Rondreis Ontdek Bali - 17 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 827
va € 702
va € 612

Rondreis: Ontdek Bali

Deze rondreis start dagelijks vanaf het vliegveld van Denpasar

Ontdek Bali met deze 17-daagse individuele rondreis. Vanuit Kuta reizen we naar Ubud. Onderweg bezoeken we de Tanah Lot en de Taman Ayun. In Ubud maken we een prachtige wandeltocht door de rijstvelden. Onderweg naar Munduk bezoeken we de Jatiluwih rijstterrassen en de Pura Ulun Danu. Verder bezoeken we de Munduk waterval, prachtig gelegen in de jungle. Via de Brahma Vihara-Arama en de Air Panas gaan we verder naar Lovina. Hier kunt u heerlijk relaxen aan het strand of dolfijnen gaan spotten. Vervolgens bezoeken we de Besakih tempel, schitterend gelegen tegen de hellingen van de Gunung Agung. Vanuit Sidemen bezoeken we de Kehen tempel. Onze volgende bestemming is Candidasa. Vanuit deze plaats bezoeken we de Kerta Gosa en de Goa Lawah. We eindigen weer in Kuta, waar u nog kunt gaan genieten van een paar rustige dagen aan het strand.

Bali - Kuta BeachAankomst op het internationale vliegveld in Denpasar. Hier staat de chauffeur u op te wachten voor de transfer naar het Bakung Sari Hotel. Het Bakung Sari Hotel heeft een goede ligging en geeft u de charme van een Balinees familiehotel. Het is gelegen in een mooie tuin met veel tropische planten.

Faciliteiten: alle kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, televisie met satelliet aansluiting, balkon en ijskast met minibar. Het complex is voorzien van een zwembad met kinderbad, een massage en een poolbar. In het Bakung Sari restaurant heeft u de keuze uit Indonesische of westerse gerechten.

Locatie: het Bakung Sari Hotel ligt in het centrum van Kuta, vlakbij het winkelgebied Kuta Square en op loopafstand van het prachtige strand van Kuta. De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt heerlijk uitrusten, lekker zwemmen of genieten aan het strand.

Optioneel kunt u laat in de middag deelnemen aan de Jimbaran Dinner Tour, u kunt dit bij ons kantoor op Bali of in Nederland reserveren (niet in de prijs inbegrepen).

Overnachting in het Bakung Sari Hotel – deluxe kamer.

Hotel

Bali - Tanah LotNa het ontbijt brengen we een bezoek aan Bali’s beroemdste zeetempel, de Tanah Lot. Aan de westkust, op korte afstand van Kediri, wacht u een adembenemend schouwspel: de tempel van Tanah Lot, eenzaam gelegen op een rots even uit de kust. Tanah betekent aarde en Lot betekent zee. Letterlijk vertaald hebben we het dus over de Tempel van de Aarde, gelegen in de Zee. Net als vele andere tempels op Bali is de Tanah Lot verbonden met de heilige Brahman priester Danghyang Nirarta. Deze priester besloot, tijdens één van zijn reizen in de 16de eeuw, op deze prachtige plaats te overnachten. Later besloten de inwoners op deze prachtige plaats een tempel te bouwen, de Tanah Lot. De tempel behoort tot één van de zes belangrijkste tempels van Bali. De tempel is opgedragen aan de God van de Zee. In de ochtenduren kunt u hier genieten van het prachtige uitzicht op de tempel.

Hierna brengen we een bezoek aan de Taman Ayun tempel. Deze tempel is gelegen bij het plaatsje Mengwi en is gewijd aan de vorsten die tot 1892 heersten over dit gebied. De Pura Taman Ayun is gebouwd in 1634 en omgeven door grachten met lotusbloemen. In het tempelcomplex staan vele torens, welke bergen voor moeten stellen. De hoogste toren heeft 11 verdiepingen en stelt de berg Gunung Batukau voor.

