Rondreis Bali Delight - 20 Dagen

Rondreis Bali Delight

De Rondreis Bali Delight is een 20-daagse individuele rondreis.

We beginnen in Ubud, waar we een paar dagen heerlijk kunnen acclimatiseren. We maken hier wel een prachtige fietstocht, waarbij we het echte Bali kunnen ervaren. Hierna reizen we verder naar Candidasa. Onderweg bezoeken we de Goa Gajah en de Goa Lawah. Hierna bezoeken we de Tirta Ganga en de Besakih. In Sidemen kunt u mooie wandeltochten maken. Hierna gaan we verder naar Munduk, waar we het traditionele dorp Penglipuran en de Munduk waterval bezoeken.

Onderweg naar Pemuteran bezoeken we de Brahma Vihara-Arama en de Air Panas. In Lovina kunt u gaan genieten aan het strand. Hierna vertrekken we naar Seminyak. Onderweg bezoeken we nog de Taman Ayun en de Tanah Lot. Een fantastische rondreis met voldoende rustmomenten. Uiteraard kunt u deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of uitbreiden.

Kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Bali te bespreken

Uiteraard kunt u de hotels in dit programma wijzigen naar of verlengen met één van onze andere hotels op Bali.

Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Bali kunt u bij ons terecht. Verder is deze reis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen.

Wilt u uw vakantie naar Bali persoonlijk komen bespreken met één van onze Indonesië specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Rondreis Bali Delight – Deze rondreis start dagelijks vanaf het vliegveld van Denpasar

Ubud - Saren Indah HotelAankomst op het internationale vliegveld van Bali. Hier staat de chauffeur u op te wachten. Vervolgens vertrekken we naar Ubud. Deze rit zal ongeveer anderhalf uur duren. Ubud is rustig gelegen en ver weg van het massatoerisme. Door hier de eerste paar dagen te verblijven kunt u rustig acclimatiseren.

Na aankomst in Ubud gaan we inchecken in het Saren Indah Hotel.

Het Saren Indah Hotel ligt op loopafstand van het centrum van Ubud, ten zuiden van het Monkey Forest. Het hotel is rustig gelegen en wordt omringd met prachtige rijstvelden. Verder beschikt dit hotel over een prachtig zwembad, waar u heerlijk kunt relaxen.

Overnachting in het Saren Indah Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Ubud

Ubud - Tegalalang rijstterrassenNa het ontbijt is deze dag ter vrije besteding.

U kunt een fiets huren en de omgeving gaan verkennen. Bezienswaardigheden in Ubud zijn het apenbos, prachtige rijstterrassen en het Puri Saren Ubud.

Op loopafstand van het Saren Indah Hotel ligt het apenbos. Het is leuk om hier te gaan wandelen. U ziet de apen in het wild. Let Op, de apen kunnen zeer brutaal zijn en leveren soms apenstreken. Het Ubud Monkey Forest omvat een beschermd natuurgebied, dat voornamelijk bestaat uit een dicht bos. Dit heuvelachtige bos heeft een mysterieuze sfeer, veel bomen hebben hier een heilige status. Binnen het hindoeïsme wordt gestreefd naar een harmonieuze relatie tussen mens en natuur. Er gaan verschillende wandelpaden door het bos. In het zuidwesten van het park ligt de Pura Dalem Agung.

In de omgeving van Ubud bevinden zich prachtige Tegalalang rijstterrassen. U kunt prachtige wandeltochten maken door deze rijstterrassen en onderweg leuke dorpjes bezoeken.

In het centrum van Ubud ligt de Puri Saren Agung. Dit paleis van het koninkrijk Ubud dateert uit de 16e eeuw. Het wordt ook wel het “waterpaleis” genoemd. Rond 1930 werd het koningshuis afgeschaft. Het paleis is nu grotendeels vrij toegankelijk voor bezoekers. Aan de achterkant van het paleis wonen nog steeds afstammelingen van de Koninklijke familie. De huidige muren en elegante poorten zijn het werk van Gusti Nyoman Lempad. In het paleis worden nog regelmatig traditionele Balinese dansvoorstellingen georganiseerd.

Overnachting in het Saren Indah Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Ubud

Bali - fietstochtNa een vroeg ontbijt gaan we vandaag een prachtige fietstour maken. We volgen de wereldberoemde Batur Trail, deze begint bij de Kintamani vulkaan.

Deze fietstour door Bali is de ideale kans om het echte Bali te gaan ervaren. We fietsen meestal bergafwaarts, door rustige dorpjes. Vanuit het hotel volgt de transfer naar Kintamani. Deze plaats ligt hoog op een vulkanische kraterrand. Hier gaan we eerst genieten van een lekkere kop koffie of thee. Tevens kunt u hier genieten van het prachtige uitzicht over het Batur meer en de vulkaan.

We maken kennis met de lokale gids en beginnen te fietsen op onze mountain bikes. We fietsen in een rustig tempo, over minder drukke wegen, door traditionele dorpjes en een gevarieerd landschap. Onderweg kunt genieten van het prachtige landschap. Uiteraard stoppen we als we iets interessants ontdekken, zoals bijvoorbeeld een tempelceremonie. Ook bezoeken we onderweg een lokale Balinese familie. De lunch is inclusief.

Overnachting in het Saren Indah Hotel.

Ontbijt, Lunch
Hotel

Bali - Goa LawahNa het ontbijt verlaten we Ubud en reizen verder naar Candidasa.

Onderweg gaan we een bezoek brengen aan de Goa Gajah (olifantengrot). Deze grot ligt ten oosten van Peliatan, vlakbij Ubud. De Goa Gajah dateert uit de 11e eeuw en is in 1922 ontdekt. De ingang van de grot lijkt op een open mond. U kunt de grot bezichtigen en heerlijk rondwandelen door de prachtige tuinen van het tempelcomplex.

Vervolgens bezoeken we de heilige vleermuistempel de Goa Lawah, vlakbij de kust van Padangbai gelegen. Voor het betreden van de tempel is gepaste kleding vereist, u krijgt bij de ingang een sarong om. De Goa Lawah tempel is omstreeks de 11e eeuw gebouwd en direct bij de ingang van de grot hangen en vliegen honderden vleermuizen, een uniek verschijnsel. Voor de Balinezen zijn deze vleermuizen heilig en is het een plek om te bidden en te offeren. Tot nu toe is het enorme gangenstelsel van de grot nog ondoordrongen, maar men denkt dat de grot via de rivier door loopt naar de moedertempel Pura Besakih.

