Amazing Thailand - 10 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 495
va € 412
va € 403

Rondreis: Amazing Thailand

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

We beginnen deze Thailand rondreis in de hoofdstad Bangkok. We gaan deze prachtige stad ontdekken met een boottocht door de klongs. Hierna bezoeken we de beroemde drijvende markt. In Kanchanaburi bezoeken we de River Kwai Bridge en prachtige tempels. We eindigen in de badplaats Hua Hin. Vanuit deze plaats kunt u eventueel uw reis verlengen naar bijvoorbeeld Koh Samui, Koh Tao, Phuket of Krabi.

Dag 01 :
Bangkok

Bangkok - Khao San RoadAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Asia Hotel Bangkok. Dit hotel is centraal gelegen in Bangkok, naast het Skytrainstation Ratchathewi. Het is slechts 1 halte met de skytrain naar Siam Square en het winkelcentrum MBK. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen aan het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in één van de hoogste gebouwen in Bangkok. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Hotel
Dag 02 :
Bangkok

Bangkok - fietstourNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden. U kunt op eigen gelegenheid deze bruisende stad gaan ontdekken. Er valt hier zo veel te ontdekken en te bezichtigen.

Optioneel kunt u op deze dag de Fietstocht Bangkok bijboeken (niet in de prijs inbegrepen).  Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Bangkok

Bangkok - KlongtourNa het ontbijt maken we een korte rit naar de Chao Phraya rivier. Dit is het beginpunt om het ‘Venetië van het Oosten’ te gaan ontdekken. Ook tegenwoordig zijn uitgestrekte gebieden rond Bangkok alleen over het water te bereiken. De klongs (kanalen) zijn er de levensaders voor de Thai die er nog op traditionele manier leven. Hier zijn weelderige plantages, waar mango’s, papaja’s, durian en ander tropisch fruit wordt verbouwd. Tijdens deze excursie maken we een boottocht door dit gebied, waarbij u meteen uit de drukte van de stad bent. Dit is een unieke belevenis die u niet mag missen. We varen langs het Koninklijk Paleis en de Wat Arun. Nu ziet u deze schitterende gebouwen ook eens van een andere kant. Ook kunt u vanuit de boot in de verte één van de hoogste hotels in Bangkok zien, het Baiyoke Sky Hotel. Verder varen we langs lokale huizen, het ene is een prachtige bungalow terwijl zijn buurman in een oud houten huisje woont. Zie hoe de Thaise bevolking leeft op en rond het water. We zien kinderen zwemmen in het water, verderop zit iemand te vissen en weer verderop zien we mensen op het land werken. Ook krijgt u de gelegenheid om een drankje te kopen bij één van de vrouwen/mannen, die hun waren vanuit een bootje proberen te verkopen. Vervolgens varen we weer terug naar de pier. Let Op: de transfer terug naar uw hotel is NIET inbegrepen.

U kunt op eigen gelegenheid Bangkok verder gaan ontdekken.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Ontbijt
Hotel

Kanchanaburi - River Kwai BridgeNa het ontbijt vertrekken we naar de befaamde drijvende markt van Damnoen Saduak. De drijvende markt ligt ongeveer 80 kilometer ten westen van Bangkok in de provincie Ratchaburi. Het is een schilderachtig gezicht die honderden smalle bootjes met fruit, levensmiddelen, vlees en vis. Alhoewel de drijvende markt de laatste jaren erg commercieel is geworden is het toch een leuke excursie. Allerlei bootjes vol met fruit en andere exotische producten varen in een kanaal heen en weer. Toeristen kunnen tevens in zo’n bootje rondvaren en zo langs de bootjes met koopwaar varen. Deze boottocht zit niet in de prijs inbegrepen en moet ter plaatse voldaan worden. Uiteraard heeft u ook van de zijkant een goed zicht op de drijvende markt. Het is een vrolijk schouwspel vol prachtige kleuren en producten.

