Rondreis Discover Bali - 13 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 420
va € 391
va € 364

Rondreis: Discover Bali

Deze rondreis start dagelijks vanaf het vliegveld van Denpasar

Een schitterende rondreis naar het fascinerende Bali. We bezoeken hier het Alas Kedaton, een vlinderfarm, de wereldberoemde rijstterrassen, de bergplaats Bedugul, het tempelcomplex Banjar en het tempelcomplex Besakih. Tot slot gaan we genieten van een heerlijke strandvakantie. Kortom een indrukwekkende rondreis over het godeneiland Bali.

Uiteraard kunt u deze rondreis naar eigen wens uitbreiden en/of aanpassen.

Bali - Kuta BeachAankomst op het internationale vliegveld in Denpasar. Hier staat de chauffeur u op te wachten voor de transfer naar het Bakung Sari Hotel. Het Bakung Sari Hotel heeft een goede ligging en geeft u de charme van een Balinees familiehotel. Het is gelegen in een mooie tuin met veel tropische planten.

Faciliteiten: alle kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, televisie met satelliet aansluiting, balkon en ijskast met minibar. Het complex is voorzien van een zwembad met kinderbad, een massage en een poolbar. In het Bakung Sari restaurant heeft u de keuze uit Indonesische of westerse gerechten.

Locatie: het Bakung Sari Hotel ligt in het centrum van Kuta, vlakbij het winkelgebied Kuta Square en op loopafstand van het prachtige strand van Kuta. De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt heerlijk uitrusten, lekker zwemmen of genieten aan het strand.

Optioneel kunt u laat in de middag deelnemen aan de Jimbaran Dinner Tour, u kunt dit bij ons kantoor op Bali of in Nederland reserveren (niet in de prijs inbegrepen).

Overnachting in het Bakung Sari Hotel – deluxe kamer.

Hotel

Jatiluwih - rijstterrassenNa het ontbijt brengen we een bezoek aan Bali’s beroemdste zeetempel, de Tanah Lot. Aan de westkust, op korte afstand van Kediri, wacht u een adembenemend schouwspel: de tempel van Tanah Lot, eenzaam gelegen op een rots even uit de kust. Tanah betekent aarde en Lot betekent zee. Letterlijk vertaald hebben we het dus over de Tempel van de Aarde, gelegen in de Zee. Net als vele andere tempels op Bali is de Tanah Lot verbonden met de heilige Brahman priester Danghyang Nirarta. Deze priester besloot, tijdens één van zijn reizen in de 16de eeuw, op deze prachtige plaats te overnachten. Later besloten de inwoners op deze prachtige plaats een tempel te bouwen, de Tanah Lot. De tempel behoort tot één van de zes belangrijkste tempels van Bali. De tempel is opgedragen aan de God Van de Zee. In de ochtenduren kunt u hier genieten van het prachtige uitzicht op de tempel.

Hierna bezoeken we Alas Kedaton, oftewel de apenjungle. Hier zijn buiten de apen ook grote fruitplantages te bewonderen. Alas Kedaton is een bos van ongeveer 6 a 7 hectare groot. In dit bos bevindt zich een tempel. De apen lopen hier vrij rond en worden gezien als tempelwachters. De apen zullen u begroeten, maar let op ze leveren soms apenstreken.

Vervolgens brengen we een bezoek aan Taman Kupu Kupu Bali’s vlinderfarm. Hier ziet u werkelijk de meest zeldzame vlinders in een prachtige tropische tuin, waar u rustig rond kunt wandelen. Verder vindt u hier een klein museum met een grote verzameling opgezette vlinders en insecten.

In de middag gaan we verder naar Jatiluwih, waar u een uitzonderlijk uitzicht heeft op de schitterende rijstterrassen.

Vervolgens reizen we verder naar Bedugul. In deze plaats zullen we overnachten in het Puri Candikuning Resort. Vanuit dit resort heeft u een prachtig uitzicht over de bergen en het Bratan meer.

