Vakantie Chiang Mai

Vakantie Chiang Mai, de roos van het noorden, ligt op ongeveer 700 km ten noorden van Bangkok en is gesticht in het jaar 1296. Deze bergachtige regio staat bekend om zijn fantastische handwerk, wat tegen lage prijsjes wordt aangeboden op de befaamde ‘Night Bazaar’. Voor de avontuurlijk ingestelde reiziger heeft Noord-Thailand nogal wat te bieden. Vanuit Chiang Mai vertrekken verschillende meerdaagse trekkings, waarbij meestal wordt overnacht in de dorpen van de bergstammen ‘Hill Tribes’. Voor de wat langere tochten is wel enige conditie nodig. Tevens kunt u in dit gebied bezoeken brengen aan een orchideeënkwekerij, een vlindertuin of olifanten gaan verzorgen.


Vakantie Chiang Mai


Uw vakantie naar Chiang Mai boekt u natuurlijk bij BM Air Reizen, al 35 jaar dé Thailand specialist. Bij ons kunt u kiezen uit 29 complete rondreizen, elk met een eigen karakter.

Wilt u uw eigen Chiang Mai reis samenstellen? Dan kunt u kiezen uit diverse bouwsteenmodules en honderden hotels. Bovendien zijn al onze Thailand reizen te verlengen en/of te veranderen. Uiteraard kunt u ook voor transfers, bus, trein en vliegtickets naar Chiang Mai bij ons terecht, er zijn altijd leuke aanbiedingen.

Wilt u toch net iets anders in één van onze Thailand reizen, dan kunt u dit aangeven. Onze Thailand specialisten zullen dan een reis op maat met u samenstellen. Wilt u uw Chiang Mai vakantie persoonlijk doorspreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons kantoor in Maarssen.

  • al 35 jaar dé Thailand specialist
  • goedkope vliegtickets
  • ruime keuze hotels
  • keuze uit 29 rondreizen
  • dagelijks vertrek
  • stel uw eigen Chiang Mai vakantie samen
  • dagtours / transfers
  • trein-, bus-, boot tickets
  • verlenging altijd mogelijk
Vliegtickets
Hotels Chiang Mai
Bouwstenen Chiang Mai
Dagtours Chiang Mai
Vervoer Koh Samui

Vliegtickets Chiang Mai


Uw vakantie naar Chiang Mai begint met een vliegticket, welke u voordelig bij ons kunt boeken. Hieronder vindt u een selectie van onze vliegtickets naar Chiang Mai. U kunt kiezen uit verschillende vliegmaatschappijen.

Eva Air - Chiang Mai
Aanbevolen

Economy:   Premium:   Business:     Vliegticket Eva Air …

Singapore Airlines - Chiang Mai

Economy:   Premium:   Business:     Vliegticket Singapore Airlines …

Bangkok Airways - Chiang Mai

Enkel:       Retour:       Vliegticket Bangkok …


Populaire reizen naar Chiang Mai


De Roos van het Noorden
, , , 10 Dagen - 9 Nachten

2 deelnemers:   4 deelnemers:   6 deelnemers:     …

Gouden Thailand Tour
Aanbevolen
, , , 15 Dagen - 14 Nachten

2 deelnemers:   4 deelnemers:   6 deelnemers:     …

Rondreis Noord-Thailand
Aanbevolen
, , , , 15 Dagen - 14 Nachten

2 deelnemers:   4 deelnemers:   6 deelnemers:     …


Rondreizen


Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit 29 prachtige Thailand Rondreizen. Er is al een 10-daagse rondreis va € 277,-. De rondreizen zijn exclusief het vliegticket. U kunt het vliegticket  voordelig bij ons bijboeken. Kies zelf met welke airline u naar Thailand wilt vliegen. Ook kunt u uw Thailand vakantie verlengen en/of veranderen. Wilt u toch net iets anders in een reis? Onze reisadviseurs kunnen uw reis op maat met u samenstellen. U kunt uw reis naar Chiang Mai persoonlijk bespreken met één van onze adviseurs. U bent van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Land van de Glimlach
, , , , 15 Dagen - 14 Nachten

2 deelnemers:   4 deelnemers:   6 deelnemers:     …

Thailand - Olifanten verzorgen
, , , 17 Dagen - 16 Nachten

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers: nvt Rondreis Thailand met de …

Mae Tang - trekking
, , , , , 17 Dagen - 16 Nachten

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers: Rondreis Thailand: Avonturen Tour