Hierna reizen we verder naar Kanchanaburi, bekend vanwege de ‘Bridge over the River Kwai’ en de beruchte ‘dodenspoorlijn’. De brug werd wereldberoemd door de gelijknamige film.

In de middag bezoeken we de River Kwai Bridge. De brug is het symbool van de Birma-spoorlijn. In 1942 besloten de Japanners een spoorlijn aan te leggen tussen Thailand en Birma. Deze spoorlijn moest de bevoorrading van de troepen in Birma mogelijk maken. Het traject van 415 km staat ook wel bekend als de dodenspoorlijn, vanwege de vele doden die gevallen zijn tijdens de bouw van deze spoorlijn. Het is mogelijk om over de brug heen te lopen. U kunt hier schitterende foto’s maken.

Vervolgens gaan we inchecken in het Pung Waan Kwai Yai Resort. Dit resort is rustig gelegen in een fantastische omgeving. De stad Kanchanaburi ligt op circa 2km. Een aanrader is om in de avond een bezoek te brengen aan de verlichte brug en lekker te gaan eten in één van de drijvende restaurants op de rivier.

Overnachting in het Pung Waan Kwai Yai Resort.

Ontbijt
Hotel

Kanchanaburi - Khao Poon CaveNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de Wat Chai Chumphon. U kunt rustig rondwandelen door het tempelcomplex. Deze tempel dateert uit de periode van Koning Rama I. Naast de Boeddhabeelden vinden we hier een prachtig kunstwerk van een enorm wit paard.

Hierna maken we een onvergetelijke tocht met een longtailboot over de rivier naar de beroemde ‘Bridge over the River Kwai‘. Tijdens de boottocht zal de bootsman zo af en toe even “het gas erop gooien”, een spectaculaire ervaring die u niet mag missen. Vervolgens varen we onder de River Kwai Bridge door en meren we aan bij de oever.

Vervolgens bezoeken we de Khao Poon Cave Tempel. Deze oude tempel is gelegen in een grot, net buiten Kanchanaburi. De grot bestaat uit 9 kamers, die via smalle openingen met elkaar in verbinding staan. In de grot kunnen we niet alleen genieten van de Boeddhabeelden, maar ook van de stalagmieten en stalactieten.

Tot slot maken we een prachtige treinreis over de oude spoorlijn. We rijden over de oude houten viaducten langs de River Kwai. Tijdens deze treinreis kunt u genieten van het prachtige uitzicht.

Overnachting in het Pung Waan Kwai Yai Resort.

Ontbijt
Hotel

Hua Hin - avondmarktNa het ontbijt kunt u de ochtend vrij besteden. U kunt gaan genieten bij de rivier of nog een frisse duik nemen in het zwembad.

Rond het middaguur volgt de transfer van Kanchanaburi naar het Hua Hin Grand Hotel & Plaza. Hier kan uw strandvakantie beginnen. Geniet ervan!

Hua Hin is een rustig stadje, gelegen aan het strand. Het is een geliefd vakantieoord onder de Thaise bevolking. Vooral in de weekenden gaan vele Thaise gezinnen vanuit Bangkok naar deze badplaats. Tevens kunt u hier genieten van de fraaie natuurparken die Hua Hin’s omgeving bepalen en volop de lokale sfeer in het stadje Hua Hin proeven. De rest van de dag kunt u heerlijk doorbrengen aan het prachtige strand of bij het zwembad van het Hua Hin Grand Hotel & Plaza. ’s Avonds kunt u een bezoek brengen aan de gezellige avondmarkt, gelegen aan de Dechanuchit Road. U vindt hier tevens een overvloed aan eetstalletjes. Verder kunt u op de Night Market van alles kopen, van goedkope kleding tot Cd’s etc.

Overnachting in het Hua Hin Grand Hotel & Plaza.

Ontbijt
Hotel
Dag 07 :
Hua Hin

Hua Hin - strandNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden. U kunt heerlijk gaan ontspannen op het strand.

