Rondreis Noord-Thailand - 15 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 900
va € 759
va € 706

Rondreis Noord-Thailand 

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

Deze Thailand rondreis brengt u naar de westers aandoende wereldstad Bangkok. De mooiste plekjes zijn vaak aan het oog onttrokken door de verkeerschaos, moderne gebouwen en de vele mensen. We gaan hier een leuke tour maken naar het plaatsje Maha Chai. Hierna bezoeken we Kanchanaburi, bekend vanwege de River Kwai Bridge. Per nachttrein, 2e klasse inclusief slaapplaats, gaan we vervolgens door naar Chiang Mai, de roos van het noorden. Vanuit Chiang Rai bezoeken we de bergstammen en de beruchte Gouden Driehoek. Deze rondreis kunt u verlengen met een strandvakantie naar keuze.

Dag 01 :
Bangkok

Bangkok - Tuk TukAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Asia Hotel Bangkok. Dit hotel is centraal gelegen in Bangkok, naast het Skytrainstation Ratchatewi. Het is slechts 1 halte met de skytrain naar Siam Square en het winkelcentrum MBK. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen aan het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in één van de hoogste gebouwen van Thailand. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Hotel

Maha ChaiNa het ontbijt gaan we genieten van een dagje authentiek Bangkok.

We vertrekken vanuit ons hotel naar het Wong Wian Yai treinstation, gelegen aan de overkant van de enorme Chao Phraya Rivier. Hoe dichter we in de buurt van Wong Wian Yai komen, hoe anders de stad er uit ziet. Hier vinden we nog het echte oude Bangkok, zoals het vroeger was. Wij Nederlanders worden hier nog nagekeken, als of we van een andere planeet komen.

Het treinstation van Wong Wian Yai is nog zo authentiek, met kleine winkeltjes & eetstalletjes. Op de rails staat het oude boemeltje al te puffen. U kunt hier wat rondwandelen tot het treintje vertrekt. Na een hoop herrie, door de luidsprekers, brengt de gids ons naar onze plaatsen. U kunt het waarschijnlijk niet verstaan maar u zult begrijpen dat de trein gaat vertrekken.

Langzaam boemelen we naar een hogere snelheid, prachtig wat we allemaal zien, palmbomen, houten huisjes langs de spoorbaan, rijstvelden, vuurtjes waarop gekookt wordt, diverse fruitbomen, wat een rust. We zitten echt een uurtje te genieten van dit prachtige landschap. Ineens gaat de trein langzaam rijden en belanden we ineens midden in een overdekte markt. We zijn aangekomen in Maha Chai.

Aangekomen in het plaatsje Maha Chai gaan we een wandeling maken over de vismarkt en kleine straatjes en steegjes. Hierna lopen we verder naar de rivier, waar we de veerboten af en aan zien varen. Hier zullen we ook even alles tot ons laten bezinken tijdens de lunch bij de rivier.

Na deze mooie ervaring gaan we weer terug met het treintje naar Wong Wian Yai en vervolgens door naar ons hotel in Bangkok.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 03 :
Bangkok

Bangkok - Grand PalaceNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden. U kunt op eigen gelegenheid deze bruisende stad gaan ontdekken. Met de skytrain kunt u zich gemakkelijk en snel voort bewegen in deze mega stad. De bekende winkelcentra, zoals het MBK, zijn eenvoudige per skytrain te bereiken.