Hierna rijden we verder naar Candidasa. We gaan inchecken in het Rama Shinta Hotel. Dit is een kleinschalig hotel voorzien van een zwembad en een restaurant. Binnen een paar minuten lopen bent u bij de zee. In de omgeving van Candidasa zijn prachtige stranden te ontdekken, zoals het Pasir Putih strand.

Overnachting in het Rama Shinta Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 05 :
Candidasa

Candidasa - Rama Shinta HotelDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

U kunt heerlijk gaan relaxen op het strand of bij het zwembad. Ook kunt u ter plaatse een fiets huren en de omgeving van Candidasa gaan verkennen.

Overnachting in het Rama Shinta Hotel.

Ontbijt
Hotel

Bali - Taman Tirta GanggaNa het ontbijt vertrekken we naar Sidemen.

Onderweg bezoeken we het Taman Tirta Gangga (Waterpaleis). Het waterpaleis is gebouwd in 1946 door Anak Agung Angjurah, de laatste Radja van Karangasem. Hat paleis is gebouwd op de plek van een heilige bron en bestaat uit diverse vijvers, grachten en fonteinen. Tirta Gangga betekent letterlijk water uit de Ganges. In dit prachtige park, dat een oppervlakte heeft van bijna 1 hectare, kunt u heerlijk rondwandelen. U vindt hier vele prachtige beelden, die gelegen zijn in een weelderige tuin.

Vervolgens gaan we een bezoek brengen aan de Besakih, de moedertempel van Bali, welke gelegen is tegen een helling van de vulkaan Agung. Dat de tempel juist onder de rook van de heilige vulkaan ligt, is niet zonder gevolgen gebleven. In 1917 en 1963 werd hij door uitbarstingen verwoest en door de volhardende gelovigen weer opgebouwd. Het tempelcomplex is te bereiken via een lange trap. De Pura Besakih bestaat uit circa 200 bouwwerken verdeeld over diverse complexen.

Na aankomst in Sidemen gaan we inchecken in het Alam Dhari Resort. Deze accommodatie ligt tussen de groene sawa’s met op de achtergrond de indrukwekkende Gunung Agung vulkaan. Vanuit dit hotel heeft u een prachtig uitzicht over de rijstterrassen.

Overnachting in het Alam Dhari Resort & Spa – superior kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 07 :
Sidemen

Sidemen - Alam Dhari ResortNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden.

Sidemen is uitermate geschikt voor wandelliefhebbers. Tussen de rijstvelden liggen kleine dorpjes die u kunt bezoeken. Na de wandeltocht kunt u heerlijk relaxen bij het zwembad van het Alam Dhari Resort. Vanuit het water kijkt u uit over de rijstvelden. Ga een boek lezen, lekker achterover gelegen op een ligbed en kom heerlijk tot rust.

Overnachting in het Alam Dhari Resort & Spa.

Ontbijt
Hotel

Bali - PenglipuranNa het ontbijt reizen we verder naar Munduk.

Onderweg bezoeken we het goed bewaard gebleven traditionele dorp Penglipuran. Dit dorp is gelegen op ongeveer 700 meter boven het zeeniveau en beschikt over een koel bergklimaat. De majestueuze Pura Desa (dorpstempel) kijkt uit over het dorp. U kunt hier genieten van de opvallende architectuur. In het dorp zult u verwelkomd worden door de vriendelijke bewoners. U kunt een kijkje nemen in één van de traditionele huizen, welke zijn ingericht volgens oude Balinese architectonische regels. Ook kunt u rondwandelen door het aangrenzende bamboebos.

Vervolgens gaan we een bezoek brengen aan de Munduk waterval. Deze waterval is prachtig gelegen in de jungle. Om de waterval te bereiken moeten we een wandeling maken door de jungle. We wandelen naar beneden over dichtbegroeide paden en trappetjes. Onderweg krijgt u uitleg over de flora en fauna van deze omgeving. Vervolgens kunt u genieten van het naar beneden stortende water van de Munduk waterval. Via een plateau kunt u vlak bij de waterval komen.

Na aankomst in Munduk gaan we inchecken in het Munduk Sari Garden Villa. Dit resort is prachtig gelegen tegen een berghelling. Sommige kamers zijn alleen per trap te bereiken. De superior kamers beschikken over een balkon en een fantastisch uitzicht over de omgeving. In het restaurant kunt u terecht voor internationale maaltijden en ook kunt u hier gebruik maken van WIFI.

Overnachting in het Munduk Sari Garden Villa – superior kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 09 :
Munduk

MundukNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden.

In de omgeving kunt u prachtige wandeltochten maken of het nabij gelegen dorpje Munduk bezoeken. Dit dorp is prachtig gelegen in een bergachtig landschap, vlak bij het Tamblingan meer. In de omgeving vindt u wonderschone rijstvelden, koffie- en kruidnagelplantages.

Overnachting in het Munduk Sari Garden Villa.

Ontbijt
Hotel

Banjar - Brahma Vihara-AramaDeze dag verlaten we, na het ontbijt Munduk en reizen verder naar Pemuteran.

Onderweg gaan we in Banjar een bezoek brengen aan de prachtige Boeddhistische tempel “Brahma Vihara-Arama“. Deze tempel uit 1969 behoort tot één van de grootste tempels van Bali. Het tempelcomplex is gelegen op een heuvel en doet qua bouwstijl denken aan de Borobudur. Vanuit het complex heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving. Vanwege de rustige ligging is het tempelcomplex de perfecte locatie om te mediteren. Via allerlei trappen komt u steeds hoger in het tempelcomplex. De tempel bestaat uit 5 belangrijke complexen. De eerste is de Uposatha Gara, welke is gelegen in het westelijke deel. U ziet hier Boeddhabeelden en vele kunstwerken over de geboorte van Boeddha. De tweede is de Dharmasala, gelegen in het oostelijke deel. Deze ruimte wordt gebruikt als conferentiekamer, hier kunnen de monniken studeren. De derde is de Stoepa, gelegen in het noordwestelijk van het tempelcomplex. De vierde is de Bodi, gelegen in het zuidwestelijk deel. Deze plaats symboliseert de overwinning van Boeddha, wanneer hij de eeuwige perfectie (nirvana) bereikt. De vijfde is de Kuti. Ook deze ruimte wordt door de monniken gebruikt om te studeren en te mediteren. Op het hoogste niveau van het tempelcomplex bevindt zich een prachtige tuin en een reusachtige stupa die gebouwd is in de vorm van de Borobudur.

