mai van 01 november 2024 t/m  12 november 2024: € 5,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Movenpick Suriwongse Hotel – Chiang Mai van 26 november 2024 t/m  29 november 2024: € 11 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Movenpick Suriwongse Hotel – Chiang Mai van 24 december 2024 t/m  02 januari 2025: € 16,50 per persoon / per nacht

Verplicht Diner in het Movenpick Suriwongse Hotel – Chiang Mai op 24 december 2024: € 39 per persoon

Verplicht Diner in het Movenpick Suriwongse Hotel – Chiang Mai op 31 december 2024: € 69 per persoon

Kanchanaburi - Erawan national park
Twin Towers Hotel - Bangkok
Twin Towers Hotel - Bangkok
Bangkok - Khao San Road
Bangkok - Baiyoke Sky Dinner
Bangkok - Baiyoke Sky Dinner
Bangkok - Baiyoke Sky Dinner
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Damnoen Saduak
Damnoen Saduak
Kanchanaburi - Jeath Museum
Kanchanaburi - Jeath Museum
Kanchanaburi - war cemetary
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - Treinreis
Kanchanaburi - Treinreis
Kanchanaburi - Treinreis
Sangklaburi - Three pagodes pass
Sangklaburi - Three pagodes pass
Sangklaburi - Wat Wangvivegaram
Sangklaburi - Wat Wangvivegaram
Sangklaburi - Wat Wangvivegaram
Sangklaburi - Wat Wangvivegaram
Sangklaburi - Mon Brug
Sangklaburi - Mon Brug
Sangklaburi - Mon Brug
Sangklaburi - Mon Brug
Sangklaburi - Mon Brug
Sangklaburi - Mon Brug
Sangklaburi
Sangklaburi
Sangklaburi
Sangklaburi
Sangklaburi
Sangklaburi
Sangklaburi
Kanchanaburi - Erawan national park
Kanchanaburi - Erawan national park
Kanchanaburi - Erawan national park
Kanchanaburi - Erawan national park
Kanchanaburi - Erawan national park
Kanchanaburi - Erawan national park
Kanchanaburi - Erawan national park
Kanchanaburi - Erawan national park
Kanchanaburi - Erawan national park
Kanchanaburi - Erawan national park
Kanchanaburi - Hellfire pass museum
Kanchanaburi - Hellfire pass museum
Kanchanaburi - Hellfire pass museum
Kanchanaburi - Hellfire pass museum
Kanchanaburi - Hellfire pass museum
Kanchanaburi - Hellfire pass museum
Kanchanaburi - Hellfire pass museum
Kanchanaburi - Hellfire pass museum
Kanchanaburi - Hellfire pass museum
Kanchanaburi - Hellfire pass museum
Gouden driehoek tour
Gouden driehoek tour
Gouden driehoek tour
Chiang Rai - Wat Rong Khun
Chiang Rai - Wat Rong Khun
Chiang Rai - Wat Rong Khun
Chiang Rai - Wat Rong Khun
Chiang Rai - Wat Rong Khun
slider_rondreis_thailand_deluxe_01

Een prachtige luxe individuele Thailand rondreis

slider_rondreis_thailand_deluxe_02

Dag 01: Vanaf het vliegveld volgt de transfer naar het Twin Towers Hotel

slider_rondreis_thailand_deluxe_03

Dag 01: Het prachtige zwembad van het Twin Towers Hotel

slider_rondreis_thailand_deluxe_04

Dag 01: Ga het bruisende Bangkok ontdekken

slider_rondreis_thailand_deluxe_06

Dag 01: 's Avonds kunt u optioneel deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner

slider_rondreis_thailand_deluxe_07

Dag 01: U kunt hier onbeperkt genieten van vele soorten gerechten

slider_rondreis_thailand_deluxe_08

Dag 01: Vanaf het uitkijkpunt kunt u genieten van het prachtige uitzicht

slider_rondreis_thailand_deluxe_09

Dag 02: 's Middags maken we een prachtige tocht door de klongs van Bangkok

slider_rondreis_thailand_deluxe_10

Dag 02: Het eerste stuk gaat over de machtige Chao Phraya rivier

slider_rondreis_thailand_deluxe_11

Dag 02: We varen langs de Wat Arun, de Tempel van de Dageraad

slider_rondreis_thailand_deluxe_12

Dag 02: Hier zien we het Koninklijk Paleis vanaf het water

slider_rondreis_thailand_deluxe_13

Dag 02: We verlaten de rivier en varen de klongs in

slider_rondreis_thailand_deluxe_14

Dag 02: We zien hier hoe de lokale bevolking leeft in de huisjes langs de klongs

slider_rondreis_thailand_deluxe_15

Dag 02: Zin in een drankje? Vanuit een bootje wordt dit verkocht

slider_rondreis_thailand_deluxe_18

Dag 02: We varen weer langzaam terug naar de pier

slider_rondreis_thailand_deluxe_19

Dag 03: Vandaag gaan we een bezoek brengen aan het Koninklijk Paleis

slider_rondreis_thailand_deluxe_20

Dag 03: De tempelwachters bij het Koninklijk Paleis

slider_rondreis_thailand_deluxe_21

Dag 03: U kunt rustig rondwandelen en alles bekijken

slider_rondreis_thailand_deluxe_22

Dag 03: De schitterende gouden Phra Sri Ratana Chedi

slider_rondreis_thailand_deluxe_23

Dag 03: De Royal Pantheon (Prasat Phra Dhepbidorn)

slider_rondreis_thailand_deluxe_24

Dag 03: Er valt heel veel te ontdekken

slider_rondreis_thailand_deluxe_25

Dag 03: De Phra Wiharn Yod kapel

slider_rondreis_thailand_deluxe_26

Dag 03: De tempel van de Emerald Boeddha - Wat Phra Kaew

slider_rondreis_thailand_deluxe_27

Dag 03: Mensen bidden en brengen offers bij de Wat Phra Kaew

slider_rondreis_thailand_deluxe_28

Dag 03: Het Koninklijk Paleis, een prachtige bezienswaardigheid in Bangkok

slider_rondreis_thailand_deluxe_29

Dag 04: Vandaag bezoeken we de kleurrijke drijvende markt

slider_rondreis_thailand_deluxe_30

Dag 04: Allerlei bootjes vol tropisch fruit varen rond over de markt

slider_rondreis_thailand_deluxe_31

Dag 04: Hierna bezoeken we in Kanchanaburi het JEATH Museum

slider_rondreis_thailand_deluxe_32

Dag 04: We leren hier van alles over de 2e wereldoorlog

slider_rondreis_thailand_deluxe_33

Dag 04: Hierna bezoeken we een oorlogsbegraafplaats

slider_rondreis_thailand_deluxe_34

Dag 04: Vervolgens bezoeken we de beroemde River Kwai Bridge

slider_rondreis_thailand_deluxe_35

Dag 04: U kunt over de brug wandelen

slider_rondreis_thailand_deluxe_36

Dag 04: Uitzicht vanaf deze wereldberoemde brug

slider_rondreis_thailand_deluxe_37

Dag 04: Ook vanaf de kant kunt u genieten van het prachtige zicht op de brug

slider_rondreis_thailand_deluxe_38

Dag 04: De brug over de river Kwai

slider_rondreis_thailand_deluxe_39

Dag 04: Hierna maken we een treinreis over de oude spoorlijn

slider_rondreis_thailand_deluxe_40

Dag 04: We rijden over de oude houten viaducten

slider_rondreis_thailand_deluxe_41

Dag 04: Onderweg kunt u genieten van het prachtige uitzicht

slider_rondreis_thailand_deluxe_42

Dag 05: We bezoeken vandaag de Tree Pagodes Pass

slider_rondreis_thailand_deluxe_43

Dag 05: De drie mini pagodes zijn een symbool voor vrede

slider_rondreis_thailand_deluxe_44

Dag 05: Na de lunch bezoeken we de Wat Wangvivegaram

slider_rondreis_thailand_deluxe_45

Dag 05: Dit is een prachtige Mon tempel

slider_rondreis_thailand_deluxe_46

Dag 05: De Wangvivegaram Mon tempel

slider_rondreis_thailand_deluxe_47

Dag 05: De Wangvivegaram Mon tempel

slider_rondreis_thailand_deluxe_48

Dag 05: Vervolgens bezoeken we de Mon brug (Saphan Mon)