In de omgeving van Hua Hin zijn prachtige natuurparken te bezoeken.

Overnachting in het Hua Hin Grand Hotel & Plaza.

Ontbijt
Hotel
Dag 08 :
Hua Hin

Hua Hin - Khao Takiab tempelDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

Optioneel kunt u vandaag deelnemen aan de Fietstocht Hua Hin (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Hua Hin Grand Hotel & Plaza.

Ontbijt
Hotel
Dag 09 :
Hua Hin

Hua Hin Grand Plaza HotelNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

U kunt heerlijk gaan relaxen op het strand of bij het prachtige zwembad van het hotel.

Overnachting in het Hua Hin Grand Hotel & Plaza.

Ontbijt
Hotel
Dag 10 :
Hua Hin

Na het ontbijt eindigt deze tour. Wilt u langer in Hua Hin verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen in Hua Hin.

Ook kunt u per nachttrein + slaapplaatsen verder reizen naar bv. Koh Tao, Koh Samui, Krabi of Phuket.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Amazing Thailand

Kaart Rondreis Amazing Thailand

Amazing Thailand - 10 dagen - I-THA-05

Vertrek Periode 2 deelnemers 4 deelnemers 6 deelnemers Tourcode Reisomschrijving
01-11-22 t/m 31-10-23 495 412 403 I-THA-05 Amazing Thailand
va € 495 va € 412 va € 403

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 november 2022 t/m 31 oktober 2023: € 229

Hoogseizoentoeslagen hotels


Toeslag bij verblijf in het Pung Waan Kwai Yai Resort – Kanchanaburi van 29 december 2022 t/m 02 januari 2023: € 7,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Hua Hin Grand Plaza Hotel – Hua Hin van 24 december 2022 t/m 05 januari 2023: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Hua Hin Grand Plaza Hotel – Hua Hin van 12 april 2023 t/m 15 april 2023: € 15 per persoon / per nacht

Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Asia Hotel Bangkok
Asia Hotel Bangkok
Bangkok
Bangkok - Khao Sao Road
Bangkok
Bangkok - fietstour
Bangkok - fietstour
Bangkok - fietstour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - Pung Waan Kwai Yai Resort
Kanchanaburi - Pung Waan Kwai Yai Resort
Kanchanaburi - Wat Chai Chumphon
Kanchanaburi - Wat Chai Chumphon
Kanchanaburi - Wat Chai Chumphon
Kanchanaburi - boottocht River Kwai Bridge
Kanchanaburi - boottocht River Kwai Bridge
Kanchanaburi - boottocht River Kwai Bridge
Kanchanaburi - boottocht River Kwai Bridge
Kanchanaburi - Khao Poon Cave Tempel
Kanchanaburi - Khao Poon Cave Tempel
Kanchanaburi - Khao Poon Cave Tempel
Kanchanaburi - treinreis oude spoorlijn
Kanchanaburi - treinreis oude spoorlijn
Kanchanaburi - treinreis oude spoorlijn
Hua Hin
Hua Hin Grand Plaza Hotel
Hua Hin Grand Plaza Hotel
Hua Hin Grand Plaza Hotel
Hua Hin Grand Plaza Hotel
Hua Hin - strand
Hua Hin - strand
Hua Hin - avondmarkt
Hua Hin - avondmarkt
Hua Hin - avondmarkt
Hua Hin - avondmarkt
Hua Hin - avondmarkt
slider_rondreis_amazing_thailand_01