Vervolgens reizen we verder naar Ubud. Na aankomst in Ubud gaan we inchecken in het Tebesaya Cottage Resort.

Het Tebesaya Cottage Resort ligt op loopafstand van het centrum van Ubud. In de directe omgeving bevinden zich enkele prachtige rijstterrassen. Ook beschikt dit resort over twee prachtige zwembaden, waar u heerlijk kunt relaxen. WIFI is beschikbaar in het resort.

Overnachting in het Tebesaya Cottage Resort – deluxe kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Ubud

Ubud - Monkey ForestNa het ontbijt is deze dag ter vrije besteding.

U kunt een fiets huren en de omgeving gaan verkennen. Bezienswaardigheden in Ubud zijn het apenbos, prachtige rijstterrassen en het Puri Saren Ubud.

Op loopafstand van het Tebesaya Cottage Resort ligt het apenbos. Het is leuk om hier te gaan wandelen. U ziet de apen in het wild. Let Op, de apen kunnen zeer brutaal zijn en leveren soms apenstreken. Het Ubud Monkey Forest omvat een beschermd natuurgebied, dat voornamelijk bestaat uit een dicht bos. Dit heuvelachtige bos heeft een mysterieuze sfeer, veel bomen hebben hier een heilige status. Binnen het hindoeïsme wordt gestreefd naar een harmonieuze relatie tussen mens en natuur. Er gaan verschillende wandelpaden door het bos. In het zuidwesten van het park ligt de Pura Dalem Agung.

In de omgeving van Ubud bevinden zich prachtige rijstterrassen. U kunt prachtige wandeltochten maken door deze rijstterrassen en onderweg leuke dorpjes bezoeken.

In het centrum van Ubud ligt de Puri Saren Agung. Dit paleis van het koninkrijk Ubud dateert uit de 16e eeuw. Het wordt ook wel het “waterpaleis” genoemd. Rond 1930 werd het koningshuis afgeschaft. Het paleis is nu grotendeels vrij toegankelijk voor bezoekers. Aan de achterkant van het paleis wonen nog steeds afstammelingen van de koninklijke familie. De huidige muren en elegante poorten zijn het werk van Gusti Nyoman Lempad. In het paleis worden nog regelmatig traditionele Balinese dansvoorstellingen georganiseerd.

Overnachting in het Tebesaya Cottage Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 04 :
Ubud

Ubud - rijstveldenNa het ontbijt gaan we een prachtige wandeltocht maken door de rijstvelden in de omgeving van Ubud.

U wordt opgehaald door onze lokale gids die u begeleidt tijdens deze wandeltocht. We wandelen over smalle paadjes tussen de rijstvelden. Afhankelijk van het seizoen zijn deze prachtig gekleurd. In het regenseizoen staan de rijstvelden deels onder water, wat ook fantastisch gezicht is. De gids zal u van alles vertellen over de rijstboeren, het eeuwenoude irrigatiesysteem en het traditionele Balinese leven. Tijdens de wandeltocht passeren we enkele lokale dorpjes. Hier kunt u kennismaken met de bewoners en hun manier van leven.

Overnachting in het Tebesaya Cottage Resort.

Ontbijt
Hotel

Bali - Pura Ulun Danu BratanNa het ontbijt reizen we verder naar Munduk.

Onderweg stoppen we in Jatiluwih, hier kunt u genieten van het schitterende uitzicht over de rijstterrassen.

Vervolgens gaan we een bezoek brengen aan de Pura Ulun Danu Bratan. Deze tempel is gewijd aan de godin Dewi Danu, de godin van het water, de meren en de rivieren. Het complex is gebouwd in 1633 en is verdeeld over verschillende eilandjes. De Meru pagode, met elf daken is gewijd aan Shiva en zijn gemalin Parvati. Het Bratan meer staat bekend als een heilig bergmeer. Het altaar in de Pura Ulun Danu Bratan stond jaren geleden in een lager gelegen tempel. Bij de uitbarsting van de vulkaan Batur in 1926 werden zowel het dorp als de tempel onder lava bedolven en bleef alleen het altaar van Dewi Danu gespaard. Daarom verhuisde de dorpelingen het altaar naar deze hoger gelegen tempel.