slider_rondreis_thailand_deluxe_49

Dag 05: Deze houten brug verbindt Sangklaburi met het Mon dorp

slider_rondreis_thailand_deluxe_50

Dag 05: De brug is meer dan 400 meter lang

slider_rondreis_thailand_deluxe_51

Dag 05: We wandelen over de brug naar het Mon dorp Wang Kha

slider_rondreis_thailand_deluxe_52

Dag 05: Het Mon dorp Wang Kha

slider_rondreis_thailand_deluxe_53

Dag 05: De Mon is een bergstam die oorspronkelijk uit Myanmar komt

slider_rondreis_thailand_deluxe_54

Dag 05: Tot slot gaan we nog een prachtige boottocht maken

slider_rondreis_thailand_deluxe_55

Dag 05: We varen naar de lange houten Mon brug

slider_rondreis_thailand_deluxe_56

Dag 05: Vanuit de boot heeft u een prachtig zicht op de brug

slider_rondreis_thailand_deluxe_57

Dag 05: We zien ook de Wat Wangvivegaram vanuit de boot

slider_rondreis_thailand_deluxe_58

Dag 05: We varen naar een oude Mon tempel

slider_rondreis_thailand_deluxe_59

Dag 05: In het droge seizoen kunnen we de ruïnes van de Mon tempel bekijken

slider_rondreis_thailand_deluxe_60

Dag 05: In het regenseizoen staan deze ruïnes half onder water

slider_rondreis_thailand_deluxe_61

Dag 06: Na de lunch brengen we een bezoek aan de Erawan Watervallen

slider_rondreis_thailand_deluxe_62

Dag 06: U kunt prachtige wandeltochten maken in dit National Park

slider_rondreis_thailand_deluxe_63

Dag 06: Er zijn diverse watervallen te bewonderen

slider_rondreis_thailand_deluxe_64

Dag 06: Vergeet uw zwemkleding niet, want u kunt hier heerlijk zwemmen

slider_rondreis_thailand_deluxe_65

Dag 06: Lekker genieten bij de Erawan Watervallen

slider_rondreis_thailand_deluxe_66

Dag 06: U kunt zelfs een douche nemen in een echte waterval

slider_rondreis_thailand_deluxe_67

Dag 06: U kunt zelf bepalen tot welke waterval u wilt wandelen

slider_rondreis_thailand_deluxe_68

Dag 06: Er zijn diverse watervallen waarin u kunt zwemmen

slider_rondreis_thailand_deluxe_69

Dag 06: Wat een fantastische omgeving

slider_rondreis_thailand_deluxe_70

Dag 06: Ook kunt u in dit National Park genieten van de prachtige natuur

slider_rondreis_thailand_deluxe_71

Dag 07: Na het ontbijt bezoeken we de Hellfire Pass

slider_rondreis_thailand_deluxe_72

Dag 07: U kunt rustig rondwandelen door het museum

slider_rondreis_thailand_deluxe_73

Dag 07: U ziet hier foto's, tekeningen en gebruiksvoorwerpen

slider_rondreis_thailand_deluxe_74

Dag 07: De Peace Vessel bij de ingang naar de Hellfire Pass

slider_rondreis_thailand_deluxe_75

Dag 07: Vanuit het museum wandelen we naar beneden de jungle in

slider_rondreis_thailand_deluxe_76

Dag 07: Na een stukje lopen komen we aan bij de Hellfire Pass

slider_rondreis_thailand_deluxe_77

Dag 07: 25 april 1943 werd begonnen met de aanleg van dit 600m lange traject

slider_rondreis_thailand_deluxe_78

Dag 07: Voor deze spoorlijn moesten rotsen met de hand worden uitgehakt

slider_rondreis_thailand_deluxe_79

Dag 07: Er zijn hier vele dwangarbeiders en krijgsgevangenen gestorven

slider_rondreis_thailand_deluxe_80

Dag 07: De Hellfire Pass, zeer indrukwekkend

slider_rondreis_thailand_deluxe_81

Dag 12: We beginnen vandaag met een bezoek aan een heetwaterbron

slider_rondreis_thailand_deluxe_82

Dag 12: U kunt hier een eitje koken in het hete water

slider_rondreis_thailand_deluxe_83

Dag 12: Verder kunt u hier genieten van het warme water

slider_rondreis_thailand_deluxe_84

Dag 12: In Chiang Rai bezoeken we de Witte Tempel, de Wat Rong Khun

slider_rondreis_thailand_deluxe_85