Optioneel kunt u op deze ochtend de Grand Palace Tour en/of in de middag de Klong Tour bijboeken. Indien u wilt deelnemen aan één of beide excursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Ontbijt
Hotel

Damnoen Saduak - drijvende marktNa het ontbijt vertrekken we naar de befaamde drijvende markt van Damnoen Saduak. De drijvende markt ligt ongeveer 80 kilometer ten westen van Bangkok in de provincie Ratchaburi. Het is een schilderachtig gezicht die honderden smalle bootjes met fruit, levensmiddelen, vlees en vis. Alhoewel de drijvende markt de laatste jaren erg commercieel is geworden is het toch een leuke excursie. Allerlei bootjes vol met fruit en andere exotische producten varen in een kanaal heen en weer. Toeristen kunnen tevens in zo’n bootje rondvaren en zo langs de bootjes met koopwaar varen. Deze boottocht zit niet in de prijs inbegrepen en moet ter plaatse voldaan worden. Uiteraard heeft u ook van de zijkant een goed zicht op de drijvende markt. Het is een vrolijk schouwspel vol prachtige kleuren en producten.

Hierna reizen we verder naar Kanchanaburi, bekend vanwege de ‘Bridge over the River Kwai’ en de beruchte ‘dodenspoorlijn’. De brug werd wereldberoemd door de gelijknamige film.

In de middag bezoeken we de River Kwai Bridge. De brug is het symbool van de Birma-spoorlijn. In 1942 besloten de Japanners een spoorlijn aan te leggen tussen Thailand en Birma. Deze spoorlijn moest de bevoorrading van de troepen in Birma mogelijk maken. Het traject van 415 km staat ook wel bekend als de dodenspoorlijn, vanwege de vele doden die gevallen zijn tijdens de bouw van deze spoorlijn. Het is mogelijk om over de brug heen te lopen. U kunt hier schitterende foto’s maken.

Vervolgens gaan we inchecken in het Pung Waan Kwai Yai Resort. Dit resort is rustig gelegen in een fantastische omgeving. De stad Kanchanaburi ligt op circa 2km. Een aanrader is om in de avond een bezoek te brengen aan de verlichte brug en lekker te gaan eten in één van de drijvende restaurants op de rivier.

Overnachting in het Pung Waan Kwai Yai Resort.

Ontbijt
Hotel

Kanchanaburi - Wat Chai ChumphonNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de Wat Chai Chumphon. U kunt rustig rondwandelen door het tempelcomplex. Deze tempel dateert uit de periode van Koning Rama I. Naast de Boeddhabeelden vinden we hier een prachtig kunstwerk van een enorm wit paard.

Hierna maken we een onvergetelijke tocht met een longtailboot over de rivier naar de beroemde ‘Bridge over the River Kwai‘. Tijdens de boottocht zal de bootsman zo af en toe even “het gas erop gooien”, een spectaculaire ervaring die u niet mag missen. Vervolgens varen we onder de River Kwai Bridge door en meren we aan bij de oever.

Vervolgens bezoeken we de Khao Poon Cave Tempel. Deze oude tempel is gelegen in een grot, net buiten Kanchanaburi. De grot bestaat uit 9 kamers, die via smalle openingen met elkaar in verbinding staan. In de grot kunnen we niet alleen genieten van de Boeddhabeelden, maar ook van de stalagmieten en stalactieten.

Tot slot maken we een prachtige treinreis over de oude spoorlijn. We rijden over de oude houten viaducten langs de River Kwai. Tijdens deze treinreis kunt u genieten van het prachtige uitzicht.

Overnachting in het Pung Waan Kwai Yai Resort.

Ontbijt
Hotel

Kanchanaburi - Pung Waan Kwai Yai ResortNa het ontbijt kunt u de ochtend vrij besteden. U kunt gaan genieten bij de rivier of nog een frisse duik nemen in het zwembad.

In de middag volgt de transfer naar het treinstation van Bangkok. Per nachttrein met slaapplaatsen reizen we vervolgens naar Chiang Mai.