Na aankomst in Munduk gaan we inchecken in het Munduk Sari Garden Villa. Dit resort is prachtig gelegen tegen een berghelling. Sommige kamers zijn alleen per trap te bereiken. De superior kamers beschikken over een balkon en een fantastisch uitzicht over de omgeving. In het restaurant kunt u terecht voor internationale maaltijden en ook kunt u hier gebruik maken van WIFI. In de omgeving kunt u prachtige wandeltochten maken en het nabij gelegen dorpje Munduk bezoeken.

Overnachting in het Munduk Sari Garden Villa – superior kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 06 :
Munduk

Bali - Munduk watervalDeze dag gaan we, na het ontbijt, een bezoek brengen aan de Munduk waterval.

Deze waterval is prachtig gelegen in de jungle. Om de waterval te bereiken moeten we een wandeling maken door de jungle. We wandelen naar beneden over dichtbegroeide paden en trappetjes. Onderweg krijgt u uitleg over de flora en fauna van deze omgeving. Vervolgens kunt u genieten van het naar beneden stortende water van de Munduk waterval. Via een plateau kunt u vlak bij de waterval komen.

Overnachting in het Munduk Sari Garden Villa.

Ontbijt
Hotel

Banjar - Air PanasNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de prachtige Boeddhistische tempel “Brahma Vihara-Arama” in Banjar. Deze tempel uit 1969 behoort tot één van de grootste tempels van Bali. Het tempelcomplex is gelegen op een heuvel en doet qua bouwstijl denken aan de Borobudur. Vanuit het complex heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving. Vanwege de rustige ligging is het tempelcomplex de perfecte locatie om te mediteren. Via allerlei trappen komt u steeds hoger in het tempelcomplex. De tempel bestaat uit 5 belangrijke complexen. De eerste is de Uposatha Gara, welke is gelegen in het westelijke deel. U ziet hier Boeddhabeelden en vele kunstwerken over de geboorte van Boeddha. De tweede is de Dharmasala, gelegen in het oostelijke deel. Deze ruimte wordt gebruikt als conferentiekamer, hier kunnen de monniken studeren. De derde is de Stoepa, gelegen in het noordwestelijk van het tempelcomplex. De vierde is de Bodi, gelegen in het zuidwestelijk deel. Deze plaats symboliseert de overwinning van Boeddha, wanneer hij de eeuwige perfectie (nirvana) bereikt. De vijfde is de Kuti. Ook deze ruimte wordt door de monniken gebruikt om te studeren en te mediteren. Op het hoogste niveau van het tempelcomplex bevindt zich een prachtige tuin en een reusachtige stupa die gebouwd is in de vorm van de Borobudur.

Vervolgens gaan we naar de heilige warmwaterbron “Air Panas“, gelegen in een mix van jungle en een prachtige tuin. U kunt hier even heerlijk baden, want de temperatuur van het water is 38°C. (vergeet uw zwemkleding dus niet).

Hierna reizen we verder naar Lovina. Na aankomst in Lovina gaan we inchecken in het Aneka Lovina Villas & Spa. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Het Aneka Lovina Villas & Spa is een goed middenklasse hotel dat beschikt over 35 villa’s en 24 hotelkamers, welke in Balinese stijl zijn ingericht. Het hotel ligt direct aan het unieke vulkaan zwarte zandstrand van Lovina. Lovina Beach is het meest ontwikkelde toeristische gebied van Noord-Bali, een unieke locatie om de zonsondergang te bekijken, te snorkelen en te duiken. Er is genoeg nachtleven en de belangrijkste attractie is om vroeg in de ochtend per boot de zee op te gaan voor het spotten van dolfijnen.