Tijdens deze rondreis bezoeken we Bangkok, de River Kwai en Hua Hin

slider_rondreis_amazing_thailand_02

Dag 02: Vanaf het vliegveld volgt de transfer naar het Asia Hotel Bangkok

slider_rondreis_amazing_thailand_03

Dag 02: Het zwembad van het Asia Hotel Bangkok

slider_rondreis_amazing_thailand_06

Dag 02: U kunt de stad Bangkok gaan verkennen

slider_rondreis_amazing_thailand_05

Dag 01: In Bangkok vindt u volop marktkraampjes, winkels en restaurants

slider_rondreis_amazing_thailand_07

Dag 02: Er zijn prachtige tempels in Bangkok te bezichtigen

slider_rondreis_amazing_thailand_08

Dag 02: Optioneel kunt u deelnemen aan de Fietstocht Bangkok

slider_rondreis_amazing_thailand_09

Dag 02: Deze fietstocht gaat dwars door China Town

slider_rondreis_amazing_thailand_10

Dag 02: Deze fietstocht is perfect om kennis te maken met Bangkok

slider_rondreis_amazing_thailand_11

Dag 03: 's Middags maken we een boottocht door de klongs van Bangkok

slider_rondreis_amazing_thailand_12

Dag 03: We passeren diverse belangrijke bezienswaardigheden

slider_rondreis_amazing_thailand_13

Dag 03: We varen ook langs de houten huisjes

slider_rondreis_amazing_thailand_14

Dag 03: We zien hoe de lokale bevolking leeft langs het water

slider_rondreis_amazing_thailand_17

Dag 03: Over de Chao Phraya rivier varen we langzaam terug

slider_rondreis_amazing_thailand_18

Dag 04: Vandaag bezoeken we de drijvende markt van Damnoen Saduak

slider_rondreis_amazing_thailand_19

Dag 04: Allerlei bootjes vol koopwaar varen rond op de markt

slider_rondreis_amazing_thailand_20

Dag 04: Het is een kleurrijk gezicht alle bootjes met tropisch fruit

slider_rondreis_amazing_thailand_21

Dag 04: U kunt ook een bootje huren en u over de markt laten varen

slider_rondreis_amazing_thailand_22

Dag 04: Vervolgens bezoeken we de Brug over de River Kwai

slider_rondreis_amazing_thailand_23

Dag 04: De brug is het symbool van de Birma-spoorlijn

slider_rondreis_amazing_thailand_24

Dag 04: U kunt een wandeling maken over de brug

slider_rondreis_amazing_thailand_25

Dag 04: Inchecken in het Pung Waan Kwai Yai Resort

slider_rondreis_amazing_thailand_26

Dag 04: Dit resort beschikt over een prachtig zwembad

slider_rondreis_amazing_thailand_27

Dag 05: Na het ontbijt bezoeken we de Wat Chai Chumphon

slider_rondreis_amazing_thailand_28

Dag 05: Het enorme paard bij de Wat Chai Chumphon

slider_rondreis_amazing_thailand_29

Dag 05: Maak gerust een praatje met de monniken in het tempelcomplex

slider_rondreis_amazing_thailand_30

Dag 05: We stappen in een longtailboot ...