U zult merken dat u relaxed kunt reizen in deze treinen. Uiteraard is het contact met andere reizigers een leuke bijkomstigheid. Allerlei nationaliteiten maken gebruik van deze treinen. In de avond en ’s morgens komen ze langs met een menukaart. U kunt hier dan een diner en/of een ontbijt bestellen (niet inclusief). Verder is de trein voorzien van een restauratiewagon. TIP: neem wat warme kleding mee, want in de trein staat de airco vaak behoorlijk koud.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein
Dag 07 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Night BazaarVroeg in de ochtend aankomst op het treinstation van Chiang Mai. Hier staat de lokale chauffeur u op te wachten. U herkent de chauffeur aan het bordje met u naam erop vermeld. Transfer naar het Royal Peninsula Hotel.

Het Royal Peninsula Hotel beschikt over 105 kamers en is centraal gelegen in het centrum van Chiang Mai. Het hotel is voorzien van een zwembad, een bar en een restaurant. De Muang Mai Market ligt op 900m van het hotel en ook de Warorot Market en de Chiang Mai Night Bazaar zijn eenvoudig te bereiken.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan het Khantoke Dinner, een traditioneel diner gecombineerd met een leuke dansshow (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Royal Peninsula Hotel.

Hotel
Dag 08 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Wat Phra That Doi SuthepNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

U kunt natuurlijk lekker bij het zwembad relaxen en bijkomen van de voorafgaande indrukwekkende dagen.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan één van onze dagexcursies Chiang Mai (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Royal Peninsula Hotel.

Ontbijt
Hotel

Laluna Hotel and ResortNa het ontbijt volgt de transfer naar Chiang Rai. De afstand tussen beide steden is circa 180 km.

Chiang Rai is in 1262 gesticht door Koning Mengrai. Later werd de stad veroverd door het Birmese leger. In 1786 werd Chiang Rai heroverd en sindsdien maakt het deel uit van het Koninkrijk Thailand. Tegenwoordig is de stad zeer populair als startplaats voor één van de vele trektochten en voor reizen naar de Gouden Driehoek.

Na aankomst in Chiang Rai gaan we inchecken in het Laluna Hotel and Resort. Dit is een ruim opgezet resort, omgeven door een grote tropische tuin en centraal gelegen. Het resort beschikt over een groot zwembad, waar u heerlijk kunt relaxen en zwemmen.

De rest van de dag kunt u vrij besteden. U kunt op eigen gelegenheid Chiang Rai gaan ontdekken.

Overnachting in het Laluna Hotel and Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 10 :
Chiang Rai

Chiang Rai - bergstamNa het ontbijt maken we een boottocht over de Kok rivier naar het nationaal park.

Na aankomst in het nationaal park gaan we een trekking maken naar dorpjes van de Akha– en de Lahu bergstammen. We wandelen door een prachtige natuur en de gids geeft uitleg over de flora en de fauna van dit gebied. In de dorpjes van de bergstammen gaan we kennis maken met de lokale bewoners en zien hun manier van leven. Veel bergstammen spreken een eigen taal en de vrouwen dragen vaak traditionele kleurrijke kleding.

We gaan lunchen in het dorpje van de Akha bergstam.

Na de lunch kunt u relaxen en zwemmen bij de Huay Kaew waterval, één van de grootste watervallen in het nationaal park.

Vervolgens wandelen we verder naar een Chinese theeplantage en kunt u nog wat relaxen bij een heetwaterbron.

Overnachting in het Laluna Hotel and Resort.

Ontbijt
Hotel

Chiang Rai - Wat Rong KhunNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de Witte Tempel, de Wat Rong Khun. Deze boeddhistische tempel dateert uit 1997 en is gebouwd in een witte kleur om de reinheid van Boeddha weer te geven. Met witte mozaïek wordt de wijsheid van Boeddha weerspiegeld.

Hierna bezoeken we het Black House. Dit museum bestaat uit diverse gebouwen in verschillende bouwstijlen en huisvest een grote verzameling kunstobjecten.

