Vakantie Bali

Vakantie Bali: uw reis naar Bali zelf samenstellen


Uw Bali vakantie boekt u het beste bij BM Air Reizen, want wij zijn al 35 jaar dé Bali specialist. Bij ons kunt u kiezen uit 36 complete vakantiereizen, elk met een eigen karakter.

Wilt u uw eigen Bali reis samenstellen? Dan kunt u kiezen uit verschillende bouwsteenmodules en honderden hotels. Bovendien zijn al onze Bali reizen zijn te verlengen en/of te veranderen. Uiteraard kunt u ook voor uw vliegtickets naar Bali bij ons terecht, er zijn altijd leuke aanbiedingen.

Wilt u toch net iets anders in één van onze Bali reizen, dan kunt u dit aangeven. Onze Bali specialisten zullen dan een reis op maat met u samenstellen.

Wilt u uw Bali vakantie persoonlijk doorspreken met één van onze Bali specialisten, dan bent u van harte welkom op ons kantoor in Maarssen.

Al 35 jaar dé Bali specialist !

Goedkope vliegtickets

Ruime keuze hotels

Keuze uit 29 vakantiereizen

Dagelijks vertrek

Vakantie Bali samenstellen

Dagtours / transfers

Verlenging altijd mogelijk

vliegtickets Bali
Hotels Bali
vakantie Bali
vervoer Bali
Duiken Bali
Authentiek Bali

Populaire vakantiebestemmingen in BaliKuta Beach


Strandvakantie Kuta Beach - Bali - Indonesië

Geniet tijdens uw vakantie naar Bali van zon, zee en strand. Kuta Beach is sinds de 70’er jaren één van de populairste vakantiebestemmingen van Bali. Ooit was het een eenzaam klein dorpje op de weg van Denpasar naar het schiereiland Bukit. Kuta is nu het toeristische Mekka van Bali, vooral populair onder jongeren en avontuurlijke reizigers. Het beschikt over een mooi breed zandstrand en uiteraard veel vertier. De zonsondergang is het meest adembenemend. Wie van zon, zee, strand en uitgaan tot in de vroege uurtjes houdt, is hier op de juiste plaats.

Kuta is een waar winkelparadijs, vol winkeltjes, boetieks en galeries. Er zijn ook een aantal grote winkelcentrums te vinden. Langs de boulevard ligt het gezellige Beach Walk centrum. In de Discovery Shopping Mall bevinden zich vele winkeltjes en een aantal restaurants. Verder is er nog Mata Hari, waar u leuke souveniers kunt kopen.


Vakantie Hotels Kuta Bali


Kuta Beach - Wina Holiday Villa

Wina Holiday Villa – Kuta Beach LAAGSTE PRIJS!va € 34 …

Kuta Beach - Grand Inna Kuta
Aanbevolen

Grand Inna Kuta – Kuta Beach LAAGSTE PRIJS! va € …

Kuta Beach - Holiday Inn Resort Baruna Bali

Holiday Inn Resort Baruna Bali – Kuta Beach Het Holiday …


Legian Beach


Legian Beach - Bali

Vaak noemen we Legian in een adem met Kuta. Legian ligt ten noorden van Kuta, tussen Jl. Melasti en Jl. Dhyana Pura. U vindt hier een prachtig zandstrand waar u heerlijk kunt relaxen, zonnebaden of surfen. Legian is ook een gezellige buurt om te winkelen en er zijn diverse restaurants, bars, disco’s en stalletjes.

In de buurt van de Kuta-actie, maar ver genoeg voor wat rusttijd, is Legian minder hectisch dan het centrum van Kuta, maar heeft het nog steeds een funky uitgaansgebied. Legian heeft een verlaten strand waar locals, expats en toeristen zich vermengen, met de besten spelen, peddelbal en voetbal spelen, genieten van een massage en manicure, bijpraten, lezen, mediteren of sporten. Legian en Seminyak waren 25 jaar geleden nog kleine dorpjes.


Vakantie Hotels Legian Bali


Harper Kuta by Aston

Harper Kuta by Aston – Legian LAAGSTE PRIJS! va € …

Legian Beach - The Jayakarta Bali Beach Resort

The Jayakarta Bali Beach Resort & Spa – Legian Beach …

Legian Beach - Pullman Bali Legian Beach
Aanbevolen

Pullman Bali Legian Beach LAAGSTE PRIJS! va € 106 per …