Overnachting in het Puri Candikuning Resort – deluxe kamer.

Ontbijt
Hotel

Pemuteran - Adi Assri Beach ResortNa het ontbijt bezoeken we een markt en gaan we naar de meest gefotografeerde tempel van Bali, de Pura Ulun Danu Bratan. Deze tempel is gewijd aan de godin Dewi Danu, de godin van het water, de meren en de rivieren. Het complex is gebouwd in 1633 en is verdeeld over verschillende eilandjes. De Meru pagode, met elf daken is gewijd aan Shiva en zijn gemalin Parvati. Het Bratan meer staat bekend als een heilig bergmeer. Het altaar in de Pura Ulun Danu Bratan stond jaren geleden in een lager gelegen tempel. Bij de uitbarsting van de vulkaan Batur in 1926 werden zowel het dorp als de tempel onder lava bedolven en bleef alleen het altaar van Dewi Danu gespaard. Daarom verhuisde de dorpelingen het altaar naar deze hoger gelegen tempel.

Vervolgens rijden we verder naar Pemuteran. Na aankomst in Pemuteran gaan we inchecken in het Adi Assri Beach Resort. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Pemuteran is een rustig klein vissersdorpje, gelegen in het noordwesten van Bali. Het strand bestaat voor een gedeelte uit vulkanisch zand en heeft daardoor een grijzige kleur. Het strand wordt aan twee kanten omgeven door indrukwekkende bergen. Pemuteran heeft het grootste gebied van ondiepe riffen in Bali. De riffen in Pemuteran zijn zeer kleurrijk met mooie harde en zachte koralen, tafelkoraal, sponsjes gemengd met veel rif vissen. De zee heeft matige stromingen waardoor het zeer geschikt is voor alle duikers en snorkelaars. Ook de nabijheid van het snorkel- en duikparadijs Menjangan Island en het West Bali National Park, samen met de extreem natuurlijke schoonheid van het gebied, heeft een enorme aantrekkingskracht op velen.

Overnachting in het Adi Assri Beach Resort – deluxe kamer.

Ontbijt
Hotel

Banjar - Brahma Vihara-AramaNa het ontbijt beginnen we met een bezoek aan de prachtige Boeddhistische tempel “Brahma Vihara-Arama” in Banjar. Deze tempel uit 1969 behoort tot één van de grootste tempels van Bali. Het tempelcomplex is gelegen op een heuvel en doet qua bouwstijl denken aan de Borobudur. Vanuit het complex heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving. Vanwege de rustige ligging is het tempelcomplex de perfecte locatie om te mediteren. Via allerlei trappen komt u steeds hoger in het tempelcomplex. De tempel bestaat uit 5 belangrijke complexen. De eerste is de Uposatha Gara, welke is gelegen in het westelijke deel. U ziet hier Boeddhabeelden en vele kunstwerken over de geboorte van Boeddha. De tweede is de Dharmasala, gelegen in het oostelijke deel. Deze ruimte wordt gebruikt als conferentiekamer, hier kunnen de monniken studeren. De derde is de Stoepa, gelegen in het noordwestelijk van het tempelcomplex. De vierde is de Bodi, gelegen in het zuidwestelijk deel. Deze plaats symboliseert de overwinning van Boeddha, wanneer hij de eeuwige perfectie (nirvana) bereikt. De vijfde is de Kuti. Ook deze ruimte wordt door de monniken gebruikt om te studeren en te mediteren. Op het hoogste niveau van het tempelcomplex bevindt zich een prachtige tuin en een reusachtige stupa die gebouwd is in de vorm van de Borobudur.

Vervolgens gaan we naar de heilige warmwaterbron “Air Panas“, gelegen in een mix van jungle en een prachtige tuin. U kunt hier even heerlijk baden, want de temperatuur van het water is 38°C. (vergeet uw zwemkleding dus niet).

In de middag rijden we via Singaraja naar Amed.

Overnachting in het Arya Amed Beach Resort – deluxe garden room.