Vervolgens rijden we in noordelijke richting naar Mae Sai, gelegen aan de gelijknamige rivier die op dat punt de grens met Myanmar (Birma) vormt. Er ligt hier een brug, over de rivier, waar een levendige handel plaatsvindt tussen de Thais en Birmanen. De plaats Mae Sai is de noordelijkste stad van Thailand. Een monument geeft hier aan dat u op het meest noordelijke punt van Thailand bent.

Na de lunch rijden we verder naar de Gouden Driehoek. Hier bezoeken we het drielandenpunt van Thailand-Myanmar-Laos. De Gouden Driehoek werd vroeger onmiddellijk verbonden met de papaverteelt en de handel in heroïne. Vanaf het drielandenpunt heeft u een prachtig uitzicht over de drie landen.

Vervolgens bezoeken we het House of Opium museum. In dit museum vinden we vele voorwerpen die betrekking hebben op het gebruik en de handel van opium.

Tot slot bezoeken we in Chiang Saen de Wat Chedi Luang. De chedi is 18m hoog en heeft een achthoekige voet. De tempel is gebouwd in 1290 door koning Saen Phu.

We vervolgen onze route terug naar Chiang Rai.

Overnachting in het Laluna Hotel and Resort.

Ontbijt, Lunch
Hotel

Chiang MaiNa het ontbijt volgt de transfer terug naar Chiang Mai. Onderweg kunt u genieten van het prachtige landschap.

Na aankomst in Chiang Mai inchecken in het Royal Peninsula Hotel. U kunt bij het zwembad heerlijk gaan relaxen en in de avonduren rondwandelen over de avondmarkt.

Overnachting in het Royal Peninsula Hotel.

Ontbijt
Hotel

Chiang Mai - Lanna Palace HotelOntbijt. Voor 12.00 uur dient u uw kamer verlaten te hebben. U kunt uw bagage achterlaten in de opslagkamer bij de receptie (waardevolle spullen meenemen).

De rest van de dag is vrij ter besteding.

De chauffeur brengt u laat in de middag naar het treinstation, vandaar vertrekt u met de nachttrein terug naar Bangkok.

Overnachting in de nachttrein.

In de Noord Thailand Tour kunt u de volgende wijzigingen aanbrengen:

Niet per nachttrein naar Bangkok, maar vliegen vanuit Chiang Mai naar Bangkok. In dit geval dient u 1 nacht langer te verblijven in Chiang Mai of Bangkok. Het is ook mogelijk dat de vlucht Chiang Mai – Bangkok aansluit op uw terugvlucht van Bangkok naar Amsterdam.

Informeer naar de vele mogelijkheden! Bij deze wijzigingen zijn de binnenlandse vluchten, extra nachten en/of transfers niet inbegrepen

Ontbijt
Nachttrein
Dag 14 :
Bangkok

Bangkok - fietstourVroeg in de ochtend aankomst op het treinstation van Bangkok. Hierna volgt de transfer naar het Asia Hotel Bangkok.

De rest van de dag is vrij ter besteding. U kunt heerlijk gaan relaxen bij het zwembad of Bangkok gaan ontdekken.

Optioneel kunt u in de middag deelnemen aan de fietstocht klassiek Bangkok  (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze fietstocht dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Hotel
Dag 15 :
Bangkok

Na het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Bangkok. Hier eindigt deze tour.

U bent NIET gebonden aan de hotels in deze rondreis, u kunt ieder hotel veranderen naar één van onze andere hotels. Via onze hotelpagina’s kunt u de hotels vergelijken.