Vervolgens gaan we naar de heilige warmwaterbronAir Panas“, gelegen in een mix van jungle en een prachtige tuin. U kunt hier even heerlijk baden, want de temperatuur van het water is 38°C. (vergeet uw zwemkleding dus niet).

Na aankomst in Pemuteran gaan we inchecken in het Adi Assri Beach Resort. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Het Adi Assri Beach Resort is een prachtig resort, gelegen bij het dorp Pemuteran en voorzien van 72 ruime kamers.

De Standard Garden View kamers beschikken over een privé-terras met uitzicht op de tuin en/of de bergen. Verder zijn ze uitgerust met airconditioning, een muskietennet, een zitje en een badkamer met douche en toilet.

Faciliteiten: Het Adi Assri Beach Resort heeft 3 prachtige zwembaden. Langs deze zwembaden staan ligbedden en parasols. Bij de Poolbar kunt u heerlijke koele drankjes bestellen. Verder heeft u de keuze uit diverse restaurants, waar internationale maaltijden worden geserveerd. De Bima Bar is strategisch gelegen tussen 2 zwembaden.

Locatie: het Adi Assri Beach Resort ligt direct aan het strand. Dit strand is 180 meter lang. Vanuit het resort heeft u een prachtig uitzicht op de omringende bergen.

Overnachting in het Adi Assri Beach Resort – garden view kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 11 :
Pemuteran

Menjangan Island - snorkelenDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden. U kunt heerlijk gaan relaxen bij het strand. Huur een fiets en trek erop uit. Er zijn leuke dorpjes te ontdekken.

Pemuteran is een rustig klein vissersdorpje, gelegen in het noordwesten van Bali. Het strand bestaat voor een gedeelte uit vulkanisch zand en heeft daardoor een grijzige kleur. Het strand wordt aan twee kanten omgeven door indrukwekkende bergen. Pemuteran heeft het grootste gebied van ondiepe riffen in Bali. De riffen in Pemuteran zijn zeer kleurrijk met mooie harde en zachte koralen, tafelkoraal, sponsjes gemengd met veel rif vissen. De zee heeft matige stromingen waardoor het zeer geschikt is voor alle duikers en snorkelaars. Ook de nabijheid van het snorkel- en duikparadijs Menjangan Island en het West Bali National Park, samen met de extreem natuurlijke schoonheid van het gebied, heeft een enorme aantrekkingskracht op velen.

Optioneel (niet inclusief) kunt u één van deze dagen deelnemen aan de Snorkeltour Menjangan Island. Met een privé-boot gaan we snorkelen bij Menjangan Island, inclusief snorkeluitrusting.

Overnachting in het Adi Assri Beach Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 12 :
Pemuteran

Bali Barat National ParkDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden. U kunt heerlijk gaan relaxen bij het strand.

Optioneel (niet inclusief) kunt u een prachtige trekking maken door het Bali Barat National Park. Met een lokale ranger maken we een prachtige wandeltocht en proberen zo veel mogelijk te zien van de flora en fauna.

Overnachting in het Adi Assri Beach Resort.

Ontbijt
Hotel

Lovina - Aneka LovinaNa het ontbijt vertrekken we naar Lovina.

Na aankomst in Lovina gaan we inchecken in het Aneka Lovina Villas & Spa. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Het Aneka Lovina Villas & Spa is een goed middenklasse hotel dat beschikt over 35 villa’s en 24 hotelkamers, welke in Balinese stijl zijn ingericht. Het hotel ligt direct aan het unieke vulkaan zwarte zandstrand van Lovina. Lovina Beach is het meest ontwikkelde toeristische gebied van Noord-Bali, een unieke locatie om de zonsondergang te bekijken, te snorkelen en te duiken. Er is genoeg nachtleven en de belangrijkste attractie is om vroeg in de ochtend per boot de zee op te gaan voor het spotten van dolfijnen.

Faciliteiten: de kamers van het hotel zijn van alle gemakken voorzien, zoals airconditioning, tv, minibar, telefoon en een badkamer met douche en toilet. Tevens beschikt het hotel over een Seafood Grill restaurant, een Balimoon restaurant, een bar, een spa, een massagesalon, een wasserette en een prachtig zwembad met ligstoelen, kinderbad en een poolbar.

Locatie: het Aneka Lovina Villas & Spa is schitterend gelegen aan het strand van Lovina, in de omgeving zijn diverse winkels en restaurants.

Overnachting in het Aneka Lovina Villas & Spa – superior kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 14 :
Lovina

Lovina - Aneka LovinaDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden. U kunt heerlijk gaan relaxen bij het strand of deze prachtige omgeving gaan verkennen.

Lovina is gelegen in het noorden van Bali in het district Buleleng, op ongeveer 8km ten westen van Singaraja. Lovina beschikt over prachtige stranden. Verder kunt u hier perfect scubaduiken en snorkelen. De belangrijkste attractie in Lovina is waarschijnlijk het spotten van dolfijnen en walvissen.

Overnachtingen in het Aneka Lovina Villas & Spa.

Ontbijt
Hotel
Dag 15 :
Lovina

Lovina - Aneka LovinaDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden. U kunt heerlijk gaan relaxen bij het strand.

Optioneel (niet inclusief) kunt u deze dag deelnemen aan de Dolfijnen Tour. Vroeg in de ochtend varen we de zee op en proberen wilde dolfijnen te spotten. De prijs voor deze excursie bedraagt € 12 pp. Indien u wilt deelnemen aan deze excursie, dan graag opgeven bij het boeken.

Overnachtingen in het Aneka Lovina Villas & Spa.