Faciliteiten: de kamers van het hotel zijn van alle gemakken voorzien, zoals airconditioning, tv, minibar, telefoon en een badkamer met douche en toilet. Tevens beschikt het hotel over een Seafood Grill restaurant, een Balimoon restaurant, een bar, een spa, een massagesalon, een wasserette en een prachtig zwembad met ligstoelen, kinderbad en een poolbar.

Locatie: het Aneka Lovina Villas & Spa is schitterend gelegen aan het strand van Lovina, in de omgeving zijn diverse winkels en restaurants.

Overnachting in het Aneka Lovina Villas & Spa – superior kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 08 :
Lovina

Lovina - Aneka LovinaDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden. U kunt heerlijk gaan relaxen bij het strand of gaan snorkelen/duiken.

Optioneel (niet inclusief) kunt u vandaag deelnemen aan de Dolfijnen Tour. Vroeg in de ochtend varen we de zee op en proberen wilde dolfijnen te spotten. De prijs voor deze excursie bedraagt € 12 pp. Indien u wilt deelnemen aan deze excursie, dan graag opgeven bij het boeken.

Overnachting in het Aneka Lovina Villas & Spa.

Ontbijt
Hotel

Bali - Besakih tempelNa het ontbijt verlaten we Lovina en reizen verder naar Sidemen, gelegen in het oosten van Bali.

Onderweg kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de Batur vulkaan en het kratermeer. De Gunung Batur heeft een hoogte van 1717 meter.

Vervolgens bezoeken we de Besakih, de moedertempel van Bali, welke gelegen is tegen een helling van de vulkaan Agung. Dat de tempel juist onder de rook van de heilige vulkaan ligt, is niet zonder gevolgen gebleven. In 1917 en 1963 werd hij door uitbarstingen verwoest en door de volhardende gelovigen weer opgebouwd. Het tempelcomplex is te bereiken via een lange trap. De Pura Besakih bestaat uit circa 200 bouwwerken verdeeld over diverse complexen.

Na aankomst in Sidemen gaan we inchecken in het Villa Karma Loka. Deze accommodatie ligt tussen de groene sawa’s met op de achtergrond de indrukwekkende Gunung Agung vulkaan. Vanuit dit hotel heeft u een prachtig uitzicht over de rijstterrassen.

Overnachting in het Villa Karma Loka – deluxe garden.

Ontbijt
Hotel

Bangli - Pura KehenNa het ontbijt bezoeken we de Pura Kehen. Deze tempel is gevestigd in Bangli en gebouwd in de 11e eeuw. Deze tempel wordt vaak beschreven als de miniatuurversie van de Pura Besakih. De tempel heeft 8 terrassen en is gebouwd tegen een heuvel. Omdat het één van de belangrijkste tempels in deze regio is, vinden hier veel religieuze ceremonies plaats. Om de tempel te bereiken moeten we 38 trappen beklimmen.

De middag kunt u vrij besteden.

Sidemen is uitermate geschikt voor wandelliefhebbers. Tussen de rijstvelden liggen kleine dorpjes die u kunt bezoeken. Na de wandeltocht kunt u heerlijk relaxen bij het zwembad van het Villa Karma Loka. Vanuit het water kijkt u uit over de rijstvelden. Ga een boek lezen, lekker achterover gelegen op een ligbed en kom heerlijk tot rust.

Overnachting in het Villa Karma Loka.

Ontbijt
Hotel

Bali - PenglipuranNa het ontbijt bezoeken we het goed bewaard gebleven traditionele dorp Penglipuran. Dit dorp is gelegen op ongeveer 700 meter boven het zeeniveau en beschikt over een koel bergklimaat. De majestueuze Pura Desa (dorpstempel) kijkt uit over het dorp. U kunt hier genieten van de opvallende architectuur. In het dorp zult u verwelkomd worden door de vriendelijke bewoners. U kunt een kijkje nemen in één van de traditionele huizen, welke zijn ingericht volgens oude Balinese architectonische regels. Ook kunt u rondwandelen door het aangrenzende bamboebos.