Ontbijt
Hotel

Bali - Taman Tirta GanggaNa het ontbijt rijden we door een schitterend mooi natuurgebied met weelderige rijstterrassen, beekjes en steile ravijnen naar Tirta Gangga. Hier brengen we een bezoek aan het Taman Tirta Gangga (Waterpaleis). Het waterpaleis is gebouwd in 1946 door Anak Agung Angjurah, de laatste Radja van Karangasem. Hat paleis is gebouwd op de plek van een heilige bron en bestaat uit diverse vijvers, grachten en fonteinen. Tirta Gangga betekent letterlijk water uit de Ganges. In dit prachtige park, dat een oppervlakte heeft van bijna 1 hectare, kunt u heerlijk rondwandelen. U vindt hier vele prachtige beelden, die gelegen zijn in een weelderige tuin.

Hierna rijden we verder via Putung naar de moedertempel van Bali, de Besakih, welke gelegen is tegen een helling van de vulkaan Agung. Dat de tempel juist onder de rook van de heilige vulkaan ligt, is niet zonder gevolgen gebleven. In 1917 en 1963 werd hij door uitbarstingen verwoest en door de volhardende gelovigen weer opgebouwd. Het tempelcomplex is te bereiken via een lange trap. De Pura Besakih bestaat uit circa 200 bouwwerken verdeeld over diverse complexen.

Vervolgens gaan we verder naar de bergachtige omgeving in en om Kintamani, gelegen op een hoogte van 1450 meter. De temperatuur hier is veel milder en u kunt genieten van het adembenemende uitzicht over de Batur vulkaan en het Batur meer, wat een volgelopen krater is van de Gunung Bratan.

Op het eind van de dag brengen we een bezoek aan de houtsnijwerkplaats in Mas.

Overnachting in het Tebesaya Cottage Resort – deluxe kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 06 :
Ubud - Kuta

Kuta - Bakung Sari HotelVandaag volgt na het ontbijt de transfer naar Kuta.

Hier gaan we genieten van een heerlijke strandvakantie. We verblijven wederom in het Bakung Sari Hotel. Dit hotel is gelegen op loopafstand van het strand en het centrum van Kuta.

Overnachting in het Bakung Sari Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 07 :
Kuta

Bali - Kuta BeachNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

U kunt deze dag genieten van het prachtige strand van Kuta of ga lekker relaxen bij het zwembad van het hotel.

Overnachting in het Bakung Sari Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 08 :
Kuta

Bali - FietstochtNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga relaxen op het strand en ga Zuid-Bali ontdekken.

Optioneel kunt u vandaag deelnemen aan de Fietstocht Bali (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Bakung Sari Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 09 :
Kuta

Bali - Ayung River RaftenNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga relaxen op het strand en ga Zuid-Bali ontdekken.

Optioneel kunt u vandaag deelnemen aan de dagexcursie Ayung River Raften (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze excursie dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Bakung Sari Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 10 :
Kuta

Bali - Uluwatu tempelNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga relaxen op het strand en ga Zuid-Bali ontdekken.

Optioneel kunt u vandaag deelnemen aan de Uluwatu & Garuda Wisnu Kencana Tour (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Bakung Sari Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 11 :
Kuta

Bali - Lake TamblinganNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga relaxen op het strand en ga Zuid-Bali ontdekken.

Optioneel kunt u vandaag deelnemen aan de Tamblingan Jungle Trekking (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Bakung Sari Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 12 :
Kuta

Nusa Penida - snorkelenNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga relaxen op het strand en ga Zuid-Bali ontdekken.

Optioneel kunt u vandaag deelnemen aan de Nusa Penida Snorkeltour (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Bakung Sari Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt heeft u vrij tot aan de transfer naar het vliegveld. Hier eindigt deze rondreis.

U kunt deze reis per nacht verlengen in Kuta en/of extra nachten invoegen in Bedugul, Pemuteran, Amed of Ubud. ALLES KAN EN NIETS MOET

Ook bent u NIET gebonden aan de hotels of kamertypes in dit programma, u kunt ieder hotel / kamertype upgraden of veranderen.