Ontbijt
Hotel

Bali - Tanah LotNa het ontbijt verlaten we het noorden en reizen verder naar Seminyak.

Onderweg gaan we een bezoek brengen aan de Taman Ayun tempel. Deze tempel is gelegen bij het plaatsje Mengwi en is gewijd aan de vorsten die tot 1892 heersten over dit gebied. De Pura Taman Ayun is gebouwd in 1634 en is omgeven door grachten met lotusbloemen. In het tempelcomplex staan vele torens, welke bergen voor moeten stellen. De hoogste toren heeft 11 verdiepingen en stelt de berg Gunung Batukau voor.

Hierna bezoeken we Bali’s beroemdste zeetempel, de Tanah Lot. Aan de westkust, op korte afstand van Kediri, wacht u een adembenemend schouwspel: de tempel van Tanah Lot, eenzaam gelegen op een rots even uit de kust. Tanah betekent aarde en Lot betekent zee. Letterlijk vertaald hebben we het dus over de Tempel van de Aarde, gelegen in de Zee. Net als vele andere tempels op Bali is de Tanah Lot verbonden met de heilige Brahman priester Danghyang Nirarta. Deze priester besloot, tijdens één van zijn reizen in de 16de eeuw, op deze prachtige plaats te overnachten. Later besloten de inwoners op deze prachtige plaats een tempel te bouwen, de Tanah Lot. De tempel behoort tot één van de zes belangrijkste tempels van Bali. De tempel is opgedragen aan de God Van de Zee. We gaan hier genieten van het prachtige uitzicht op de tempel.

Na aankomst in Seminyak inchecken in het Tonys Villas & Resort. Het Tonys Villas & Resort is een goed resort gelegen in Seminyak en staat bekend om haar uitstekende Balinese vriendelijkheid en service. Het resort beschikt over ruime kamers: 22 bungalows, 20 deluxe poolview, 20 deluxe poolaccess en 9 pool villas. Het resort is omgeven door tropische tuinen en is gunstig gelegen op circa 10 min. loopafstand van het strand.

Faciliteiten: alle ruime kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, televisie, gratis wifi, koelkast, kluisje, haardroger en een badkamer met douche en toilet. Verder beschikt het hotel over 2 zwembaden met ligstoelen, een poolbar, 2 restaurants, een bar, een spa en een wasservice.

Dong Oman: Balinees restaurant, geopend van 06.30 – 23.00 uur (ontbijt, lunch & diner). U kunt hier ’s morgens genieten voor een heerlijk ontbijt. De keuken is gespecialiseerd in Balinese, Indonesische, Chinese en Amerikaanse gerechten.

Buddha’s Kitchen: Aziatisch restaurant & bar, 24-uur per dag geopend (ontbijt, lunch & diner). U kunt hier terecht voor heerlijke Aziatische gerechten en genieten van een verkoelende cocktail aan de bar.

Frangipani Spa: laat u verwennen in de Frangipani Spa, u kunt hier heerlijk ontspannen tijdens een traditionele Balinese massage, reflexology, body scrub, manicure, pedicure of een schoonheidsbehandeling.

Locatie: het Tonys Villas & Resort ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van Seminyak Beach. In de omgeving van het hotel bevinden zich diverse winkels en restaurants.

Overnachting in het Tonys Villas & Resort – deluxe pool view.

Ontbijt
Hotel
Dag 17 :
Seminyak

Seminyak - Tonys Villa & ResortNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden.

U kunt heerlijk relaxen bij het zwembad of op het prachtige strand van Seminyak. ’s Avonds kunt u lekker gaan winkelen of een restaurant bezoeken in de omgeving van het hotel.

Overnachting in het Tonys Villas & Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 18 :
Seminyak

Bali - Uluwatu tempelNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga relaxen op het strand en ga Zuid-Bali ontdekken.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan één van onze dagexcursies Bali (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Tonys Villas & Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 19 :
Seminyak

Bali - strandNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga relaxen op het strand of ga Zuid-Bali ontdekken.

Overnachting in het Tonys Villas & Resort.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt heeft u vrij tot aan de transfer naar het vliegveld. Hier eindigt deze rondreis.

U kunt deze reis per nacht verlengen in Seminyak en/of extra nachten invoegen in Ubud, Candidasa, Sidemen, Munduk, Pemuteran of Lovina. ALLES KAN EN NIETS MOET

Ook bent u NIET gebonden aan de hotels of kamertypes in dit programma, u kunt ieder hotel / kamertype upgraden of veranderen.

Deze reis wordt uitgevoerd met een airconditioned privé auto/minibus met een Engelssprekende chauffeur en is exclusief de entreegelden. Deze moeten (indien van toepassing) ter plaatse worden betaald. Op aanvraag kunnen wij een Nederlandssprekende chauffeur en/of gids tijdens deze reis voor u regelen.

WILT U UW INDONESIE REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE INDONESIE SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Rondreis Bali Delight

Kaart Bali Delight

Rondreis Bali Delight - 20 Dagen - I-BAL-21

 
Bijkomende kosten:
 
Reserveringskosten: € 10 per persoon
 
Calamiteitenfonds: € 5 per persoon
Tevens adviseren wij u om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten!

Deze reis is exclusief de entreegelden, deze moeten ter plaatse worden voldaan.


  • De entreegelden tijdens deze reis bedragen ongeveer: € 29 per persoon

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 april 2024 t/m 31 maart 2025: € 569

Hoogseizoentoeslagen hotels:


Toeslag bij verblijf in het Saren Indah Hotel – Ubud van 01 augustus 2024 t/m 31 augustus 2024: € 3,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Saren Indah Hotel – Ubud van 20 december 2024 t/m 15 januari 2025: € 3,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Rama Shinta Hotel – Candidasa van 01 juli 2024 t/m 15 september 2024: € 3 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Rama Shinta Hotel – Candidasa van 22 december 2024 t/m 05 januari 2025: € 3 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Alam Dhari Resort – Sidemen van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 2 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Alam Dhari Resort – Sidemen van 22 december 2024 t/m 07 januari 2025: € 2 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Munduk Sari Garden Villa – Munduk van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 5 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Adi Assri Beach Resort – Pemuteran van 01 juli 2024 t/m 30 september 2024: € 13 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Aneka Lovina Villas & Spa – Lovina van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 3 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Aneka Lovina Villas & Spa – Lovina van 23 december 2024 t/m 03 januari 2025: € 4 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Tonys Villa & Resort – Seminyak van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 8,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Tonys Villa & Resort – Seminyak van 21 december 2024 t/m 10 januari 2025: € 11 per persoon / per nacht

