Vliegticket Ho Chi Minh. Hieronder vindt u een overzicht van onze vliegtickets naar Ho Chi Minh. U kunt kiezen uit verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Ho Chi Minh-stad wordt bediend door de Tan Son Nhat International Airport, een van de grootste en drukste luchthavens in Vietnam. De luchthaven ligt op ongeveer 7 km van het stadscentrum en is gemakkelijk bereikbaar met de taxi of het openbaar vervoer.

De luchthaven biedt een scala aan voorzieningen en diensten om de ervaring van reizigers soepel en probleemloos te maken. Er zijn tal van winkels, restaurants en cafés in de luchthaven, evenals belastingvrije winkels, banken en wisselkantoren.

De luchthaven is goed uitgerust met moderne infrastructuur, waaronder meerdere terminals en landingsbanen, en biedt voldoende ruimte voor verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Al met al biedt de luchthaven van Ho Chi Minh-stad een aangename en handige reiservaring, waardoor het een uitstekende toegangspoort is om de levendige stad en de rest van Vietnam te verkennen.

Wilt u uw reis naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.