Deze reis wordt uitgevoerd met een airconditioned privé auto/minibus met een Engelssprekende chauffeur en is exclusief de entreegelden. Deze moeten (indien van toepassing) ter plaatse worden betaald. Op aanvraag kunnen wij een Nederlandssprekende chauffeur en/of gids tijdens deze reis voor u regelen.

WILT U UW INDONESIE REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE INDONESIE SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Rondreis Discover Bali

Kaart Rondreis Discover Bali

Rondreis Discover Bali - 13 Dagen - R-BAL-04

Deze reis is exclusief de entreegelden, deze moeten ter plaatse worden voldaan.


  • Entreegelden ongeveer: € 30 per persoon

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 mei 2022 t/m 31 maart 2023: € 292

Hoogseizoentoeslagen hotels:


Toeslag bij verblijf in het Bakung Sari Hotel – Kuta van 01 juli 2022 t/m 31 augustus 2022: € 4 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Bakung Sari Hotel – Kuta van 20 december 2022 t/m 05 januari 2023: € 4 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Puri Candikuning Resort – Bedugul van 01 juli 2022 t/m 31 augustus 2022: € 10 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Puri Candikuning Resort – Bedugul van 28 december 2022 t/m 05 januari 2023: € 14 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Adi Assri Beach Resort – Pemuteran van 01 juli 2022 t/m 30 september 2022: € 12 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Arya Amed Beach Resort – Amed van 01 juli 2022 t/m 31 augustus 2022: € 8 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Arya Amed Beach Resort – Amed van 26 december 2022 t/m 06 januari 2023: € 8 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Tebesaya Cottage Resort – Ubud van 01 juli 2022 t/m 31 augustus 2022: € 6 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Tebesaya Cottage Resort – Ubud van 20 december 2022 t/m 07 januari 2023: € 6 per persoon / per nacht

Bali - algemeen
Kuta - Bakungsari hotel
Kuta - Bakungsari hotel
Kuta - Bakungsari hotel
Kuta - strand
Kuta - strand
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Taman Kupu Kupu vlinderfarm
Bali - Taman Kupu Kupu vlinderfarm
Bali - Taman Kupu Kupu vlinderfarm
Bali - Jatiluwih rijstterrassen
Bali - Jatiluwih rijstterrassen
Bali - Jatiluwih rijstterrassen
Bali - Jatiluwih rijstterrassen
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Pemuteran - Adi Assri Beach Resort
Pemuteran - Adi Assri Beach Resort
Pemuteran - Adi Assri Beach Resort
Pemuteran - Adi Assri Beach Resort
Pemuteran - Adi Assri Beach Resort
Bali - Brahma Vihera Arama
Bali - Brahma Vihera Arama
Bali - Brahma Vihera Arama
Bali - Brahma Vihera Arama
Bali - Brahma Vihera Arama
Bali - Brahma Vihera Arama
Bali - Air Panas
Bali - Air Panas
Bali - Air Panas
Amed - algemeen
Amed - algemeen
Amed - Arya Amed Beach Resort
Amed - Arya Amed Beach Resort
Bali - Tirta Gangga waterpaleis
Bali - Tirta Gangga waterpaleis
Bali - Tirta Gangga waterpaleis
Bali - Tirta Gangga waterpaleis
Bali - Tirta Gangga waterpaleis
Bali - Tirta Gangga waterpaleis
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Batur vulkaan
Ubud - Mas
Ubud - Mas
Ubud - Mas
Ubud - Tebesaya Cottages
Ubud - Tebesaya Cottages
Kuta - Bakungsari hotel
Kuta - strand
Kuta - strand
slider_rondreis_discover_bali_01

Een fantastische 13-daagse individuele rondreis naar het Godeneiland Bali

slider_rondreis_discover_bali_02

Dag 01: Na aankomst op het vliegveld volgt de transfer naar het Bakung Sari Hotel

slider_rondreis_discover_bali_03

Dag 01: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_rondreis_discover_bali_04