Ook kunt u deze reis verlengen. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Rondreis Noord-Thailand

Kaart Rondreis Noord Thailand

Noord Thailand Tour - 15 dagen - BMT13

Vertrek Periode 2 deelnemers 4 deelnemers 6 deelnemers Tourcode Reisomschrijving
01-11-22 t/m 31-10-23 900 759 706 BMT13 Noord Thailand Tour
va € 900 va € 759 va € 706

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 november 2022 t/m 31 oktober 2023: € 289

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Toeslag bij verblijf in het Pung Waan Kwai Yai Resort – Kanchanaburi van 29 december 2022 t/m 02 januari 2023: € 7,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Royal Peninsula Hotel – Chiang Mai van 30 december 2022 t/m 02 januari 2023: € 7,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal Peninsula Hotel – Chiang Mai van 12 april 2023 t/m 16 april 2023: € 7,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal Peninsula Hotel – Chiang Mai van 07 november 2023 t/m 10 november 2023: € 7,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Laluna Hotel and Resort – Chiang Rai van 01 november 2022 t/m 23 december 2022: € 5,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Laluna Hotel and Resort – Chiang Rai van 24 december 2022 t/m 02 januari 2023: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Laluna Hotel and Resort – Chiang Rai van 03 januari 2023 t/m 20 maart 2023: € 5,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Laluna Hotels and Resort – Chiang Rai van 01 november 2023 t/m 23 december 2023: € 5,50 per persoon / per nacht

Wat Rong Khun
Bangkok - Bangkok Centre hotel
Bangkok - Bangkok Centre hotel
Bangkok - Chinatown
Bangkok - Chinatown
bangkok - Baiyoke Sky dinner
bangkok - Baiyoke Sky dinner
bangkok - Baiyoke Sky dinner
bangkok - Baiyoke Sky dinner
bangkok - Baiyoke Sky dinner
Maha Chai
Maha Chai
Maha Chai
Maha Chai
Maha Chai
Maha Chai
Maha Chai
Maha Chai
Maha Chai
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Klongtour
Damnoen Saduak
Damnoen Saduak
Damnoen Saduak
Damnoen Saduak
Damnoen Saduak
Damnoen Saduak
Damnoen Saduak
Chiang Mai - Gouden driehoek
Chiang Mai - Gouden driehoek
Wat Rong Khun
Wat Rong Khun
Chiang Mai - Gouden driehoek
Chiang Mai - Gouden driehoek
slider_rondreis_noord_thailand_01

De Noord Thailand Tour, een 15-daagse individuele rondreis

slider_rondreis_noord_thailand_02

Dag 01: Vanaf het vliegveld volgt de transfer naar het Bangkok Centre Hotel

slider_rondreis_noord_thailand_03

Dag 01: U kunt heerlijk relaxen bij het zwembad

slider_rondreis_noord_thailand_04

Dag 01: Op loopafstand van het hotel ligt het gezellige China Town

slider_rondreis_noord_thailand_05

Dag 01: In China Town vindt u vele winkels, restaurants en marktkraampjes

slider_rondreis_noord_thailand_06

Dag 01: 's Avonds kunt u optioneel deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner

slider_rondreis_noord_thailand_07

Dag 01: Het Sky restaurant bevindt zich op de 78ste verdieping circa 300m

slider_rondreis_noord_thailand_08

Dag 01: U kunt hier onbeperkt genieten van vele gerechten

slider_rondreis_noord_thailand_09

Dag 01: Na het diner kunt u een kijkje nemen op het 360° Revolving Roof Deck

slider_rondreis_noord_thailand_10

Dag 01: Vanaf dit uitkijkpunt heeft u een schitterend uitzicht over Bangkok

slider_rondreis_noord_thailand_11

Dag 02: Na het ontbijt vertrekken we naar het Wong Wian Yai station

slider_rondreis_noord_thailand_12

Dag 02: We gaan een leuke treinreis maken naar Maha Chai

slider_rondreis_noord_thailand_13

Dag 02: De drukte van de stad laten we al snel achter ons

slider_rondreis_noord_thailand_14

Dag 02: Wat opvalt is dat de mensen hier vlak naast de spoorlijn wonen

slider_rondreis_noord_thailand_15

Dag 02: De trein vermindert vaart als we aankomen in Maha Chai

slider_rondreis_noord_thailand_16

Dag 02: Als de trein eraan komt halen de handelaren snel hun spullen weg

slider_rondreis_noord_thailand_17

Dag 02: Het verkeer wordt handmatig tegengehouden

slider_rondreis_noord_thailand_18

Dag 02: De trein stopt bij het treinstation van Maha Chai

slider_rondreis_noord_thailand_19

Dag 02: Is dit nu een treinstation of een markt ???