Hotels Chiang Mai


Voor een verblijf tijdens uw vakantie naar Chiang Mai kunt u kiezen uit meer dan 300 hotels. Profiteer van onze dagdeal hotels in Chiang Mai. De hotels zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Chiang Mai - Holiday Inn Chiang Mai

Holiday Inn Chiang Mai LAAGSTE PRIJS! va € 34 per …

Chiang Mai - Cozytel Chiangmai

Cozytel Chiangmai LAAGSTE PRIJS! va € 39 per kamer Het Cozytel …

Chiangmai Plaza Hotel - Chiang Mai

Chiang Mai Plaza Hotel – Chiang Mai LAAGSTE PRIJS! va …

Chiang Mai - Movenpick Suriwongse Hotel Chiang Mai

Movenpick Suriwongse Hotel Chiang Mai LAAGSTE PRIJS! va € 46 …

Le Meridien - Chiang Mai

Le Meridien Chiang Mai Het Le Meridien Chiang Mai is centraal …


Dagtours Chiang Mai


Wilt u meer zien tijdens uw vakantie in Chiang Mai, kies dan uit één van onze vele dagtours. Met onze dagtours kunt u uw eigen Thailand reis samenstellen. Al onze reizen zijn te verlengen en/of te veranderen. Wilt u toch net iets anders in één van onze Thailand reizen dan kunt u dit aangeven, onze reisspecialisten zullen dan een reis op maat met u samenstellen. Wilt u uw Thailand reis persoonlijk doorspreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons kantoor in Maarssen.

Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Aanbevolen

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers: Dagexcursie: Doi Suthep & …

Chiang Mai - fietstocht
Aanbevolen

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers: Dagexcursie: Fietstocht Chiang Mai

Mekong Rivier - boottocht
Aanbevolen

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers: Dagexcursie Chiang Mai: De Gouden …


Hoe bereikt u Chiang Mai


Koh Samui - Airport - Thailand

De voordeligste manier om Chiang Mai te bereiken is per trein. U reist per nachttrein, met slaapplaatsen, vanuit Bangkok naar Chiang Mai. Klik hier voor de treintarieven.

Chiang Mai beschikt over een internationaal vliegveld, hierdoor is het mogelijk om rechtstreeks vanuit Nederland via Bangkok naar Chiang Mai te vliegen. Vanuit Bangkok is het ongeveer 1 uur vliegen. Er zijn dagelijks binnenlandse vluchten met Thai Smile en Bangkok Airways, welke wij voor u kunnen reserveren. Ook is het mogelijk om vanuit Phuket of Koh Samui naar Chiang Mai te vliegen.


Doi Suthep


Chiang Mai - Doi Suthep - Thailand

De tempel de Wat Phra That Doi Suthep is één van de meest belangrijke tempels in Chiang Mai en zeker de meest vereerde onder de bevolking. Vanuit het tempelcomplex heeft u een schitterend uitzicht over de stad Chiang Mai. In het complex vindt u tevens een klein museum, waar allerlei oude opgravingen en giften aan de tempel tentoongesteld worden. In de tempel moet u gepast gekleed gaan, zonder schoenen. Om de tempel te bereiken moet u een trap betreden met 309 treden. Aan weerskanten ziet u een afscheiding met de afbeelding van een slang. Er gaat ook een lift naar boven.

Tijdens uw vakantie naar Chiang Mai kunt u eenvoudig een bezoek brengen aan deze tempel.


Vakantie Chiang Mai – Hill Tribes


Chiang Mai - Bergstammen - Thailand

Maak kennis met de verschillende Hill Tribes (bergstammen) die in de omgeving van Chiang Mai wonen. U kunt kiezen uit een ochtend- of middagprogramma. Bezoek de Hmong, de Lahu, de Karen, de Parong en de wereldberoemde Long Necks. In het dorp zijn de huizen van deze bergstammen nagemaakt en zien we hun manier van leven. Iedere stam heeft een eigen cultuur, kleurvolle kleding en een eigen taal. U kunt heerlijk rondwandelen door het dorp en alles bekijken. De gids vertelt van u van alles over de bergstammen.


Klimaat Chiang Mai


De beste periode om Chiang Mai te bezoeken is van november t/m april, in deze maanden valt de minste regen. Het regenseizoen duurt van mei t/m oktober. De regenbuien duren vaak niet meer dan 2 tot 3 uur. De rest van de dag schijnt de zon weer volop. De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 26 en 34 graden.

Klik hier voor het weerbericht van Chiang Mai, zodat u een actueel overzicht heeft.