Dag 12: U kunt rustig rondwandelen door dit prachtige tempelcomplex

slider_rondreis_thailand_deluxe_86

Dag 12: De Wat Rong Khun tempel dateert uit 1997

slider_rondreis_thailand_deluxe_87

Dag 12: De witte kleur van de tempel geeft de reinheid van Boeddha weer

slider_rondreis_thailand_deluxe_88

Dag 12: Er zijn prachtige details te ontdekken in het tempelcomplex

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_rondreis_thailand_deluxe_01
slider_rondreis_thailand_deluxe_02
slider_rondreis_thailand_deluxe_03
slider_rondreis_thailand_deluxe_04
slider_rondreis_thailand_deluxe_06
slider_rondreis_thailand_deluxe_07
slider_rondreis_thailand_deluxe_08
slider_rondreis_thailand_deluxe_09
slider_rondreis_thailand_deluxe_10
slider_rondreis_thailand_deluxe_11
slider_rondreis_thailand_deluxe_12
slider_rondreis_thailand_deluxe_13
slider_rondreis_thailand_deluxe_14
slider_rondreis_thailand_deluxe_15
slider_rondreis_thailand_deluxe_18
slider_rondreis_thailand_deluxe_19
slider_rondreis_thailand_deluxe_20
slider_rondreis_thailand_deluxe_21
slider_rondreis_thailand_deluxe_22
slider_rondreis_thailand_deluxe_23
slider_rondreis_thailand_deluxe_24
slider_rondreis_thailand_deluxe_25
slider_rondreis_thailand_deluxe_26
slider_rondreis_thailand_deluxe_27
slider_rondreis_thailand_deluxe_28
slider_rondreis_thailand_deluxe_29
slider_rondreis_thailand_deluxe_30
slider_rondreis_thailand_deluxe_31
slider_rondreis_thailand_deluxe_32
slider_rondreis_thailand_deluxe_33
slider_rondreis_thailand_deluxe_34
slider_rondreis_thailand_deluxe_35
slider_rondreis_thailand_deluxe_36
slider_rondreis_thailand_deluxe_37
slider_rondreis_thailand_deluxe_38
slider_rondreis_thailand_deluxe_39
slider_rondreis_thailand_deluxe_40
slider_rondreis_thailand_deluxe_41
slider_rondreis_thailand_deluxe_42
slider_rondreis_thailand_deluxe_43
slider_rondreis_thailand_deluxe_44
slider_rondreis_thailand_deluxe_45
slider_rondreis_thailand_deluxe_46
slider_rondreis_thailand_deluxe_47
slider_rondreis_thailand_deluxe_48
slider_rondreis_thailand_deluxe_49
slider_rondreis_thailand_deluxe_50
slider_rondreis_thailand_deluxe_51
slider_rondreis_thailand_deluxe_52
slider_rondreis_thailand_deluxe_53
slider_rondreis_thailand_deluxe_54
slider_rondreis_thailand_deluxe_55
slider_rondreis_thailand_deluxe_56
slider_rondreis_thailand_deluxe_57
slider_rondreis_thailand_deluxe_58
slider_rondreis_thailand_deluxe_59
slider_rondreis_thailand_deluxe_60
slider_rondreis_thailand_deluxe_61
slider_rondreis_thailand_deluxe_62
slider_rondreis_thailand_deluxe_63
slider_rondreis_thailand_deluxe_64
slider_rondreis_thailand_deluxe_65
slider_rondreis_thailand_deluxe_66
slider_rondreis_thailand_deluxe_67
slider_rondreis_thailand_deluxe_68
slider_rondreis_thailand_deluxe_69
slider_rondreis_thailand_deluxe_70
slider_rondreis_thailand_deluxe_71
slider_rondreis_thailand_deluxe_72
slider_rondreis_thailand_deluxe_73
slider_rondreis_thailand_deluxe_74
slider_rondreis_thailand_deluxe_75
slider_rondreis_thailand_deluxe_76
slider_rondreis_thailand_deluxe_77
slider_rondreis_thailand_deluxe_78
slider_rondreis_thailand_deluxe_79
slider_rondreis_thailand_deluxe_80
slider_rondreis_thailand_deluxe_81
slider_rondreis_thailand_deluxe_82
slider_rondreis_thailand_deluxe_83
slider_rondreis_thailand_deluxe_84
slider_rondreis_thailand_deluxe_85
slider_rondreis_thailand_deluxe_86
slider_rondreis_thailand_deluxe_87
slider_rondreis_thailand_deluxe_88
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Rondreis Thailand Deluxe