slider_rondreis_noord_thailand_20

Dag 03: Optioneel kunt u een bezoek aan het Koninklijk Paleis

slider_rondreis_noord_thailand_21

Dag 03: Optioneel kunt u in de middag deelnemen aan de klong Tour

slider_rondreis_noord_thailand_22

Dag 04: Na het ontbijt vertrekken we naar de drijvende markt Damnoen Saduak

slider_rondreis_noord_thailand_23

Dag 04: Op deze markt varen bootjes rond vol groenten en fruit

slider_rondreis_noord_thailand_24

Dag 04: Het is een vrolijk schouwspel van kleuren en geuren

slider_rondreis_noord_thailand_25

Dag 04: Er zijn bootjes waar complete maaltijden worden bereidt

slider_rondreis_noord_thailand_26

Dag 04: Vanaf de kant heeft u een goed zicht op de markt

slider_rondreis_noord_thailand_27

Dag 04: Optioneel kunt u een bootje huren ...

slider_rondreis_noord_thailand_28

Dag 04: ... en u over de markt laten varen, een unieke ervaring

slider_rondreis_noord_thailand_29

Dag 11: Onderweg naar het noorden stoppen we bij een heetwaterbron

slider_rondreis_noord_thailand_30

Dag 11: U kunt hier zelfs een ei laten koken in het hete water

slider_rondreis_noord_thailand_31

Dag 11: In Chiang Rai bezoeken we de Witte Tempel, de Wat Rong Khun

slider_rondreis_noord_thailand_32

Dag 11: Deze tempel uit 1997 is geheel gebouwd in de witte kleur

slider_rondreis_noord_thailand_33

Dag 11: Na de lunch bezoeken we Mae Sai, de noordelijkste stad in Thailand

slider_rondreis_noord_thailand_34

Dag 11: Op de terugweg stoppen we bij een dorp van de bergstammen

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_rondreis_noord_thailand_01
slider_rondreis_noord_thailand_02
slider_rondreis_noord_thailand_03
slider_rondreis_noord_thailand_04
slider_rondreis_noord_thailand_05
slider_rondreis_noord_thailand_06
slider_rondreis_noord_thailand_07
slider_rondreis_noord_thailand_08
slider_rondreis_noord_thailand_09
slider_rondreis_noord_thailand_10
slider_rondreis_noord_thailand_11
slider_rondreis_noord_thailand_12
slider_rondreis_noord_thailand_13
slider_rondreis_noord_thailand_14
slider_rondreis_noord_thailand_15
slider_rondreis_noord_thailand_16
slider_rondreis_noord_thailand_17
slider_rondreis_noord_thailand_18
slider_rondreis_noord_thailand_19
slider_rondreis_noord_thailand_20
slider_rondreis_noord_thailand_21
slider_rondreis_noord_thailand_22
slider_rondreis_noord_thailand_23
slider_rondreis_noord_thailand_24
slider_rondreis_noord_thailand_25
slider_rondreis_noord_thailand_26
slider_rondreis_noord_thailand_27
slider_rondreis_noord_thailand_28
slider_rondreis_noord_thailand_29
slider_rondreis_noord_thailand_30
slider_rondreis_noord_thailand_31
slider_rondreis_noord_thailand_32
slider_rondreis_noord_thailand_33
slider_rondreis_noord_thailand_34
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Rondreis Noord-Thailand

Reis details:

  • Bangkok
  • 2
  • BMT13
  • 15 dagen
  • Hotels op basis van logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

🌴 Vakantie Thailand