Dag 01: Rondom het zwembad staan ligbedden om te ontspannen

slider_rondreis_discover_bali_05

Dag 01: Op loopafstand van het Bakung Sari Hotel ligt het prachtige Kuta Beach

slider_rondreis_discover_bali_06

Dag 01: U kunt heerlijk gaan genieten en relaxen op het strand

slider_rondreis_discover_bali_07

Dag 02: Na het ontbijt bezoeken we de beroemde zeetempel de Tanah Lot

slider_rondreis_discover_bali_08

Dag 02: De Tanah Lot behoort tot één van de zes belangrijkste tempels op Bali

slider_rondreis_discover_bali_09

Dag 02: De heilige tempel zelf mogen we helaas niet betreden

slider_rondreis_discover_bali_10

Dag 02: Vanaf de kant hebben we een prachtig zicht op de tempel

slider_rondreis_discover_bali_11

Dag 02: De Pura Batu Bolong, gelegen aan de andere kant van de Tanah Lot

slider_rondreis_discover_bali_12

Dag 02: De Tanah Lot is een heilige tempel waar gelovigen bidden

slider_rondreis_discover_bali_13

Dag 02: Vervolgens brengen we een bezoek aan de vlindertuin Taman Kupu Kupu

slider_rondreis_discover_bali_14

Dag 02: U kunt rustig rondwandelen door de vlindertuin

slider_rondreis_discover_bali_15

Dag 02: In dit vlinderpark leven zeldzame vlinders

slider_rondreis_discover_bali_16

Dag 02: In de middag reizen we verder naar Jatiluwih

slider_rondreis_discover_bali_17

Dag 02: Hier kunt u genieten van het schitterende uitzicht over de rijstterrassen

slider_rondreis_discover_bali_18

Dag 02: U kunt een stukje rondwandelen bij de rijstterrassen

slider_rondreis_discover_bali_19

Dag 02: U kunt hier genieten van het fantastische landschap

slider_rondreis_discover_bali_20

Dag 03: Vandaag bezoeken we de Pura Ulun Danu Bratan

slider_rondreis_discover_bali_21

Dag 03: Deze tempel is gewijd aan Dewi Danu ...

slider_rondreis_discover_bali_22

Dag 03: ... de Godin van het water, de meren en de rivieren

slider_rondreis_discover_bali_23

Dag 03: Het tempelcomplex dateert uit 1633

slider_rondreis_discover_bali_24

Dag 03: Er valt veel te ontdekken in het tempelcomplex

slider_rondreis_discover_bali_25

Dag 03: De Pura Ulun Danu Bratan is prachtig gelegen aan het Bratan meer

slider_rondreis_discover_bali_26

Dag 03: De Meru Pagoda telt 11 daken en is gewijd aan Shiva

slider_rondreis_discover_bali_27

Dag 03: U kunt rustig rondwandelen door het tempelcomplex

slider_rondreis_discover_bali_28

Dag 03: Later op de dag inchecken in het Adi Assri Beach Resort

slider_rondreis_discover_bali_29

Dag 03: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_rondreis_discover_bali_30