Goa Gajah tempel
Ubud - Saren Indah hotel
Ubud - Saren Indah hotel
Ubud - Saren Indah hotel
Ubud - Saren Indah hotel
Ubud - Saren Indah hotel
Ubud - Saren Indah hotel
Ubud - Saren Indah hotel
Ubud - Saren Indah hotel
Ubud - Saren Indah hotel
Ubud algemeen
Ubud - Saren Indah hotel
Ubud monkey forest
Ubud monkey forest
Ubud monkey forest
Ubud monkey forest
Ubud - Tegalalang rijstterrassen
Ubud - Tegalalang rijstterrassen
Puri Saren Agung
Puri Saren Agung
Ubud fietstour
Ubud fietstour
Ubud fietstour
Ubud fietstour
Ubud fietstour
Ubud fietstour
Ubud fietstour
Ubud fietstour
Goa Gajah tempel
Goa Gajah tempel
Goa Gajah tempel
Goa Gajah tempel
Goa Gajah tempel
Goa Gajah tempel
Goa Gajah tempel
Goa Gajah tempel
Goa Gajah tempel
Goa Gajah tempel
Goa Lawah tempel
Goa Lawah tempel
Goa Lawah tempel
Goa Lawah tempel
Goa Lawah tempel
Goa Lawah tempel
Goa Lawah tempel
Goa Lawah tempel
Candidasa - Rama Shinta hotel
Candidasa - Rama Shinta hotel
Candidasa - Rama Shinta hotel
Candidasa - Rama Shinta hotel
Candidasa algemeen
Taman Tirta Gangga
Taman Tirta Gangga
Taman Tirta Gangga
Taman Tirta Gangga
Taman Tirta Gangga
Taman Tirta Gangga
Taman Tirta Gangga
Taman Tirta Gangga
Taman Tirta Gangga
Taman Tirta Gangga
Besakih tempel
Besakih tempel
Besakih tempel
Besakih tempel
Besakih tempel
Besakih tempel
Besakih tempel
Besakih tempel
Besakih tempel
Besakih tempel
Sideman - Alam Dhari resort & spa
Sideman - Alam Dhari resort & spa
Sideman - Alam Dhari resort & spa
Sideman - Alam Dhari resort & spa
Sideman - Alam Dhari resort & spa
Penglipuran
Penglipuran
Penglipuran
Penglipuran
Penglipuran
Penglipuran
Penglipuran
Penglipuran
Penglipuran
Penglipuran
Munduk watervallen
Munduk watervallen
Munduk watervallen
Munduk watervallen
Munduk watervallen
Munduk watervallen
Munduk watervallen
Munduk rijstterrassen
Munduk sari garden villa
Munduk sari garden villa
Munduk sari garden villa
Brahma Vihara-Arama
Brahma Vihara-Arama
Brahma Vihara-Arama
Brahma Vihara-Arama
Brahma Vihara-Arama
Air Panas
Air Panas
Air Panas
Air Panas
Pemuteran -
Pemuteran - Adi Assri Beach Resort
Pemuteran - Adi Assri Beach Resort
Pemuteran - Adi Assri Beach Resort
Pemuteran - Adi Assri Beach Resort
Pemuteran - Adi Assri Beach Resort
Pemuteran - Adi Assri Beach Resort
Pemuteran snorkelen
Bali Barat National Park
Lovina - Aneka Lovina
Lovina - Aneka Lovina
Lovina - Aneka Lovina
Lovina - Aneka Lovina
Lovina - Aneka Lovina
Lovina - Aneka Lovina
Lovina - Aneka Lovina
Lovina - Aneka Lovina
Lovina - Aneka Lovina
Lovina - dolfijnenspotten
Taman Ayun Tempel
Taman Ayun Tempel
Taman Ayun Tempel
Taman Ayun Tempel
Taman Ayun Tempel
Taman Ayun Tempel
Taman Ayun Tempel
Taman Ayun Tempel
Taman Ayun Tempel
Taman Ayun Tempel
slider_rondreis_bali_delight_01