Hierna rijden we verder naar Candidasa. We gaan inchecken in het Rama Shinta Hotel. Dit is een kleinschalig hotel voorzien van een zwembad en een restaurant. Binnen een paar minuten lopen bent u bij de zee. In de omgeving van Candidasa zijn prachtige stranden te ontdekken, zoals het Pasir Putih strand.

Overnachting in het Rama Shinta Hotel – rama room.

Ontbijt
Hotel

Bali - Goa LawahNa het ontbijt bezoeken we Klungkung, met het zeer oude gerechtsgebouw de Kerta Gosa uit de zeventiende eeuw. De Kerta Gosa was de hoogste rechterlijke instantie op het eiland. Er werden door de rechters harde en onmenselijke straffen uitgedeeld. Het plafond van dit bouwwerk is schitterende beschilderd in de wajang stijl.

Hierna rijden we verder naar de heilige vleermuistempel de Goa Lawah, vlakbij de kust van Padangbai gelegen. Voor het betreden van de tempel is gepaste kleding vereist, u krijgt bij de ingang een sarong om. De Goa Lawah tempel is omstreeks de 11e eeuw gebouwd en direct bij de ingang van de grot hangen en vliegen honderden vleermuizen, een uniek verschijnsel. Voor de Balinezen zijn deze vleermuizen heilig en is het een plek om te bidden en te offeren. Tot nu toe is het enorme gangenstelsel van de grot nog ondoordrongen, maar men denkt dat de grot via de rivier door loopt naar de moedertempel Pura Besakih.

Overnachting in het Rama Shinta Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 13 :
Candidasa

Candidasa - Rama Shinta HotelDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

U kunt heerlijk gaan relaxen bij de zee of bij het zwembad van het hotel. Ook kunt u ter plaatse een fiets huren en de omgeving gaan verkennen. Bij Guungan Hill kunt u naar de top wandelen, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht. Ook kunt u hier perfect snorkelen.

Overnachting in het Rama Shinta Hotel.

Ontbijt
Hotel

Bali - Kuta BeachNa het ontbijt verlaten we Candidasa en reizen verder naar Kuta.

Hier gaan we genieten van een heerlijke strandvakantie op het godeneiland Bali.

Overnachting in het Bakung Sari Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 15 :
Kuta

Bali - fietstochtNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

U kunt deze dag genieten van het prachtige strand van Kuta of ga lekker relaxen bij het zwembad van het hotel. ’s Avonds kunt u lekker gaan winkelen in het Discovery Shopping Centre of bij Matahari in Kuta Square. Verder zijn er overal restaurants en gezellige bars, waar u heerlijk kunt dineren en genieten van een gekoeld drankje.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan één van onze dagexcursies Bali (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Bakung Sari Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 16 :
Kuta

Bali - Kuta BeachNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga relaxen op het strand en ga Zuid-Bali ontdekken.

Overnachting in het Bakung Sari Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt heeft u vrij tot aan de transfer naar het vliegveld. Hier eindigt deze rondreis.

U kunt deze reis per nacht verlengen in Kuta en/of extra nachten invoegen in Ubud, Munduk, Lovina, Sidemen of Candidasa. ALLES KAN EN NIETS MOET

Ook bent u NIET gebonden aan de hotels of kamertypes in dit programma, u kunt ieder hotel / kamertype upgraden of veranderen.

Deze reis wordt uitgevoerd met een airconditioned privé auto/minibus met een Engelssprekende chauffeur en is exclusief de entreegelden. Deze moeten (indien van toepassing) ter plaatse worden betaald. Op aanvraag kunnen wij een Nederlandssprekende chauffeur en/of gids tijdens deze reis voor u regelen.

WILT U UW INDONESIE REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE INDONESIE SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Rondreis Ontdek Bali

Kaart Rondreis ontdek Bali

Rondreis Ontdek Bali - 17 Dagen - R-BAL-08

Deze reis is exclusief de entreegelden, deze moeten ter plaatse worden voldaan.