slider_rondreis_amazing_thailand_31

Dag 05: ... en gaan een prachtige tocht maken over de rivier de Kwai

slider_rondreis_amazing_thailand_32

Dag 05: Tijdens de boottocht kunt u genieten van het prachtige landschap

slider_rondreis_amazing_thailand_33

Dag 05: We zien de River Kwai Bridge nu vanaf het water

slider_rondreis_amazing_thailand_34

Dag 05: Na de boottocht gaan we naar de Khao Poon Cave Tempel

slider_rondreis_amazing_thailand_35

Dag 05: De grot bestaat uit 9 ruimtes vol beelden

slider_rondreis_amazing_thailand_36

Dag 05: Wandel rustig rond door de grot en geniet van de beelden

slider_rondreis_amazing_thailand_37

Dag 05: Tot slot maken we nog een prachtige treinreis

slider_rondreis_amazing_thailand_38

Dag 05: We rijden over de houten viaducten langs de River Kwai

slider_rondreis_amazing_thailand_39

Dag 05: De oude spoorlijn langs de River Kwai

slider_rondreis_amazing_thailand_40

Dag 06: Na het ontbijt vertrekken we naar de badplaats Hua Hin

slider_rondreis_amazing_thailand_41

Dag 06: We gaan inchecken in het Hua Hin Grand Plaza Hotel

slider_rondreis_amazing_thailand_42

Dag 06: We zullen 4 nachten verblijven in dit hotel

slider_rondreis_amazing_thailand_43

Dag 06 t/m 09: U kunt gebruik maken van het prachtige zwembad

slider_rondreis_amazing_thailand_44

Dag 06 t/m 09: Langs het zwembad staan voldoende ligbedden om te zonnen

slider_rondreis_amazing_thailand_45

Dag 06 t/m 09: Op loopafstand van het hotel ligt het strand

slider_rondreis_amazing_thailand_46

Dag 06 t/m 09: Geniet van uw strandvakantie in Hua Hin

slider_rondreis_amazing_thailand_47

Dag 06 t/m 09: Hua Hin beschikt over een gezellige avondmarkt

slider_rondreis_amazing_thailand_48

Dag 06 t/m 09: Deze markt is eenvoudig te bereiken vanuit het hotel

slider_rondreis_amazing_thailand_49

Dag 06 t/m 09: Op de markt vindt u volop winkels en eetstalletjes

slider_rondreis_amazing_thailand_50

Dag 06 t/m 09: Verder is er een grote keuze uit restaurants

slider_rondreis_amazing_thailand_51

Dag 06 t/m 09: Geen zin om terug te lopen naar het hotel?

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_rondreis_amazing_thailand_01
slider_rondreis_amazing_thailand_02
slider_rondreis_amazing_thailand_03
slider_rondreis_amazing_thailand_06
slider_rondreis_amazing_thailand_05
slider_rondreis_amazing_thailand_07
slider_rondreis_amazing_thailand_08
slider_rondreis_amazing_thailand_09
slider_rondreis_amazing_thailand_10
slider_rondreis_amazing_thailand_11
slider_rondreis_amazing_thailand_12
slider_rondreis_amazing_thailand_13
slider_rondreis_amazing_thailand_14
slider_rondreis_amazing_thailand_17
slider_rondreis_amazing_thailand_18
slider_rondreis_amazing_thailand_19
slider_rondreis_amazing_thailand_20
slider_rondreis_amazing_thailand_21
slider_rondreis_amazing_thailand_22
slider_rondreis_amazing_thailand_23
slider_rondreis_amazing_thailand_24
slider_rondreis_amazing_thailand_25
slider_rondreis_amazing_thailand_26
slider_rondreis_amazing_thailand_27
slider_rondreis_amazing_thailand_28
slider_rondreis_amazing_thailand_29
slider_rondreis_amazing_thailand_30
slider_rondreis_amazing_thailand_31
slider_rondreis_amazing_thailand_32
slider_rondreis_amazing_thailand_33
slider_rondreis_amazing_thailand_34
slider_rondreis_amazing_thailand_35
slider_rondreis_amazing_thailand_36
slider_rondreis_amazing_thailand_37
slider_rondreis_amazing_thailand_38
slider_rondreis_amazing_thailand_39
slider_rondreis_amazing_thailand_40
slider_rondreis_amazing_thailand_41
slider_rondreis_amazing_thailand_42
slider_rondreis_amazing_thailand_43
slider_rondreis_amazing_thailand_44
slider_rondreis_amazing_thailand_45
slider_rondreis_amazing_thailand_46
slider_rondreis_amazing_thailand_47
slider_rondreis_amazing_thailand_48
slider_rondreis_amazing_thailand_49
slider_rondreis_amazing_thailand_50
slider_rondreis_amazing_thailand_51
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Amazing Thailand

Reis details:

  • Bangkok
  • 2
  • I-THA-05
  • 10 dagen
  • Hotels op basis van logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

🌴 Vakantie Thailand