Een indrukwekkende 20-daagse rondreis over het prachtige eiland Bali

slider_rondreis_bali_delight_02

Dag 01: Vanaf het vliegveld volgt de transfer naar het Saren Indah Hotel

slider_rondreis_bali_delight_03

Dag 01: Na het inchecken kunt u de komende dagen rustig acclimatiseren

slider_rondreis_bali_delight_04

Dag 01: Dit rustig gelegen hotel wordt omringd door groene rijstvelden

slider_rondreis_bali_delight_05

Dag 01: Het zicht op de rijstvelden bij het hotel

slider_rondreis_bali_delight_06

Dag 01: Het Saren Indah Hotel beschikt over een mooi zwembad

slider_rondreis_bali_delight_07

Dag 01: U kunt gebruik maken van de ligbedden langs het zwembad

slider_rondreis_bali_delight_08

Dag 01: In het restaurant kunt u terecht voor internationale maaltijden

slider_rondreis_bali_delight_09

Dag 01: Bij de bar kunt u uw favoriete drankjes bestellen

slider_rondreis_bali_delight_10

Dag 01: De Superior Garden Rooms zijn van alle gemakken voorzien

slider_rondreis_bali_delight_11

Dag 01: Het centrum van Ubud kunt u lopend bereiken

slider_rondreis_bali_delight_12

Dag 02: Na het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden

slider_rondreis_bali_delight_13

Dag 02: Op loopafstand van het hotel ligt het apenbos

slider_rondreis_bali_delight_14

Dag 02: U kunt hier heerlijk rondwandelen door het bos

slider_rondreis_bali_delight_15

Dag 02: De aapjes lopen hier vrij rond

slider_rondreis_bali_delight_16

Dag 02: Let altijd op, de apen leveren soms streken

slider_rondreis_bali_delight_17

Dag 02: In de omgeving van Ubud liggen de Tegalalang rijstterrassen

slider_rondreis_bali_delight_18

Dag 02: U kunt hier prachtige wandeltochten maken

slider_rondreis_bali_delight_19

Dag 02: In het centrum van Ubud ligt de Puri Saren Agung

slider_rondreis_bali_delight_20

Dag 02: Dit paleis van het koninkrijk Ubud dateert uit de 16e eeuw

slider_rondreis_bali_delight_21

Dag 03: Vandaag gaan we een prachtige fietstocht maken

slider_rondreis_bali_delight_22

Dag 03: Samen met de gids fietsen we over minder drukke wegen

slider_rondreis_bali_delight_23

Dag 03: We fietsen door enkele traditionele dorpjes

slider_rondreis_bali_delight_24

Dag 03: We fietsen in een rustig tempo, zodat het plezier is voor iedereen

slider_rondreis_bali_delight_25

Dag 03: Onderweg kunt u genieten van het prachtige landschap

slider_rondreis_bali_delight_26

Dag 03: De lokale rijstboeren zijn druk bezig op het land

slider_rondreis_bali_delight_27

Dag 03: Onderweg worden er voldoende rustpauzes ingelast

slider_rondreis_bali_delight_28

Dag 03: Op de fiets kunt u het echte Bali ervaren

slider_rondreis_bali_delight_29

Dag 04: Vandaag bezoeken we het tempelcomplex Goa Gajah

slider_rondreis_bali_delight_30

Dag 04: Via een pad, door de jungle, bereiken we de tempel

slider_rondreis_bali_delight_31

Dag 04: De tempel wordt omringd door een prachtige natuur

slider_rondreis_bali_delight_32

Dag 04: De Goa Gajah dateert uit de 11e eeuw en is in 1922 ontdekt

slider_rondreis_bali_delight_33

Dag 04: De ingang naar de grot

slider_rondreis_bali_delight_34

Dag 04: Het lijkt op een wezen met een open mond

slider_rondreis_bali_delight_35

Dag 04: De drie linga, welke de manifestaties van Shiva voorstellen

slider_rondreis_bali_delight_36

Dag 04: In de grot bevindt zich ook een beeld van Ganesha

slider_rondreis_bali_delight_37

Dag 04: De fontein met de zes vrouwenbeelden

slider_rondreis_bali_delight_38

Dag 04: U kunt rustig rondwandelen door het tempelcomplex

slider_rondreis_bali_delight_39

Dag 04: Hierna bezoeken we de Pura Goa Lawah, de vleermuistempel

slider_rondreis_bali_delight_40

Dag 04: Deze heilige tempel dateert uit de 11e eeuw

slider_rondreis_bali_delight_41

Dag 04: U kunt op uw eigen tempo rondwandelen door het tempelcomplex

slider_rondreis_bali_delight_42

Dag 04: Geniet van de prachtige beelden

slider_rondreis_bali_delight_43

Dag 04: Bij de Goa Lawah bevindt zicht een grot ...

slider_rondreis_bali_delight_44

Dag 04: ... waar duizenden vleermuizen hangen

slider_rondreis_bali_delight_45

Dag 04: Er vinden vaak ceremonies plaats bij de Goa Lawah

slider_rondreis_bali_delight_46

Dag 04: Met een beetje geluk kunnen we een ceremonie bijwonen

slider_rondreis_bali_delight_47

Dag 04: Later op de dag inchecken in het Rama Shinta Hotel

slider_rondreis_bali_delight_48

Dag 04: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_rondreis_bali_delight_49

Dag 05: Geniet van het ontbijt in dit relaxte hotel

slider_rondreis_bali_delight_50

Dag 05: Vervolgens kunt u lekker gaan ontspannen bij het zwembad

slider_rondreis_bali_delight_51

Dag 05: Huur een fiets en ga de omgeving verkennen

slider_rondreis_bali_delight_52

Dag 06: Vandaag bezoeken we de Taman Tirta Gangga

slider_rondreis_bali_delight_53

Dag 06: Dit waterpaleis is gebouwd in 1946 ...

slider_rondreis_bali_delight_54

Dag 06: ... door de laatste Radja van Karangasem

slider_rondreis_bali_delight_55

Dag 06: Het paleis is gebouwd op de plek van een heilige bron ...

slider_rondreis_bali_delight_56

Dag 06: ... en bestaat uit diverse vijvers, grachten en fonteinen

slider_rondreis_bali_delight_57

Dag 06: Dit prachtige park heeft een oppervlakte van bijna 1 hectare

slider_rondreis_bali_delight_58

Dag 06: U kunt rustig rondwandelen door het park

slider_rondreis_bali_delight_59

Dag 06: De liefhebbers kunnen dit pad volgen

slider_rondreis_bali_delight_60

Dag 06: Het park staat vol met prachtige beelden

slider_rondreis_bali_delight_61

Dag 06: Het waterpaleis Taman Tirta Gangga

slider_rondreis_bali_delight_62

Dag 06: Later op de dag bezoeken we de Besakih, de moedertempel

slider_rondreis_bali_delight_63

Dag 06: Deze hindoeïstische tempel ligt tegen de ...

slider_rondreis_bali_delight_64

Dag 06: ... hellingen van de vulkaan Gunung Agung

slider_rondreis_bali_delight_65

Dag 06: Het is gebouwd tussen de 14e en 18e eeuw

slider_rondreis_bali_delight_66

Dag 06: Het tempelcomplex bestaat uit circa 200 bouwwerken

slider_rondreis_bali_delight_67

Dag 06: Het is verdeeld in verschillende terrassen en paviljoens

slider_rondreis_bali_delight_68

Dag 06: Er valt veel te ontdekken en te bezichtigen in het tempelcomplex

slider_rondreis_bali_delight_69

Dag 06: Indien u hoger in het complex komt kunt u genieten van het uitzicht

slider_rondreis_bali_delight_70

Dag 06: Gelovigen bidden en brengen offers in de Besakih tempel

slider_rondreis_bali_delight_71

Dag 06: De Besakih, één van de mooiste tempels op Bali

slider_rondreis_bali_delight_72

Dag 06: Later inchecken in het Alam Dhari Resort & Spa

slider_rondreis_bali_delight_73

Dag 07: Na het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_rondreis_bali_delight_74

Dag 07: U kunt heerlijk gaan relaxen bij het zwembad

slider_rondreis_bali_delight_75

Dag 07: Het resort ligt midden tussen de rijstvelden

slider_rondreis_bali_delight_76

Dag 07: In de omgeving kunt u prachtige wandeltochten maken

slider_rondreis_bali_delight_77

Dag 08: Vandaag bezoeken we het traditionele dorp Penglipuran

slider_rondreis_bali_delight_78

Dag 08: Dit dorp ligt op ongeveer 700 meter boven het zeeniveau

slider_rondreis_bali_delight_79

Dag 08: Het dorp is bekend vanwege haar opvallende architectuur

slider_rondreis_bali_delight_80

Dag 08: Het dorp is ingericht volgens oude Balinese architectonische regels

slider_rondreis_bali_delight_81

Dag 08: U kunt kennismaken met de vriendelijke bewoners

slider_rondreis_bali_delight_82

Dag 08: U kunt rustig rondwandelen door het dorp

slider_rondreis_bali_delight_83

Dag 08: De Pura Desa (dorpstempel) staat op het hoogste punt

slider_rondreis_bali_delight_84

Dag 08: Geniet van de opvallende architectuur

slider_rondreis_bali_delight_85

Dag 08: Het dorp beschikt over een bamboebos, waar u een kijkje kunt nemen

slider_rondreis_bali_delight_86

Dag 08: De traditionele huizen in Penglipuran

slider_rondreis_bali_delight_87

Dag 08: Vervolgens bezoeken we de Munduk waterval

slider_rondreis_bali_delight_88

Dag 08: Om bij de waterval te komen moeten we ...

slider_rondreis_bali_delight_89

Dag 08: ... een flinke wandeling maken door de jungle

slider_rondreis_bali_delight_90

Dag 08: De Munduk waterval is prachtig gelegen in de jungle

slider_rondreis_bali_delight_91

Dag 08: Het water stort van grote hoogte naar beneden

slider_rondreis_bali_delight_92

Dag 08: We kunnen dichtbij de waterval komen

slider_rondreis_bali_delight_93

Dag 08: Maak prachtige foto's met het kletterende water op de achtergrond

slider_rondreis_bali_delight_94

Dag 08: Vervolgens rijden we door een prachtig landschap naar Munduk

slider_rondreis_bali_delight_95

Dag 08: We gaan inchecken in het Munduk Sari Garden Villa

slider_rondreis_bali_delight_96

Dag 08: Dit hotel is prachtig gelegen tegen een berghelling

slider_rondreis_bali_delight_97

Dag 08: Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving

slider_rondreis_bali_delight_98

Dag 10: Vandaag bezoeken we de Boeddhistische Brahma Vihara-Arama

slider_rondreis_bali_delight_99

Dag 10: Deze prachtige tempel dateert uit 1969

slider_rondreis_bali_delight_100

Dag 10: Het is één van de grootste tempels op Bali

slider_rondreis_bali_delight_101

Dag 10: Er zijn prachtige beelden te bezichtigen in het tempelcomplex

slider_rondreis_bali_delight_102

Dag 10: Deze stupa is gebouwd in de vorm van de Borobudur

slider_rondreis_bali_delight_103

Dag 10: Vervolgens bezoeken we de heilige warmwaterbron Air Panas

slider_rondreis_bali_delight_104

Dag 10: De Air Panas is prachtig gelegen in de jungle

slider_rondreis_bali_delight_105

Dag 10: U kunt hier even heerlijk baden in het warme water

slider_rondreis_bali_delight_106

Dag 10: Het warme water stroomt via deze beelden het bassin in

slider_rondreis_bali_delight_107

Dag 10: Later op de dag inchecken in het Adi Assri Beach Resort

slider_rondreis_bali_delight_108

Dag 10: Dit resort beschikt over 3 prachtige zwembaden

slider_rondreis_bali_delight_109

Dag 10: Het ligt direct aan het strand

slider_rondreis_bali_delight_110

Dag 11-12: Na het ontbijt kunt u deze dagen vrij besteden

slider_rondreis_bali_delight_111

Dag 11-12: Op het strand staan ligbedden om te relaxen

slider_rondreis_bali_delight_112

Dag 11-12: Liever bij het zwembad relaxen, het resort heeft er 3

slider_rondreis_bali_delight_113

Dag 11-12: Huur een fiets en trek erop uit

slider_rondreis_bali_delight_114

Dag 11 of 12: Optioneel: Ga mee snorkelen bij Menjangan Island

slider_rondreis_bali_delight_115

Dag 11 of 12: Optioneel: Maak een prachtige trekking door het Bali Barat NP

slider_rondreis_bali_delight_116

Dag 13: Na het ontbijt vertrekken we naar Lovina

slider_rondreis_bali_delight_117

Dag 13: Na het inchecken kunt u de komende dagen vrij besteden

slider_rondreis_bali_delight_118

Dag 13-15: Het Aneka Lovina beschikt over een prachtig zwembad

slider_rondreis_bali_delight_119

Dag 13-15: Vanuit het zwembad kijkt u uit over de zee

slider_rondreis_bali_delight_120

Dag 13-15: Langs het zwembad staan ligbedden en parasols

slider_rondreis_bali_delight_121

Dag 13-15: In het zwembad bevindt zich een poolbar

slider_rondreis_bali_delight_122

Dag 13-15: Het zwembad grenst direct aan het strand

slider_rondreis_bali_delight_123

Dag 13-15: Het strand voor het Aneka Lovina

slider_rondreis_bali_delight_124

Dag 13-15: Zicht op het Aneka Lovina vanaf het strand

slider_rondreis_bali_delight_125

Dag 14 of 15: Optioneel: Ga mee dolfijnen spotten

slider_rondreis_bali_delight_126

Dag 16: In Mengwi bezoeken we de Pura Taman Ayun

slider_rondreis_bali_delight_127

Dag 16: Deze tempel is gebouwd in 1634

slider_rondreis_bali_delight_128

Dag 16: De prachtig aangelegde tuin van het tempelcomplex

slider_rondreis_bali_delight_129

Dag 16: Het is gewijd aan de voorouders van de vorsten van Mengwi

slider_rondreis_bali_delight_130

Dag 16: In deze heilige tempel worden offers gebracht

slider_rondreis_bali_delight_131

Dag 16: U kunt op uw eigen tempo rondwandelen door het tempelcomplex

slider_rondreis_bali_delight_132

Dag 16: Geniet van de prachtige details

slider_rondreis_bali_delight_133

Dag 16: De prachtige Meru-torens hebben verschillende hoogtes

slider_rondreis_bali_delight_134

Dag 16: Ze staan symbool voor bergen, de plaats van de Goden

slider_rondreis_bali_delight_135

Dag 16: De Pura Taman Ayun in Mengwi

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_rondreis_bali_delight_01
slider_rondreis_bali_delight_02
slider_rondreis_bali_delight_03
slider_rondreis_bali_delight_04
slider_rondreis_bali_delight_05
slider_rondreis_bali_delight_06
slider_rondreis_bali_delight_07
slider_rondreis_bali_delight_08
slider_rondreis_bali_delight_09
slider_rondreis_bali_delight_10
slider_rondreis_bali_delight_11
slider_rondreis_bali_delight_12
slider_rondreis_bali_delight_13
slider_rondreis_bali_delight_14
slider_rondreis_bali_delight_15
slider_rondreis_bali_delight_16
slider_rondreis_bali_delight_17
slider_rondreis_bali_delight_18
slider_rondreis_bali_delight_19
slider_rondreis_bali_delight_20
slider_rondreis_bali_delight_21
slider_rondreis_bali_delight_22
slider_rondreis_bali_delight_23
slider_rondreis_bali_delight_24
slider_rondreis_bali_delight_25
slider_rondreis_bali_delight_26
slider_rondreis_bali_delight_27
slider_rondreis_bali_delight_28
slider_rondreis_bali_delight_29
slider_rondreis_bali_delight_30
slider_rondreis_bali_delight_31
slider_rondreis_bali_delight_32
slider_rondreis_bali_delight_33
slider_rondreis_bali_delight_34
slider_rondreis_bali_delight_35
slider_rondreis_bali_delight_36
slider_rondreis_bali_delight_37
slider_rondreis_bali_delight_38
slider_rondreis_bali_delight_39
slider_rondreis_bali_delight_40
slider_rondreis_bali_delight_41
slider_rondreis_bali_delight_42
slider_rondreis_bali_delight_43
slider_rondreis_bali_delight_44
slider_rondreis_bali_delight_45
slider_rondreis_bali_delight_46
slider_rondreis_bali_delight_47
slider_rondreis_bali_delight_48
slider_rondreis_bali_delight_49
slider_rondreis_bali_delight_50
slider_rondreis_bali_delight_51
slider_rondreis_bali_delight_52
slider_rondreis_bali_delight_53
slider_rondreis_bali_delight_54
slider_rondreis_bali_delight_55
slider_rondreis_bali_delight_56
slider_rondreis_bali_delight_57
slider_rondreis_bali_delight_58
slider_rondreis_bali_delight_59
slider_rondreis_bali_delight_60
slider_rondreis_bali_delight_61
slider_rondreis_bali_delight_62
slider_rondreis_bali_delight_63
slider_rondreis_bali_delight_64
slider_rondreis_bali_delight_65
slider_rondreis_bali_delight_66
slider_rondreis_bali_delight_67
slider_rondreis_bali_delight_68
slider_rondreis_bali_delight_69
slider_rondreis_bali_delight_70
slider_rondreis_bali_delight_71
slider_rondreis_bali_delight_72
slider_rondreis_bali_delight_73
slider_rondreis_bali_delight_74
slider_rondreis_bali_delight_75
slider_rondreis_bali_delight_76
slider_rondreis_bali_delight_77
slider_rondreis_bali_delight_78
slider_rondreis_bali_delight_79
slider_rondreis_bali_delight_80
slider_rondreis_bali_delight_81
slider_rondreis_bali_delight_82
slider_rondreis_bali_delight_83
slider_rondreis_bali_delight_84
slider_rondreis_bali_delight_85
slider_rondreis_bali_delight_86
slider_rondreis_bali_delight_87
slider_rondreis_bali_delight_88
slider_rondreis_bali_delight_89
slider_rondreis_bali_delight_90
slider_rondreis_bali_delight_91
slider_rondreis_bali_delight_92
slider_rondreis_bali_delight_93
slider_rondreis_bali_delight_94
slider_rondreis_bali_delight_95
slider_rondreis_bali_delight_96
slider_rondreis_bali_delight_97
slider_rondreis_bali_delight_98
slider_rondreis_bali_delight_99
slider_rondreis_bali_delight_100
slider_rondreis_bali_delight_101
slider_rondreis_bali_delight_102
slider_rondreis_bali_delight_103
slider_rondreis_bali_delight_104
slider_rondreis_bali_delight_105
slider_rondreis_bali_delight_106
slider_rondreis_bali_delight_107
slider_rondreis_bali_delight_108
slider_rondreis_bali_delight_109
slider_rondreis_bali_delight_110
slider_rondreis_bali_delight_111
slider_rondreis_bali_delight_112
slider_rondreis_bali_delight_113
slider_rondreis_bali_delight_114
slider_rondreis_bali_delight_115
slider_rondreis_bali_delight_116
slider_rondreis_bali_delight_117
slider_rondreis_bali_delight_118
slider_rondreis_bali_delight_119
slider_rondreis_bali_delight_120
slider_rondreis_bali_delight_121
slider_rondreis_bali_delight_122
slider_rondreis_bali_delight_123
slider_rondreis_bali_delight_124
slider_rondreis_bali_delight_125
slider_rondreis_bali_delight_126
slider_rondreis_bali_delight_127
slider_rondreis_bali_delight_128
slider_rondreis_bali_delight_129
slider_rondreis_bali_delight_130
slider_rondreis_bali_delight_131
slider_rondreis_bali_delight_132
slider_rondreis_bali_delight_133
slider_rondreis_bali_delight_134
slider_rondreis_bali_delight_135
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Rondreis Bali Delight

Reis details:

  • Vliegveld Denpasar
  • 2
  • I-BAL-21
  • 20 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen