Hotels Japan

Hotels Japan

Zoekt u een hotel in Japan? U kunt bij ons kiezen uit meer dan 16000 hotels in Japan. Profiteer ook van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en bovendien altijd scherp geprijsd. 

Combineer uw hotels met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen!

De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit alle kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u echter een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, want wij kunnen vrijwel alle hotels direct voor u reserveren.

Wilt u uw reis naar Japan persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen


Overzicht Hotels

Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Japan, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren. 

Keuze uit 3350 hotels

Keuze uit 2300 hotels

Keuze uit 700 hotels

Keuze uit 330 hotels

Keuze uit 70 hotels

Keuze uit 160 hotels

Keuze uit 2000 hotels

Keuze uit 340 hotels

Keuze uit 790 hotels

Keuze uit 160 hotels


Hotels Tokio


tokio

Tokio, de grootste stad ter wereld en sinds 1868 de hoofdstad van Japan, telt 14 miljoen inwoners. Tokyo betekent letterlijk Oosterlijke hoofdstad.

Enkele hoogtepunten van Tokio zijn het Imperial Palace, de Senso-ji tempel, Ueno Park, de Koishikawa Korakuen tuin en de Meiji Shrine.

Hotel East 21 Tokyo
Aanbevolen

Hotel East 21 Tokyo – Tokio

Toshi Center Hotel Tokyo

Toshi Center Hotel Tokyo

Hotel MONday Asakusa

Hotel MONday Asakusa – Tokio

The Blossom Hibiya - Tokyo

The Blossom Hibiya – Tokio

Keio Plaza Hotel Tokyo

Keio Plaza Hotel Tokyo – Tokio


Hotels Osaka


Osaka

Osaka is de 3de grootste stad van Japan en telt bijna 3 miljoen inwoners. Osaka betekent letterlijk grote heuvelstad. De regio Kansai van Osaka beschikt over 3 luchthavens.

Bezienswaardigheden zijn Universal Studios, Minami, Osaka Castle, Sumiyoshi Taisha, Shitennoji Temple, Shinsekai, Umeda Sky Building.


Hotels Fukuoka


Fukuoka

Fukuoka is Kyushu’s grootste en een van de tien meest bevolkte steden van Japan. Fukuoka is eeuwenlang een belangrijke havenstad geweest en werd het door de Mongoolse invasietroepen gekozen als hun landingsplaats in de 13e eeuw.

Bezienswaardigheden in Fukuoka zijn Tenmangu Shrine, Nanzoin tempel, Kawachi Wisteria garden, Kokura Castle, Yanagawa, Hiraodai Karst plateau.

Nishitetsu Grand Hotel - Fukuoka

Nishitetsu Grand Hotel – Fukuoka

Tokyu Stay Hakata - Fukuoka

Tokyu Stay Hakata – Fukuoka


Hotels Hiroshima


Hiroshima

De prefectuur Hiroshima ligt in het zuidwestelijke deel van het hoofdeiland Honshu van Japan en in het centrum van de regio Chugoku. Deze belangrijke havenstad heeft een bevolking van ongeveer 2,8 miljoen mensen. 

Bezienswaardigheden zijn Hiroshima Peace Memorial Park, The Island Shrine of Itsukushima, Hiroshima Castle, Shukkei-en Garden, Mitaki-dera Tempel, Fudoin Tempel, Mazda Museum, Hiroshima City Asa Zoological Park.


Hotels Kawasaki


Hotels Kawasaki

De stad Kawasaki ligt in het noordoosten van de prefectuur Kanagawa en telt circa 1 miljoen inwoners. Het grenst aan Tokio aan de overkant van de Tamagawa-rivier in het noorden en Yokohama City in het zuiden. Het industriegebied van Kawasaki licht ‘s nachts op en trekt fotografen en toeristen aan voor bus- en woonboottochten. Als je de toeristische trekpleisters van Tokio wilt ontvluchten, kom dan naar de unieke festivals, locaties, musea en aangename winkelstraten van Kawasaki.

Bezienswaardigheden zijn de Kawasaki Daishi Heikenji Temple, Kawasaki City Museum, Toshiba Science Museam, Nihon Minkaen, Cittadella Mall, Ikuta Ryokuchi Park.

Kawasaki Nikko Hotel

Kawasaki Nikko Hotel – Kawasaki


Hotels Kobe


Kobe, de zesde grote stad van Japan en hoofdstad van Hyogo, telt circa 1,5 miljoen inwoners. Gelegen aan de waterkant van de haven van Kobe, herbergt Kobe Harborland enkele van de beste entertainment-, eet- en winkelgelegenheden van de stad. Het biedt een leuke, verfrissende en levendige sfeer, met zijn vele winkels, restaurants, cafés, warenhuizen, boetiekjes en een klein themapark met een reuzenrad. ‘s Nachts worden de wandelpaden en de promenade verlicht met ouderwetse gaslampen, waardoor een ouderwets gevoel wordt gecreëerd in het midden van een moderne setting.

Bezienswaardigheden zijn Nunobiki Ropeway, Sorakuen Garden, Mount Rokko, Kitano, Kobe Harborland, Meriken Park en Chinatown.


Hotels Kyoto


Kyoto

Kyoto is het culturele centrum van Japan met 1600 boeddhistische tempels, 400 Shinto-heiligdommen en prachtige paleizen. De stad ligt midden op het eiland Honshu en is omringd door bergen. Kyoto was vroeger ruim duizend jaar de keizerlijke hoofdstad van Japan. Er wonen tegenwoordig circa 1,5 miljoen mensen.

Bezienswaardigheden zijn Nijo Castle, Fushimi-Inari Taisha Shrine, The Golden Pavilion, Kiyomizu-dera Temple, Kyoto Imperial Palace, Gion’s Geishas, Byōdō-in Temple.

Hotel Wing International Kyoto Shijo Karasuma

Hotel Wing International Kyoto Shijo Karasuma

Daiwa Roynet Hotel Kyoto Shijo Karasuma

Daiwa Roynet Hotel Kyoto Shijo Karasuma

Hotel Intergate Kyoto Shijoshinmachi

Hotel Intergate Kyoto Shijoshinmachi – Kyoto


Hotels Nagoya


Nagoya

Nagoya, de hoofdstad van de prefectuur Aichi, is gelegen in het midden van het eiland Honshu. De stad telt zo’n 2,3 miljoen inwoners en is daarmee de vierde grote stad van Japan. Deze levendige metropool wordt omgeven door bergen en zeekusten, die het hele jaar door buiten- en culturele activiteiten bieden. De mix van energieke stad en verfrissende natuur stelt studenten in staat om te genieten van een veelzijdige levensstijl in Nagoya.

De stad staat bekend als een technologische krachtpatser en heeft een hoogontwikkelde infrastructuur. Tegelijkertijd is de stad gevuld met cultureel erfgoed. De harmonieuze mix van historisch overblijfsel en modern design van het stadsbeeld vormt een uniek aantrekkelijke en handige omgeving.


Hotels Sapporo


Sapporo is de grootste stad op Hokkaido, het noordelijkste hoofdeiland van het land. Het is één van de weinige steden in Japan met een milde en vochtvrije zomer, en in de winter kan er sneeuw vallen van meer dan vijf meter. Dit klimaat geeft de stad unieke en scherpe contrasten in elk van de vier seizoenen.

De stad is een populair centrum voor skiën en wintersporten en was de locatie van de Olympische Winterspelen in 1972. Tegenwoordig staat de stad bekend om zijn ramen, bier en het jaarlijkse sneeuwfestival dat in februari wordt gehouden. Het jaarlijkse Sneeuwfestival biedt gigantische sculpturen die zijn uitgehouwen uit aangestampte sneeuw.


Hotels Yokohama


Yokohama

Yokohama is de op een na grootste stad van Japan en telt circa 3,7 miljoen inwoners. Deze havenstad ligt in het centrum van Japan, langs de kustlijn van de Japanse Stille Oceaan, en is de hoofdstad van de prefectuur Kanagawa.

Tot op de dag van vandaag blijft Yokohama populair onder expats, heeft het een van ‘s werelds grootste Chinatowns en heeft het een aantal voormalige westerse woningen in het Yamate-district behouden.

Enkele bezienswaardigheden zijn Sankeien Garden, Minato Mirai, Yamashita Park, Hakkeijima, Zoorasia, Chinatown en het Ramen (noodles) museum.