Dag 03: Het Adi Assri Beach Resort beschikt over 3 prachtige zwembaden

slider_rondreis_discover_bali_31

Dag 03: Het indrukwekkende berglandschap op de achtergrond

slider_rondreis_discover_bali_32

Dag 03: Het Adi Assri Beach Resort ligt direct aan het strand

slider_rondreis_discover_bali_33

Dag 04: Na het ontbijt vertrekken we naar Banjar

slider_rondreis_discover_bali_34

Dag 04: Hier bezoeken we de Boeddhistische Brahma Vihara-Arama tempel

slider_rondreis_discover_bali_35

Dag 04: Deze tempel uit 1969 behoort tot de grootste in Bali

slider_rondreis_discover_bali_36

Dag 04: In de tempel kunt u genieten van prachtige beelden

slider_rondreis_discover_bali_37

Dag 04: De prachtige stupa in de Brahma Vihara-Arama

slider_rondreis_discover_bali_38

Dag 04: Onder een Bodi Tree heeft Boeddha verlichting bereikt

slider_rondreis_discover_bali_39

Dag 04: Vervolgens bezoeken we de warmwaterbron Air Panas

slider_rondreis_discover_bali_40

Dag 04: Uit de mond van 8 leeuwen komt het warme water in het bassin

slider_rondreis_discover_bali_41

Dag 04: U kunt hier heerlijk zwemmen in het warme water

slider_rondreis_discover_bali_42

Dag 04: Vervolgens reizen we verder naar Amed

slider_rondreis_discover_bali_43

Dag 04: Onderweg kunt u genieten van de prachtige kustlijn bij Amed

slider_rondreis_discover_bali_44

Dag 04: Inchecken in het Arya Amed Beach Resort

slider_rondreis_discover_bali_45

Dag 04: Het Arya Amed Beach Resort beschikt over een zwembad

slider_rondreis_discover_bali_46

Dag 05: Na het ontbijt bezoeken we het Tirta Gangga waterpaleis

slider_rondreis_discover_bali_47

Dag 05: Dit waterpaleis dateert uit 1946

slider_rondreis_discover_bali_48

Dag 05: U vindt hier diverse vijvers, grachten en fontijnen

slider_rondreis_discover_bali_49

Dag 05: In het complex heerst een oase van rust

slider_rondreis_discover_bali_50

Dag 05: U kunt over het pad op het water wandelen

slider_rondreis_discover_bali_51

Dag 05: Geniet van alle prachtige details in het complex

slider_rondreis_discover_bali_52

Dag 05: Later op de dag bezoeken we de Besakih tempel

slider_rondreis_discover_bali_53

Dag 05: Deze hindoeïstische tempel is gelegen tegen ...

slider_rondreis_discover_bali_54

Dag 05: ... de hellingen van de vulkaan Gunung Agung

slider_rondreis_discover_bali_55

Dag 05: De Besakih is gebouwd tussen de 14e en 18e eeuw

slider_rondreis_discover_bali_56

Dag 05: In het tempelcomplex staan ongeveer 200 bouwwerken

slider_rondreis_discover_bali_57

Dag 05: Het complex is verdeeld in verschillende terrassen en paviljoens

slider_rondreis_discover_bali_58

Dag 05: In het complex is veel te ontdekken en te bezichtigen

slider_rondreis_discover_bali_59

Dag 05: De Besakih behoort tot de mooiste tempels op Bali

slider_rondreis_discover_bali_60

Dag 05: Het uitzicht over de Batur vulkaan en het kratermeer

slider_rondreis_discover_bali_61

Dag 05: In Mas stoppen we bij een werkplaats waar hout wordt bewerkt

slider_rondreis_discover_bali_62

Dag 05: Er worden hier prachtige houten beelden gemaakt

slider_rondreis_discover_bali_63

Dag 05: Het is echt vakmanschap, zoals deze beelden zijn gemaakt

slider_rondreis_discover_bali_64

Dag 05: Later op de dag inchecken in het Tebesaya Cottage Resort - Ubud

slider_rondreis_discover_bali_65

Dag 05: Dit kleinschalige resort beschikt over 2 prachtige zwembaden

slider_rondreis_discover_bali_66

Dag 06: Vanuit Ubud reizen we terug naar het Bakung Sari Hotel - Kuta

slider_rondreis_discover_bali_67

Dag 06-12: Deze dagen kunt u gaan genieten van uw strandvakantie

slider_rondreis_discover_bali_68

Dag 06-12: Kuta beschikt over een fantastisch strand

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_rondreis_discover_bali_01
slider_rondreis_discover_bali_02
slider_rondreis_discover_bali_03
slider_rondreis_discover_bali_04
slider_rondreis_discover_bali_05
slider_rondreis_discover_bali_06