  • Entreegelden ongeveer: € 35 per persoon

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 mei 2022 t/m 31 maart 2023: € 447

Hoogseizoentoeslagen hotels:


Toeslag bij verblijf in het Bakung Sari Hotel – Kuta van 01 juli 2022 t/m 31 augustus 2022: € 4 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Bakung Sari Hotel – Kuta van 20 december 2022 t/m 05 januari 2023: € 4 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Tebesaya Cottage Resort – Ubud van 01 juli 2022 t/m 31 augustus 2022: € 6 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Tebesaya Cottage Resort – Ubud van 20 december 2022 t/m 07 januari 2023: € 6 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Munduk Sari Garden Villa – Munduk van 01 juli 2022 t/m 31 augustus 2022: € 6 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Aneka Lovina Villas & Spa – Lovina van 01 juli 2022 t/m 31 augustus 2022: € 3 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Aneka Lovina Villas & Spa – Lovina van 23 december 2022 t/m 03 januari 2023: € 4 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Rama Shinta Hotel – Candidasa van 01 januari 2022 t/m 22 januari 2022: € 2,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Rama Shinta Hotel – Candidasa van 01 juli 2022 t/m 15 september 2022: € 2,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Rama Shinta Hotel – Candidasa van 22 december 2022 t/m 22 januari 2023: € 2,50 per persoon / per nacht

Bali - Goa Lawah tempel
Kuta - Bakungsari hotel
Kuta - Bakungsari hotel
Kuta - Bakungsari hotel
Kuta - Bakungsari hotel
Kuta - Bakungsari hotel
Kuta - strand
Kuta - strand
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Taman Ayun tempel
Bali - Taman Ayun tempel
Bali - Taman Ayun tempel
Bali - Taman Ayun tempel
Bali - Taman Ayun tempel
Ubud - Tebesaya Cottage
Ubud - Tebesaya Cottage
Ubud - Tebesaya Cottage
Ubud - Centrum
Ubud - Centrum
Ubud - Tebesaya Cottage
Ubud - Apenbos
Ubud - Apenbos
Ubud - Apenbos
Ubud - Apenbos
Ubud - Rijstterrassen
Ubud - Puri Saren Agung
Ubud - Puri Saren Agung
Ubud - Wandelen door de rijstvelden
Ubud - Wandelen door de rijstvelden
Ubud - Wandelen door de rijstvelden
Ubud - Wandelen door de rijstvelden
Ubud - Wandelen door de rijstvelden
Ubud - Wandelen door de rijstvelden
Ubud - Wandelen door de rijstvelden
Ubud - Wandelen door de rijstvelden
Ubud - Wandelen door de rijstvelden
Ubud - Wandelen door de rijstvelden
Bali - Jatiluwih rijstterrassen
Bali - Jatiluwih rijstterrassen
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Munduk - Munduk Sari Garden Villa
Munduk - Munduk Sari Garden Villa
Munduk - Munduk Sari Garden Villa
Bali - Munduk waterval
Bali - Munduk waterval
Bali - Munduk waterval
Bali - Munduk waterval
Bali - Munduk waterval
Bali - Munduk waterval
Bali - Munduk waterval
Bali - Brahma Vihara-Arama tempel
Bali - Brahma Vihara-Arama tempel
Bali - Brahma Vihara-Arama tempel
Bali - Brahma Vihara-Arama tempel
Bali - Brahma Vihara-Arama tempel
Bali - Brahma Vihara-Arama tempel
Bali - Brahma Vihara-Arama tempel
Bali - Brahma Vihara-Arama tempel
Bali - Air Panas
Bali - Air Panas
Bali - Air Panas
Bali - Air Panas
Lovina - Aneka Lovina
Lovina - Aneka Lovina
Lovina - Aneka Lovina
Lovina - Aneka Lovina
Lovina - dolfijnenspotten
Lovina - dolfijnenspotten
Lovina - Aneka Lovina
Lovina - Aneka Lovina
Bali - Batur vulkaan
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel