Tropische Witte Stranden - 12 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 539
va € 482
va € 468

Rondreis Thailand: Tropische Witte Stranden

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

Tijdens deze Thailand rondreis bezoeken we de prachtige witte zandstranden van Koh Tao, Nang Yuan en Koh Samui. We starten in de hoofdstad Bangkok. We gaan hier een bezoek brengen aan de beroemde kleurrijke drijvende markt van Damnoen Saduak. Per nachttrein, met slaapplaatsen, reizen we via Chumphon naar het bountyeiland Koh Tao. We eindigen op het tropische eiland Koh Samui. U kunt deze reis verlengen op Koh Samui.

Dag 01 :
Bangkok

Bangkok - Khao San RoadAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Asia Hotel Bangkok. Dit hotel is centraal gelegen in Bangkok, naast het Skytrainstation Ratchathewi. Het is slechts 1 halte met de skytrain naar Siam Square en het winkelcentrum MBK. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen aan het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in één van de hoogste gebouwen in Bangkok. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Hotel
Dag 02 :
Bangkok

Bangkok - Grand PalaceNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden. U kunt op eigen gelegenheid deze bruisende stad gaan ontdekken. Er valt hier zo veel te ontdekken en te bezichtigen.

Optioneel kunt u op deze ochtend de Grand Palace Tour en/of in de middag de Klong Tour bijboeken (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan een of beide excursies, dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Ontbijt
Hotel

Damnoen Saduak - drijvende marktNa het ontbijt gaan we vandaag een bezoek brengen aan de wereldberoemde drijvende markt van Damnoen Saduak.

Deze drijvende markt ligt ongeveer 80 kilometer ten westen van Bangkok in de provincie Ratchaburi. Allerlei bootjes vol met fruit en andere exotische producten varen in een kanaal heen en weer. Toeristen kunnen tevens in zo’n bootje rondvaren en zo langs de bootjes met koopwaar varen. Deze boottocht zit niet in de prijs inbegrepen en moet ter plaatse voldaan worden. Uiteraard heeft u ook van de zijkant een goed zicht op de drijvende markt. Het is een vrolijk schouwspel vol prachtige kleuren en producten.

Later op de dag keren we weer terug naar het hotel in Bangkok.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Ontbijt
Hotel

Bangkok - fietstourNa het ontbijt kunt u de ochtend vrij besteden.

Optioneel kunt u in de ochtend deelnemen aan de Fietstocht Bangkok (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze fietstocht dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

In de middag transfer naar het treinstation van Bangkok. Hier nemen we de nachttrein naar Chumphon. In de trein is een slaapplaats, in de 2e klasse, voor u gereserveerd.

U zult merken dat u relaxed kunt reizen in deze treinen. Uiteraard is het contact met andere reizigers een leuke bijkomstigheid. Allerlei nationaliteiten maken gebruik van deze treinen. In de avond en ’s morgens komen ze langs met een menukaart. U kunt hier dan een diner en/of een ontbijt bestellen (niet inclusief). Verder is de trein voorzien van een restauratiewagon. TIP: neem wat warme kleding mee, want in de trein staat de airco vaak behoorlijk koud.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein

Koh Tao - Koh Tao ResortVroeg in de morgen aankomst op het treinstation van Chumphon. Hier gaan we per bus verder naar de pier van Chumphon. 

Per boot gaan we vervolgens naar Koh Tao, dat op ongeveer 70 kilometer ten oosten van Chumphon ligt. Deze boottocht duurt ongeveer drieënhalf uur. Na aankomst op de pier staat de chauffeur van het resort reeds op u te wachten. Hij draagt een bord met de naam van het resort erop. Hierna volgt de transfer naar het Koh Tao Resort. Dit resort beschikt over een prachtig zwembad en ligt direct aan het strand.

De rest van de dag is ter vrije besteding. Koh Tao wordt ook wel schildpaddeneiland genoemd. Het beschikt over een prachtige natuur, voorzien van een echt regenwoud. De stranden op Koh Tao zijn mooi wit en het water is hier nog kristalhelder. Een aanrader! Het eiland is slechts 21 vierkante kilometer en beschikt over perfecte duiklocaties.

Overnachting in het Koh Tao Resort.

Hotel
Dag 06 :
Koh Tao

Nang YuanVandaag maken we, na het ontbijt, een schitterende boottocht naar de beste snorkellocaties in de omgeving van Koh Tao. Onze eerste bestemming is Shark Bay, hier trekken we onze snorkeluitrusting aan en gaan genieten van al het moois onder water. Geniet van de prachtig gekleurde koralen en de tropische vissen. Met een beetje geluk kunnen we hier kleine haaien spotten. Na deze eerste ervaring varen we verder naar Aow Leuk Bay, deze baai is bekend vanwege de Nemo visjes. Het is een pracht gezicht al de oranjekleurige visjes. De volgende stop is bij Hin Wong Bay, één van de mooiste baaien op Koh Tao.

Na al dit snorkelen hebben we al honger gekregen en is het tijd geworden om naar Mango Bay te gaan voor de lunch. U kunt hier ook gaan snorkelen en de vissen voeren in het kristalheldere water.

Tot slot brengen we ook nog een bezoek aan Nang Yuan eiland, één van de mooiste eilanden ter wereld. Hier kunt u heerlijk snorkelen bij de Japanse tuin met kristalhelder water of lekker relaxen aan het strand. Ook kunt u een wandeling maken naar het uitzichtpunt, vanwaar u een schitterend zicht heeft op de natuurlijk gevormde kustlijnen.

Het is alweer tijd geworden om terug te gaan naar ons resort. Hier kunt u herinneringen ophalen van deze prachtige dag.

Overnachting in het Koh Tao Resort.

Ontbijt, Lunch
Hotel

Boottocht naar Koh SamuiNa het ontbijt verlaten we Koh Tao en maken we een schitterende boottocht naar Koh Samui.

Het tropische eiland Koh Samui, met een oppervlakte van circa 247 km², ligt op circa 600 km ten zuiden van Bangkok, aan de oostkust van Thailand. Schitterende koraal witte stranden omringen het met kokospalmen bedekte eiland. Dit eiland bezit alle ingrediënten voor een geslaagde ongedwongen tropische strandvakantie.

Na aankomst volgt de transfer naar het Samui First House, dit hotel is perfect gelegen aan Chaweng Beach. De rest van de dag is ter vrije besteding. Het Samui First House ligt op loopafstand van het strand van Chaweng. Op 1 km van het hotel ligt het winkelgebied en het uitgaansgebied van Chaweng.

Overnachting in het Samui First House.

Ontbijt
Hotel
Dag 08 :
Koh Samui

Koh Samui - ChawengNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden. U kunt deze dag bijvoorbeeld doorbrengen aan het prachtige strand van Chaweng. Geniet ervan!

’s Avonds kunt u een gezellig restaurant opzoeken of eventueel rondslenteren langs de marktkraampjes en winkels langs Chaweng Beach.

Overnachting in het Samui First House Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 09 :
Koh Samui

Koh Samui - Na Muang watervalNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. Geniet van uw strandvakantie op Koh Samui.

Optioneel kunt u deelnemen aan de Samui Eiland Tour (niet in de prijs inbegrepen). We beginnen met een bezoek aan een kokosnootplantage. Vervolgens gaan we naar de Big Buddha Tempel, gelegen aan de kust vanwaar we prachtige foto’s kunnen maken. Ons volgende bezoek is aan Lamai Beach, waar we de rotsen Hin Ta (Grootvader) en Hin Yai (Grootmoeder) bezoeken. Verder bezoeken we de Kunaram Tempel en de Na Muang Waterval.

Overnachting in het Samui First House.

Ontbijt
Hotel
Dag 10 :
Koh Samui

Koh TanNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden. Geniet van uw strandvakantie op Koh Samui.

Optioneel kunt u deelnemen aan de Adventure Coral Island Tour (niet in de prijs inbegrepen). Tijdens deze tour bezoeken we het prachtige tropische eiland Koh Tan.

Overnachting in het Samui First House Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 11 :
Koh Samui

Angthong National Marine ParkNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden. Geniet van uw strandvakantie op Koh Samui.

Optioneel kunt u deelnemen aan de excursie naar het Angthong National Marine Park (niet in de prijs inbegrepen). Tijdens deze tour bezoeken we het prachtige Angthong National Marine Park, gezegend met idyllische stranden en een kleurrijke onderwaterwereld..

Overnachting in het Samui First House Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 12 :
Koh Samui

Na het ontbijt eindigt deze tour. Wilt u langer op Koh Samui verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen op Koh Samui.

Ook kunt u verder reizen naar Krabi, Pattaya, Phuket of terugvliegen naar Bangkok. Aan U de keus.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Thailand Tropische Witte Stranden

Kaart Rondreis Thailand - Tropische Stranden

Tropische Witte Stranden - 12 dagen - I-THA-04

Vertrek Periode 2 deelnemers 4 deelnemers 6 deelnemers Tourcode Reisomschrijving
01-09-22 t/m 31-10-23 539 482 468 I-THA-04 Tropische Witte Stranden
va € 539 va € 482 va € 468

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 september 2022 t/m 31 oktober 2023: € 309

Hoogseizoentoeslagen Hotels:


Toeslag bij verblijf in het Koh Tao Resort – Koh Tao van 20 december 2022 t/m 05 januari 2023: € 9,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Koh Tao Resort – Koh Tao van 06 januari 2023 t/m 30 april 2023: € 5,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Koh Tao Resort – Koh Tao van 01 juli 2023 t/m 31 augustus 2023: € 5,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Samui First House – Koh Samui van 20 december 2022 t/m 10 januari 2023: € 13 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Samui First House – Koh Samui van 11 januari 2023 t/m 28 februari 2023: € 9,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Samui First House – Koh Samui van 01 maart 2023 t/m 15 april 2023: € 5,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Samui First House – Koh Samui van 21 juli 2023 t/m 31 augustus 2023: € 5,50 per persoon / per nacht

Nang Yuan
Asia Hotel Bangkok
Asia Hotel Bangkok
Bangkok - Khao San Road
Asia Hotel Bangkok
Tuk Tuk
Bangkok - BTS Skytrain
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Klongtour
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Bangkok - fietstour
Bangkok - fietstour
Bangkok
Nachttrein
Nachttrein
Koh Tao
Koh Tao - pier
Koh Tao Resort
Koh Tao Resort
Koh Tao Resort
Koh Tao Resort
Koh Tao Resort
Koh Tao
Koh Tao
Koh Tao - snorkeltour
Koh Tao - snorkeltour
Koh Tao - snorkeltour
Koh Tao - snorkeltour
Koh Tao - snorkeltour
Nang Yuan
Nang Yuan
Nang Yuan
Nang Yuan
Nang Yuan
Koh Tao - Koh Samui
Koh Tao - Koh Samui
Koh Samui - Samui First House
Koh Samui - Samui First House
Koh Samui - Samui First House
Koh Samui - Samui First House
Koh Samui - Chaweng Beach
Koh Samui - Chaweng Beach
Koh Samui - Samui First House
Koh Samui - Chaweng
Koh Samui - Chaweng
Koh Samui - Chaweng
Koh Samui - Chaweng
slider_tropische_witte_stranden_01

Ontdek prachtige bountyeilanden met witte zandstranden

slider_tropische_witte_stranden_02

Dag 01: Vanaf het vliegveld volgt de transfer naar het Asia Hotel Bangkok

slider_tropische_witte_stranden_03

Dag 01: Het Asia Hotel Bangkok beschikt over een zwembad

slider_tropische_witte_stranden_05

Dag 01: In Bangkok vindt u volop winkels, marktkraampjes en restaurants

slider_tropische_witte_stranden_07

Dag 02: Na het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden

slider_tropische_witte_stranden_08

Dag 02: Maak een tochtje met een Tuk Tuk en ga Bangkok ontdekken

slider_tropische_witte_stranden_09

Dag 02: Ook met de BTS Skytrain kunt u Bangkok gaan bekijken

slider_tropische_witte_stranden_10

Dag 02: Optioneel kunt u 's morgens deelnemen aan de Grand Palace Tour

slider_tropische_witte_stranden_11

Dag 02: En/of in de middag de Klong Tour bijboeken

slider_tropische_witte_stranden_12

Dag 03: We bezoeken vandaag de Drijvende Markt van Damnoen Saduak

slider_tropische_witte_stranden_13

Dag 03: Allerlei bootjes vol koopwaar varen rond over de markt

slider_tropische_witte_stranden_14

Dag 03: Het is een kleurrijk gezicht, de bootjes vol tropisch fruit

slider_tropische_witte_stranden_15

Dag 03: Optioneel kunt u een bootje huren en u over de markt laten varen

slider_tropische_witte_stranden_16

Dag 03: Op deze manier vaart u vlak langs alle bootjes, een leuke ervaring

slider_tropische_witte_stranden_17

Dag 04: Optioneel kunt u 's morgens deelnemen aan de Fietstour door Bangkok

slider_tropische_witte_stranden_18

Dag 04: Deze Fietstour is echt een aanrader

slider_tropische_witte_stranden_19

Dag 04: Later op de dag volgt de transfer naar het treinstation van Bangkok

slider_tropische_witte_stranden_20

Dag 04: We vertrekken met de nachttrein naar Chumphon

slider_tropische_witte_stranden_21

Dag 04: U kunt lekker slapen in de trein, zodat u uitgerust aankomt in Chumphon

slider_tropische_witte_stranden_22

Dag 05: Vanuit Chumphon varen we naar het bountyeiland Koh Tao

slider_tropische_witte_stranden_23

Dag 05: Op de pier staat de chauffeur al op u te wachten

slider_tropische_witte_stranden_24

Dag 05: We gaan inchecken in het Koh Tao Resort

slider_tropische_witte_stranden_25

Dag 05: De rest van de dag kunt u vrij besteden

slider_tropische_witte_stranden_26

Dag 05: U kunt gebruik maken van het prachtige zwembad

slider_tropische_witte_stranden_27

Dag 05: Het Koh Tao Resort ligt direct aan het strand

slider_tropische_witte_stranden_28

Dag 05: Vanuit het resort loopt u zo het prachtige strand op

slider_tropische_witte_stranden_29

Dag 05: Op Koh Tao zijn prachtige stranden te ontdekken

slider_tropische_witte_stranden_30

Dag 05: Ook zijn er volop restaurants te vinden op Koh Tao

slider_tropische_witte_stranden_31

Dag 06: Vandaag gaan we een prachtige boottocht maken

slider_tropische_witte_stranden_32

Dag 06: We varen naar de beste snorkellocaties bij Koh Tao

slider_tropische_witte_stranden_33

Dag 06: Vanaf de boot kunt u perfect zwemmen en/of snorkelen

slider_tropische_witte_stranden_34

Dag 06: U kunt ook op de boot lekker zonnen

slider_tropische_witte_stranden_35

Dag 06: Tijdens het snorkelen kunt u volop genieten van de onderwaterwereld

slider_tropische_witte_stranden_36

Dag 06: We gaan ook een bezoek brengen aan het bountyeiland Nang Yuan

slider_tropische_witte_stranden_37

Dag 06: Het water is hier nog kristalhelder

slider_tropische_witte_stranden_38

Dag 06: Verder kunt u lekker relaxen op het prachtige strand

slider_tropische_witte_stranden_39

Dag 06: U kunt ook een wandeling gaan maken over het eiland

slider_tropische_witte_stranden_40

Dag 06: Nang Yuan is echt een tropisch paradijs

slider_tropische_witte_stranden_41

Dag 07: Vandaag reizen we vanuit Koh Tao naar Koh Samui

slider_tropische_witte_stranden_42

Dag 07: Tijdens de boottocht kunt u van de omgeving genieten

slider_tropische_witte_stranden_43

Dag 07: Vanaf de pier volgt de transfer naar het Samui First House

slider_tropische_witte_stranden_44

Dag 07: Na het inchecken kunt u van uw Samui strandvakantie genieten

slider_tropische_witte_stranden_45

Dag 07 t/m 11: Het Samui First House beschikt over een prachtig zwembad

slider_tropische_witte_stranden_46

Dag 07 t/m 11: Langs het zwembad staan voldoende ligbedden

slider_tropische_witte_stranden_47

Dag 07 t/m 11: Vanuit het hotel kunt u naar het strand lopen

slider_tropische_witte_stranden_48

Dag 07 t/m 11: Chaweng Beach heeft een prachtig wit zandstrand

slider_tropische_witte_stranden_49

Dag 07 t/m 11: 's Avonds loopt u vanuit het hotel zo het centrum in

slider_tropische_witte_stranden_50

Dag 07 t/m 11: Hier vindt u volop winkels, marktkraampjes en restaurants

slider_tropische_witte_stranden_51

Dag 07 t/m 11: Langs Chaweng kunt u kiezen uit vele restaurants

slider_tropische_witte_stranden_52

Dag 07 t/m 11: Koh Samui is een TOPBESTEMMING

slider_tropische_witte_stranden_53

Dag 07 t/m 11: Geen zin om te lopen, er rijden genoeg taxi's rond

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_tropische_witte_stranden_01
slider_tropische_witte_stranden_02
slider_tropische_witte_stranden_03
slider_tropische_witte_stranden_05
slider_tropische_witte_stranden_07
slider_tropische_witte_stranden_08
slider_tropische_witte_stranden_09
slider_tropische_witte_stranden_10
slider_tropische_witte_stranden_11
slider_tropische_witte_stranden_12